Bank Norwegian

Bank Norwegian – lån fra 5000 – 400.000 kr.

 • 5.000 – 400.000 Lån max
 • 23 år Alder min.
 • 9,12 – 38,78% ÅOP
 • 12 – 180 md Løbetid

Repræsentativt eksempel:
Ved lån på 65.000 kr. over 5 år (60 måneder). Mdl. ydelse fra 1.357 til 1.888 kr. Fast individuel debitorrente fra 8,99% til 26,81%. ÅOP før skat fra 10,33% til 28,36%. Samlede kreditomkostninger fra 17.367 til 49.259 kr. Samlede tilbagebetaling fra 81.417 til 113.309 kr. Løbetid 1-15 år. Maksimal ÅOP ved 25.000 kr 38,78%

Bank Norwegian – Krav til dig:

 • Mindst være 23 år
 • Dansk folkeregisteradresse
 • Ikke være registreret i RKI eller Debitor Registreret
 • Fast arbejde

 

Fordele

 1. Samle dyre lån
 2. Underskriv med NemID
 3. Udbetales straks efter underskrift med NemID
 4. Kredit op til 400.000 kr.
“Hos Bank Norwegian kan du låne helt op til 400.000 kr.”

 

Bank Norwegian er et godt valg når man skal vælge en bank. Det vigtigt at man som kunde har gjort sig nogle overvejelser. Da det vil være en bank der muligvis kommer til at følge en i mange år, er det også elementært at man opstiller nogle krav, for hvad banken kan tilbyde en som kunde hos netop dem. Man skal finde ud af hvad man vil bruge banken til og hvilken slags kunde man er, da der vil være forskel på de forskellige muligheder man får tilbudt hvis man er ung eller en familie.

Bank Norwegian tilbyder forskellige produkter til forskellige behov

Vi er alle sammen forskellige, hvorfor det kun er naturligt at vi også har forskellige finansielle behov. Det har Bank Norwegian forsøgt at tage højde for. Hos Bank Norwegian kan du vælge mellem flere forskellige finansielle produkter alt efter, hvad du står og har behov for. Alle deres finansielle produkter er lette at købe, og ikke mindst forstå, hvorfor du kan være sikker på, at der ikke er nogle skjulte gebyrer eller omkostninger inkluderet i deres produkter. Du vil derfor altid kunne se de samlede omkostninger ved det eller de produkter, du vælger at købe hos Bank Norwegian. Overordnet set tilbyder Bank Norwegian tre forskellige produkter: forbrugslån, opsparingskonto samt Bank Norwegian kreditkortet. De er ikke kun på det danske marked, men også i Norge og Sverige.

Forbrugslån

Bank Norwegians forbrugslån kan bruges til mange forskellige formål. Hvad enten du ønsker at optage et lån med henblik på køb af nye forbrugsgoder såsom et nyt TV, et nyt køkken eller en ny bil, eller du ønsker at slå flere af dine dyre lån sammen, så kan Norwegians forbrugslån bruges til det. Sagt med andre ord giver et forbrugslån fra Bank Norwegian dig muligheden for at opfylde dine drømme eller at samle din gæld ét samlet sted.

Besøg Bank Norwegian

Med et forbrugslån hos Bank Norwegian skal du betale en fast månedlig ydelse, men du har til hver en tid mulighed for at indfri lånet uden ekstra omkostninger, skulle du få mulighed for dette. Når du ansøger om lånet, vælger du desuden selv hvor lang lånets løbetid skal være, samt hvor meget du ønsker at afdrage på lånet hver måned. Du får altså står fleksibilitet med et forbrugslån hos Bank Norwegian. Samtidig stilles der ingen krav til dig om at skulle stille sikkerhed for lånet.

Sammenlæg dine lån nemt og hurtigt hos Bank Norwegian

Står du i en situation med flere dyre lån, kontokort og et lille rådighedsbeløb hver måned, bør du overveje at sammenlægge dine lån hos Bank Norwegian. Her har de gjort det nemt og hurtigt for dig at slå dine dyre lån og kontokort sammen, så du har det hele samlet ét sted. Der kan være mange fordele forbundet med at samle sine lån, da det stort set altid vil resultere i besparelser på gebyrer og give et større rådighedsbeløb hver måned. Desuden slipper du for alt det besvær, der er forbundet med at have flere lån hos forskellige låneudbydere. Ved at ansøge om et samlelån hos Bank Norwegian kan du altså både spare penge og besvær.

Sådan ansøger du om et forbrugslån hos Bank Norwegian

Det er nemt og hurtigt første gang du skal ansøge om billige forbrugslån. Det eneste du skal gøre er at udfylde en tretrins låneformular på banknorwegian. Her vil du blive bedt om at angive en række informationer omkring lånet, såsom ønsket lånebeløb samt hvorvidt du ønsker at benytte lånet helt eller delvist til indfrielse af anden gæld. Derudover vil du blive bedt om at angive en række personlige oplysninger, herunder CPR-nummer, dit fulde navn, din e-mailadresse, dit private mobilnummer, samt hvorvidt du ansøger om lånet sammen med en medansøger eller ej.

Når alle informationer er udfyldt og du har gennemført både trin 1 og trin 2, skal du til sidst acceptere låneansøgningen og sende den af sted. Du kan forvente at få svar på din ansøgning med det samme, og hvis din låneansøgning bliver godkendt, vil du have mulighed for at underskrive låneaftalen med NemID.

Opsparingskonto

Udover at tilbyde muligheden for at optage et forbrugslån, så kan du også få en opsparingskonto hos Bank Norwegian. Bank Norwegians opsparingskonto giver dig en indlånsrente på 0,70 % fra den første krone, du sætter ind på opsparingen. Det er 100 % gratis at oprette en opsparingskonto, og så er der desuden ingen bindingstid. Vær desuden opmærksom på, at udbetaling fra din opsparingskonto udelukkende kan ske til din egen NemKonto.

Idet Bank Norwegian er medlem af Bankernes Sikringsfond, er du automatisk dækket af de indskydegarantier, som gælder for norske banker. Har du derfor et ønske om at oprette en opsparingskonto, måske sideløbende med et forbrugslån eller et kreditkort, kan du med fordel vælge deres opsparingskonto.

Sådan bestiller du en opsparingskonto hos Bank Norwegian

Hvis du i første omgang er interesseret i at få en opsparingskonto, kan du bestille den via Bank Norwegians hjemmeside. Her finder du en tretrins formular, som du skal udfylde for at bestille kontoen. Det er både nemt og hurtigt og kræver ikke meget mere, end at du skal angive en række personlige oplysninger, herunder CPR-nummer, dit fulde navn, din e-mailadresse samt mobilnummer.

Bank Norwegian kreditkort rente

Når du skal ansøge om et kreditkort, er dette et godt valg første gang du skal have en kredit. Du kan optjene penge tilbage på dit Norwegian kort. Du kan hele tiden holde øje med kontostanden på kortet.

Med et kreditkort fra Bank Norwegian, også kaldet Bank Norwegian kreditkortet, får du et kort til enhver anledning. Bank Norwegian kortet er et komplet kreditkort, der giver dig mulighed for at spare op til rejser hele året rundt, og så er det endda også det eneste kort, du behøver at tage med dig, når du skal ud og rejse.

banknorwegian kreditkortBank Norwegian kortet rente op til 6 ugers rentefri kredit

Forsikring Bank Norwegian

Når du købet noget med kreditkortet optjener du automatisk Cash Points. Cash Points kan bruges til enten hel- eller delbetaling af alle rejser hos Norwegian. Det betyder, at du kan optjene mange CashPoints til køb af rejser, hvis du eksempelvis foretager alle dine varekøb i løbet af året med dit Bank Norwegian visa. Du optjener også CashPoints, hvis kortet bruges til at købe flybilletter hos Norwegian air shuttle, hvor du kan optjene 5 % CashPoints på LowFare billetter og 20 % på Flex-billetter. Desuden inkluderes en rejse- og afbestillingsforsikring automatisk, når kortet bruges til at købe rejser gennem Norwegian. Det er en god sikkerhed med Bank Norwegian kreditkort forsikring.

Norwegian kortet har intet årsgebyr og er gebyrfrit i forbindelse med daglige indkøb. Desuden er der ingen gebyrer ved at benytte kortet til kontanthævninger i bankautomater. Dog skal du være opmærksom på, at der er et valutatillæg på 1,75 % af vekselkursen, hvis du benytter dit Norwegian Visa i en anden valuta end Danske kroner.

Sådan ansøger du om et kreditkort hos Bank Norwegian

Du kan ansøge om Norwegian kort til hver en tid på Banknorwegian. Via en simpel tretrins ansøgningsformular, kan du hurtigt og nemt bestille dit kreditkort. Som koster et årligt gebyr. Du skal blot angive enkelte personlige oplysninger og udfylde resten af formularen, før du til sidst vil blive bedt om at acceptere din ansøgning og sende den af sted. Simpelt og nemt!

Når man er ung og skal til at vælge sin bank er der nok andre ting man tager højde for. Som f.eks. Studerende og enten hjemmeboende eller udeboende vil der pludselig kunne komme nogle pludselige udgifter.

Hvorimod som en familie skal der også være mulighed for større lån på mere end et par enkelte tusinde kroner. Hvis der skal en ny bopæl eller bil til, bliver der nød til at kunne lånes et større beløb.

Bank Norwegian tilbyder både et privatlån og et forbrugslån fra 5.000 kroner til 400.000 kroner, hvor man via NemID kan underskrive aftalen nemt og få pengene så hurtigt som muligt. Det gør det til et nemt sted at låne penge. Ansøg med Nem ID.

Hvem er Bank Norwegian – se hvorfor du skal vælge dem

Når man vælger en bank er det ikke kun vigtigt at se på hvilke materielle goder de kan tilbyde en som forbruger. Men det er også meget vigtigt hvilket socialt bånd der er mellem personalet i banken og kunden. Det bånd der bliver skabt mellem personalet og kunden er meget vigtigt. Det kan være alt afgørende for om kunden bliver der eller ej.

Det skal være personligt men på samme tid professionelt, da man som kunde skal føle at man har med professionelle og erfarne folk at gøre, på samme tid med at man kan få plads til at være der. Det at have en bank med et professionelt team og en god personlig kontakt kan give en stor tryghed hos kunden. Det vil gøre forbrugeren mere tryg ved at overlade sine penge og ansvaret til banken.

Besøg Bank Norwegian

I nogle danske banker kan der være opstået et forhold mellem kunden og personalet der er koldt og kynisk. Behandlingen kan være meget kortfattet og virke ligefrem ugideligt. Dog vil forholdet være professionelt, men det er overhovedet ikke personligt og giver ikke kunden en følelse af at på samme måde være velkommen.

Hos Bank Norwegian får man et imødekommende team, der gerne vil hjælpe med de problemer man nu ellers kan støde ind i som kunde. På samme tid ønsker de at give sine kunder nogen af markedets bedste vilkår. Kontakt kundeservice hvis du ønsker at vide mere. Se anmeldelse af Bank Norwegian i bunden af denne artikel.

Tilbyder muligheder for forskellige slags kunder – appellerer til dine behov

De tilbyder muligheder for en forskellig række kunder, så det kan passe til en del af befolkningen. Det er vigtigt at vælge en bank der appellerer til lige præcis dine behov for muligheder. Det kan være vigtig at have en opsparingskonto til at have ved siden af sin forbrugskonto, som er koblet til et kreditkort. Der kan der sættes penge til side hele året. Hvis hele familien skal ud og rejse eller hvis der er en speciel ting der skal spares op til.

Det gør også at man ikke bare nemt kan bruge af sine opsparede penge. Da de ellers ville ligge på kreditkortet, der er frit tilgængeligt. Derfor hvis du vælger Bank Norwegian er det muligt at oprette en opsparingskonto med en fornuftig rente. Så er det er muligt at kunne have en større opsparing hos sin bank.

Dertil er det også muligt at få et specielt kreditkort ved Norwegian Bank, der ikke alene tilbyder de normale muligheder ved at kreditkort, men det gør det også muligt at opspare CashPoints, så du som kunde kan spare penge, når du køber dine billetter og flyver med Norwegian.

BankNorwegian et lån til lige præcis det du gerne vil.

Ved de fleste danske banker er det muligt at låne et mindre eller større beløb. Hvor det nogle steder er meget hurtigt at blive godkendt til et hurtig lån og få pengene ind på kontoen. Andre steder er det en lang proces at skulle igennem, især hvis det handler om større beløb. Hvis man skal godkendes til lånet på en længerevarende måde.

Der er penge at låne til lige præcis det dit hjertebegærer, og det du altid har drømt om. Et lån giver rig mulighed for at kunne føre mange af sine ønsker ud i verden, da man ikke længere skal vente på en uoverskuelig langtidsopsparing. Du kan låne penge til den nye telefon på markedet, den bil du længe havde kigget på, den lejlighed der ligger rigtig godt eller noget helt fjerde.

Bank Norwegian AS er forholdsvis ny på det danske marked. De har derimod været aktive i Norge og Sverige i længere tid, og har ingen danske banker bag sig.

Hjælp til let at skifte – spar penge på dine renter

Hvis du allerede er tilmeldt en bank der ikke opfylder dine krav eller ikke er inde for dine standarder. Det muligt at let skifte bank. Der kan være flere grunde til at man ønsker at skifte bank. Som f.eks. hvis man føler at ens renter er for dyre, og man ønsker dem billigere et andet sted.

Det kan også skyldes båndet der blev formet mellem personalet og forbrugeren var koldt. Hvis kunden følte sig ikke velkommen eller hjulpet. Nogle af fordelene ved at skifte bank kan være en netop lavere rente på sine nuværende lån. Men også en eventuel større rente på f.eks. sin opsparingskonto. Derudover kan der muligvis også være andre fordele, som f.eks. ved Norwegian Bank NemId. Her kan man kan spare penge på sine rejser.

Hvor finder jeg Bank Norwegian

Bank Norwegian kontakt adresse.
Bank Norwegian AS
Postboks 338
0101 OSLO
Norge

Telefon nummer 70801100
Kontakt kundeservice
Åbningstider:
Mandag til Fredag kl 10 – 16
Weekend Lukket

Du finder også deres Bank Norwegian app på linket herunder.

Besøg hjemmeside Bank Norwegian hjemmeside

Anmeldelser af Bank Norwegian Trustpilot score 2 ud af 5 stjerner

Når du som kunde har besluttet dig, for hvilken bank du ønsker at skifte til. Så er der i sig selv ikke så meget at gøre udover at tage kontakt til banken og melde dig ind. Der skal du også udpege hvilken konto du ønsker som NemKonto. Derefter vil banken tage sig af den svære del i at hjælpe med at overføre penge og oplysninger til regelmæssige indkomster og udgifter. Derefter kan du nyde din nye selvvalgte bank, og nyde godt af hvad de tilbyder dig som ny kunde.

bank norwegian