Lån med NemID

Lån med NemID – Udbetaling i dag Nemt og Sikkert

 • 3.000 - 50.000 Lån max
 • 18 år Alder min.
 • 23,50 – 69,10% ÅOP
 • 12 - 72 md Løbetid

Repræsentativt eksempel:
40.000 kr o/5 år. Variabel debitorrente: 14,71 % – 26,08%. ÅOP: 20,5% – 32,7%. Kreditomkostninger: 22.023 – 35.647 kr. Samlet: 62.023 – 75.647 kr. Maks. ÅOP: 69,1%

 • 10.000 - 100.000 Lån max
 • 20 år Alder min.
 • 23,07 – 75,66% ÅOP
 • 12 - 36 md Løbetid

Repræsentativt Eksempel: ”Fast årlig debitorrente: 16,90%, ÅOP: 20,51%, samlet tilbagebetalingsbeløb: 66.966, samlede kreditomkostninger: 26.966. Beregningen er inkl. oprettelsesgebyr på 3.200, og er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.”

 • 5.000 – 400.000 Lån max
 • 23 år Alder min.
 • 9,12 – 38,78% ÅOP
 • 12 – 180 md Løbetid

Repræsentativt eksempel:
Ved lån på 65.000 kr. over 5 år (60 måneder). Mdl. ydelse fra 1.357 til 1.888 kr. Fast individuel debitorrente fra 8,99% til 26,81%. ÅOP før skat fra 10,33% til 28,36%. Samlede kreditomkostninger fra 17.367 til 49.259 kr. Samlede tilbagebetaling fra 81.417 til 113.309 kr. Løbetid 1-15 år. Maksimal ÅOP ved 25.000 kr 38,78%

 • 10.000 – 50.000 Lån max
 • 20 år Alder min.
 • 12,79 – 42,94 % ÅOP
 • 12 - 80 md Løbetid

Repræsentativt Eksempel: Den månedlige ydelse er baseret på debitorrenten 9,90%. Fast årlig debitorrente 9,90% – 26,08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 40.000. ÅOP 13,47% – 30,70%. Løbetid min. 12 måneder – maks. 78 måneder. Maks. effektiv rente 42,94%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 54.829 – 75.071. Samlede kreditomkostninger kr. 14.829 – 35.071. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 3.200. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking.

 • 10.000 – 75.000 Lån max
 • 20 år Alder min.
 • 11,54 – 46,36% ÅOP
 • 12 - 80 md Løbetid

Repræsentativt Eksempel: Den månedlige ydelse er baseret på debitorrenten 8,73%. Fast årlig debitorrente 8,73% – 26.08%. Aftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 30.000. ÅOP 12,38%. Løbetid min. 12 måneder – maks. 80 måneder. Maks. effektiv rente 46,36%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 39.779. Samlede kreditomkostninger kr. 9.779. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 2.400. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking og en fast årlig debitorrente på 8,73% og der tages forbehold for en individuel kreditvurdering.

Når du overvejer at optage et lån, kan det være ganske fordelagtigt at vælge et lån med NemID. Med NemID kan du nemt og sikkert låne penge fra diverse låneudbydere i Danmark.
Nedenstående artikel beretter om, hvordan man blandt andet kan optage lån med NemID, men også hvad dette it-sikkerhedskort kan benyttes til. Yderligere fortælles der om historien bag NemID, herunder om Nets og DanID, og kravene, der skal være opfyldt, førend man kan få et NemID-kort (bl.a. en alder på 15 år, dansk cpr-nummer og gyldig legitimation). Tillige omhandler artiklen hele sikkerheden omkring brug af NemID, hvilket sikres af central server.

Hvad er NemID?

NemID er ét fælles log-in system der kan bruges til både offentlige og private selvbetjeningsløsninger i Danmark, herunder eksempelvis netbank og optagelse af lån. NemID består af et selvvalgt bruger-id og en selvvalgt adgangskode samt et nøglekort med engangskoder. Nøglekortet som skal bruges i forbindelse med NemID er et lille papkort, som er på størrelse med et kreditkort. NemID kan både bruges på computere samt mobile enheder såsom tablets og smartphones alt efter dit behov. Du får altså stor fleksibilitet i forhold til brugen af NemID.

Hvem kan få NemID?

Du er berettiget til at få lån med NemID, når du opfylder disse 3 krav:

 • Du har et dansk CPR-nummer
 • Du som minimum er fyldt 15 år
 • Du kan opfylde legitimationskravene

 

Hvordan kan jeg optage et lån med NemID?

Du kan optage et lån med NemID hos mange forskellige låneudbydere i Danmark. Det er både nemt og sikkert at optage hurtige lån med NemID. Når du låner med NemID foregår det som regel ved, at du under låneansøgningsprocessen hos de forskellige låneudbydere vil blive bedt om at logge på med NemID digital signatur, og ofte skal selve låneaftalen også underskrives med NemID. Dette er med til at sikre låneudbyderen, at du rent faktisk er den person, du giver udtryk for, at du er. På denne måde kan du få lån med nem godkendelse.

Fordel ved lån med NemID

 1. Lån penge let
 2. Lån med nem godkendelse
 3. Sikkert lån hurtig udbtaling

Er det sikkert at optage lån med NemID?

Idet sikkerheden omkring NemID er høj, kan du være helt tryg ved at optage et rentefrit lån med NemID. NemID er yderst sikkert at bruge, da en potentiel hacker både skal bruge dit brugernavn og adgangskode samt have fat i dit personlige nøglekort for at kunne bruge dit NemID login.

Når du underskriver en låneaftale med NemID, betyder det at du validerer din egen identitet over for låneudbyderen. Der er altså ikke nogen som kan optage et lån i dit navn, når du låner med NemID.

Andet afsnit behandler, om der er brugstvang vedr. lån med NemID, hvorunder de fysisk og psykisk handicappede og de sprogligt udfordrede nævnes.

Hvis du låner penge med nemid kan du føle dig mere sikker på at alt går som det skal. Hvis du derimod skal låne uden sikkerhed, så er det mere usikkert hvad renten bliver ved dit hurtig lån.
Lån penge sikkert med Nem ID over din mobil med et SMS lån. Forskellige låneudbydere i Danmark tilbyder at du kan underskrive hvis du bruger nemid, det er langt lettere end den gamle metode med at sende underskriften med posten.

Lån med NemID?

Systemet, som kaldes NemID, skabtes i 2010 af DanID med hjælp fra den danske stat. Og den hjemmelige banksektor, hvorefter det begyndte at blive brugt i den brede offentlighed. Systemet bliver anvendt ved log-in på diverse hjemmesider. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning ud over adgangskode og brugernavn. Ved at man skal indtaste en sekscifret kode, som betegnes en nøgle. Hvoraf kortet med disse koder således hedder et nøglekort. Dette kan man gøre på både almindelige computere, tablets og smartphones alt efter behag. Hvilket giver brugeren en voldsom stor fleksibilitet, omkring de at gøre forretninger på internettet. Så det er lettest at få sit lån godkendt med Nemid.

Løsningen er derudover yderst sikker, idet en potentiel it-tyv (hacker) både skal finde ud af dit brugernavn og din adgangskode.Eksempelvis ved at bryde ind i dine elektroniske apparater via virus – og fysisk have fat på dit nøglekort. Endvidere ligger systemoplysninger på en central sikret server hos Nets DanID. Hvad der er meget bedre, end hvis det havde befundet sig på ens personlige. Da denne som oftest er mere udsat for angreb fra hackere. Alligevel skal man altid sørge for, at ens antivirusprogrammer er fuldstændigt opdaterede og i tilstrækkelig grad er beskyttende.

lån med nemid

Bruger NemID ved lån.

NemID-systemet bruges fortrinsvis af offentlige instanser, såsom skattemyndighederne (mere folkeligt benævnt ’SKAT’), og netbanker, pensionsselskaber og forsikringsvirksomheder.

Derudover kan der om NemID siges, at det som sådan er ejet af det allerede omtalte DanID, der så igen er ejet af Nets (det tidligere PBS), som blandt andet står for administrationen af Dankortet.

Hvis man vil vide mere om, hvilke hjemmesider der bruger NemID med digital signatur ved lån, kan man med fordel skimme denne liste:

 

Noget andet når det drejer sig om nye sms lån, som man skal være opmærksom på ved brug og erhvervelse af NemID, er de regler, som gælder på området. Disse er f.eks., at man skal være fyldt 15 år, have dansk cpr-nummer og kunne fremvise gyldig legitimation.

Kan lån med Nem ID påtvinges folk?

Svaret på dette spørgsmål er, at man ikke kan tvinge folk til at benytte sig af Nem ID ved kviklån til 18 årige. Det kan det offentlige dog i visse andre tilfælde, idet Folketinget har truffet beslutning om. At borgerne så vidt muligt skal udøve selvbetjening digitalt via Nem ID. Dette har dog ikke den betydning, at folk, som ikke kan, absolut skal. Disse grupper (f.eks. psykisk og fysisk handicappede og sprogligt udfordrede) kan blive fritaget herfor

Hvis du har lånt nogle penge et sted, kan det være at du efter nogle år, finder ud af at det er for dyrt at have den slags lån du indgik aftale om. Så kan det være at det giver mening at konvertere et rentefrit kviklån til en anden aftale. Det her er et sted hvor der er mulighed for at spare en del penge på dit sms lån. Det er ikke alle der lige tænker over det, selvom det er noget man burde tjekke ind imellem.

Hvis du har fornemmelse af at der er penge at spare ved at konvertere dit SMS lån, så er det bare med at tage ned til dem du har lånt penge af og snakke med dem. Det kunne godt gå hen og give dig flere penge mellem hænderne, og det er jo ikke nemt at sige nej til, når du ikke skal gøre det store for det.

Find nye lån på nettet med NemID.

Selvom det måske ser ud til at du kan tjene en masse penge er det slet ikke sikkert at det passer, og så er der jo ingen grund til at konvertere lånet. Det giver jo ikke mening at få et dyrere lån til ingen verdens nytte. Dem du har lånt pengene af har helt sikkert fuldstændig styr på hvordan det billige lån du har nu fungerer, og om der er noget der er billigere for dig. Derfor gælder det bare om at konsultere dem, så du ikke ender med at tage en træls beslutning der kommer til at koste dig penge. Det er det de er der for, og nogle af de penge du giver i renter og gebyrer går også til deres løn, så det gælder da om at få noget ud af de penge du betaler for at de sidder der.

Dorte Andersen
Dorte Andersen
09:49 09 Feb 18
fandt hurtigt det jeg søgte, god side

gitte wallin
gitte wallin
12:20 22 Feb 18
God side, giver et godt overblik over de bedste og billigste lån.

Nils Gøtzsche
Nils Gøtzsche
16:48 22 Feb 18
Godt overblik, og gode forklaringer.

Laila Juul
Laila Juul
20:37 22 Feb 18
Tak for hjælpen, en god side

Jørgen B Olesen
Jørgen B Olesen
21:32 22 Feb 18
Nemt, funger godt, og godt beskrevet.

Næste anmeldelse

Der kan være penge at spare, og dem skal du selvfølgelig tage hvis du kan komme til det. Du skal bare lige overveje at det ikke er helt uden bøvl at konvertere et lån. I nogle tilfælde kan det jo være flere hundrede tusinde kroner der er tale om. Det kommer, nogle steder, til at koste dig penge at konvertere dit nye sms lån, så der skal være en del gevinst i det for at det kan betale sig. Hvis ikke der er det kommer konverteringen bare til at koste dig penge, og så er hele ideen jo væk. Sådan bruger du dit NemId digital signatur privat, læs artiklen her.