Privatlån

Sammenlign billige privatlån – Hurtigt og enkelt.

Sammenlign lån til private via ÅOP og renter.

Læs mere og ansøg her!

Sorteringen af lånetilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Det Billigste Privatlån

Når man er en ung studerende, kan det være svært at holde en stabil økonomi. Det kan der være en række grunde til, som alle kan sætte den studerende i en økonomisk dårlig situation. For mange unge kan det for eksempel være en stor udfordring at holde det daglige forbrug nede. Man kommer måske direkte fra gymnasiet, og har været vant til at bo gratis under sine forældres tag.

Dette ændrer sig dog så snart man begynder at betale husleje. Her har man ikke nær så mange penge om måneden at bruge på lækker mad, tøj og byture. De kommer derfor hurtigt i bekneb med pengene. I dette tilfælde vælger mange at tage et af de billigste privatlån. Dette er et hurtigt forbrugslån uden sikkerhed, som kan svinge mellem et par hundrede kroner til flere tusinde. Derfor er dette lån ideelt til at supplere det svingende forbrug i dagligdagen.

Hvad er et privatlån? Spørgsmål og svar

PrivatlånEt privatlån er, ganske simpelt, et hurtigt lån der kan optages af privatpersoner. Der findes mange forskellige typer af privatlån, der kan bruges til diverse formål. Et af de mest populære privat lån er Santander privatlån plus, som med deres lånetype privatlån plus, har en stor andel af det danske marked. Her kan du låne uden at stille sikkerhed til en fast rente. Du kan altid se årlig debitorrente, samlet kreditbeløb og månedlige ydelse.

Desuden er deres billån meget populære, både som valg online, men også igennem mange bilforhandlere i Danmark.

Bilforhandleren tjener også penge på lån til private der låner igennem dem, oveni den fortjeneste de har på bilsalget.

Så der vil aldrig være tvivl om de samlede kreditomkostninger til dit privat lån. Ingen blander sig i hvad du bruger pengene til. Du kan have penge inden for kort tid med et privatlån fra Santander Consumer Bank lån.  Du har fortrydelsesret du kan fortryde dit lån indenfor de første 14 dage. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid.

 

Hvad kan et privatlån med lav rente lån bruges til?

Det korte svar er: lige præcis det du ønsker. Du skal dog regne med at der er forskel på, hvad pengene kan bruges til, alt efter om du optager det billigste privatlån billigt. Enten via låneudbyderen på nettet eller i en bank. Som regel har du større frihed i forhold til, hvad du vil bruge pengene til, når du låner penge på nettet. Eksempler på hvad et billigt lån uden sikkerhed kan bruges til er: rejser, boligindskud, uforudsete udgifter, gaver, elektronik (computere, fjernsyn osv.) m.m.

 

Lån til private

Når du søger efter lån til private, så finder du  et kæmpe udvalg af private lån.
Der kan være stor variation i, hvad et privatlån online koster. Derfor er det svært at give et entydigt svar. Dog er det et ganske væsentligt spørgsmål at spørge sig selv, inden man optager et lån uden sikkerhed. Typisk vil prisen på et af de billigste kviklån dog ligge på omkring 0-20 % af lånets samlede størrelse. Overordnet set så afhænger lånets pris dog meget af blandt andet beløbets størrelse og løbetid. Lån penge til lavere renter hos Santander Privatlån.

 

Privatlån uden sikkerhed

 

Hvordan finder man billige lån?

Når du er interesseret i at finde det billigste privatlån, kan det være en god ide at sammenligne lån til private fra forskellige udbydere og banker via nettet. Her kan det være brugbart at undersøge lånets ÅOP, da det kan give et billede af lånets reelle pris.

Ofte vil det ikke gøre den store forskel om der er en forskel på 5-10 % i lånets ÅOP, når der er tale om mindre mobillån på 1.000 kr. eller deromkring. Er der derimod tale om privat lån af større beløb såsom 10.000 kr. eller derover, så kan selv små forskelle i ÅOP have stor betydning for lånets pris.

 

Brug for et privatlån når du skal flytte hjemmefra.

Det er også en god idé at benytte sig af de privatlånet uden sikkerhed, når man skal flytte hjemmefra for første gang. Som lejer af et værelse i storbyen skal man nemlig forberede sig på, at lægge en stor sum penge til side til depositum og forudbetalt husleje.

Begge dele svarer typisk til tre måneders husleje hver, og man kan aldrig være sikker på, at få alle pengene tilbage igen. Derudover skal man vænne sig til at betale en månedlig husleje, som ofte er ret høj inde i storbyerne. Her er det meget normalt at privatlån søges, det kan hjælpe til i starten af den nye tilværelse i byen. Det er nemlig de færreste unge der får betalt deres indskud udelukkende med deres egen opsparing, når udgifterne for at flytte hjemmefra er så store.

 

Gør drømmen om udveksling til virkelighed med hjælp fra et lån online.

Mange studerende drømmer på et tidspunkt i løbet af deres studietid om at komme på udveksling. Denne trang til at komme lidt væk fra den trivielle hverdag kommer typisk, når man er halvvejs inde i sin uddannelse. Her har man vænnet sig til det hårde liv som studerende, og får brug for at se nye horisonter. Det kan i dette tilfælde være en god idé at tage på udveksling, da man får nye udfordringer i hverdagen, men samtidig holder sin uddannelse i gang.

 

Billige kreditter i mange butikker

Det kan dog være rigtig dyrt at tage på udveksling, da man typisk vil komme ud for at skulle betale undervisningsgebyr. Det er ganske normalt selv at skulle betale for sin egen videregående uddannelse i udlandet, hvilket kan koste mange tusinde kroner. Derfor er det vigtigt at huske på, at man altid kan søge om billige privat lån. Det kan dække det tiltrængte udlandsophold. Meget populært er også Ellos privatlånet, så man kan trække sine betalinger på tøj.

Der er gode muligheder for at søge stipendier og legater, når man tager på udveksling. Er man dog så heldig at modtage en sum penge fra en godtgørende fond, vil det dog stadig ikke være nok til at dække alle de udgifter, som en længere tur til udlandet kræver. Udover undervisningsgebyret, er det nemlig ikke helt unormalt også at skulle betale for dobbelt husleje eller en dyr flybillet.

Privatlånet kan sørge for, at man ikke skal bekymre sig om alle disse udgifter, der i sidste ende kan sætte en stopper for turen. Det er nemlig meget vigtigere at kunne opfylde udvekslingsdrømmen så snart man har brug for det, frem for at bekymre sig om, hvorvidt man har råd. Med et stort eller lille privatlån fra et troværdigt og tillidsfuldt firma, er den manglende kapital ikke længere nogen forhindring.

 

Et lån med billig rente kan give dig den velfortjente ferie.

Som studerende er der mange måder at holde en pause fra den travle hverdag på. Nogen gør det ved at ligge i sengen og se film, eller bruger tiden med venner og familie. Andre knokler alt hvad de kan på deres deltidsarbejde, mens de drømmer om sol og strand. Det kan dog være svært at få sparet de penge sammen, som man vil bruge til en lang ferie.

Derfor er meget normalt, at man tager privatlånet, som man specifikt bruger på at give sig selv en velfortjent pause fra studiet. Det er nemlig nemt at låne det ønskede beløb til at komme ud at rejse, hvis man blot kontakter et dygtigt og professionelt firma. For mange unge er det vigtigt at komme ud at rejse i løbet af studietiden, så de ikke bliver for udmattede af at læse, og ender med at droppe ud.

 

Kan jeg få privatlån trods RKI

Det er desværre ikke muligt i 2020 at få et privatlån når du er registreret i RKI.

Lån til private med dårlig kreditscore er meget begrænset.

De er meget få der giver privatlån trods RKI til personer som er plaget af dårlig økonomi.

Der er låneudbydere som Tando der låner ud til RKI registrere, men kun hvis der kan fremskaffes en kautionist.

 

Lån i udlandet

De fleste rejser til udlandet vil ofte løbe op i flere tusinde kroner. Særligt hvis man ønsker at rejse langt væk til et eksotisk land, kan flybilletten i sig selv sagtens ende med at koste en hel måneds husleje. Det samme økonomiske dilemma kan opstå, hvis man brænder for at stå på ski, og blot ønsker sig en årlig skiferie.

Her skal man ikke nødvendigvis ud på en længere flyvetur, men ender alligevel med at betale for de mange udgifter der opstår ved udlejning af skiene. Et simpelt hurtigt lån privat kan hjælpe med at få disse feriedrømme indenfor rækkevidde, uden at man behøves at forsømme sit studie til fordel for at arbejde. Der er ingen specielle privatlån regler, hold dig til den laveste ÅOP, så er du godt dækket når du skal låne.

 

Et lån åbner op for flere muligheder i hverdagen.

Som ung studerende kan man støde på mange uforudsete udgifter i hverdagen. Det kan være alt lige fra kedelige rudekuverter med tandlægeregninger, til dyre bøger til studiet. Det kan derfor godt være svært at få hverdagen til at hænge sammen rent økonomisk. Når man ikke har den store indtjening. Mange forsøger at arbejde ved siden af deres studie. Men der skal ikke meget arbejde til, før det går udover sociallivet eller karaktererne.

Derfor skal man huske på, at det er helt okay at tager privatlånet, der kan hjælpe med at få økonomien til at hænge sammen. Privatlånet kan fås med lavere renter, så det heller ikke bliver et stort problem, at betale pengene tilbage. Tilbagebetalingen kan man sagtens gemme til man er blevet færdiguddannet og har fået et fast og godt lønnet arbejde.
Bankerne sidder hårdt på de billigste privatlån.

 

SE ALLE LÅN

 

Scroll til toppen