Ferratum

Ferratum Bank – Lån fra 2.500 – 50.000 kr.

Ferratum Bank lån på op til 50.000 kr.

Ansøg let og få penge på din konto nu!

 

ferratum
4.9
Lånebeløb
2.500 - 50.000 kr.
Løbetid
9 - 199 mdr.
ÅOP
24,9% - 24,99%
Min. alder
22 år
Svar på 30 sekunder
Straksudbetaling
Nem og hurtig kredit
Ansøg nu
Eksempel: 5.000 kr. over 12 mdr. Etb. omkostninger: 0 kr. ÅOP: 24,99%. Fast debitorrente: 22.51%. Mdl. ydelse: 467,48 kr. Samlede kreditomkostninger: 609,73 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 5.609,73 kr. Dette er et annonce link.

 

 

Hvordan låner jeg penge af Ferratum lån?

Ferratum Bank tilbyder at du både hurtigt og nemt kan ansøge om kredit. De er kendt for at have en af Danmarks hurtigste låneprocesser, hvor det maksimalt tager 1-2 minutter at ansøge om kredit. Når du efterfølgende godkender lånetilbuddet, hvilket gøres med MitID, så kan du forvente at have pengene på din bankkonto inden for kun 45 minutter, efter godkendelse. Du får hurtigt udbetalt kreditten på op til 50.000 kr.

 

ferratum

 

Det behøver derfor ikke at tage lang tid at låne penge – især ikke ved Ferratum Bank.

Dette gælder selvfølgelig kun, så længe du sørger for at ansøge inden for deres åbningstid mellem kl. 8.00 og 20.00 på hverdage og mellem kl. 8.00 og 17.00 på lørdage. I tilfælde af at du vælger at ansøge om kredit uden for deres åbningstider, så vil du som udgangspunkt altid kunne regne med at pengene senest står på kontoen dagen efter kl. 9.00.

 

Disse lånekrav:

  • En alder af 22 år
  • Ingen registrering i RKI eller Debitor Registreret
  • Du må ikke have noget udestående med Ferratum

 

3 Fordele.

  1. Rentefri og gebyrfri i op til 30 dage
  2. Underskriv med MitID
  3. Kredit nu op til 50.000 kroner på dit lån.
  4. Lån hos Ferratum nemt og billigt.
  5. Du får pengene med det samme.

 

Godt alternativ til dit lån.

Lån hos Ferratum er et godt alternativ til lån, som du normalt kan optage i din bank, og er en ofte mere let tilgængelig løsning for dem, som gerne vil optage mindre lån her og nu.

Med en kredit hos Ferratum skal du betale en lav ydelse om måneden, hvilket er fordelagtigt, hvis man ikke har behov for at økonomien presses yderligere af en ekstra udgift hver måned. Det betyder altså, at du på ingen måde behøver at bekymre dig om at tilbagebetale lånet på én gang, men at du i stedet kan betale det tilbage lidt ad gangen.

 

Lån i 9 – 199 måneder

Med lån ved Ferratum Bank har du gode muligheder for at optage en kredit. I modsætning til at tage eksempelvis et forbrugslån hos lånebanken, hvilket kan være en længere og besværlig proces,  hos Ferratum kan du nemt og hurtigt ansøge om kredit. Her tilbydes et hurtigt, nemt og simpelt alternativ til andre lånetyper. Du skal hverken bekymre dig om at der bliver krævet sikkerhed eller at skulle kunne stå til ansvar for, hvad pengene skal bruges på, efter de er lånt; det er 100 % op til dig, hvad du ønsker at bruge dine penge til.

Du kan låne helt op til 50.000 kr. Vælger du at ansøge om kredit hos Ferratum får du altså et af Danmarks mest fleksible kredit, med mulighed for at tilbagebetale lånet lidt ad gangen, og dermed få lidt ekstra luft i budgettet. Få hurtig udbetaling med det samme, uden dumme spørgsmål.

 

ferratum

 

Erhvervslån

De har også Ferratum Business til erhvervslån.

Det fungerer ligesom almindelig billig kredit, hvilket betyder, at du kun betaler, når du bruger af din kredit. Det er dermed en af de mest fleksible måder at få penge på. Som ny kunde har du endda også den fordel, at du har mulighed for at ansøge om en rente og gebyrfri kredit med et hurtig lån 30 dage.

 

Løbetid på lånet.

Her anbefales kunder til at ansøge om kredit fremfor eksempelvis et forbrugslån eller et mikrolån. Indtil 1. januar 2017 tilbød de også mikrolån til deres kunder, men i dag henviser de i stedet til at man vælger kviklån, der både er billigere og mere fleksibelt end et mini lån.

Forskellen på et små mikrolån og kredit var, at du med et mikrolån kunne låne op til 6.000 kr., som skulle tilbagebetales efter en aftalt løbetid. Her kunne du vælge mellem en løbetid på enten 15, 30 eller 45 dage. Med kredit kan du derimod låne op til 20.000 kr. hos Ferratum, hvor du skulle afbetale et bestemt månedligt beløb. Læs mere om: Hvordan du finder nye lån i Danmark, via vores link.

Der kan desuden være flere fordele ved at vælge kredit på Ferratum frem for et forbrugslån. Hvis du skulle optage et forbrugslån i din bank, vil det hurtigt kunne ende ud i en lang og besværlig proces, hvor der bliver stillet mange flere krav.

Typisk vil du skulle være parat til at stille en slags sikkerhed for lånet i en bank, og du skal som regel også vide, hvad du helt præcist har tænkt dig at bruge pengene på. I den forbindelse skal man ofte medbringe og udfylde en del dokumenter, hvorfor der også typisk kan forekomme lang ventetid i sammenligning til at få udbetalt de lånte penge på kontoen.

Vælger du derimod at ansøge om kredit af Ferratum Bank, vil du opleve en meget mere enkelt, hurtig og ligetil ansøgningsproces, hvor du hverken skal stille nogen form for sikkerhed eller fortælle, hvad pengene skal bruges til; du styrer fuldstændigt selv, hvad du ønsker at benytte pengene til. Såfremt du ansøger om kredit inden for åbningstiden, så vil du endda kunne forvente at få pengene på kontoen i løbet af kun 45 minutter. efter du er godkendt.

 

Fleksibel og billigere låneform

Som du kan se er der mange fordele ved Ferratum. Ikke nok med at det er en mere fleksibel og billigere låneform end eksempelvis et typisk forbrugslån i banken, så har det også en lavere rente end eksempelvis et mikrolån. I stedet for at skulle betale lånet af på én gang, kan du desuden vælge at betale en lav ydelse hver måned, hvilket er med til at understrege fleksibiliteten.

Når du først har ansøgt om kredit, så slipper du også for gentagne gange at skulle udfylde låneansøgninger og gennemgå diverse kreditvurderinger. I stedet får du et login til deres hjemmeside, som du kan bruge til selv at styre din lånte kredit online.

En anden fordel er at du slipper for at skulle betale nogen form for etableringsgebyr. Du skal udelukkende betale rente af den udnyttede kredit såvel som et mindre gebyr hver måned, når pengene bliver trukket fra din kredit til din bankkonto.

 

ferratum

 

Brug pengene som du lyster.

Lån penge hos Ferratum Bank så slipper du for en masse besvær med at skulle indsende budgetter og andre regnskaber, for det er de ikke interesseret i. Du skal derfor heller ikke stille sikkerhed i dine egne værdier. Det betyder, at du som låner har helt frie muligheder for at gøre, hvad du vil med de lånte penge, og du kan derfor bruge dem på lige det du lyster.

Det betyder, at udbyder på ingen måde blander sig i, hvad du i sidste ende kommer til at benytte pengene på. Det gælder uanset, om du har brug for ekstra penge til et nyt køleskab, en rejse sydpå, dit barns konfirmation eller en ny cykel. Det eneste krav er, at du sørger for at tilbagebetale lånet som aftalt og inden for den aftalte løbetid.

 

Sådan ansøger du hos Ferratum Bank.

Det er ganske simpelt og hurtigt at ansøge om kredit af Ferratum Bank. Du kan via formularen på deres hjemmeside selv vælge det beløb, som du ønsker at låne. Du vil samtidig få vist, hvad den månedlige minimumsbetaling vil være på i forhold til det valgte beløb.

Når du ansøger skal du blot udfylde dit cpr-nummer, mobiltelefonnummer samt e-mailadresse samt angive, hvilken bank du har. Udbyderen tilbyder efterfølgende at lave en hurtig kreditvurdering af dig, hvilket ikke tager mere end et par sekunder, og du vil derefter få tildelt en kreditramme. Du vil i den forbindelse få direkte besked på skærmen om, hvor mange penge de er i stand til at tilbyde dig at låne

Når lånetilbuddet er blevet godkendt skal du underskrive det med MitID, hvorefter udbyder sørger for at sætte gang i overførslen af de lånte penge. Hvis du har ansøgt inden for Ferratum's åbningstider, vil du som sagt kunne se pengene på din konto i løbet af max 45 minutter.

 

Krav til låntageren.

Som kunde skal du være opmærksom på, om du opfylder deres krav til låntageren, før du vælger at ansøge om et kredit. Hvis du gerne vil tage et SMS lån her skal du nemlig være fyldt 22 år, have en dansk folkeregister adresse, have et cpr-nummer der er dansk, samt være dansk statsborger.

Desuden er det et krav, at du ikke må være registreret i hverken RKI eller Debitor Registret. Ligeledes må du ikke have nogle anmærkninger. Hvis du opfylder disse få krav, så burde du have ingen problemer med at ansøge om kredit.

Det er ikke et lån med lav rente du får ved Ferratum.

Det kan også være, at man er endt i en situation f.eks. i forbindelse med boligkøb, hvor man har brug for en masse penge, men ikke har dem. Og så må man tage et lån. Tag over hovedet skal man jo have. Måske ens situation ikke er lige så kritisk, og ofte jo klare sig med det, man har. Men det er ikke det samme som, at man bliver nødt til at klare sig med det, man har. Der findes flere muligheder, når man ønsker at optage et lån.

 

ferratum

 

Ferratum kredit tilbyder gratis kredit

Ferratum er et firma, der tilbyder gratis kredit af forskellig art i flere dele af verden. De har også et fysisk kontor i Danmark, nemlig i København.
Det er en god ide at benytte sig af Ferratum kredit, hvis du gerne vil have et lån hurtigt. Pengene overføres inden for 45 minutter efter ens ansøgning er godkendt, når man låner i firmaets åbningstid. Åbningstiden er fra klokken ni om morgenen til klokken otte om aftenen alle hverdage og om lørdagen fra klokken ti om formiddagen til klokken fem om eftermiddagen.

Når man ansøger om et lån, vil man få et tilbud på, hvor meget firmaet kan tilbyde at låne en. Måske er det lavere eller måske højere end det, man selv foreslog. Så kan der vælges, om man vil tage imod firmaets tilbud eller blive ved det, man oprindeligt ønskede sig.

Desuden har man også mulighed for at bruge låneberegneren på hjemmesiden, hvor man hurtigt kan finde ud af, hvor meget ens kredit egentlig kan lyde på, når du låner fra Ferratum. Man sætter et ønsket beløb, og så beregner Ferratum, om de kan tilbyde et lån, og hvor meget det i så fald er, de kan tilbyde.

Ferratum tilbyder nemt og gratis lån. Når du har brug for at låne så besøg deres hjemmeside, du kan altid betale hele lånet tilbage, når du har pengene. Når du bruger din kredit, kan du følge din kontostand online.

Man kommer ikke udenom at skulle betale kreditten tilbage med renter. Renterne kommer an på, hvor hurtig man er til at betale pengene tilbage og på. Desuden spiller det også en rolle, hvor stor pengesummen, man låner, er, og hvilket slags kredit, man tager.

 

Et mikrolån er et slags gratis kviklån

En af disse typer af lån er et mikrolån. Et mikrolån er et slags gratis kviklån og kan tilbydes til alle, der bor og er registreret i Danmark, dvs. har en dansk folkeregisteradresse, et dansk CPR-nummer, og så skal man desuden være 22 år.  Når man ønsker at tage et kviklån, kan man låne fra 500 til 6.000 kroner. Vær opmærksom på, at ønskes der kredit skal tilbagebetalingen ske inden for 9 til 188 mdr. Lån derfor ikke mere end du kan tilbagebetale igen.

Hvis der er brug for at låne et større beløb, har man også mulighed for at låne gennem Ferratum Plus lån, som minder meget om en større kredit. Her kan der lånes op til 50.000 kr. Det er en fleksibel måde at optage kredit på, som kun koster en lille ydelse.

 

ferratum

 

Mulighed for et Ferratum lån?

Selvom Ferratum er en fin måde at låne online på, findes der også andre metoder.

Er man god ved andre, kommer det dobbelt tilbage. Det gælder i de fleste sammenhænge og i særdeleshed ved sine venner og sin familie.

Det betyder altså, at har du været sød ved sin familie og sine venner,  måske klare det nødvendige lån under private forhold. Indenfor samme kategori er Føniks Privatlån.

Det kræver selvfølgelig, at man har nogle venner eller noget familie, som har en del flere penge end en selv, så de ikke selv bliver ruineret af at låne en penge. Det ville være temmelig dobbeltmoralsk og forfærdeligt.

 

Lån penge af familie og venner.

Men det antages, at man har familie og venner, man kan låne af uden problemer, er det klart et forsøg værd at få det gjort. Det kan nemlig spare en for en del besvær, samtidig med at man slipper for renter, så længe man bare husker at betale pengene tilbage igen.

Vil man som privat låner gerne være sikker på, at man får sine penge tilbage inden for en overskuelig periode. Så kan der vælges at lave en kontrakt à la den, som man skal underskrive i banken. Fordelen ved denne slags kontrakt er, at man selv kan bestemme, hvad der skal stå i kontrakten og være gældende.

Til gengæld kræver det også, at begge parter er indforstået med at lave denne slags kontrakt. Og at man kan blive enige om det. Vil man have kontrakten til at gælde juridisk, selvom det er en privat låneaftale, kan man kontakte en advokat eller en tredjepart, der vidner til forhandlingen og måske også underskrive som et vidne.

 

En tredje mulighed for at låne penge

Der er også en tredje mulighed for at få lån. Det er nok en af de mest kendte og mest brugte metoder. Man kan nemlig også henvende sig i sin bank og høre hvad ens muligheder er

Har man haft ballade med at betale sin kredit og sine renter tilbage. Eller har svært ved at stille sikkerhed for sine lån. Skal man dog ikke regne med, at kunne optage lån af sin bank.

Er man først skrevet på den sorte liste, er det ikke bare sådan lige at få slettet sit navn igen nemlig.

Men står man ikke på den liste, har man flere muligheder for at tage et billige lån uden renter af forskellig art i sin bank.

Man skal være forberedt på, at hvis man vil foretage et lån i banken, skal man fortælle, hvad pengene skal bruges til. Og hvorfor man ønsker at låne. Desuden skal man stille en hvis sikkerhed i lånet. Sådan at ens bank er sikret at få pengene retur på den ene eller den anden måde. Dette skal du ikke når du søger efter lån ved Ferratum.

Det nemmeste er at læse på bankens hjemmeside. Og se ens muligheder eller at booke et møde med en af rådgiverne fra den pågældende bank.

Leder du efter et større lån, så har Ferratum har lanceret et nyt banklån som hedder Sweepbank.dk her kan du få lån fra 50.000 – 225.000 kr.

 

Trustpilot og Google anmeldelser

Anmeldelser på Trustpilot 4.8/5 anmeldt af over 2700 brugere.

Google anmeldelser 3.5/5

 

ferratum

 

Ferratum hjemmeside, adresse og kontakt information

Ferratum Bank

Adresse: Bredgade 35
1260 København K

CVR nr. 32263305

Tlf nummer: 70 20 10 47

Åbningstider kundeservice:
Hverdage mellem 9 – 12 & 13 – 20
Weekend mellem 10 – 17

 

SE ALLE LÅNEUDBYDERE

Scroll to Top