LendOn

LendOn lån: Hvis du står og har brug for penge akut, så er du heldig, fordi du kan låne penge hos LendOn og få dem indenfor 15 minutter.>
Det er nemlig sådan, at du får pengene, så snart dit lån er gået igennem, hvilket er super smart.

 • 500 - 15.000 Lån max
 • 21 år Alder min.
 • 0 – 105015,32% ÅOP
 • 5 – 30 dage Løbetid

Repræsentativt Eksempel: Lånebeløb: 4.000 kr. Rente 0%. Debitorrente/ÅOP: 0%. Løbetid: 30 dage. Samlede kreditomk.: 0. Samlede kreditomk.: 4.000. Alle oplyste tal er under forudsætning af, at lånet tilbagebetales til tiden. Kassekredit – repræsentativt eksempel:
Gælder kreditgodkendte, nye privatkunder. Saml. kreditbeløb: 15000kr. Løbetid: 334-365 dage.
Ved 365 dage. saml. tilbagebetalingsbeløb 40125kr. (12 rater), mdl. rate udgør den påløbne rente (pånær 12. rate), saml. kreditomk. 25125 kr., fast debitorrente 332,3% og ÅOP 332,3%. 14 dages fortrydelsesret.

Lendon lån Krav til dig.

 • Minimum 21 år
 • Dansk folkeregisteradresse
 • Gyldigt NemID
 • Dansk CPRnummer
 • Ikke registreret i Debitor registeret eller RKI
 • Dansk bankkonto
 • Dansk telefonnummer

 

Fordele for dig

 1. Kassekredit op til 15.000 kr.
 2. Ansøg på 1 minut
 3. Nye kunder 30 dage rente og gebyrfri
 4. Hurtig svar

“Hos Lendon kan du låne op til 15.000 kr.”

 

Nemt og hurtigt kviklån og kassekredit hos Lendon lån.

Hvis du står og mangler penge til at gøre drømmen til virkelighed, så er Lendon et godt valg. Hos Lendon lån kan du  nemt og hurtigt optage enten et kviklån eller en kassekredit, alt efter hvad du ønsker, og føler at du har behov for. Med et hurtigt kviklån kan du låne op til 15.000 kr. som eksisterende kunde og op til 4.000 kr. som ny kunde. Med en kassekredit kan du derimod låne helt op til 15.000 kr. uanset om du er ny eller eksisterende kunde. Lendon tilbyder, med begge lånetyper, at alle nye kunder har mulighed for at låne 100 % rente- og gebyrfrit i de første 30 dage. Du finder altså ikke nogle meget billigere kviklån og kassekreditter. Der er derfor mange gode grunde til at vælge Lendon som din låneudbyder, hvis du har brug for at optage et lån. Altså første lån gratis.

Besøg Lendon her

Hvorfor vælge et online lån hos Lendon?

Der er mange gode grunde til, hvorfor det kan være fordelagtigt for dig at låne penge hos Lendon.

Anmeldelse af Lendon er super god. Krav er at du skal have dansk adresse og dansk cprnummer for at kunne låne penge hos Lendon. De har ikke lavere rente end andre, men du kan være sikker på du får svar straks hos dem.

For det første er alle Lendons betingelser forståelige og synlige. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om nogle skjulte betingelser eller omkostninger, hvorfor Lendon er en meget pålidelig låneudbyder. Og har du eventuelt nogle spørgsmål, så er de altid villige til at besvare dem.

For det andet kan Lendon lån tilbyde attraktive online lån uden sikkerhed til en konkurrencedygtig pris. Her har du i den forbindelse mulighed for at vælge mellem at optage en kassekredit eller et kviklån, alt efter hvad du ønsker og har behov for.

For det tredje vil du med et online lån hos Lendon løbende få information omkring status på dit personlige lån. Det betyder, at du altid vil modtage en sms eller en e-mail, når det er ved at være tid til at tilbagebetale lånet, hvor du bliver informeret om den kommende deadline.

For det fjerde vil alle oplysninger omkring dit billige lån være nemt tilgængelige for dig via din brugerprofil på Lendons hjemmeside. Her kan du altid nemt og hurtigt finde den relevante information, du måtte søge, omkring netop dit gratis lån og om vilkår og betingelser.

Vælg mellem kassekredit og kviklån.

Som kunde hos Lendon har du mulighed for at vælge mellem to forskellige typer af hurtig lån. Du kan enten vælge at ansøge om en kassekredit eller ansøge om et kviklån. Hvilke billige lån du bør vælge afhænger meget af dine ønsker og behov i forhold til at låne penge, da de to typer hver især har deres styrker og svagheder. Du skal afdrage med månedlig betaling, ved lån uden sikkerhed. Spar penge ved at betale tilbage inden 30 dage.

Lån op til 15.000 kr. via kassekredit.

Vælger du at ansøge om en kassekredit hos og låne penge hos Lendon lån, kan du låne helt op til 15.000 kr. uanset, om du er ny eller eksisterende kunde. Som ny kunde har du dog mulighed for at låne mellem 500 kr. og 15.000 kr. fuldstændigt rente- og gebyrfrit i helt op til 30 dage. Det betyder, at du får muligheden for selv at vælge, om du vil tilbagebetale hele lånet efter de 30 dage, således at lånet bliver gratis for dig, eller om du hellere vil tilbagebetale lånet på et senere tidspunkt.

 Se hvordan du ansøger hos Lendon

Når du vælger at ansøge om en kassekredit hos Lendon, bestemmer du selv, hvor mange af de lånte penge, du ønsker at bruge. Du betaler nemlig kun for den del af kreditten, som du rent faktisk bruger. Har du på et senere tidspunkt behov for at låne flere penge, så kan du altid nemt forhøje dit lånebeløb op til dit kreditmaksimum hos Lendon. Du kan endda gøre dette uden, at du behøver at ansøge igen. Alle online kassekreditter hos Lendon kassekredit har som udgangspunkt en løbetid på 12 måneder. Efter denne periode har du dog mulighed for at ansøge om forlængelse, skulle du have behov for det.

Ansøg om 15.000 kr. hos Lendon

Billige lån op til 15.000 kr. med et kviklån.

Vælger du i stedet at ansøge om et kviklån fremfor en kassekredit, kan du låne helt op til 10.000 kr. hos Lendon lån til lavere rente. Her skal du dog være opmærksom på, at du som ny kunde kun har mulighed for at låne op til 4.000 kr. første gang. Eksisterende kunder kan derimod låne mellem 100 kr. og 15.000 kr. alt efter behov og baseret på den kreditvurdering, som foretages i forbindelse med en ansøgning.

Som ny kunde har du dog den fordel, at du kan låne op til 4.000 kr. ganske rente – og gebyrfrit i de første 30 dage. Altså første lån gratis. Dette giver dig altså muligheden for at låne penge helt gratis, såfremt du vælger at tilbagebetale hele lånet inden for den rente- og gebyrfrie periode på 30 dage. Du har selvfølgelig også mulighed for at låne pengene i længere tid, hvis du ikke kan nå at tilbagebetale inden for 30 dage, og du betaler kun for den periode, du låner pengene i.

Tilbyder hurtiglån uden krav om sikkerhed.

Hos Lendon tilbyder de alle deres kunder muligheden for hurtigt og nemt at låne penge. Uanset om du ønsker at ansøge om kassekredit eller et kviklån, så tager låneansøgningen på Lendons hjemmeside ikke meget mere end 1 minut at gennemføre. Du kan altså låne penge ligeså hurtigt og nemt her, som du typisk ville kunne i forbindelse med andre kviklån, mobillån samt sms-lån. Det eneste du skal bruge for at ansøge om et hurtig lån uden sikkerhed hos Lendon, er dine kontooplysninger og dit Nem ID. Når du ansøger om et gratis lån hos Lendon er der desuden ingen krav om, at du skal være i stand til at stille sikkerhed for dit sms lån, og det kræver heller ingen dokumentation fra din side. Du vælger selv månedlig betaling og hvor meget du betaler tilbage.

Lendon udbetaling – Sådan ansøger du om et SMS lån

Det er nemt og hurtigt at komme i gang med at ansøge om et SMS lån hos Lendon. På forsiden af Lendons hjemmeside kan du vælge mellem at ansøge om kassekredit eller kviklån samt vælge det ønskede lånebeløb. Når du har gjort det, skal du trykke på ansøgningsknappen, hvorefter du får mulighed for at udfylde en registreringsformular, før du bedes bekræfte din ansøgning med Nem ID. Hvis du i forvejen er kunde hos Lendon lån, skal du ikke ansøge på samme måde. Du kan nemlig ansøge direkte via din kundeprofil, som du kan logge ind på via hjemmesiden.

Såfremt du ansøger inden for kundeservice afdelingens åbningstid (mellem kl. 8.30 og 16.30 mandag til fredag), kan du regne med at få svar på din ansøgning inden for dette tidsrum. Typisk vil du få svar med det samme, om dit gratis lån hos Lendon.

Hvis din kassekredit er blevet godkendt

Hvis du har ansøgt om en kassekredit, og din ansøgning er blevet godkendt af Lendon, kan du som regel forvente at få pengene senest 3 timer efter, at du har godkendt Lendons lånetilbud med Nem ID. Der kan dog være visse tilfælde, hvor pengene først bliver udbetalt til din konto dagen efter. Det er også vigtigt at understrege, at Lendon udbetaling ikke skere udenfor deres åbningstider, hen over weekenden eller på helligdage.

Ansøg om lån hos Lendon

Har du derimod ansøgt om et kviklån, skal der ifølge kreditaftaleloven gå mindst 48 timer fra at Lendon giver dig et tilbud, til du har mulighed for at acceptere tilbuddet om et kviklån. Du kan derfor ikke acceptere lånetilbuddet i de første 48 timer, og pengene kan af samme årsag ikke udbetales, før du har godkendt aftalen 48 timer efter, at tilbuddet er givet. Hvis du gerne vil låne penge hurtigere, kan det derfor anbefales at du i stedet vælger at ansøge om kassekredit, da denne lånetype ikke er underlagt denne lov.

Krav til låntageren.

Inden du beslutter dig for at ansøge om en kassekredit eller et kviklån hos Lendon lån, er det en god ide at sætte sig ind i deres krav til låntageren. Du kan nemlig ikke låne penge her, hvis du ikke er i stand til at opfylde deres krav. Uanset om du vælger at ansøge om et kviklån eller en kassekredit skal følgende krav opfyldes, før du kan låne penge her:

Du skal være minimum 21 år, have dansk cpr-nr. og have en dansk adresse. Du skal desuden have en dansk bankkonto, et dansk telefonnummer og have NemID. Desuden er det et krav, at du har en e-mailadresse og så skal du vurderes kreditværdig af Lendon lån. Opfyldes disse krav, så har du gode muligheder for at låne de penge, du står og mangler.

Så hvis du står og mangler penge akut, så kan du få pengene hurtigt. Det kan være, at du står og skal arrangere en fest, men ikke lige har de sidste penge til at købe ting for, eller det kan være, at du har lovet din partner en stor gave, men ikke kan finde pengene til den gave.

Det kan være, at du skal til at renovere badeværelse eller et andet rum i huset, men at pengene bare ikke er der. Hvis der nu har været en skade i huset, så er du tvunget til at reparere det, og så er du tvunget til at låne pengene til at reparere for, hvis du ikke selv ligger inde med dem. Hos LendOn lån kan du nemt låne pengene hurtigt, uden at skulle til at gå ned i banken og aftale et møde. Du kan gøre det nemlig og hurtigt hjemmefra, uden at skulle tænke på noget.

lendon lån Lendon – Få kassekredit op til 15.000 kr.

Hurtigt online.

Står du og bliver student lige om lidt, men er virkelig skoletræt, så er det måske en god idé at tage ud at rejse, inden du skal læse videre. Der er rigtig mange, der vælger at holde et sabbatår, inden de læser videre, og det er med god grund. Man lærer en masse, når man er ude og rejse, og man kan få de fedeste oplevelser med i bagagen, som man aldrig vil glemme. Det er vigtigt at gøre dette, mens man er ung, for hvis man først er flyttet i lejlighed og har faste udgifter, så er det ikke muligt at rejse i en længere periode.

Hvis du lige er blevet student, og du rigtig gerne vil ud og rejse, men ikke lige har pengene til det, fordi du har glemt at lave en opsparing, mens du var på SU, fordi det var sjovere at bruge pengene i fredagsbaren, så har du altså muligheden for at låne pengene til din rejse nemt og hurtigt online, uden at skulle ind og have et møde med banken. Det er bare at udfylde en formel på nettet, og så kommer der penge ind på din konto indenfor meget kort tid. Og ingen krav om at du stiller sikkerhed.

Få penge rentefrit. og få penge på din konto

Hvis det er første gang, du skal låne penge, så kan du altså låne pengene rentefrit indenfor en måned. Det betyder, at hvis du betaler pengene tilbage indenfor en måned, så har de været rentefri og gratis at låne. Dog skal du finde ud af, om du kan skaffe selv det samme beløb indenfor en måned. Det kan være, at du lige står og skal købe en fødselsdagsgave, fordi din far fylder 50, men simpelthen ikke har penge før den 1., så er det helt vildt smart, at du kan gå ind og låne penge hurtigt, fordi du kan låne dem rentefrit, så det er ikke noget, der kommer til at koste dig noget, som gratis lån ellers normalt gør. Men en god løsning til at få penge på din konto. Du får hurtig svar og kan forvente svar straks fra Lendon.

Der er mange steder, hvor der er kæmpe høje renter, men hos LendOn lån, der kan du altså låne rentefrit, hvilket er super smart. Det kan være forskellige beløb, du kan låne. Hvis du har brug for et småt beløb, så kan det også sagtens lade sig gøre. Det kommer helt an på dig og dit behov, og hvad du lige står og mangler penge til. Det kan være, at du mangler penge til dig selv, og det kan altså sagtens lade sig gøre. Vilkår og betingelser skal du altid tjekke inden du underskriver aftalen.

Låne penge til et depositum.

Står du og vil gerne flytte, og du har måske endda fundet den perfekte lejlighed eller det perfekte hus, men kan du simpelthen bare ikke finde pengene, så er du kommet til det rigtige sted. Her vil du finde en masse gode råd til, hvordan du kan låne penge til din drømmelejlighed eller dit drømmehus. Det kræver ikke særlig meget for at du kan låne pengene, men du skal igennem nogle steps først. Du skal først finde ud af, at du er helt sikker på, at det er der, du gerne vil bo.

Du skal altså være helt sikker, fordi det er et stort skridt at gå ud og låne penge, ved en Lendon kassekredit. Derfor er det vigtigt, at du er helt sikker på, at det er det, du gerne vil. For når du først har lånt penge, så kan du altså ikke fortryde igen. Du skal tænke på, at du skal betale pengene tilbage igen på et tidspunkt, men hvis du kan låne penge til et depositum, så du kan være sikret din drømmelejlighed eller dit drømmehus, så er det helt sikkert det værd.

Har du ikke råd til at tage på ferie?

Sommeren er endelig over os, og derfor er der nu rigtig mange, der enten tager på ferie eller bestiller deres sommerferie. Der er rigtig mange, der vælger at forlade Danmark, fordi vejret ofte er dårligt om sommeren, og man kan aldrig helt været garanteret godt vejr i Danmark. Der er altid en chance for regn, og derfor er der mange, der rejser udenlands. Står du og gerne vil på ferie, men kan du ikke finde penge til en ferie i budgettet, så er du kommet til det rigtige sted.

Kontakt LendOn.

Firmanavn: Creamfinance Denmark ApS
Adresse:
Lergravsvej 53
2300 København S

Besøg Lendon hjemmeside

Kontakt kundeservice telefon nummer: 44224664

Creamfinance Denmark aps

Bedømmelse anmeldelse af LendOn Trustpilot score 4 ud af 5 stjerner God

Her kan du nemlig låne penge til din ferie lige her og nu. Det er lige meget, hvor du gerne vil hen. Få nemt lån uden sikkerhed til at tage hele din familie med til Thailand eller Grækenland, eller du kan vælge at tage en uges afslapningsferie sammen med din partner. Det er jo dit valg, og der findes rigtig mange lækre destinationer at vælge i mellem, så det er bare med at komme i gang med at låne penge, så du kan komme på ferie henover sommeren.

lendon kassekredit