cookie- og privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger

Tankpenge.dk er ejet af PA Medier
Rørsangervej 14
4900 Nakskov
Telefon: 29 61 40 20
Email: Kundeservice(snabela)tankpenge(punktum)dk
CVR: 29237859

2. Dette website anvender cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vores website:

  • At gemme dine indstillinger.
  • Trafikmåling og statistik.
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering.

5. Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter:

6. Persondata
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

7. Affiliate disclosure.

Tankpenge.dk er reklame finansieret for at sikre driften af siden. Tankpenge.dk modtager i de fleste tilfælde penge for annoncer/reklamer på vores side.
Det vil sige at hvis du besøger Tankpenge.dk og klikker på et af vores links, og benytter dig af et af vores tilbud, så tjener vi penge på det, og det kaldes affiliate marketing.
Siden er lavet som en service til brugere på nettet, men samtidigt også med formål at lave et økonomisk afkast.
Vi håber at du finder vores side nyttig og vil bruge den og anbefale den til andre.

cookie- og privatlivspolitik

5 (100%) 1 Stemme[r]