Vivus lån

Vivus lån – Her kan du låne mellem 100 og 10.000 kr.

 • 100 – 10.000 Lån max
 • 20 år Alder min.
 • 0 – 791,6 % ÅOP
 • 1 – 90 dage Løbetid

Tilbuddet gælder kun første kredit. Ved udnyttelse af kreditten (løbetid) i 3 mdr.: Samlet kreditbeløb: 6.000 kr. Månedlig minimumsbetaling: 1.200 kr. Samlede kreditomkostninger: 2.400 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 8.400 kr. ÅOP: 791,6 %. Debitorrente (årlig fast) 243,3%. Det forudsættes, at kreditten tilbagebetales i helhed efter 3 mdr. Der er fortrydelsesret på kreditaftalen

Vivus lån Krav

 1. Du må ikke være registreret i Debitor registreret/RKI
 2. Du skal være fyldt 20 år
 3. Du skal have en dansk bankkonto
 4. Du skal have et dansk telefonnummer
 5. En aktiv E-mail adresse

 

Vivus lån Fordele:

 • Første kredit rentefrit i 30 dage
 • Hurtigt at ansøge
 • Svar med det samme

 

vivus lån penge op til 6000 kr

Lån gratis på din måde med et Vivus lån.

Med et sms lån fra Vivus kan du låne penge på din måde gratis i 30 dage. Vivus er et meget fleksibelt sms lån, hvor der er fokus på at give kunderne en god og brugervenlig oplevelse med at låne penge. Vivus stræber efter at tilbyde deres kunder Danmarks bedste kredit, hvor du kan låne helt op til 12.000 kr. Vivus lån er ejet af 4finance, der med sine mange millioner kunder rundt omkring i verden, er med til at give dig sikkerhed og tryghed. Alle låneansøgninger hos Vivus skal desuden gennemgå en kreditvurdering, og sikkerhed er en af deres topprioriteter. Som ny kunde hos Vivus kan du nyde godt af nogle fordele, herunder en rentefri periode på 30 dage, for hurtig lån på op til 6.000 kr.

Hvad er Vivus?

Vivus er en dansk låneudbyder, der sætter fokus på at tilbyde deres kunder Danmarks bedste kredit. Vivus’ motto er: penge på din måde, hvilket er med til at understrege, at de ønsker at gøre det muligt for dig som låner, at låne penge på din måde. Vivus låner 6.000 kr. rentefrit i 30 dage, ved første lån gratis.

Ansøg om lån hos VIVUS.DK

Varemærket Vivus er ejet af 4finance, som er en international låneudbyder af lån og kreditter til privatpersoner. 4finance består i dag af afdelinger i 17 forskellige lande rundt omkring i verden, og de har mere end i alt 5.000.000 kunder. Siden april 2012 har Vivus været online, og de har i dag mere end 100.000 kunder spredt over hele Danmark. Vivus består af i alt 38 medarbejder, der arbejder i diverse afdelinger med forskellige arbejdsopgaver, hvilke inkluderer support og kundeservice, økonomi og jura samt marketing. Vivus har desuden en række samarbejdspartnere, og har fået gode kunde anmeldelser på Trustpilot. Faktisk har de den højeste score for en privat kreditvirksomhed i Danmark inde på Trustpilot.

Rent statistisk er gennemsnitsalderen for kunder hos Vivus 35 år. De afviser desuden omkring 25 % af alle ansøgninger, hvilket hænger sammen med deres valg omkring at foretage kreditvurderinger af låneansøgere. Udover det har de en god og hurtig kundeservice, hvor man som kunde kan regne med at ventetiden til deres kundeservice er på godt og vel 12 sekunder.

Enkelt og hurtigt at låne op til 12.000 kr.

Hos Vivus er det enkelt og hurtigt at låne penge. Du kan låne mellem 100 og 12.000 kr. alt efter, hvad du har behov for. Du kan ansøge om et lån via formularen på VIVUS.DK, hvor du selv kan vælge beløb og første betalingsdato, når du skal afdrage på lånet. Samtidig kan du hurtigt få et overblik over den kassekredit, du er ved at ansøge om. Formularen viser dig det samlede kreditbeløb, minimumsbetalingen på din valgte betalingsdato, første betalingsdato, det fulde tilbagebetalingsbeløb samt et eksempel på omkostninger ved 3 måneders kredit. Første lån rentefrit i 30 dage.

Du skal dog være opmærksom på, at der er forskel på, om du er ny eller eksisterende kunde, og hvor mange lån du har taget hos Vivus. Du skal derfor ikke regne med, at du kan låne 10.000 kr. som ny kunde hos Vivus, da de forventer at du er en tilbagevendende kunde, der har taget flere hurtig lån hos dem, før du får denne mulighed.

Forskel på nye kunder og tilbagevendende kunder.

Hos VIVUS.DK lån er der både fordele ved at være ny kunde og tilbagevendende kunde. Som ny kunde har du nemlig mulighed for at låne op til 4.000 kr. rentefrit i op til 30 dage. Der er altså penge at spare ved at være ny kunde hos Vivus. Du skal dog være opmærksom på, at du maksimalt kan låne 4.000 kr. første gang du låner penge hos Vivus, og dette lån er rentefrit i 30 dage. Fordelen ved at være en tilbagevendende kunde er i den sammenhæng, at du gradvist kan låne flere penge hos Vivus baseret på, hvor mange hurtig lån du har taget hos dem.

Som ny kunde kan du som nævnt låne op til 4.000 kr. Her er fordelen at du kan låne pengene rentefrit i op til 30 dage. Hvis du gerne vil låne flere penge hos Vivus, er du nødt til at være en tilbagevendende kunde. Det betyder, at du ved dit 2. lån hos Vivus kan låne op til 6.000 kr., ved dit 3. lån kan du låne op til 8.000 kr., og ved dit 4. lån kan du låne helt op til 12.000 kr.

Sådan ansøger du hos Vivus.

Det er hurtigt at komme i gang med at ansøge om et sms lån hos Vivus. Hvis du er ny kunde, så skal du igennem tre simple trin for at ansøge om et lån. Som eksisterende kunde, så skal du selvfølgelig benytte din i forvejen eksisterende Vivus-profil, og du kan derfor springe det første trin mere eller mindre over og i stedet gå direkte i gang med at ansøge om et lån. Herunder kan du se de tre trin:

Trin 1: Registrér dig hos Vivus

Som ny kunde skal du indledningsvis sørge for at registrere dig i Vivus’ system og lave en Vivus-profil. Dette kan du gøre via deres hjemmesides forside. Her skal du oplyse dit aktive telefonnummer samt e-mailadresse og samtidig lave et password til din profil. Herefter skal du også sørge for at oplyse bankkontonummeret tilhørende den konto, som du ønsker at den lånte kredit overføres til. Når du har oprettet en Vivus-profil, vil du i fremtiden skulle benytte den via VIVUS.DK for at se oplysninger omkring dine aktive kreditaftale.

Trin 2: Underskriv ansøgningen med NemID

Når du har oprettet din Vivus-profil og har sendt en kreditansøgning, er du nødt til at underskrive kreditansøgningen med NemID for at gennemføre den. NemID er både en nem og sikker måde at underskrive låneaftalen.

Trin 3: Modtag de lånte penge på din konto

Når ansøgningen er underskrevet med Nem ID og dermed har fuldført identifikation, kan du regne med at modtage svar på din ansøgning direkte på skærmen. Du vil altså med det samme kunne se, om din ansøgning er blevet godkendt eller ej.

Hvis kreditansøgningen er blevet godkendt.

Hvis kreditansøgningen er blevet godkendt, vil du efterfølgende modtage en bekræftelse med din kreditaftale og faktura, hvilket vil blive fremsendt via e-mail. Desuden vil du modtage en sms, når Vivus har overført pengene til din konto. Hvis ansøgningen er modtaget før kl. 17.30, kan du regne med at få pengene sat ind på din konto inden for en halv time, så længe du har en konto hos Nordea. Er ansøgningen først modtaget efter kl. 17.30, kan du regne med at pengene først vil blive overført næste bankdag.

Har du en anden bank, kan du regne med at pengene vil blive sat ind på din bankkonto næste hverdag, så længe du ansøger inden kl. 17.30. I tilfælde af at du først ansøger efter kl. 17.30, så vil pengene typisk blive sat ind på din konto efter to hverdage. Så ansøg om et lån rentefrit i 30 dage. Vivus tilbyder når du optager lån første gang, kan du få dit lån gratis. Du kan låne mellem 100 – 10000 kroner. Når du skal optage lån er der krav som at du skal være dansk statsborger, og være fyldt 20 år. Du kan forlænge dit lån hvis du ønsker det, hvis du ønsker at låne ved Vivus.

Kreditvurdering og sikkerhed.

Hos Vivus er der fokus på krav om sikkerhed, og at alle billige lån bliver taget med ansvar. Af den grund har Vivus valgt at kreditvurdere alle deres kunder digitalt, når der bliver ansøgt om et lån. De arbejder løbende på at øge ansvarligheden af deres kreditpolitik, for at gøre det så ansvarligt og sikkert for dig at låne penge. Desuden benytter de sig af en SSL-certificering, som medvirker til at alt data online, vil blive krypteret på en sikker måde.

Krav til låntageren.

Når du ønsker at ansøge om at låne penge hos Vivus rentefrit i 30 dage, skal du være klar over, at der er visse krav, som du, låntageren, skal opfylde. Som kunde hos Vivus skal du som minimum være fyldt 20 år, være dansk statsborger, have en dansk folkeregisteradresse, have en dansk bankkonto og et dansk telefonnummer, have en aktiv e-mailadresse, ikke have navne- eller adressebeskyttelse, have et NemID, og så må du ikke være registreret i Debitor Registret eller RKI.

Første lån på 4.000 kr. gratis hos VIVUS.DK

VIVUS lån i Danmark: Mange mennesker i Danmark låner penge. Det er blevet en mere almindelig del af vores senmoderne samfund. Hvis man står og har brug for at tage et lån af penge, er det muligt. Der er både fordele og ulemper ved at tage billige lån. Der er tusinde forskellige grunde til, at folk tager et online lån. Det kommer an på det enkelte individ og deres situation. Man kan stå og have desperat brug for en ny computer til studiet, da ens gamle computer er gået i stykker. Nogle kommer også i den situation, at deres lån ikke rækker langt nok, og et lån er nødvendigt, indtil der er penge på kontoen igen. Unge mennesker kan være ude for, at det er SU’en der ikke er nok af.

vivus låneberegner

Der kan være tusinde grundlag for, hvorfor man tager et lån. Alle kan retfærdiggøres på sin vis. Når du skal tage et lån, er der flere ting du skal overveje. Mulighederne er mange. Derfor skal man også tænke over sit valg. Først og fremmest, hvem vil man låne hos? Du kan låne mange forskellige steder. VIVUS lån tilbyder blandt andet lån. ’’Penge på din måde’’ er VIVUS udtryk. Hermed sagt at man selv kan stille nogle kriterier op og få dem opfyldt. Så kan man låne som man selv foretrækker det!

Penge på din måde – VIVUS lån.

VIVUS er et firma der tilbyder lån. ’’Penge på din måde’’ er et udtryk de bruger omkring deres måde, at låne penge ud på. Her kan man låne penge, på en måde man selv kan stå inde for. VIVUS tilbyder lån, hvor du kan bestemme mængde af penge du vil låne, samt hvornår du vil starte din vivus tilbagebetaling. Ydermere kan du forlænge dit SMSlån eller optage et nyt lån efter et endt lån. Mulighederne er mange hos VIVUS. VIVUS lån stiller som firma også nogle krav til dig som låner.

Tilmed har VIVUS en flot og overskuelig hjemmeside, hvor alle oplysninger kan findes. Her kan du tage dit lån. Først og fremmest kan du undersøge VIVUS ÅOP de muligheder der udbydes. At undersøge er altid en god start. Så ved du hvad du går ind til. Hjemmesiden gør det meget overskuelig for dig som kunde, at få besvaret alle spørgsmål!

ViVUS Lån penge uden at betale renter.

Med VIVUS er det gratis lån første gang.! Du låner en sum penge og vælger hvornår du vil betale dem tilbage. Dette gør du uden at skulle betale renter. Dette er et tilbud alle nye kunder får på deres første lån. Hermed skal du simpelthen intet betale. Du låner og betaler igen, uden yderligere økonomiske konsekvenser.

Lån hos VIVUS.DK – Ansøg her

Hvor meget har du brug for at låne?

Alle har hver deres beløb, de har brug for at låne. Hvad er dit? Hos VIVUS lån kan du selv vælge beløbet. Du klikker dig simpelthen bare ind på hjemmeside, vælger beløb og tilbage betalingsdag og så har du lånt din sum penge. Efter dit første gratis lån, kommer der naturligvis renter på. Renten afhænger af beløb og antal dage man låner. Alt dette kan du se en let oversigt over på hjemmesiden. På den måde kan du se nøjagtigt hvad din Vivus renter vil blive. Så er du ikke i tvivl når dine antal dage er løbet op! Renten afhænger også af, hvor mange tidligere lån, du har haft.

Når du ansøger om at låne penge, vil du med det samme få svar på, om din ansøgning er godkendt. Hvis din ansøgning er godkendt, vil du modtage faktura og få en sms når pengene er landet på din konto. Dit lån betyder dermed ikke at tage lang tid, du vil kunne få pengene forholdsvis hurtigt. Så hvis du er i en presset situation, er det intet at frygte.
Du kan som sagt også forlænge dit SMS lån. Ydermere kan du direkte efter endt lån, foretage nyt lån. Såfremt du har betalt beløbet tilbage samt renten. Har du brug for større lån kan du prøve hos Spargo Finans eller Bank Norwegian som tilbyder større lån.

Brug for at foretage flere lån samtidig hos Vivus?

Én af de få ting VIVUS ikke tilbyder, er at optage flere lån samtidig. Der kan du ikke. Du kan sætte dit beløb af lån højere, men ikke have flere lån på én gang. Hvis du vil have flere lån end et, må du låne et andet sted samtidig. Det frarådes at have flere lån samtidig, det kan blive noget rod for vedkomme selv.

VIVUS lån krav til kunderne.

Med VIVUS lån følger nogle krav til kunder. Hvis ikke disse opfyldes, kan du ikke optage lån hos Vivusdk. Én af kravene lyder på, at du mindst skal være fyldt 20 år. Det er naturligt med en aldersgrænse på lån, da det ikke er for børn. Når man er 20 år, er man klar over hvad det vil sige at tage lån. Det vil ikke være forsvarligt, at lade for unge mennesker og børn tage lån, da de ikke nødvendigvis ved hvad det vil sige, og dermed ikke ved hvad de går ind til.

Der er også krav om, at kunder skal være dansk statsborger, samt har dansk folkeregisteradresse. Disse krav er også hovedsageligt. Det er alle krav til kunder. For at låne penge, er det også nødvendigt at have en e-mailadresse og NemID. Dansk telefonnummer og dansk bankkonto er også et krav. Der er findes flere krav på hjemmesiden. Derefter har du mulighed for at låne rentefrit i 30 dage.

Hvor finder du VIVUS.DK

Vivus kontakt
Et varemærke under 4finance ApS
Adresse: Vesterbrogade 1L, 4, 1620 København V
Vivus tlf 78 77 20 68
Åbningstider hverdage mellem 8 – 16

Vivus login

Besøg Vivus hjemmeside

Anmeldelsen af Vivus trustpilot 5 stjerner fremragende.

Kun få klik fra et lån!

Det er simpelt og det er let. Hvis du vil foretage et lån, er det med VIVUS lån muligt at gøre det overskueligt, samt på din egen måde. Du skal bare klikke dig ind på hjemmesiden. Selv hvis du ikke er vant til internettet, vil det være garanteret, at du kan finde rundt på denne hjemmeside. Det er der ikke tvivl om. Du kan få dit første lån gratis. Herefter med renter. Du kan nøjes med at låne én gang. Men efter du har prøvet hvor let det er at optage et lån, vil du måske overveje at gøre det igen. VIVUS.DK tilbyder det. Mulighederne er mange. Valgene skal overvejes. VIVUS har en vifte af muligheder, som du kan springe direkte ud i!

vivus lån