Arcadia Finans

Arcadia Finans

Lån fra 25.000 – 500.000 kr.

Arcadia Finans 2024
4.8
Lånebeløb
25.000 - 500.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
4,9% - 24,9%
Min. alder
18 år
DK's nemmeste ansøgning
Èn ansøgning
Svar fra flere banker
Ansøg nu
Eksempel: Lån 30.000 kr., lån tid over 4 år, variabel rente: Mdl. ydelse 780 – 900 kr., debitorrenten 9,95% – 18,95%. ÅOP før skat fra 11,85% – 20,84%. Samlede kreditomkostninger 7.402 – 13.119 kr., og det samlede tilbagebetalte beløb fra 37.402 – 43.119 kr. Dette er et annonce link.

 

Arcadia Finans er din hjælp på det danske lånemarked. Modsat mange andre sammenligningstjenester, kan du via Arcadia Finans’ online låneformular ansøge om lån på mellem 5.000 kr. og 400.000 kr. og med en løbetid på mellem 1 og 15 år, alt efter dine behov, og efterfølgende få tilsendt lånetilbud fra forskellige banker.

Arcadia Finans sørger nemlig for at lave sammenligningen for dig, således at du kun skal tage stilling til, hvor meget du ønsker at låne, og over hvor lang en periode, samt afgøre hvilket tilbud der i sidste ende passer dig bedst. Det bliver ikke meget nemmere end det!

 

arcadia finans

 

Hvad tilbyder Arcadia Finans?

 

  • En nem og praktisk låne sammenligningsservice, hvor du nemt kan finde et lån efter dine behov
  • Lånetilbud fra flere forskellige banker på én gang
  • Vælg det tilbud der passer bedst til dig og dine behov
  • Gratis serviceydelser uden binding
  • Ansøg om lån på mellem 25.000 kr. og 500.000 kr.
  • Løbetid på mellem 1 og 15 år
  • Ingen krav til lånets formål

 

Hvem er Arcadia Finans?

Arcadia Finans gør det nemmere at finde det lån, som passer bedst til dine behov. Arcadia Finans er en dansk tjenesteudbyder, der tilbyder en nem og praktisk låne sammenligningsservice i Skandinavien. Denne serviceydelse kan bruges til at finde det lån, som passer bedst til dig, din økonomiske situation og dine behov. Arcadia Finans er derfor ikke en låneudbyder. I stedet kan de hjælpe dig med nemt at sammenligne lån fra forskellige banker og samtidig tilbyde dig nyttige tips om økonomi.

Det kræver ikke mere end at udfylde en kort og nem låneformular på Arcadia Finans’ hjemmeside. Låne sammenligningsservicen hos Arcadia Finans er desuden 100 % gratis og uden nogen form for binding. Du kan derfor roligt benytte dig af Arcadia Finans’ serviceydelser, når du gerne vil finde det bedste lån og få pengene med det samme.

Alle oplysninger givet til Arcadia Finans bliver håndteret via en sikker SSL-forbindelse gennem hele processen. Du kan derfor trygt benytte dig af deres sammenligningsservice uden bekymring.

Vær dog opmærksom på, at du giver Arcadia Finans tilladelse til at kontakte dig via e-mail og lån via sms med lånetilbud og økonomiske tips, når du har valgt at ansøge via deres låneformular. Skulle det blive et problem for dig, kan du heldigvis annullere denne tilladelse til enhver tid ved at bruge afmeldings linket i alle nyhedsbreve fra Arcadia Finans.

 

Find det perfekte lån via Arcadia Finans’ lånesammenligning

Med Arcadia Finans’ låne sammenligningsservice kan du nemt finde det perfekte lån. I stedet for selv at skulle kigge rundt på nettet efter forskellige lån og benytte diverse låneoversigter på nettet til at sammenligne lån, kan du i stedet benytte dig af Arcadia Finans.

Arcadia gør nemlig alt arbejdet for dig. Du skal blot fortælle dem, hvor meget du ønsker at låne og hvor længe. Herefter sørger de for resten; du vil løbende få tilsendt forskellige lånetilbud fra forskellige banker, som Arcadia har sørget for at indhente for dig. Du skal såmænd bare vælge det lån, som umiddelbart passer bedst til dig. Det behøver altså ikke at være besværligt at finde det helt perfekte lån med Arcadia Finans.

 

Opfyld både store og små drømme med et lån hos Arcadia

Når du benytter Arcadia Finans låneformular, har du mulighed for at ansøge om lån på mellem 25.000 kr. og 500.000 kr. Du kan samtidig frit vælge mellem en løbetid på mellem 1 og 15 år.

Der er altså god mulighed for at opfylde både store og små drømme, når du benytter dig af Arcadia Finans’ låneformular til at ansøge om et lån. Når du vælger lånebeløb og løbetid via Arcadia Finans’ låneformular, vil du samtidig få vist et estimat af, hvor meget dit månedlige afdrag ca. vil være baseret på dine valg. På den måde kan du bedre få et overblik over, om du har valgt et realistisk lånebeløb og løbetid i forhold til din økonomiske situation.

Når du har valgt dit ønskede lånebeløb og foretrukne løbetid og sendt din ansøgning af sted, vil de sørge for at finde lånetilbud hos forskellige banker, der passer til dit valg af lånebeløb og løbetid. Herefter vil du via e-mail og/eller sms modtage tilbud fra forskellige banker, som de mener vil passe til dine behov. Det har altså aldrig været nemmere at finde lige præcis det lån, som passer til dig og dine økonomiske behov.

 

Hvem kan ansøge hos Arcadia Finans?

Hvis du er interesseret i at gøre brug af Arcadia Finans’ serviceydelser, er der visse betingelser som du skal opfylde, før du kan få lov til at ansøge. For det første har Arcadia Finans et krav om, at du ved lån skal være fyldt minimum 18 år. Derudover skal din årlige bruttoindkomst være på minimum 120.000 kr.

På samme måde som hos så mange andre låneudbydere i Danmark og låneservices på det danske lånemarked, må du desuden ikke være registreret som dårlig betaler i et skyldner register såsom RKI (Experian) eller Debitor Registret. Det betyder, at såfremt du er registreret i et skyldner register, så kan du ikke benytte dig af de services der udbydes hos Arcadia, og du er derfor nødt til at finde andre alternativer til at låne penge.

 

arcadia finans lån

 

Hurtigt at låne penge med Arcadia Finans’ lånesammenligning

Du kan få udbetaling af hurtige lån med MitID, hvis du benytter dig af deres låne sammenligningsservice. Det tager nemlig kun få minutter at udfylde deres online låneformular, hvor du skal angive dit ønskede lånebeløb, løbetid, e-mail og telefonnummer.

Herefter vil du hurtigt få tilsendt forskellige tilbud fra Arcadia Finans, som de mener opfylder dine ønsker baseret på, hvad du har angivet i låneformularen. Du vil modtage tilbud på e-mail og/eller sms. Du får altså mulighed for at blive præsenteret for en række forskellige lånetilbud fra diverse banker, uden selv at skulle sammenligne forskellige lån. På den måde kan du ganske nemt vælge det tilbud, som passer dig bedst og som vil tilfredsstille dit økonomiske behov.

Når du har valgt det lånetilbud, som passer dig bedst, mangler du bare at godkende lånet. Herefter kan du forvente at have de lånte penge til rådighed på din bankkonto allerede i løbet af 1-3 dage efter godkendelsen. Det er altså både hurtigt og nemt at låne penge efter dine behov, når du benytter låne sammenligningsservicen hos Arcadia Finans.

 

Hvordan ved jeg, hvilket lånetilbud jeg skal vælge?

Selvom det er en stor hjælp, at Arcadia Finans sørger for at indhente diverse tilbud til dig fra forskellige banker, er det i sidste ende stadig dig, som skal beslutte hvilket tilbud der passer bedst til dig. Det kan dog være svært at gennemskue, hvilket tilbud der helt konkret vil være det bedste valg. Der er flere faktorer, der kan være med til at bestemme, om et givent lån er det rette for dig. En af disse faktorer er som regel omkostninger.

De fleste vil typisk gerne finde billige lån uden sikkerhed, hvorfor de samlede omkostninger altid er værd at have med i sine overvejelser, før man optager et lån. Heldigvis er der en nem måde, hvorpå du hurtigt kan se, hvilket lån der samlet set vil være færrest omkostninger forbundet med at optage: ÅOP.

ÅOP er en forkortelse af årlig omkostning i procent og er et nyttigt begreb at kende til, når man ønsker at låne penge. Som begrebet indikerer, kan det nemlig benyttes til at se, hvor mange samlede omkostninger et givent lån vil medføre i løbet af et år angivet i procent. Tjek eventuelt ÅOP på HG Finans og se om det er noget for dig.

Du kan altså glemme alt om renter og andre besværlige gebyrer, som du ellers skulle bruge tid på at sætte dig ind i; ÅOP kan give dig et overblik over det hele på én gang. På den måde kan du altså bruge ÅOP til at lave en hurtig og simpel sammenligning af kviklån priser, som Arcadia Finans har fundet og sendt til dig, således at du uden besvær kan vælge det tilbud, der er forbundet med færrest omkostninger.

 

Er det risikabelt at benytte låneformularen hos Arcadia Finans?

På trods af at det selvfølgelig er vigtigt at have in mente, at du altid løber en risiko ved at optage et lån, kan du være helt tryg ved at benytte Arcadia Finans’ låneformular. Hos Arcadia er din sikkerhed en topprioritet, hvorfor de altid behandler og håndterer dine oplysninger sikkert og fortroligt via en SSL-forbindelse.

Desuden er det 100 % gratis og med absolut ingen binding eller forpligtelser, når du vælger at benytte dig af den tilbudte serviceydelse hos Arcadia Finans. Du kan til enhver tid afmelde dig deres service, således at du ikke længere får tilsendt lånetilbud, og du er heller ikke forpligtet til at vælge et af de tilbud, som Arcadia Finans sender til dig.

Det er altså uden risiko for dig at benytte Arcadia Finans’ låneformular, da de i sidste ende kun sender dig tilbud og altså ikke står for at tilbyde dig et decideret lån. Alligevel er det selvfølgelig altid en god ide at have sin sunde fornuft med sig, når det drejer sig om at låne penge, hvad enten det er hos lånebanken eller på nettet.

 

Gode råd om økonomi før du låner via Arcadia Finans

Inden du ansøger om lånetilbud via Arcadia Finans, kan det anbefales, at du gør dig nogle økonomiske overvejelser omkring lån og din økonomi. Her får du derfor nogle gode råd, som kan være nyttige at have in mente, inden du begynder at låne penge nu med det samme. På den måde sætter du dig selv i så god en position som muligt, før du ansøger via Arcadia Finans.

For det første er det altid en god ide at starte med at lægge et budget. Ved at lægge et budget over alle dine faste udgifter og indtægter, kan du nemt få et overskueligt overblik over din daglige økonomi. Og hvad skal det så gøre godt for?

Ved at kende til din økonomiske situation, har du bedre mulighed for at kende til din økonomis muligheder og begrænsninger, da du netop får mulighed for at finde dit rådighedsbeløb. Når du ved hvad dit månedlige rådighedsbeløb er, kan du nemlig meget nemmere vælge et bestemt lånebeløb og løbetid i låneformularen hos Arcadia Finans da du har en bedre ide om, hvor stort et beløb din økonomi kan håndtere i forhold til månedlige afdrag.

Men hvordan lægger man så et budget? Det er ganske simpelt, når det kommer til stykket. Du kan eksempelvis bruge et Excel-dokument, hvori du skal angive alle dine faste månedlige udgifter såsom husleje, transport, madindkøb, mobilregning osv., samt alle dine faste indtægter såsom din løn.

Når dine faste udgifter og indtægter sættes op mod hinanden, vil du nemt kunne beregne, hvor mange penge der er tilbage hver måned. Nu har du fundet dit månedlige rådighedsbeløb, hvormed du er meget bedre i stand til at vælge et realistisk og ansvarligt lånebeløb og løbetid for dit lån.

 

Anbefalinger lån du låner.

Samtidig kan det altid anbefales, at du efter at have optaget et hurtig lån penge samme dag, sørger for at tilmelde dine månedlige afdrag til Betalingsservice. Ved at benytte Betalingsservice til betaling af dine regninger, herunder dine afdrag til låneudbyderen, slipper du for alt besværet med girokort, og du er samtidig altid sikker på, at regningerne bliver betalt rettidigt. Du skal nemlig ikke selv huske på at få dem betalt, da det hele sker automatisk, når først regningerne er tilmeldt Betalingsservice.

Herved mindsker du også risikoen for, at du kan ende med at blive registreret i et skyldnerregister såsom RKI, hvilket sker hvis man eksempelvis ikke sørger for at tilbagebetale et lån rettidigt. Der er altså mange fordele forbundet med at benytte Betalingsservice.

arcadia finans logo

Låneeksempel fra Arcadia Finans

På Arcadia Finans’ hjemmeside har de opstillet et låne eksempel, som kan være med til at give dig et bedre indblik i, hvad et lån ansøgt via Arcadia Finans kunne indebære.

Hvis du eksempelvis ønsker at låne 30.000 kr. med en løbetid på 4 år og med en variabel rente, viser Arcadia Finans at du skal regne med en månedlig ydelse på mellem 780 kr. og 900 kr. Debitorrenten vil ligge på mellem 9,95 % og 18,95 %, mens ÅOP vil ligge på mellem 11,85 % og 20,84 % før skat. Dermed vil der i dette tilfælde være tale om samlede kreditomkostninger på mellem 7.402 kr. og 13.119 kr., således at du i samlet set skal betale mellem 37.402 og 43.119 kr. tilbage til låneudbyderen.

Dette er dog kun et eksempel, og som du nok kan se, varierer tallene meget. Dette skyldes at det selvfølgelig altid vil variere fra låneudbyder til låneudbyder. Du bør derfor altid grundigt læse, hvad der står beskrevet i de konkrete lånetilbud, som du får tilsendt af Arcadia Finans, før du godkender lånet.

 

SE ALLE LÅNEUDBYDERE

 

Scroll to Top