Lendme lån

/Lendme lån
Lendme lån2018-10-12T09:21:45+00:00

Hvem står bag Lendme lån?

Lendme lån er bosat i København og er støttet af Innovationsfonden, samt en del af Copenhagen Fintech. Det er på mange måder en yderst innovativ virksomhed, som blev grundlagt i 2016 af en gruppe af erfarne bankfolk. De er tilmed den første virksomhed i Danmark, som er i stand til at tilsende dens brugere reelle lånetilbud. Som der kommer direkte fra de forskellige banker på ganske kort tid.

Lendme lån opnår desuden vel og mærke ikke en fortjeneste gennem dens brugere. Men det kompenseres af den bank, som du ender med at oprette et lån hos. Det er derfor fuldkommen gratis og aldeles uforpligtende at udfylde én ansøgning. Du vil ikke være forpligtet til at skrive under på et bestemt lånetilbud. Der er vil ikke være nogen omkostninger, selv hvis du takker nej til samtlige af tilbuddene.

Lendme – Lån mellem 10.000 – 300.000 kr.

Ansøg og få lånetilbud fra flere forskellige banker igennem Lendme.

lendme lån penge tilbud fra flere banker lån op til 300.000 kr.
Ansøg om et Lendme lån

Lendme Repræsentativt Eksempel vilkår og renter: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Variabel debitorrente 9,00 %. ÅOP 11.16 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 64.927 kr

🥇 Lendme Trin for Trin guide:

Det er hverken tidskrævende eller kompliceret at komme i gang med låneprocessen hos Lendme. Alt, du skal gøre, er at følge følgende fire trin:

Trin 1: Udfyld en enkel og hurtig ansøgning

Du starter låneprocessen ved at udfylde ansøgningsformularen hos Lendme. Det tager som udgangspunkt kun et par minutter at færdiggøre ansøgningen og sende den afsted. I ansøgningen skal du blandt andet oplyse om dit navn, dine kontaktinformationer, dine boligforhold og din privatøkonomi. På den måde vil bankerne være i stand til at tilbyde dig et lån, som er tilpasset dine specifikke økonomiske forhold. Såfremt du sidder inde med spørgsmål til, hvordan du udfylder formularen korrekt, kan du altid tage kontakt til kundeservicen.

Trin 2: Vent en kort periode, indtil du modtager de forskellige tilbud

Efter du har sendt din ansøgning af sted, skal du blot vente for en kort stund, indtil de indhenter tilbud på lån. Det tager som regel ganske kort tid. Men bankerne skal lige have muligheden for at gennemgå dine oplysninger, så de kan komme med et personlig tilbud.

Trin 3: Modtag tilbuddene fra bankerne

Når du modtager det første tilbud, kan du ganske hurtigt og enkelt gå i gang med at kigge på lånets detaljer. Det kan dog kun anbefales at vente en smule længere, så alle de forskellige banker får muligheden for at komme med et tilbud. På sådan vis kan du uden besvær sammenligne diverse tilbud med hinanden. Og dette er vel og mærke uden, at du har brugt unødige kræfter og tid på at indsamle oplysningerne fra bankerne på egen hånd.

Trin 4: Vælg det billige lån, der passer bedst til dine behov og præferencer

Det sidste trin i ansøgningen

Det sidste trin går blot ud på at vælge det bedste tilbud, hvilket er langt nemmere at gøre, hvis du har de forskellige bankers tilbud sat op overfor hinanden. Her gælder det om at finde det sms lån der passer allerbedst til dine personlige ønsker og krav, når det eksempelvis kommer til renter, lånetid og lånebeløb. Når du afslutningsvist udpeger det rette billige lån til dig og accepterer aftalen, vil du blive videreført til den valgte bank. Her kan du afslutte låneprocessen og skrive under på det tilbud, du har takket ja til.

 

🆓 Lendme lån gratis og uforpligtende

  • En gratis og uforpligtende ansøgningsformular
  • En ansøgningsformular der er hurtig og enkel at udfylde
  • En mulighed for at sammenligne en lang række af fordelagtige banklån
  • Et hurtigt svar på din ansøgning og en god kundeservice
  • En låneproces der foregår gennem systemer med høj og velopdateret datasikkerhed
  • En mulighed for at finde det bedste lån på markedet og spare penge
  • Tilbud fra flere forskellige banker.

 

 

💸 Lendme låneberegner

Der kan være stor forskel på, hvad de forskellige banklån på markedet indebærer og indeholder. Af denne årsag forekommer det hensigtsmæssigt, at du danner dig et bedre overblik over dine muligheder, så du kan finde det allerbedste lånetilbud. Der er dog ingen grund til, at du skal ud og forhøre dig hos hver enkelt bank.

Med Lendme kan du nemlig nøjes med at udfylde én enkelt ansøgningsformular, og dernæst får du tilsendt en række af forskellige tilbud fra Danmarks største banker. Du behøves dermed ikke gøre det store for at danne dig et bedre overblik og ultimativt træffe den bedst tænkelige beslutning. Ydermere er det fuldkommen gratis at anvende sig af den service, som Lendme bank Danmark tilbyder

❓ Hvad koster et Lendme kviklån

Som bruger hos Lendme skal du ikke af med nogen som helst penge for at få den service, du efterspørger. Virksomheden agerer nemlig blot formidler af de forskellige tilbud, som du kan søge om lån i de enkelte danske banker. Du kan dog drage fordel af at modtage alle lånetilbuddene på ét og samme sted, så det er nemmere at danne dig et overblik over fordele og ulemper ved de forskellige tilbud. Dertil skal du som sagt ikke af med en krone, da Lendme opnår sin fortjeneste gennem bankerne. De forskellige banker samarbejder nemlig med virksomheden, og de kompenserer dem derfor for deres service, når nye kunder opretter et sms lån.

En nem og enkel ansøgningsformular

Det kræver ikke det store at komme i gang med at modtage lånetilbud fra nogle af de allermest anvendte og anerkendte banker i Danmark. Ansøgningsformularen hos Lendme er nemlig ganske enkel at gå til, og den tager gennemsnitligt kun et par minutter at udfylde. Hvis du har brug for personlig assistance, er du desuden altid velkommen til at tage kontakt til kundeserviceafdelingen, så du kan få svar på dine spørgsmål.

Du slipper dermed for at skulle sende flere forskellige ansøgninger ud, og du undgår derudover at være nødsaget til at tage kontakt til bankerne én efter én. Lån med NemID gennem et Lendme kviklån. Du skal bare udfylde én ansøgning om at låne penge, derefter får du de bedste tilbud fra bankerne.

Et hurtigt og effektivt svar på din ansøgning

Når du har udfyldt og sendt din ansøgning, kan du forvente et yderst hurtigt svar fra bankerne. Du sparer dermed både tid og kræfter ved at lade Lendme stå for at anskaffe dig tilbuddene. Samtidigt undgår du at gå glip af gode lånetilbud. Som du immervæk nemt kan komme til at overse på egen hånd. Du behøves derfor hverken at gå på kompromis med antallet af tilbud. Blot fordi du ikke har tid til at opsøge hver enkelt bank i din hverdag. Da det er gratis og uforpligtende at ansøge om et tilbud på hurtig lån uden sikkerhed og modtag tilbud fra bankerne. Så vil du være i stand til at oprette et lån til dine behov på ganske kort tid.

Et løbende overblik over dine forskellige tilbud

Hos Lendme har du muligheden for at holde løbende øje med de tilbud, bankerne sender til dig. Om end det kan tilrådes først at udvælge dit endelige lånetilbud, når alle de forskellige tilbud er dukket op, kan du således danne dig et overblik hen af vejen. Dette kan være en stor fordel, hvis du ønsker at komme i gang med låneprocessen så hurtigt som muligt. Endvidere kan det selvfølgelig også være nemmere at overskue ét eller to tilbud af gangen, frem for dem alle på én og samme tid.

Opnå store besparelser på din tilbagebetaling

Én af de primære årsager til, at flere og flere i stigende grad efterspørger den service, som Lendme kan levere, er at der er store besparelser at komme efter. Der kan trods alt være massiv forskel på, hvad de forskellige banker tilbyder af lån. Af denne årsag vil der være iøjnefaldende besparelser at opnå i forbindelse med den samlede tilbagebetaling af de forskellige lån.

I mange tilfælde kan der være en hel del tusinder kroners forskel på henholdsvis de dyreste og de billigste muligheder. Derfor kan du ende med at opnå gevaldige besparelser på både fire- og femcifrede beløb. Denne besparelse bliver endvidere realiseret ved hjælp af en fuldkommen gratis service, så der er god grund til tage den ekstra hjælp med i overvejelserne.

Hvilke former for lån kan du oprette?

Der er ingen grænser for, hvad du kan vælge at låne penge til. Lendme kan således hjælpe dig med at oprette lige præcis den form for lån, som du går og har brug for. Det er dermed ligegyldigt, om du ønsker at investere i en ny bolig, en ny bil eller noget helt tredje. Du kan nemlig både optage eksempelvis hurtig lån til forbrug, forbrugslån, samlelån, realkreditlån eller kviklån. Lendme samarbejder med en bred vifte af danske banker, så du har rig mulighed for at finde en udbyder og en aftale, der imødekommer dine personlige krav, behov og præferencer.

En låneproces med kommunikation og kundeservice i højsæde

Når det kommer til at lægge budget og optage det bedste lån. Så gælder det om at have professionel kommunikation og kundeservice til rådighed. Hos Lendme kan du altid vælge at skrive eller ringe om hjælp. Så du kan få styr på låneprocessen fra start til slut. Med det sagt, er det, som allerede nævnt, både enkelt og overskueligt at udfylde ansøgningsformularen. Så du kan komme i gang med processen. Det er dog i høj grad vigtigt at spørge løs, hvis du sidder inde med ét eller flere vigtige spørgsmål. Når du skal låne penge, så skal du huske at de skal betales tilbage igen.

Lendme kviklån

⏳ Fordele og ulemper ved at gøre brug af Lendme bank Danmark

Der er primært fordele forbundet ved at anvende Lendme bank Danmark til at få et bedre overblik over markedet for banklån. Ydermere kan der argumenteres for, at de mest nævneværdige ulemper i princippet udlignes af mærkbare fordele. For eksempel kan det anses som en ulempe, at du ikke er i direkte kontakt med de forskellige banker. Men tværtimod får tilsendt informationerne via Lendme, der agerer tredjepart.

Dette er dog blot en måde at effektivisere dit tidsforbrug på. Så du ikke selv skal ud og tage kontakt til alle bankerne på markedet. Endvidere vil låneprocessen blive afsluttet af den bank, du ender med at vælge. Derfor kommer du afslutningsvist til at være direkte i kontakt med den pågældende bank. Derudover har du jo altid muligheden for at opsøge banken inden for dens åbningstider, hvis du sidder inde med et spørgsmål eller to.

Med hensyn til fordele, er der masser af gode argumenter for, hvorfor du kan drage fordel af den service, som Lendme tilbyder. Først og fremmest får du en indsigt i de forskellige bankers tilbud, uden at du selv skal opsøge dem. Dette sparer både tid og kræfter, og det er endvidere en betydeligt mere overskuelig og struktureret metode. Da alle dine tilbud bliver opbevaret det samme sted.

Derudover et det, som sagt, en uforpligtende service, der giver dig både plads og ro til at træffe den bedste beslutning. Ydermere har du altid mulighed for at spørge dem til råds. Hvis du er i tvivl om noget. Endeligt kan du grundet dit øgede overblik formå at udpege det bedste lånetilbud til dine behov. Og opnå store besparelser i forbindelse med din tilbagebetalingsaftale.

💷 Få lånetilbud fra flere banker igennem Lendme

Først og fremmest er det vigtigt, at du starter med at gøre dig nogle tanker om, hvilken type af de bedste kviklån du ønsker. I denne forbindelse giver det naturligvis god mening, at du beslutter dig for, hvad lånebeløbet og lånetiden helst skal være. På den måde får du styr for dine behov og ønsker allerede fra starten af. Dette vil gøre det langt nemmere at finde frem til det tilbud, der er allermest skræddersyet til dine krav.

Efter du har færdiggjort din ansøgning og sendt den afsted, kan du roligt læne dig tilbage og vente på, at tilbuddene kommer frem. I denne forbindelse vil du med alt sandsynlighed opleve, at visse af banktilbuddene dukker op før de andre. Om end du med fordel kan starte med at kigge på dem én af gangen, forekommer det hensigtsmæssigt at vente med at træffe en endelig beslutning, indtil du har modtaget og set alle tilbud.

✏️ Nordea Finans, Resurs Bank. BasisBank, Ekspres Bank og Pensam står bag

Lendme benytter disse låneudbydere til at indhente lån igennem. Der kommer løbende flere banker til, så din chance for at blive godkendt til lån, ja den bliver større. Derudover kan det i høj grad anbefales, at du giver dig tid til at sammenligne de forskellige tilbud, så du kan opnå det bedst tænkelige lån. Under alle omstændigheder vil du nemlig spare utroligt meget tid ved at starte din låneproces ved hjælp af Lendme.

Slutteligt skal du aldrig være bleg for at tage kontakt til enten kundeservice Lendme.dk eller de forskellige banker, hvis du har brug for at få svar på et spørgsmål. Det gælder immervæk i høj grad om at være i kontrol over processen fra starten af. Så i stedet for at bruge Nordea Finans låneberegner, så gå direkte til Lendme's ansøgning.

🔍 Trustpilot og Google anmeldelser

Du finder ingen Lendme Trustpilot score da der ingen Lendme anmeldelser er endnu. På Google har de flotte anmeldelser med hele 4.8 ud af 5 mulige.
På Facebook har de en score på 4,8 ud af 5.

🏦 Hjemmeside, adresse og kontakt information

Lendme lån

Adresse Applebys Pl. 7,
1411 København K

Telefon nummer 70607272

Åbningstider
Mandag – fredag 8.00 – 16.00
Weekend lukket

Besøg Lendme hjemmeside

Samarbejdspartnere for Lendme Nordea Finans, Resurs Bank. BasisBank, Ekspres Bank og Pensam.

Stifterne der står bag er Peter Wang, Frederik Murmann og desuden Christoffer Nylandsted af Lendme lån.

 

lendme Nordea