Om os ejer oplysninger om Tankpenge.dk

Om os

Ejeroplysninger

Tankpenge.dk er ejet af PA Medier
Rørsangervej 14
4900 Nakskov
Telefon: 29 61 40 20
Email: kundeservice(@)tankpenge.dk
CVR: 29237859

 

 

Finanstjenesten Tankpenge – Siden er reklamefinansieret og samarbejder med flere kreditgivere, hvorfra siden modtager betaling.

 

Om siden. Tankpenge.dk

Siden blev oprettet for at hjælpe forbrugerne, med at finde de bedste lån på nettet ved hjælp af et guide og sammenligning. Dette gælder både kviklån, forbrugslån og SMS lån, og mange andre. Siden er reklamefinansieret, som betyder at siden tjener penge på de reklamer som bliver vist på siden, enten via klik eller ved et direkte salg. Siden blev oprettet i 2016 og var en side uden ret meget indhold. Siden er stadig i dag under kraftig udbygning. Der vil komme en masse nye tiltag på siden i år. Så siden kan blive endnu mere brugervenlig og hjælpe brugerne så enkelt som muligt med at finde det lån de ønsker til den bedst mulige pris. Siden har i år også fået tilføjet et nyhedsbrev, hvor bruger kan tilmelde sig og modtage gode tips og ideer om økonomi og penge. Der vil også blive udsendt nyhedsbreve når der kommer nye lån på markedet. Der kan også komme kampagner om investering og andre ting der kan hjælpe med at spare penge i din hverdag. Tankpenge.dk modtager gerne E-mail fra dig hvis du har nogle gode ideer til forbedringer på vores side, så send gerne en E-mail til os herom, da vi gerne vil have at vores side er så brugbar som mulig for dig som bruger. Du finder desuden også artikler om penge og økonomi på vores Blog.
Herunder kan du se hvilke sager Tankpenge støtter, jo flere brugere vi får på vores side jo flere gode sager vil vi prøve på at støtte.

Tankpenge.dk støtter miljøet.

Tankpenge.dk deltager i et dansk klima-initiativ, som vi tillader os at henlede Jeres opmærksomhed på.
Baggrunden for initiativet ”CO2 neutralt website” er, at internettet og computerbrug er i dag årsag til mere CO2-udledning end luftfarten grundet det store strømforbrug.
Initiativet går ud på, at virksomheder – store som små og fra alle brancher – går sammen om at neutralisere den CO2 deres hjemmesider udleder.
CO2-neutraliseringerne skabes ved opførelse af nye vedvarende energikilder (eks. vindmøller), og deltagelse i CO2-reducerende projekter (globalt). Deloitte er uvildig auditor på CO2-neutraliseringerne.
De virksomheder der deltager har et ikon på deres website. Se ikonet på vores hjemmeside her: https://tankpenge.dk/
Ordningen ”CO2 neutralt website” administreres af IngenCO2.dk, der holder til i Forskerparken i Århus. IngenCO2.dk er skabt i samarbejde med Videnskabsministeriet og Østjysk Innovation.
Læs mere om initiativet her: CO2-initiativets officielle hjemmeside.

 

Tankpenge.dk tager socialt ansvar og støtter disse CSR tiltag.

 

 

 

Venlig Hilsen Per Andersen

 

Tilbage til Tankpenge forside

Scroll to Top