cookie- og privatlivspolitik

Tankpenge.dk er en uafhængig sammenlignings tjeneste der får provision for at henvise brugere til låneudbydere. Tjenesten skal kun betragtes som vejledende og må ikke betragtes som et fyldestgørende billede af markedet. Tankpenge.dk fraskriver sig ethvert ansvar for fejl og mangler.

Reklameinformation.

Siderne viser et stort udvalg af låneudbydere på lånemarkedet, men det er ikke alle lån i Danmark der vises i denne oversigt.

I mange tilfælde modtagere vi provision for at henvise dig til disse lånetilbud.

Det bør bemærkes at udtryk som hurtigste, billigste og bedste lån bør ikke opfattes som den komplette sammenligning af alle tilbud der findes i Danmark.

Rækkefølgen på lånene kan være opsat efter hvor stor kommission der udbetales.

Disse oplysninger kommer fra låneudbyderne, der tages forbehold for eventuelle fejl eller mangler.

 

1. Ejeroplysninger

 

Tankpenge.dk er ejet af PA Medier
Rørsangervej 14
4900 Nakskov
Telefon: 29 61 40 20
Email: Kundeservice(snabela)tankpenge(punktum)dk
CVR: 29237859

 

2. Dette website anvender cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

 

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
https://minecookies.org/cookiehandtering

 

4. Formål med cookies på vores website:

 

  • At gemme dine indstillinger.
  • Trafikmåling og statistik.
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering.

 

5. Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

 

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter:

 

  • Matomo
  • Facebook
  • Smartresponse
  • Adtraction
  • Adservice
  • Daisycom
  • Partner Ads

 

 

6. Persondata
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

 

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

7. Affiliate disclosure.

Tankpenge.dk er reklame finansieret for at sikre driften af siden. Tankpenge.dk modtager i de fleste tilfælde penge for annoncer/reklamer på vores side.
Det vil sige at hvis du besøger Tankpenge.dk og klikker på et af vores links, og benytter dig af et af vores tilbud, så tjener vi penge på det, og det kaldes affiliate marketing.

 

Siden er lavet som en service til brugere på nettet, men samtidigt også med formål at lave et økonomisk afkast.
Vi håber at du finder vores side nyttig og vil bruge den og anbefale den til andre.

 

8. Disclaimer

Tankpenge.dk kan i visse tilfælde modtage kommission igennem vores affiliate links når vi henviser til forskellige produkter og tjenester.
Tankpenge.dk fralægger sig ethvert ansvar for fejl, nøjagtighed eller gyldighed der vises på dette websted.
Tankpenge.dk kan ikke holdes til ansvar for de tab eller skader der måtte opstå ved benyttelse af vores information på Tankpenge.dk

 

Tilbage til Tankpenge forside

Scroll til toppen