Nordea lån

Stor erfaring hos Nordea Finans.

Er man ikke ejer af en eller anden virksomhed men derimod en almindelig privatperson kan man også sagtens få finansieret forskellige ting igennem Nordea Finans.

Det kan for eksempel være mindre ting som et nyt par briller fordi de gamle er gået i stykker eller også større ting som for eksempel en ny bil hvor der er plads til alle børnene.

Grunden til at det er sikkert at bruge Nordea Finans til finansiering er at de har en stor erfaring inden for området, og det gælder mange forskellige brancher og typer af virksomheder.

 

Få hjælp til at finde og skifte bank:

Dette er annoncelinks.

 

nordea Finans låneberegner

 

SE ALLE LÅN

Det er vigtigt da man på den måde kan være sikker på at de ved hvad de har med at gøre og dermed kan vejlede og hjælpe en på bedst mulig måde.

Skal man have finansieret noget vil man gerne være sikker på at firmaet kan varetage de krav man har og at man får den bedst mulige løsning. Her kan man med næsten garanti være sikker på at den vejledning man får er i top.

Et firma som Nordea er naturligvis også interesseret i at lave en ordentlig aftale med alle deres kunder så kunderne har lyst til at vende tilbage og eventuelt få finansieret noget andet i fremtiden. Uanset om det er et billigt billån, forbrugslån eller anden type lån.

Den eneste måde man kan få kunder til at komme tilbage er ved at give dem god service og sørge for at de får de bedst mulige løsninger når det kommer til nye lån på nettet. Med Nordea Invest gør de det også indenfor investering.

 

Lånetilbud fra Nordea Finans lån.

Der findes forskellige typer af forbrugslån eller kredit. Man kan for eksempel med et Energilån finansiere alle energibesparende forbedringer af ens bolig. Det kan være alt fra nye vinduer til varmepumper og tagisolering.

Der kan være mange fordele ved at tage denne type lån da man på sigt også vil kunne spare på varmeregningen, øge værdien af ens bolig og samtidig passe på miljøet. På en MC Finans købekontrakt kan man få finansieret enten en brugt eller en ny motorcykel. De hjælper dig med daglig økonomi, og hjælper dig med at bevare overblikket.

Sidste nyt, følg Nordea

Så er der nyt om Nordea Kredit som nu også hæver bidragssatserne. Det sker med virkning fra den 1 oktober 2016.

Kontrakten skal bare være på minimum 40.000 kroner og den kan løbe i op til 8 år. Med MC Finans får man både finansiering samt forsikring. Man kan også finansiere ekstraudstyr til motorcyklen eller til en værkstedsregning.

Man kan også finansiere sin bil gennem gennem Nordea Finans 7-årsgarantien og dermed få en udvidet garantiforsikring. Så får man blandt andet dækning hvis der skulle opstå mekaniske eller elektroniske fejl på bilen. Dækningen gælder både på nye og brugte biler og gælder i helt op til 7 år.

 

Nordea Kredit har de et godt ry?

En af grundene til at banken er så stor og har så mange kunder som den har, er at den netop har været god til at rådgive sine kunder om alt der har med økonomi at gøre. Det er også derfor at man har valgt at lave en hel afdeling for sig selv der hedder Nordea Finans forbrugslån.

På den måde har man kunne samle alt hvad der har med finansiering at gøre under samme felt for også at gøre det nemmere for kunderne. Der er mange der ønsker at tage et lån til det ene eller det andet men har svært ved at vælge præcis hvilken virksomhed de skal gøre brug af.

Måske har man hørt fra nogle af sine venner at de har haft gode erfaringer med et specifikt firma og derfor ønsker man selv at gøre brug af det samme.

 

Mange fordele ved at låne penge her

Mange steder kan man låne penge uden afslag, men der er renterne som regel noget højere end hvis man låner det igennem banken. Der kan derfor være flere fordele ved at få finansieret igennem banken. Dem har man som regel også endnu bedre tiltro til end et lånefirma som man aldrig har hørt om.

Eller som man kun kender meget lidt til. Det er de færreste danskere der ikke kender til Nordea og derfor er det også naturligt for mange at låne penge til deres bil igennem Nordea billån.

Dette gælder ikke kun hvis man er privatkunde. Er man erhvervskunde er det især også vigtigt at man vælger et firma som man har tiltro til. Det er alfa og omega at man stoler på dem og at de vil varetage ens behov og ikke forsøger at snyde en.

Derfor vælger mange erhvervskunder også netop at vælge de store firmaer som for eksempel Nordea Finans lån. Da de her nemlig er sikre på at de ikke bliver taget ved næsen og at deres lån er de bedst mulige de kan få.

 

nordea låneberegner

Prøv Nordea låneberegner

 

Nordea Finans låneberegner.

Prøv Nordea Finans låneberegner, og se hvor meget du kan låne. Nordea Finance har et godt ry og derfor er der også mange der netop benytter sig af dem hvis de skal have hjælp til finansiering.

Det er sådan set lige meget om man har behov for at købe et nyt køleskab eller om det er noget større og dyrere ting så ønsker man at lave en god aftale med låneudbyderen så man kan betale pengene tilbage med en løbetid hvor man kan nå at betale dem tilbage.

Her er det rart med en stor virksomhed som man har tiltro til og som man kan aftale den bedst mulige løsning med så resten af ens økonomi også hænger sammen. Laver man en god løsning sammen med udbyderen har man også gode muligheder for at betale pengene tilbage til den aftalte tid så hverken udbyder eller låner står med problemer.

 

Trustpilot og anmeldelser

Bedømmelse på Trustpilot 2.7/5 – Bedømt af omkring 400 forbrugere.

 

Adresse og kontakt information

Nordea Finans Danmark A/S

 

Kontakt adresse:
Helgeshøj Alle 33
2630 Taastrup

Kundeservice Telefon nummer: 70 33 04 30

Åbningstider
Mandag – Fredag 9 – 16.30
Weekend: Lukket

CVR: 89805910

Besøg Nordea Finans

nordea kredit bank

 

Relaterede emner:

Santander Consumer Bank
Bank Norwegian
BasisBank
Spar Nord Bank
Den Jyske Sparekasse
Arbejdernes Landsbank
Alm. Brand Bank
Danske Andelskassers Bank

 

Scroll to Top