Dan Aktiv lån og finansiering

/Dan Aktiv lån og finansiering
Dan Aktiv lån og finansiering2018-09-04T21:16:23+00:00

“Dan-Aktiv lån er lukket 2014 hvor de blev opkøbt af Resurs Bank

Dan Aktiv finansiering, hvor du selv kan designe dit lån. OBS: Opkøbt af Resurs Bank AB i 2014

Det er i dag lettere end nogensinde, at få et gebyr og rentefrit lån. Det er ikke længere kun bankerne og realkreditinstitutterne, der tilbyder dig lån, når du skal bruge lidt ekstra penge til en ferie, ny bolig eller ny bil. Dette er overordnet set en god tendens. Bankerne har tit haft ry for, at stille høje krav til deres låntagere. Det hænger sammen med, at de har forventet en vis sikkerhed for, at de får deres lånte penge tilbage. De krav der stilles til låntageren er så småt ved at blive mindre og mindre.

Det hænger blandt andet sammen med de stigende tal af udbydere af lån. Ud over, at der er kommet mindre krav til låntageren er det også blevet meget nemmere at låne penge. I dag foregår næsten alt over internettet, og det samme gør sig gældende for lån. Hos Dan Aktiv lån er næsten det eneste du skal bruge for at kunne låne penge med NemID. Dette gør processen med at låne penge meget kortere, og sikrer samtidig, at du ikke skal tage dage ud af dine kalender, for derfor at gå til forskellige møder, hvor lånet skal aftales på plads.

dan aktiv lån pengepung

Regler og vilkår for et lån hos Dan Aktiv.

Udover, at du skal kunne fremvise et gyldigt NemID, er der nogle få regler og vilkår, som skal overholdes for at du kan låne penge. Af disse regler og vilkår, indgår blandt andet, at du ikke tidligere er blevet registreret som dårlig betaler. Man bliver registreret som dårlig betaler, hvis man tidligere har optaget et lån, som man ikke har kunne betale tilbage på.

Lukkede låneudbydere i Danmark

 

Normalvis vil du have flere chancer for at omlægge lånet, så du har større mulighed for at betale det, inden du bliver registreret som dårlig betaler. Hvis du ikke helt er klar over, hvorvidt du er registreret i et register over dårlige betalere, skal du ikke fortvivle. Hvis du var blevet registreret som dårlig betaler vil du nemlig være klar over det, da det er en forholdsvis seriøs sag.

Der er nogle faktorer, som man skal være opmærksom på, når man låner penge, uanset hvor man vælger at låne dem. Det er altid vigtigt, at man har en fast indkomst. Jo mere stabil denne indkomst jo mere sikkert er det også at låne penge. Indkomsten skal sikrer, at du er i stand til, at betale pengene tilbage, og derved undgår at blive registreret i et register, som dårlig betaler eller lignende.

Lånetyper hos Dan Aktiv.

Hvis man har fulgt lidt med i diverse tv reklamer for lån, ved man også, at der findes et hav af forskellige lånetyper. De kalder dem alle sammen noget forskelligt, og det kan derfor være svært, at danne sig et overblik over dem. Nogle af de betegnelser, der blandt andet bliver brugt om de forskellige hurtige lån og kviklån, forbrugslån og de nyeste lån via sms. Så kompliceret var det dog ikke her. Her havde du mulighed for, at låne mellem 2000-40000 kroner. På den måde undgås misforståelser og komplicerede betegnelser af lånene.

Det er en alvorlig sag, når man låner penge, og det er derfor ikke noget, som man skal tage for let på. Det er derfor også vigtigt, at man sætter sig ind i de forskellige betegnelser, der indgår i et lån inden man optager et. Her kan det specielt anbefales, at man sætter sig ind i de forskellige rentebetegnelser.

På den måde, kan man hurtigt danne sig et overblik over, hvorvidt der er fat rente, eller variabel rente på det lån, som man optager. Som oftest vil lån af denne størrelse være fastforrentet. Hvis man derimod optager et realkreditlån, vil man være nødt til, at tage en beslutning om det skal være fastforrentet eller variabel rente. Derefter om det skal være et F1, F2, F3 lån. Pointen her er, at det i sidste ende godt kan betale sig, at bruge en time eller to på, at sætte sig ind i afbetalingsmuligheder og rentebetegnelserne.

Sådan designer du dit lån hos Dan Aktiv.

Som nævnt tidligere er der i dag opstået stor fleksibilitet i forhold til, hvordan man kan designe sine lån. Dette er ingen undtagelse hos Dan Aktiv. Der bliver fokuseret på, at give låntager så stor frihed som overhovedet muligt. Der er dog nogle ting, som man med fordel, kan være opmærksom på, når man designer sit lån.

Dan aktiv finansiering

Hvordan man designer sine lån er op til en selv. Folks økonomi er forskellig, og der findes derfor ikke noget rigtigt eller forkert, når det drejer sig om, at vælge afdragsperiode. Det kan umiddelbart være svært, at afgøre, hvordan man bedst designer sine lån. Det man skal være opmærksom på er, at jo længere løbetid, der er på et lån, jo mindre vil den månedlige ydelse også være

Hvad foretrækker du at låne hos Dan Aktiv finansiering.

Dette er dog ikke ensbetydende med, at lånet bliver billigere. Tværtimod. Jo længere løbetid du har på et lån, jo højere renteomkostninger vil der også være. For nogle vil en kort løbetid være at foretrække. Det vil eksempelvis være i situationer, hvor du har kapital til at afbetale lånet hurtigt. Hvis du derimod ikke har kapital til at afbetale lånet hurtigt, men ved, at du vil have råd til, at betale den forholdsvis lave ydelse i mange måneder vil en lang løbetid være at foretrække. Det er som nævnt altså meget individuelt, hvad folk foretrækker når de låner penge med det samme.

Der findes altså flere forskellige faktorer, som man skal være opmærksom på, når man låner penge. Et er, at man altid skal holde øje med renten. Renten kan betragtes, som den udgift man får ved at optage et lån. Så du får de billigste lån med fast rente. Noget andet er, at man skal danne sig et overblik over de forskellige lånetyper, og derudfra vurdere, hvilken type lån, som man i virkeligheden har brug for. Der er ingen grund til, at betale ekstra penge, for at låne flere penge, end man egentlig havde brug for. Dette vil bare være penge ud af vinduet, og det vil man hurtigt komme til at fortryde. Se anmeldelser på trustpilot. Se dem her

Trustpilot og anmeldelser

Der er pt ingen bedømmelser på Trustpilot

Hjemmeside, adresse og kontakt information

Dan Aktiv lån

Besøg Dan-Aktiv hjemmeside

Resurs Bank kundeservice

Åbningstider.

Mandag – Fredag 9 – 20

dan-aktiv