Kronelån

OBS: Denne udbyder er ikke længere tilgængelig på Tankpenge

Vi tilbyder ikke længere denne udbyder på vores side – Klik her og se vores andre tilbud på lån 

 

Kronelån

 

Kronelån låneinfo

 

  • Udbetaling weekend beløb 1000 – 20.000
  • Svar og godkendelse på kun 30 sekunder
  • Afbetaling periode 90 dage
  • Alder minimum 19 år
  • Lånetyper forbrugslån, kviklån & smslån
  • Fortrydelsesfrist du har 14 dage hvor du kan tilbagebetale hele lånet.

 

Sammendrag

Du kan låne op til 20.000 kr. fra du er fyldt 19 år du kan afbetale lånet over 90 dage

Godkendelsen kommer på kun 30 sekunder. Udbetaling sker direkte til din bankkonto

 

 

Kronelån hurtigt og let.

 

Svar med det samme

Når du begiver dig ud på lånemarkedet, er det vigtigt, at du får muligheden for at tilpasse lånet til dine specifikke ønsker og krav. Dette får du i den grad hos Kronelån, der tilmed garanterer en hurtig udbetalingsproces og en fleksibel tilbagebetalingsordning.

Du  kan låne op til hele 20.000 kroner af gangen. Det pågældende beløb bliver overført på mindre end en time, og lånet i sig selv skal blot godkendes ved hjælp af NemID. Det behøves derfor på ingen måde at være for sent til at få ansøgt om hurtige lån, hvis du står og mangler et bestemt beløb akut.

Dertil har du, som sagt, rig mulighed for at skræddersy lånets beløb og tidspunktet for din kreditafbetaling til dine helt egne personlige behov. Altså er der ingen grund til at indgå en låneaftale, som ikke passer fornuftigt i forhold til det, du allerhelst kunne tænke dig.

 

Hvem står bag Kronelån?

Kronelån er en online låneudbyder, som er ejet af Capitolia-koncernen, som også ejer Simbo lån. De har adresse på Østergade i København K. Capitolia lån er registreret hos Finanstilsynet og dermed under opsyn med hensyn til diverse love og reglementer vedrørende lånemarkedet. Af denne årsag kan du trygt og sikkert optage dit lån.

Du kan altid komme i kontakt med virksomhedens kundeservice ved at sende en e-mail eller ringe inden for afdelingens åbningstider. Alternativt kan du benytte dig af en online chat-funktion, hvis du foretrækker at stille dine spørgsmål på denne måde.

Såfremt du er i tvivl om noget eller blot ønsker at stille et spørgsmål, skal du aldrig tøve med at tage uforpligtende kontakt. Kundeservice-afdelingen tager sig af sådanne henvendelser hver evig eneste dag og vil med sikkerhed være opsatte på at hjælpe dig på rette spor med din lånehenvendelse.

 

Sammendrag

Det er Capitolia koncernen der er ejer af låneudbyderen Kronelån

Deres adresse er Østergade 13, 1100 København K

 

Kronelån tilbud

Først og fremmest kan Kronelån tilbyde dig en nem og effektiv låneproces. Ansøgningen kan udfyldes på ganske få minutter, og efter godkendelsen udbetales lånet fuldkommen automatisk til din personlige NemKonto.

Hvis du sammenligner med diverse andre former for lån, fremstår det dertil åbenlyst, at der er væsentlige fordele at hente. Du bestemmer nemlig helt selv, hvor lang en løbetid lånet skal have, og på hvilken måde kreditten skal tilbagebetales. Dette står i skarp kontrast til mange af de forskellige kviklån, sammenligne SMS lån eller mobillån, som findes på kviklånsmarkedet.

Ydermere har du at gøre med en yderst gennemskuelig kassekredit. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser i løbet af processen, hvor skjulte tillægsgebyrer og ukendte renter pludselig gør lånet dyrere. Sådanne uventede udgifter er trods alt hyppigt forbundet med en stor andel af markedets forskellige forbrugs- og minilån. Med Kronelån skal du udelukkende fokusere på den faste månedlige rente, som du skal betale og kender til fra starten af forløbet af.

Som allerede nævnt, har du endda mulighed for at låne pengesummer på helt op til 20.000 kroner, hvilket flere alternative løsninger såsom kviklån sjældent formår at tilbyde. Du kan dog ligeledes låne et langt mere beskedent beløb og helt ned til 1000 kroner, hvis det blot er det, der er brug for.

Kronelån opererer desuden med det, der kaldes for straks overførsler. Altså vil pengene være at finde på din NemKonto, så snart de har forladt virksomhedens egen konto. Således er der en ganske begrænset ventetid på at få overført pengene, og de kan derfor tages i brug på nærmest ingen tid.

 

Sådan låner du

 

Trin for Trin guide – Kan jeg få et lån her?

Det er hverken besværligt eller iøjnefaldende tidskrævende at låne penge hos Kronelån. Processen består netop udelukkende af fire simple trin.

 

Trin 1: Udvælg dit ønskede lånebeløb

Du starter din låneproces ved at udvælge det specifikke pengebeløb, som du ønsker at låne. Til dette formål kan du anvende låneberegneren på Kronelåns hjemmeside til at se omkostningerne ved de forskellige beløb. På den måde bliver du informeret udførligt om, hvilke udgifter der er forbundet med at optage lånet. Disse opgives nemlig i form af henholdsvis den månedlige rente og de samlede kreditomkostninger.

 

Trin 2: Udfyld din ansøgning

Dernæst skal du udfylde din ansøgning, hvilket kan overstås på blot et minut eller to. I denne udfylder du diverse kontaktoplysninger, accepterer de pågældende lånevilkår og giver samtykke til, at Kronelån indhenter de informationer, der skal til for at sikkerhedstjekke dig.

 

Trin 3: Underskriv lånet med dit NemID

Afslutningsvist skal du blot underskrive lånet med dit NemID, så din forespørgsel om et Nemt lån kan blive en realitet. Derfor kan du godkende lånet uden det store besvær, og uanset om du er på farten eller ej. NemID kan både anvendes på mobilen, computeren eller en tablet, så du har altid rig mulighed for at acceptere lånet med et snuptag.

 

Trin 4: Afvent og modtag svar på din ansøgning

Det sidste trin består udelukkende af at vente og modtage svar på din afsendte ansøgning. Dette tager ganske kort tid, og efterfølgende vil der ikke gå længe, før at pengene har indfundet sig på din konto.

 

Sammendrag

Udfyld det beløb du vil låne. Udfyld resten af ansøgningen.

Underskriv lånet med NemID. Afvent udbetalingen af lånebeløbet.

 

Kronelån

 

Hvilke krav skal jeg opfylde?

Før du giver dig til at udfylde en ansøgning, forekommer det hensigtsmæssigt, at du kortvarigt tjekker op på de forskellige lånekrav og vilkår. Dette vil trods alt spare dig meget tid, såfremt der skulle opstå et problem med din ansøgning, og i tilfælde af alt er i orden, er det naturligvis rart at vide sig sikker fra starten af.

Indledningsvist fremstår det særligt centralt, at aldersgrænsen er fastsat til minimum 19 år. Yderligere er det påkrævet, at du både er dansk statsborger med et registreret CPR-nummer og samtidigt er bosat på en adresse i det danske folkeregister.

Overførslen skal, som nævnt tidligere, godkendes ved hjælp af NemID-systemet, så derfor skal du naturligvis ligeledes have et gyldigt NemID. I forlængelse af dette skal du også have en NemKonto, som er registreret hos en dansk bank eller pengeinstitut.

For at låne hos Kronelån er det ydermere et krav, at du vurderes som værende kreditværdig. Af denne årsag er det blandt andet essentielt, at du ikke er registreret hos Kreditregisteret, Debitorregisteret, RKI eller lignende registre.

Med hensyn til kontaktinformationer, skal din ansøgning inkludere et dansk telefonnummer og en e-mailadresse, som er aktiv. På den måde kan du immervæk garantere, at det er muligt at komme i kontakt med dig.

Hvis du er interesseret i at finde uddybende informationer, kan du med sikkerhed finde svar på dine spørgsmål på deres hjemmeside, hvor lånevilkårene er angivet i deres fulde version.

 

Hvad koster det at låne penge hos Kronelån?

Det er ganske enkelt at svare på, hvad det koster at låne penge, da det bliver oplyst på yderst enkel vis allerede fra starten af. Du skal nemlig blot tage udgangspunkt i, hvad den månedlige rente er. Denne fortæller dig nemlig hele det beløb, som du skal betale hver måned.

Du behøves således ikke at frygte skjulte renter eller overraskende ekstragebyrer, da dine udgifter kun er omfattet af den månedlige rente. Alt efter lånets løbetid kan du desuden se de samlede kreditomkostninger, der naturligvis blot er den samlede sum af de forskellige måneders renteudgifter.

Når du har oprettet en bruger, vil du i øvrigt altid være i stand til at finde dine oplysninger på din personlige profilside. Du skal dermed blot logge ind på hjemmesiden for at blive mindet om, hvad eksempelvis din månedlige rente er.

Sådan foregår tilbagebetalingen

Tilbagebetalingen er virkelig nem at have med at gøre, da du har to simple metoder til at betale din kredit. Du kan enten vælge mellem at betale med Dankort på din personlige profilside eller overføre beløbet til Kronelåns konto, som er angivet på hjemmesiden.

Efter du har sendt din betaling afsted, vil den blive modtaget senest én hverdag efter afsendelse. Du kan løbende holde øje med, hvorvidt betalingen er gået igennem eller ej, på din profilside. Betalinger med Dankort tager som regel kun et par minutter for at blive registreret, hvorimod konventionelle bankoverførelser tager en anelse længere.

Dine månedlige udgifter består af den månedlige rente på dit pågældende lån. Dette fungerer dog udelukkende som en form for minimumsbetaling. Altså må du gerne betale mere end dette beløb af gangen, og endvidere er det muligt at indfri hele din kredit på én gang. Det er med andre ord fuldkommen op til dig selv, om tilbagebetalingen skal holde sig til minimumsbeløbene eller gennemføres hurtigere end planlagt.

 

Følg løbende med i processen via din profilside

Da låneprocessen foregår udelukkende online, er det selvfølgelig fordelagtigt, at du kan følge med i processen hen af vejen. Dette kan du ved hjælp af din personlige profilside, som indeholder alle de oplysninger, du har brug for.

Her kan du både følge med i din ansøgningsproces, detaljerne af dit specifikke lån, og status på din tilbagebetaling. Du kan således altid blive opdateret og informeret om alle de vigtige faktorer i dit letlån ved blot at logge på din bruger. Det er netop fuldkommen ligegyldigt, hvor du er, eller hvornår du ønsker det.

 

Fordele ved at låne

Hurtigheden og effektiviteten i et lån hos Kronelån er helt klart én af de faktorer, som særligt er værd at tage med i betragtning. Hvad end du har et akut behov for et lån eller ganske enkelt bare ønsker pengene overført så hurtigt som muligt, er det immervæk essentielt, at processen forløber smidigt og hurtigt.

Dertil vil dine renter automatisk blive indberettet til SKAT, så du opnår mærkbare besparelser på den front. Størstedelen af deres kunder vil ultimativt få en god sjat af deres renter i retur, og dette er naturligvis med til at gøre lånet betydeligt billigere at have med at gøre.

Yderligere er det selvfølgelig en stor fordel, at du kan sende din ansøgning afsted og optage dit lån online. Hvad end du bruger din mobil, din computer eller din tablet, har du således adgang til alle de forskellige funktioner, der skal til for at få lånet i hus. Dette gør processen nem at håndtere, også selvom du er på farten, mens du udfylder ansøgningen eller venter på overførslen.

Endeligt skal du blot tage et kig på kundetilfredsheden online for at se, hvad andre kunder har sagt om låneprocessen hos Kronelån. Her placerer virksomheden sig nemlig i toppen af landets udbydere af privatlån.

 

Gode råd til nye kunder hos Capitolia lån

Hvis du vil have det meste ud af din låneproces, gælder det om at være opmærksom fra starten af og tænke dig grundigt om. For det første skal du, som tidligere understreget, selvfølgelig sikre dig, at du imødekommer diverse krav og vilkår. Ellers vil lånet trods alt ikke gå igennem, og hele forløbet vil derfor blot resultere i unødigt tidsspild.

Endvidere er det af åbenlyse årsager ligeledes fundamentalt, at du er sikker på, at du kan betale dit lån tilbage inden for de tidsrammer, som der er aftalt. Din økonomi bør med andre ord fungere som en guideline for, hvad og hvor meget du kan tillade dig at låne, uden at tilbagebetalingen bliver en kamp for dig.

Dertil kan det kun tilrådes, at du forsøger at skræddersy lånet til de behov, som du nu engang har. Når du har muligheden for at regulere både løbetid og lånebeløb, kan det trods alt kun betale sig at gøre brug af fordelene.

Endeligt er det vigtigt, at du opsøger hjælp, hvis du sidder inde med et vigtigt spørgsmål eller har brug for hjælp til udfyldelsen af din ansøgning. Det er altid bedre at være på den sikre side og få styr på tingene, i stedet for bare at tage det, som det kommer.

 

Trustpilot og anmeldelser

Bruger og kundeanmeldelser på Trustpilot bedømmelse 3,5/5

 

Kronelån Capitolia lån

 

Hjemmeside, adresse og kontakt information

 

KronelånZ

Adresse Østergade 13, 1100 København K

☎️ Telefon nummer 44226090

E-mail kundeservice@kronelån.dk

Åbningstider Mandag – Fredag 8 – 16, Weekend lukket

Capitolia Aps ejer og driver Kronelån.dk

 

Se Alternativer til Kronelån

Sambla-laan
5
Lånebeløb
25.000 - 400.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
7,56% - 24,99%
Min. alder
18 år
Stor Godkendelsesrate
Ansøg på 2 minutter
Få besked samme dag
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Variabel debitorrente 7,00 %. ÅOP 8,02 %. Etb. omk. 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling: 169.347 kr. Samlede kreditomkostninger: 69.347 kr. Du kan fortryde lånet indenfor 14 dage. Dette er et annonce link.
Lendo logo
4.9
Lånebeløb
20.000 - 1.000.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
4,58% - 24,99%
Min. alder
18 år
Èn ansøgning - 21 banker
Udfyld på 2 min.
Modtag flere lånetilbud
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 120.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 0,00-24,24 %. Dette er et annonce link.
Myloan24
4.9
Lånebeløb
5.000 - 500.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
3,6% - 24,99%
Min. alder
18 år
100% gratis
Uforpligtende at ansøge
Svar med det samme
Ansøg nu
Eksempel: 175.000 kr. – Løbetid: 11 år. ÅOP: 7,45 %. – Variabel debitorrente: 7,00 %. – Etableringsomkostninger: 1.750 kr. – Forventet månedlig ydelse: 1.924 kr. – Samlet tilbagebetaling: 253.968 kr. – Løbetid: 1-15 år. – ÅOP: 2,04-24,99 %. – Max ÅOP: 24,99%. MyLoan24 drives af virksomheden bag denne sammenligningsside. Dette er et annonce link.

 

Scroll to Top