Folkelånet

Se alternative tilbud til Folkelånet.

Sorteringen af lånetilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Følgende medier skriver om Tankpenge.dk:

 

Derfor skal du låne penge via Folkelånet

Folkelånet tilbyder forbrugslån på mellem 10.000 og 50.000 kr.

Står du og har brug for penge? Så er du langt fra alene. Lige nu er der sikkert tusinde af danskere, der står i pengenød, og det samme har mange millioner i tidens løb. Årsagerne er utallige.

Mange har fået pludseligt behov for at erstatte eller reparere noget, der er gået i stykker. Det kan være cyklen der er blevet stjålet, telefonen der er tabt i toilettet, bilen der er brændt sammen. Mange andre har bare behov for at købe noget, og vil ikke vente med at spare op.

Uanset hvad, kan et lån være en fin idé, og hos Folkelånet er du sikret lån, der overholder både dansk og europæisk lovgivning på området.

folkelånet 50000 kr

Om Folkelånet

Hos Folkelånet kan du selv vælge hvilket beløb du vil låne, så længe det er mellem 10.000 og 50.000 kr. At låne er nemt, men samtidig stensikkert, og der er mange andre fordele. For eksempel:

 

  • Du afbetaler renterne og selve lånet på samme tid, så du er garanteret, at lånet vil være tilbagebetalt efter blot 12 måneder
  • Du skal ikke stille nogen form for sikkerhed, for at kunne få lov til at låne, hvilket kan give en stor frihed til selv at bestemme, hvad pengene skal bruges til.
  • Folkelånet er 100% online. Det betyder for det første at lånene er billigere, da udbyderne ikke skal bruge penge på ansatte eller ejendomsskat eller lignende. For det andet gør det det nemt at låne, uanset hvor man er.

 

Folkelånet er en danskejet låneudbyder og er et brand under Finans 247. Det betyder, at Folkelånet er registreret hos Finanstilsynet og er medlem af Dansk Kredit Råd. Dermed kan du som kunde få nogle af de sikreste låneaftaler via Folkelånet.

CVR-nummer: 38143824

 

Hvordan låner jeg hos Folkelånet?

Det er super let at låne hos Folkelånet. Alt du skal gøre er at følge disse trin:

  1. Opret en profil på hjemmesiden og udfyld ansøgningen om et forbrugslån
  2. Giv adgang til din e-SKAT så der kan foretages en kreditvurdering af dig
  3. Underskriv din låneaftale elektronisk ved hjælp af dit NemID

Det er alt, der skal til, for at du kan få taget dit lån, så det er en ganske simpel og overskuelig proces.

 

Hvad koster det at låne?

Som med alle andre lån, betaler du for lån hos Folkelånet gennem renter og afdrag. Prisen for et lån varierer derfor fuldstændig efter, hvilken slags låneaftale, du som kunde ender med at vælge. Store lån kræver større tilbagebetalinger end små.

Hvis du overvejer at tage et lån hos Folkelånet, kan du bruge låneberegneren på Folkelånets hjemmeside. Den kan fortælle dig præcist, hvor meget du ender med at skulle betale gennem de 12 måneder, hvor du skal betale gælden af.

Låneberegneren er ganske lige til at bruge, men hvis du foretrækker rent faktisk at tale med nogen, kan du naturligvis også ringe til Folkelånets kundeservice og spørge om hjælp til at beregne lån, og hvor meget lånet vil koste dig.

folkelånet logo

De generelle regler

For at kunne låne penge hos Folkelånet er der nogle helt basale krav, som du naturligvis vil skulle opfylde og som ofte gør sig gældende ved størstedelen af låneaftaler.

Først og fremmest skal du naturligvis være myndig. Hos mange låneudbydere betyder det, at du kan låne som 18årig. Hos Folkelånet skal du dog som minimum være fyldt 21 år, og du må ikke være over 69 år.

Derudover må du heller ikke være registreret steder som RKI Experian og i Debitorregistreret. Disse entiteter registrerer folk, der ikke betaler deres gæld tilbage, så hvis du allerede står der, er det ikke en god idé at låne dig penge – og dermed give dig endnu mere gæld.

Endelig er der et par helt generelle ting, som du skal have adgang til:

  • Du skal have et dansk CPR-nr. og have en folkeregisteradresse
  • Du skal have NemID
  • Du skal have en aktiv e-mailadresse

 

Trustpilot og Google anmeldelser

Google anmeldelser 4,6/5 på over 360 anmeldelser

Google forbrugere vurdering 1,5/5 på få bedømmelser.

 

Kontakt oplysninger

Finans 247 Aps

📇 Adresse Vester Voldgade 83, 2, 1552 København V

Cvr nr : 38143824

📧 E-mail kontakt@folkelaanet.dk

🏬 Tlf.nr. +45 70 50 50 10

 

Åbningstider:

Mandag – Fredag kl. 9 – 17

Lørdag – Søndag + helligdage lukket

 

SE ALLE LÅNEUDBYDERE

 

Scroll til toppen