Vivus

Vivus – her kan du låne 6000 kr. Få 50% rabat i 30 dage.

Vivus rentefrit lån i 30 dage

Få pengene udbetalt med det samme – Ansøg her!

Tilbuddet gælder kun første kredit. Ved udnyttelse af kreditten (løbetid) i 12 mdr.: Samlet kreditbeløb: 6.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 7.908,34 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.908,34 kr., Min/max månedlig ydelse 601,39 kr. / 1.716,67 kr., Debitorrente (årlig fast) 243,3 %, ÅOP 816,67 %, Det forudsættes, at kreditten tilbagebetales over 12 mdr. Der er fortrydelsesret på kreditaftalen.

 

Hvem står bag Vivus lån

Vivus.dk er ejet af 4finance, som er en international låneudbyder af lån og kreditter rentefrit til privatpersoner. 4finance består i dag af afdelinger i 17 forskellige lande rundt omkring i verden. De er en dansk låneudbyder der tilbyder rentefrie lån, der sætter fokus på at tilbyde deres kunder Danmarks bedste kredit. deres  motto er: penge på din måde, hvilket er med til at understrege, at de ønsker at gøre det muligt for dig som låner, at låne på din måde. Få rentefrit lån på 6.000 kr. i 30 dage, ved første lån 50% rabat.

De har mere end i alt 5.000.000 kunder. De har siden april 2012 har været online, og de har i dag mere end 100.000 kunder spredt over hele Danmark. De består af i alt 38 medarbejder, der arbejder i diverse afdelinger med forskellige arbejdsopgaver, hvilke inkluderer support og kundeservice, økonomi og jura samt marketing. De har desuden en række samarbejdspartnere, og har fået gode kunde anmeldelser på Trustpilot. Faktisk har de den højeste score for en privat kreditvirksomhed i Danmark inde på Trustpilot.

Rent statistisk er gennemsnitsalderen for kunder hos Vivus 35 år. De afviser desuden omkring 25 % af alle ansøgninger, hvilket hænger sammen med deres valg omkring at foretage kreditvurderinger af låneansøgere. Udover det har de en god og hurtig kundeservice, hvor man som kunde kan regne med at ventetiden til deres kundeservice er på godt og vel 12 sekunder.

 

Krav.

 

  1. Du må ikke være registreret i Debitor registreret/RKI
  2. Du skal være fyldt 20 år
  3. Du skal have en dansk bankkonto
  4. Du skal have et dansk telefonnummer
  5. En aktiv E-mail adresse

 

Fordele:

 

  • Første lån 50% rabat
  • Hurtigt at ansøge
  • Få svar med det samme
  • Ansøg fra du er 20 år
  • Få pengene med det samme

 

Hvordan ansøger jeg om et lån

Det er hurtigt at komme i gang med at ansøge om et smslån hos Vivus kredit den første måned. Hvis du er ny kunde, så skal du igennem tre simple trin for at ansøge om et lån med rabat. Som eksisterende kunde, så skal du selvfølgelig benytte din i forvejen eksisterende profil, og du kan derfor springe det første trin mere eller mindre over og i stedet gå direkte i gang med at ansøge om et online lån. Herunder kan du se de tre trin:

 

Trin 1: Registrér dig hos Vivus

Som ny kunde skal du indledningsvis sørge for at registrere dig i deres system og lave et login til din kundekonto. Dette kan du gøre via deres hjemmesides forside. Her skal du oplyse dit aktive telefonnummer samt e-mailadresse og samtidig lave et password til din profil. Herefter skal du også sørge for at oplyse bank kontonummeret tilhørende den konto, som du ønsker at den lånte kredit overføres til. Når du har oprettet en profil, vil du i fremtiden skulle benytte den via hjemmesiden for at se oplysninger omkring dine aktive kreditaftale.

 

Trin 2: Underskriv ansøgningen med NemID

Når du har oprettet din profil og har sendt en kreditansøgning, er du nødt til at underskrive kreditansøgningen med Nem ID for at gennemføre den. Nem ID er både en nem og sikker måde at underskrive låneaftalen.

 

Trin 3: Modtag de lånte penge på din konto

Når ansøgningen er underskrevet med Nem ID og dermed har fuldført identifikation, kan du regne med at få svar på din ansøgning direkte på skærmen. Du vil altså med det samme kunne se, om din ansøgning er blevet godkendt eller ej.

 

Lån penge rentefrit

Du skal dog være opmærksom på, at der er forskel på, om du er ny eller eksisterende kunde, og hvor mange lån du har taget. Du skal derfor ikke regne med, at du kan låne 10.000 kr. som ny kunde, da de forventer at du er en tilbagevendende kunde, der har taget flere hurtige lån hos dem, før du får denne mulighed.

Hos Vivus er det enkelt og hurtigt at låne penge rentefrit. Du kan låne mellem 100 og 12.000 kr. alt efter, hvad du har behov for. Du kan ansøge om et online lån via formularen, hvor du selv kan vælge beløb og første betalingsdato, når du skal afdrage på lånet. Samtidig kan du hurtigt få et overblik over den rentefrie kassekredit, du er ved at ansøge om. Formularen viser dig det samlede kreditbeløb, minimumsbetalingen på din valgte betalingsdato, første betalingsdato, det fulde tilbagebetalingsbeløb samt et eksempel på omkostninger ved 3 måneders kredit.

 

Forskel på nye kunder og tilbagevendende kunder.

Her er der både fordele ved at være ny kunde og tilbagevendende kunde. Som ny kunde har du nemlig mulighed for at låne op til 6.000 kr. rentefrit. Der er altså penge at spare ved at være ny kunde hos Vivus. Du skal dog være opmærksom på, at du maksimalt kan låne 6.000 kr. første gang du låner, og dette lån er rentefrit i 30 dage. Fordelen ved at være en tilbagevendende kunde er i den sammenhæng, at du gradvist kan låne flere penge baseret på, hvor mange lån du har taget hos dem.

 

Rentefrit lån de første 30 dage

Med rentefrie sms lån kan du låne penge på din måde. Rentefrie lån er et meget fleksibelt kviklån, hvor der er fokus på at give kunderne en god og brugervenlig oplevelse med at låne penge. De stræber efter at tilbyde deres kunder Danmarks bedste kredit, hvor du kan låne helt op til 12.000 kr.

De er ejet af 4finance, der med sine mange millioner kunder rundt omkring i verden, er med til at give dig sikkerhed og tryghed. Alle låneansøgninger skal desuden gennemgå en kreditvurdering, og sikkerhed er en af deres topprioriteter. Som ny kunde kan du nyde godt af nogle fordele ved at låne.

Som ny kunde kan du som nævnt låne op til 6.000 kr. Her er fordelen at du kan låne pengene rentefrit. Hvis du gerne vil låne flere penge, er du nødt til at være en tilbagevendende kunde. Det betyder, at du ved dit 2. lån kan låne op til 12.000 kr.

 

Hvis kreditansøgningen er blevet godkendt.

Hvis kreditansøgningen er blevet godkendt, vil du efterfølgende modtage en bekræftelse med din kreditaftale og faktura, hvilket vil blive fremsendt via e-mail. Desuden vil du modtage en sms, når Vivus lån har overført pengene til din konto. Hvis ansøgningen er modtaget før kl. 17.30, kan du regne med at få pengene sat ind på din konto inden for en halv time, så længe du har en konto hos Nordea. Er ansøgningen først modtaget efter kl. 17.30, kan du regne med at pengene først vil blive overført næste bankdag.

Har du en anden bank, kan du regne med at pengene vil blive sat ind på din bankkonto næste hverdag, så længe du ansøger inden kl. 17.30. I tilfælde af at du først ansøger efter kl. 17.30, så vil pengene typisk blive sat ind på din konto efter to hverdage. Så ansøg om et lån som de tilbyder når du optager lån første gang.Du kan låne mellem 100 – 10000 kroner. Når du skal optage online lån er der krav som at du skal være dansk statsborger, og være fyldt 20 år. Du kan forlænge dit lån hvis du ønsker det.

vivus kredit udbetaling ÅOP

 

Hos Vivus er der fokus på krav om sikkerhed, og at alle billige lån så bliver taget med ansvar. Af den grund har de valgt at kreditvurdere alle deres kunder digitalt, når der bliver ansøgt om et rentefri lån. De arbejder løbende på at øge ansvarligheden af deres kreditpolitik, for at gøre det så ansvarligt og sikkert for dig at låne penge. Desuden benytter de sig af en SSL-certificering, som medvirker til at alt data online, vil blive krypteret på en sikker måde.

 

Lån med 50% rabat

Når du ønsker at ansøge om at låne penge, skal du være klar over, at der er visse krav, som du, låntageren, skal opfylde. Som kunde skal du som minimum være fyldt 20 år, være dansk statsborger, have en dansk folkeregisteradresse, have en dansk bankkonto og et dansk telefonnummer, have en aktiv e-mailadresse, ikke have navne- eller adressebeskyttelse, have et Nem ID, og så må du ikke være registreret i Debitor Registret eller RKI.

Mange mennesker i Danmark låner penge. Det er blevet en mere almindelig del af vores senmoderne samfund. Hvis man står og har brug for at tage et lån af penge, er det muligt. Der er både fordele og ulemper ved at tage billige lån. Der er tusinde forskellige grunde til, at folk tager et online lån. Det kommer an på det enkelte individ og deres situation. Man kan stå og have desperat brug for en ny computer til studiet, da ens gamle computer er gået i stykker. Nogle kommer også i den situation, at deres lån ikke rækker langt nok, og et lån så er nødvendigt, indtil der er penge på kontoen igen. Unge mennesker kan være ude for, at det er SU’en der ikke er nok af.

Der kan være tusinde grundlag for, hvorfor man tager et lån. Alle kan retfærdiggøres på sin vis. Når du skal tage et lån, er der flere ting du skal overveje. Mulighederne er mange. Derfor skal man også tænke over sit valg. Først og fremmest, hvem vil man låne hos? Du kan låne mange forskellige steder. VIVUS tilbyder blandt andet lån. ’’Penge på din måde’’ er deres udtryk. Hermed sagt at man selv kan stille nogle kriterier op og få dem opfyldt. Så kan man låne som man selv foretrækker det!

 

Tilbagebetaling bestem selv.

Her kan man låne penge, på en måde man selv kan stå inde for. De tilbyder lån hvor du kan bestemme mængde af penge du vil låne, samt hvornår du vil starte din tilbagebetaling. Ydermere kan du forlænge dit SMSlån eller optage et nyt lån efter et endt lån. Mulighederne er mange hos. Vivus stiller som firma også nogle krav til dig som låner.

Tilmed har de en flot og overskuelig hjemmeside, hvor alle oplysninger kan findes. Her kan du tage dit lån. Først og fremmest kan du undersøge ÅOP og de muligheder der udbydes. At undersøge er altid en god start. Så ved du hvad du går ind til. Hjemmesiden gør det meget overskuelig for dig som kunde, at få besvaret alle spørgsmål!

 

Lån uden renter og gebyr

Med VIVUS er der 50% rabat første gang! Du låner en sum penge og vælger hvornår du vil betale dem tilbage. Dette gør du uden at skulle betale renter. Dette er et tilbud alle nye kunder får på deres første lån. Hermed skal du simpelthen intet betale. Du låner og betaler igen, uden yderligere økonomiske konsekvenser. Har du brug for et lån med længere betalingsfrist, så tilbyder Nupp lån op til 60 dage uden renter.

Alle har hver deres beløb, de har brug for at låne. Hvad er dit? Her kan du selv vælge beløbet. Du klikker dig simpelthen bare ind på hjemmeside, vælger beløb og tilbage betalingsdag og så har du lånt din sum penge. Efter dit første rabat lån, kommer der naturligvis renter på. Renten afhænger af beløb og antal dage man låner. Alt dette kan du se en let oversigt over på hjemmesiden. På den måde kan du se nøjagtigt hvad din rente vil blive. Så er du ikke i tvivl når dine antal dage er løbet op! Renten afhænger også af, hvor mange tidligere lån, du har haft.

Når du ansøger om at låne penge, vil du med det samme få svar på, om din ansøgning er godkendt. Hvis din ansøgning er godkendt, vil du modtage faktura og få en sms når pengene er landet på din konto. Dit lån betyder dermed ikke at tage lang tid, du vil kunne få pengene forholdsvis hurtigt. Så hvis du er i en presset situation, er det intet at frygte.

Du kan som sagt også forlænge dit SMS lån. Ydermere kan du direkte efter endt lån, foretage nyt lån. Såfremt du har betalt beløbet tilbage samt renten. Har du brug for større lån kan du prøve hos Spargo Finans eller Bank Norwegian som tilbyder større lån.

 

Brug for at foretage flere lån samtidig?

Én af de få ting VIVUS ikke tilbyder, er at optage flere lån samtidig. Der kan du ikke. Du kan sætte dit beløb af lån højere, men ikke have flere lån på én gang. Hvis du vil have flere lån end et, må du låne et andet sted samtidig. Det frarådes at have flere lån samtidig, det kan blive noget rod for vedkomme selv.

 

Krav til kunderne.

Der medfølger nogle krav til kunder. Hvis ikke disse opfyldes, kan du ikke optage lån hos Vivus.dk Et af kravene lyder på, at du mindst skal være fyldt 20 år. Det er naturligt med en aldersgrænse på lån, da det ikke er for børn. Når man er 20 år, er man klar over hvad det vil sige at tage lån. Det vil ikke være forsvarligt, at lade for unge mennesker og børn tage lån, da de ikke nødvendigvis ved hvad det vil sige, og dermed ikke ved hvad de går ind til.

Der er også krav om, at kunder skal være dansk statsborger, samt har dansk folkeregisteradresse. Disse krav er også hovedsageligt. Det er alle krav til kunder. For at låne penge, er det også nødvendigt at have en e-mailadresse og Nem ID. Dansk telefonnummer og dansk bankkonto er også et krav. Der er findes flere krav på hjemmesiden.

 

Trustpilot og anmeldelser

Trustpilot anmeldelser bedømmelse på 9.1 ud af 10

 

Hjemmeside, adresse og kontakt information

Vivus.dk

Et varemærke under 4finance ApS

CVR nummer 32557864

Adresse: Vesterbrogade 1L, 4, 1620 København V

Tlf 78 77 20 68

Åbningstider hverdage mellem 8 – 16

 

Ansøg her

 

Kun få klik fra et lån!

Det er simpelt og det er let. Hvis du vil foretage et lån, er det muligt at gøre det overskueligt, samt på din egen måde. Du skal bare klikke dig ind på hjemmesiden. Selv hvis du ikke er vant til internettet, vil det være garanteret, at du kan finde rundt på denne hjemmeside.

Det er der ikke tvivl om. Du kan få dit første lån uden renter i den første måned. Herefter med renter. Du kan nøjes med at låne én gang. Men efter du har prøvet hvor let det er at optage et lån med 50% rabat, vil du måske overveje at gøre det igen. Mulighederne er mange. Valgene skal overvejes. De har en vifte af muligheder, som du kan springe direkte ud i! Så prøv Vivus.dk

 

vivus.dk logo

 

Scroll til toppen