Andelskassen

Andelskassen Bank har fokus på fællesskab i lokalområdet, samarbejde samt nærvær mellem bank og kunde.

Uanset om du har behov for at tage et lån i dag, stifte en forsikring, starte en pensionsordning, anskaffe dig et betalingskort eller noget helt andet, så kan du nemt og hurtigt få hjælp i Danske Andelskassers Bank. I Danske Andelskassers Bank er deres  slogan: “Sammen kan vi mere“.

 

Andelskassen

 

Værd at vide om Andelskassen Bank

Danske Andelskassers Bank har 20 filialer og tre erhvervscentre, der med navnet Andelskassen dækker store dele af både Jylland og Fyn. Sloganet hos Danske Andelskassers Bank er ”sammen kan vi mere”.

Med dette slogan forsøger Andelskassen at fortælle, hvad de kan og vil gøre for det lokalsamfund, som du er en del af, såvel som dig som kunde. For Danske Andelskassers Bank er fællesskab meget vigtigt, hvilket det har været i mere end 100 år, siden de første Andelskasser så dagens lys. For dem betyder fællesskab, at de oprigtigt har interesse i at sørge for, at alle deres kunder har det godt og trives, der hvor de bor.

 

Produkter hos Andelskassen Bank lån

Som kunde i Danske Andelskassers Bank har du mulighed for at få hjælp til og drage nytte af mange forskellige varianter af produkter. For det første tilbyder Andelskassen flere forskellige betalingskort og betalinger. Desuden kan du vælge mellem en lang række af lån til bolig eller forbrug, herunder boliglån, låneomlægning, realkreditlån, andelsboliglån, forældrekøb, billån, forbrugslån, kassekreditten og mange flere. Du kan også nemt få et indlån (basal betalingskonto). I Danske Andelskassers Bank lån  findes der derudover tre forskellige former for selvbetjening: Netbank, mobil services samt pengeautomater.

I forhold til pension og forsikring, har du som kunde i Danske Andelskassers Bank også mulighed for at vælge mellem flere forskellige løsninger. Andelskassen tilbyder nemlig både flere muligheder inden for pension, forsikringer, skadeforsikringer samt lønsikring.

Blandt andet kan du vælge mellem fire forskellige typer af pensionsordninger: aldersopsparing, ratepension, livrente og kapitalpension. Du kan også vælge mellem fire forskellige forsikringer: letsikring ved død, letsikring ved sygdom, letsikring af barn ved død samt krydsliv.

Udvalget af skadeforsikringer er en del større hos Danske Andelskassers Bank, hvor du blandt andet kan vælge mellem indboforsikring, bilforsikring, ulykkesforsikring, kæledyrs forsikring m.fl. Desuden tilbyder de en form for lønsikring.

Har du interesse i investering, tilbyder Danske Andelskassers Bank både investeringsaftaler og investeringsforeninger. Vælg eksempelvis mellem fem forskellige investeringsaftaler: Individuel Formuepleje, Investpleje Frie Midler, Investpleje Mix, Investpleje Pension samt Investpleje VSO. Desuden tilbyder de to typer af investeringsforeninger: Garanti Invest samt Sparinvest.

 

Privatkunde i Andelskassen

Som et lokalt pengeinstitut har Danske Andelskassers Bank lån mange års erfaring med at rådgive privatkunder. Når der rådgives i Andelskassen er der fokus på at tage udgangspunkt i, at alle kunder er forskellige og har behov for forskellige ting – herunder rådgivning.

Som privatkunde i Danske Andelskassers Bank kan du være sikker på at få lokal og personlige rådgivning. Andelskassen kan tilbyde alt lige fra billån, lån til bolig, pensionsordninger, Private Banking Eksklusiv til kunder med en større formue, forsikringer, andre lån og kredit, samt investering.

 

Erhvervskunde i Andelskassen

Som erhvervskunde i Danske Andelskassers Bank kan du få erhvervsrådgivning tæt på dig og din virksomhed. Fordelt over Jylland og Fyn har Danske Andelskassers Bank tre erhvervscentre, der bygger deres rådgivning på personlige kontakt og kendskab til hver enkelt kundes udfordringer og muligheder.

Fordelen ved at vælge at blive erhvervskunde i Danske Andelskassers Bank er, at du får rådgivning tæt på og med fokus på dig og din virksomheds individuelle behov.

 

Andelskassen

 

Selvbetjening gør hverdagen nemmere

I Danske Andelskassers Bank mener de, at selvbetjening er med til at gøre deres kunders hverdag nemmere. Selvom den personlige service og nærvær med deres kunder i lokalområderne er noget Andelskassen vægter meget højt, så har de samtidig valgt at være på forkant med den teknologiske udvikling i forhold til selvbetjenings-tilbud til kunder.

Med dette fokus på at kunne tilbyde fleksible løsninger til alle deres kunder, har de valgt overordnet set at tilbyde tre forskellige typer af selvbetjening: netbank, mobil og pengeautomater.

 

Netbank

Danske Andelskassers Banks netbank er både let, sikker og hurtig at bruge. Ved at bruge deres netbank er du i stand til at kunne klare de fleste af dine pengesager hjemme fra din computer.

I netbank kan du både overføre penge, betale regninger, lægge et budget, få overblik over eventuelle lån, købe og sælge værdipapirer, få overblik over pensionsordninger og meget mere. Andelskassens netbank er altså med til at gøre din hverdag nemmere.

 

Mobile selvbetjeningstilbud

I forhold til mobil selvbetjening har alle kunder af Danske Andelskassers Bank mulighed for at benytte sig af henholdsvis mobilbank, MobilePay samt SMS Service. Hvis du som kunde i Andelskassen er interesseret i at tilgå deres mobilbank, kan du hente en app på din smartphone, der hedder ”Andelskassens Mobilbank”.

Mobilbank kan tilgås uanset hvor du befinder dig, så længe du har din smartphone med dig og har en internetforbindelse. På den måde kan du altså tage Andelskassen med dig overalt. App’en er gratis at hente og benytte, og kan bruges til de fleste af dine normale, daglige bankgøremål, uanset hvor du er. Du skal dog være opmærksom på, at du skal tilmelde dig Mobilbank via Andelskassens netbank, før du kan benytte dig af app’en.

Du kan også nemt benytte dig af MobilePay, hvis du er kunde i Danske Andelskassers Bank. Med MobilePay er det både nemt og hurtigt at bruge sin mobil til at betale i butikker, online butikker, apps og mellem brugere. Foruden at være nemt og hurtigt, så er MobilePay også sikkert, så du kan være helt tryg ved at benytte denne service.

 

Pengeautomater

I forhold til brug af Danske Andelskassers Banks pengeautomater har du flere muligheder. Alt efter hvilket betalingskort du ejer, skal du være opmærksom på forskellige beløbsgrænser. Du skal også være opmærksom på, at du kun kan benytte Danske Andelskassers Pengeautomater såfremt du er kunde i Andelskassen, og så skal der også være dækning på kontoen.

Er du indehaver af et VISA/Dankort, så kan du på hverdage mellem kl. 9-18 hæve helt op til 10.000 kr. eller et tilsvarende beløb i EUR i en af Andelskassens pengeautomater. Ved VISA/Dankort gælder også, at du hele døgnet rundt kan hæve op til 2.000 kr. eller et tilsvarende beløb i EUR uanset dækning.

Er du indehaver af et MasterCard – Debet, kan du med Standard, Silver samt Young hæve op til 5.000 kr., med Guld hæve op til 6.000 kr. og med Platinum hæve helt op til 10.000 kr. Uanset hvilken type MasterCard – Debet du har, så kræver det dækning på kontoen at bruge kortet til at hæve i en af Danske Andelskassers Banks pengeautomater.

Er du indehaver af et MasterCard – Kredit kan du hæve op til henholdsvis 3.000 kr. med Standard, 6.000 kr. med Guld og 10.000 kr. med Platinum.

 

Betalingskort hos Andelskassen Bank

Kunder i Danske Andelskassers Bank har mulighed for at vælge mellem flere forskellige betalingskort. Du kan vælge mellem Visa/Dankort, MasterCard Debit herunder MasterCard Young, MasterCard Kredit herunder MasterCard Standard, MasterCard Guld og MasterCard Platinum, samt MasterCard Business.

 

Visa/Dankort

Med Visa/Dankort får du to kort samlet i ét. Det kan nemlig bruges som Dankort i Danmark og Visa i udlandet. Der er altså tale om et internationalt kort, som både kan bruges herhjemme og i udlandet. Kortet kan desuden nemt bruges til at betale i butikker og på restauranter samt bruges til at hæve penge i pengeautomater både i Danmark og i udlandet.

 

MasterCard Debit

På samme måde som med Visa/Dankort, så kan MasterCard Debit også bruges både i Danmark og i udlandet. Som indehaver af et MasterCard Debit skal du ikke bekymre dig om overtræk – du kan nemlig ikke bruge flere penge end dem, der er på din konto, når du benytter MasterCard Debit. Dette hænger sammen med, at hver gang du bruger betalingskortet, så vil først blive tjekket, om der er penge på kontoen, inden købet bliver gennemført.

Er du en ung kunde i Danske Andelskassers Bank mellem 13 og 17 år, så vil du kunne få et MasterCard Young, hvor du heller ikke skal bekymre dig om overtræk.

 

MasterCard Kredit

Med MasterCard Kredit får du mange muligheder både i Danmark og i udlandet. MasterCard Kredit kan bruges til at betale med mere end 24 millioner steder rundt omkring i verden og 22.000 steder rundt omkring i Danmark. Vælger du at få et MasterCard Kredit gennem Danske Andelskassers Bank, vil du kunne nyde godt af følgende fordele: let og hurtig betaling, rabatmuligheder, mulighed for kredit samt forsikringer (gælder kun ved MasterCard Guld og MasterCard Platinum).

Som kunde hos Danske Andelskassers Bank kan du vælge mellem tre forskellige typer af MasterCard Kredit: Standard, Guld og Platinum. De tre typer har hver deres fordele, og hvis du får brug for hjælp til at vælge det kort, der passer bedst til dig, så står Andelskassen altid klar til at hjælpe dig.

 

MasterCard Business

Med MasterCard Business hos Danske Andelskassers Bank får du mindre administration, mere business. Dette betalingskort er udviklet specifikt til erhvervslivet, og det kan være med til at gøre daglig administration af kontante udlæg, afregninger og kvitteringer en del mindre. Desuden giver det mere tid til kunderne.

I Danske Andelskassers Bank kan du vælge mellem to typer af MasterCard Business betalingskort: Guld og Platinum. På samme måde som med mange af de andre betalingskort, står Danske Andelskassers Bank klar til at hjælpe dig med at vælge det betalingskort, der passer allerbedst til dig og dine behov.

 

Gode råd omkring betalingskort

Før du går i gang med at bruge dit betalingskort, kan det være en god ide, at lære din PIN-kode udenad. Brug aldrig denne PIN-kode til andre formål. Opfat betalingskortet som alle andre former for betalingsmiddel, hvorfor du altid bør opbevare det sikkert og ikke lade det ligge fremme.

Når du bruger dit betalingskort, er det altid en god ide at beskytte PIN-koden ved indtastning, således at andre ikke kan aflæse koden, mens du taster den.

 

Trustpilot anmeldelser

Trustpilot anmeldelser 3.9/5 – Bedømt af over 250 forbrugere

 

Kontakt oplysninger

 

Kontakt Andelskassen Bank

Kundeservice åbningstider.

Besøg Andelskassen

Mandag – Fredag fra kl. 10 – 16
Torsdag kl. 16 – 17

Telefon nummer 70246644

CVR: 31843219

Andelskassen

 

Bliv aktionær i Andelskassen

Som aktionær i Danske Andelskassers Bank kan du være sikker på at opleve et tæt og godt samarbejde med Andelskassen. Desuden medfølger der en række fordele, når du vælger at blive aktionær. Kontante fordele for alle aktionærer i Danske Andelskassers Bank inkluderer en aktionærkonto samt gratis valutaveksling.

Er du blandt de aktionærer, der har 800 aktier eller derover, vil du kunne nyde godt af følgende kontante fordele: Aktionærkonto Plus, + 1 % på børneopsparing, hvis indskyderen er aktionær samt gratis MasterCard Standard eller 50 % rabat på MasterCard Guld.

 

SE ALLE BANKER

 

Scroll to Top