Erhvervslån

Din mulighed for at låne penge til dit firma

Lån penge til erhverv på kort tid. Erhvervslån til firmaer.

Lån 10.000 – 10.000.000 kr. til din virksomhed. Lav blot 1 ansøgning og modtage flere lånetilbud.

Lån f.eks. til investering i varelager, udvidelse af din virksomhed, bygge – og anlægslån, mellem finansiering – eller til netop det din virksomhed behøver!

Lånebeløb
50.000 - 10.000.000

Løbetid

6 - 60 mdr.

Rente

3,75 - 29%

Oprettelsesgebyr

0%

Annonce

Lav blot 1 ansøgning og modtage flere konkrete lånetilbudLånebeløb
15.000 - 1.500.000

Løbetid

6 - 24 mdr.

Rente

5 - 41,75%

Oprettelsesgebyr

0%

Annonce

Ansøg på 5 minutter - Online ansøgning - Intet papirarbejde Lånebeløb
10.000 - 2.000.000

Løbetid

6 - 18 mdr.

Rente

5 - 20%

Oprettelsesgebyr

0 kr.

Annonce

Ingen start omkostninger - Ingen bindingsperiode - Inten skjulte gebyrer


Lånebeløb
10.000 - 500.000

Løbetid

6 - 18 mdr.

Rente

Fast månedsafgift

Oprettelsesgebyr

0%

Annonce

Ansøgning på et minut - Tilbud på en time


Omkostningerne ved et lån beregnes på individuel basis. Jo bedre virksomhedens risikovurdering, jo lavere omkostninger ved lånet.

Lånebeløb
200.000 - 500.000

Løbetid

6 - 18 mdr.

Rente

3,95 - 9,70%

Oprettelsesgebyr

0%

Annonce

Slip for bankens besvær og ventetider - Fast rente i hele lånets løbetidLånebeløb
10.000 - 500.000

Løbetid

12 - 180 mdr.

ÅOP

3,34% - 24,99%

Min. alder

18 år

Annonce

BEMÆRK: Høj udbetaling - Hurtigt svar og udbetaling  -  Ansøg på KUN 2 minutter - 7 ud af 10 får Tilbud.


Eksempel: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid 6 år. Variabel debitorrente 5,90 – 15,20%. ÅOP 6,52 – 15,92%. Etb. omk. 975 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 62.003- 81.253 kr. Norges største låneformidler.

Långiverne hos Letfinans er specialiseret i lån til små og mellemstore virksomheder.

Krav til ansøgning om Erhvervslån:

  • Gyldigt dansk CVR-nummer
  • Virksomhed har hjemsted i DK
  • 2 revisor-godkendte regnskaber for virksomheden
  • Mindst 6 måneders kontoudtog fra virksomheden
  • Navn og CPR-nummer på tegningsberettiget

Alle ansøgninger vil blive kreditvurderet inden evt. godkendelse.

 

Letfinans erhverv

Lån fra 50.000 – 10.000.000 kr

Løbetid på lånet er fra 6 måneder til 60 måneder.

Ansøg om lån hos LetFinans Erhverv

Annonce

 

Flex Funding

Lån fra 100.000 – 5.000.000 kr

Afbetal over 6 måneder til 60 måneder.

Ansøg hos Flex Funding

Annonce

 

Qred

Lån fra 10.000 – 2.000.000 kroner

Løbetid på 6 – 18 mdr.

Ansøg hos Qred

Annonce

 

Capitalbox

Erhvervslån fra 15.000 – 1.500.000 kr.

Låneperiode på op til 24 måneder

Ansøg hos Capitalbox

Annonce

 

CrediNord

Lånebeløb fra 10.000 – 500.000 kr.

Låneperioden er fra 1 – 18 måneder

Ansøg hos CrediNord

Annonce

 

Ikke aktive

Jysk Erhvervslån

Ansøg om 100.000 – 5.000.000 kr.

Løbetid fra 6 – 60 mdr.

 

Broaden

Få lån op til 250.000 kr. til dit firma

Læs mere om Broaden

 

Der er mange investeringer at foretage i hvilken som helst type firma.

Disse er ofte til stor fordel for virksomheden og på mange måder nødvendige og uundgåelige. Samtidigt kan de dog være svære og næsten umulige at føre ud i livet til tider.

Alle tiltag, ændringer og reguleringer kræver nemlig som regel en eller anden form for kapital. Det kan eksempelvis være i forbindelse med udvidelser af firmaet, lønforhøjelser eller indkøb af brugbare produkter.

Lån penge til erhverv.

Alle danske aktieselskaber, anpartsselskaber, enkeltmandsvirksomheder, personligt-ejet mindre virksomheder, interessentskaber og iværksætterselskaber kan ansøge om et lån. Det har ingen betydning, om din virksomhed er ny eller gammel, stor eller lille – og vi har hjulpet virksomheder i alle brancher. QRED foretager en individuel vurdering af alle virksomheder. Det vigtigste for dem er, at der findes et godt og sundt forretningskoncept og dygtige iværksættere bag virksomheden.

Lån penge til erhverv hvis det kniber med økonomien. Hvis man således ikke har den rette mængde kapital til rådighed, kan man derfor af naturlige årsager ikke foretage de ønskede investeringer. Firmaet kan dermed ende med at sidde fast, opleve store tab eller gå glip af midlertidige muligheder og chancer.

Dette ville et hurtigt erhvervslån afhjælpe. Dels er det jo ikke sikkert at firmaet kan overleve finansielt eller kommercielt uden de pågældende ændringer og tiltag. Dertil kan man som virksomhed i tide og utide blive præsenteret for diverse muligheder og tiltag, der desværre har en sidste holdbarhedsdato.

 

Lån penge til erhverv

Lån penge til erhverv let og enkelt her på siden. Altså er det naturligvis hensigtsmæssigt og ret så essentielt altid at have en stor mængde kapital til rådighed. Dette er dog på ingen måde muligt for langt de fleste iværksættere og innovative erhvervsfirmaer. Penge hænger ikke på træerne, og det der tjenes ind bruges som oftest nemlig til diverse investeringer og nødvendige udgifter. Heldigvis behøver man hellere ikke at have en konstant sum penge gemt til side.

I langt de fleste tilfælde er det nemlig ikke holdbart for en virksomheds velvære. Investerede penge avler trods alt som oftest en langt højere gevinst end ubrugte, opsparede penge på firmakontoen. Derfor kan det i høj grad tilrådes at opsøge lån til erhverv i forbindelse med større økonomiske investeringer og udgifter.

Man kan som udgangspunkt på ingen måde klare sig som virksomhed uden at foretage lån i ny og næ. Fuldstændigt ligesom en privatperson sjældent har råd til et splinternyt hus eller bil på stående fod, har de fleste virksomheder brug for mindre kapitalindsprøjtninger til at udføre aktive handlinger. Så snart den pågældende handling er udført, kan lånet betales tilbage problemfrit og uden store rentetab.

De fleste ejere, bestyrelsesmedlemmer og øvrige ansatte vil nemlig hurtigt finde ud af, at man ender med at stå stille uden nok kapital. Hvis man ikke kan udvide, forbedre og tage imod muligheder og chancer ender man kort sagt med at sidde fast. De færreste innovative virksomheder forbliver nye, friske og succesfulde i længden, hvis man ikke fornyer konceptet og operationens størrelse og effektivitet.

 

lån penge til erhverv

Lån penge til erhverv

Lån penge til erhverv og opstart – kapitalindsprøjtninger til at udføre aktive handlinger

Langt de fleste vil desuden nikke genkendende til, at man altid skal stræbe efter forbedring af såvel effektivitet som funktionalitet. Sådanne forbedringer er dog sjældent noget, der er plads til i budgettet, hvis man ikke foretager et lån til erhverv. Så længe man kører en fornuftig forretning og at økonomien er i orden, er der ligeledes begrænset risiko ved at låne kapital.

Størrelsen af lånet kan jo være alt fra det mindst mulige beløb til det største. Langt de fleste udbydere af lån tilgodeser af åbenlyse årsager erhvervslivet. Dermed er der trods alt nogle betydelige forskelle mellem privatlån og lån til erhverv. Sidstnævnte bestræber sig nemlig på at tilgodese diverse firmaer og virksomheders interesser på bedst mulig vis, hvoraf førstnævnte naturligvis henviser sig til privatpersoner.

Specielle regler, renter og formalia indgår derfor under erhvervslån. Tilsammen gør det overskueligt og hensigtsmæssigt at opsøge for et hvilket som helst slags firma. Uanset størrelse af operation, status, omdømme og uanset graden af finansiel styrke kan alle nemlig få brug for både små og store kapitalindsprøjtninger.

Der er nemlig et utal af forskellige årsager og grunde til at have ekstra kapital til rådighed. Jo større en virksomhed bliver, desto flere udgifter og påkrævede investeringer følger der med. Det kan eksempelvis være behovet for ny fysisk plads i firmaet, hvis antallet af ansatte overstiger kontorpladsernes omfang. Det gælder om at holde den løbetid på hurtige lån nede på så kort tid som muligt.

 

Med et lån til erhverv til opkøb.

Således skal man lige pludselig foretage en stor investering, der ikke nødvendigvis var forudset eller planlagt på forhånd. Med lån til erhverv kan man hurtigt og effektivt få foretaget de pågældende ændringer af firmaets areal eller opkøbt nye kontorbygninger.

Dernæst kan lånet betales tilbage med firmaets fremtidige indtjeninger, der kun forstærkes af den øgede størrelse af operation og funktion. Andre typiske investeringer, der før eller siden fremstår uundgåelige er opkøb af diverse produkter, finansielle interessesager eller sågar opkøb af andre eksisterende operationer eller firmaer.

lån til erhverv

Erhvervs lån spiller en enorm rolle i erhvervslivet.

Et erhvervs lån kan være afgørende for et firmas fremtid.

Sidstnævnte kan blandt andet ses i forlængelse af den tidligere nævnte faktor, der benævner midlertidige muligheder og chancer. Disse muligheder og chancer opstår muligvis kun sjældent og skal helst gribes hurtigt og effektivt, når de opstår.

Ellers forsvinder de over kort tid, da andre er hurtigere til at udnytte muligheden, eller chancen ganske simpelt bare går tabt af sig selv. Hurtighed og effektivitet spiller en enorm rolle i erhvervslivet, hvilket er almen viden for enhver iværksætter eller forretningsaktør.

Det gælder om at agere hurtigt, sikkert og effektivt for at opnå de bedst mulige resultater. Dette gør sig desuden også gældende i mange forskellige dele af hverdagslivet, og fremstår dermed i det hele taget som ret så enkelt basisviden.

Hvis man skal vente på at indtjene kapital til samtlige økonomiske tiltag, taber man dermed hurtigt styrkekraft og funktionalitet i forhold til konkurrenterne på markedet.

 

Hurtig erhvervslån til firma.

Med et hurtig erhvervslån får mange ført deres ønskede ændringer ud i verden, og vil hurtigt se deres bestræbelser bære frugt. Såfremt de er planlagt fornuftigt naturligvis. Erhvervslivet handler om mange forskellige ting og indeholder mange forskellige dimensioner. Mest centralt af alt fremstår konkurrenceevne, kvalitet og dygtighed. Som virksomhed er man uanset, om man ønsker det eller ej i konstant kamp med konkurrerende firmaer, der ligner sit eget.

Som regel deler man mange interesser og ligheder med disse. En af åbenlyse årsager bliver man nødt til at overgå dem og bedre sig selv. Når man som privatkunde eller erhvervskunde leder efter lige præcist, hvad dit firma producerer eller tilbyder, gør man sig klogt i at sammenligne markedets udbydere.

Dette vil man som potentiel kunde utvivlsomt også bruge lang tid på. Derfor er det vigtigt at fremstå stærkest, mest effektiv og funktionel i forhold til sine konkurrenter. Dette opnår man ikke uden regelmæssige investeringer, tiltag og forbedringer, og disse opnår man sjældent uden lån til erhverv.

Scroll to Top