Resurs bank lån

/Resurs bank lån
Resurs bank lån2018-10-15T08:01:58+00:00

Resurs Bank – Lån fra 10.000 – 300.000 kr.

resurs bank lån

Lån penge hos Resurs Bank

Repræsentativt Eksempel: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Variabel debitorrente 8,99 %. ÅOP 11.76 %. Oprettelsesgebyr 2.000 kr. Adm. gebyr pr. md. 29 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 66.064 kr.

Hvem er Resurs Bank?

Resurs bank lån er en online långiver som bestræber sig på at love sine kunder handlekraft. De tilbyder lån og kreditkort til deres kunder. Virksomheden tilbyder deres services til både samarbejdspartnere og privatpersoner i hele Norden året rundt. Resurs bank stræber efter at deres værdier altid er i fokus og tydelige. Derfor er disse dybt forankrede i deres medarbejdere. Blandt andet bygger virksomhedens værdier på begreberne drive, open, innovative og trustworthy.

Det betyder at medarbejderne altid er nysgerrige og engageret og samtidig altid opmuntrer hinanden til at låse op for potentiale og fremtidige udfordringer. Derudover ønsker virksomheden at udnytte de muligheder, som ligger foran dem og bruge dem i praksis samtidig med at prøve kræfter med kreativitet og fantasi. Sidst men ikke mindst bestræber Resurs bank sig på at være yderst troværdige ved at holde hvad de lover og desuden levere den forventede kvalitet. Resurs Bank er også en af de banker som lånesiden Lendme tilbyder lån fra, se mere om dem her https://tankpenge.dk/laan-lendme/

Resurs bank lån har desuden vækst som deres fokusområde og bestræber sig i øvrigt på at deres medarbejdere er ambitiøse og at de har mulighed for hurtig udvikling samt nye, spændende opgaver og muligheder. Derfor mener virksomheden at karrieremulighederne i deres forretning er mange

FAQ – Spørgsmål og svar – Kan jeg låne penge hos Resurs Bank?


Hvem står bag Resurs Bank

Resurs Bank er en af Danmarks hurtigst voksende banker. De har hovedkontor i Sverige.
Deres navn er i dag Resurs Holding AB, og er børsnoteret. De tilbyder finansieringsløsninger med kredit og lån og forsikringsløsninger.

Hvor mange penge kan jeg låne hurtigt?

Der er mulighed for dig at få lån på op til 300.000 kr.

Hvor mange år skal jeg være for at ansøge om lån?

Så snart du er fyldt 18 år kan du låne penge.

Kan jeg låne trods RKI?

Du kan IKKE låne penge hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret.

Hvornår sker udbetaling af lånet til min konto?

Så snart du har sendt din underskrift afsted kan der gå 1 – 3 hverdage før pengene udbetales til din bankkonto.

Hvornår skal de lånte penge tilbagebetales igen?

Tilbagebetalingen kan ske over en periode over 10 år.

Ansøgning med 3 simple trin hos Resurs Bank.

 

Kreditkort hos Resurs bank lån

Resurs bank  låntilbyder en række forskellige typer af kreditkort. Kreditkortene har forskellige formål og fordele. Eksempelvis tilbyder virksomheden et såkaldt Supreme Card Gold, som er et kreditkort som fungerer i hele verden. Med Supreme Card Gold-kortet medfølger altid en rejseforsikring. Dette kreditkort giver blandt andet flere forskellige alternativer til delbetaling, point på køb, god rejseforsikring i forbindelse med køb af rejse på kortet, SMS-kvittering ved køb for over 500 kroner mm.

Et British Airways World Mastercard er for den rejseglade person. Med kreditkortet kan man handle for over 2000 kroner og få en rejse til London t/r. Det første køb udløser 2000 Avios point og yderligere 7000 Avios point når der er købt for over 20 000 kroner (læs mere info på Resursbanks hjemmeside). Med 9000 Avios point er der nok til en rejse til London t/r. British Airways World Mastercard er et kreditkort for dig, som elsker at rejse og opleve.

Med Go’on Mastercard kan du tanke billigt og med diverse fordele ved alle Go’ons tankstationer i landet døgnet rundt. Kreditkortet kan desuden bruges verden over og har en rentefri kredit i op til 60 dage. Kortet er internationalt og knyttet til Mastercard. Kreditkortet er et oplagt alternativ til Dankortet og har mange fordele.

Resurs bank lån på 40.000 kroner

Når du skal optage hurtige lån er det essentielt at bemærke faktorerne; løbetid, ydelse per måned og ÅOP. Løbetiden er den årrække, som du ønsker at tilbagebetale lånet over. Når man anvender Resurs banks hjemmeside kan man nemt og overskueligt få overblik over hvor meget den månedlige ydelse kommer til at være afhængigt af de valgte faktorer såsom løbetid og ønsket lånebeløb.

Et eksempel med højst mulige lånebeløb: Hvis du for eksempel ønsker at låne 40.000 kroner, som er Resurs banks maksimale lånetilbud og samtidig ønsker at betale dette beløb tilbage over 5 år, får du en månedlig ydelse per måned på 1034 med tilhørende ÅOP på 20,52 %. Det betyder at du i 5 år tilbagebetaler lånet med 1034 kroner om måneden. På samme tid ved man at lånet forrentes ved 20,52 % om året (ÅOP).

Det vil sige at den samlede sum af tilbagebetalingen er 63 240 kroner. Foregående eksempel er baseret på at lånet er optaget d. 15. i måneden. Hvis man optager et lån hos Resurs bank lån på 40 000 over 60 måneder vil den månedlige ydelse ligge på 1055 kroner, 16,1 % variabel debitorrente, 19,95 % i ÅOP, 25 kroner om måneder i administrationsgebyr og oprettelse á 2400 kroner. Den samlede sum vil stadig være 63 240 kroner.

Et låneeksempel fra Resurs bank lån på 2.000 kroner

Ligesom at Resurs bank lån har en øvre grænse, så har virksomheden også en nedre og den er på 2000 kroner. Det vil sige at du mindst kan optage et kviklån 5000 kroner hos Resurs bank lån.

Et eksempel med mindst mulige lånebeløb: Hvis du ønsker at låne 2000 kroner over 5 år hos Resurs bank lån opnår du en månedlig ydelse per måned på 85 kroner samt en ÅOP på 56,12 %. Det betyder at lånet forrentes med en årlig procent på 56,12 %.

Uanset lånebeløb vil ÅOP, månedlig ydelse osv. variere alt afhængigt af, hvor lang en løbetid der vælges. Det er derfor væsentlig at bemærke disse når du har fundet den rigtige løsning for dig, da denne kan variere bredt.
Spørgsmål og svar hos Resurs bank

På Resurs banks hjemmeside kan du i øvrigt finde spørgsmål og svar på hyppigt stillede spørgsmål. Du finder spørgsmål og svar indenfor kategorierne; ansøgning, lån, forsikringer, kreditkort, MasterCard, regning og betalinger og øvrige henvendelser.

Typiske spørgsmål omhandler eksempelvis tvivl om basale ting ved ansøgningen før, under og efter behandlingen af denne. Derudover hvordan man forholder sig til selve lånet, eksisterende lån, hvordan penge udbetales og hvor osv. Derudover kan du finde information om diverse forsikringer. Blandt andet hvad de koster, hvad de indebærer, hvordan de tegnes osv. i forholdt til kreditkort kan du finde svar på saldo, forhøjning af kredit, spærring og opsigelse af kort mv. du finder kort sagt svar på mange spørgsmål på hjemmesiden.

Resursbank stræber efter at yde den bedst mulige service overfor deres kunder og sidder derfor klar på telefon og mail, hvis du eksempelvis ikke kan finde svar på hjemmesiden eller har øvrige henvendelser. Hvis du i øvrigt er flyttet og samtidig er kunde hos Resursbank er det vigtigt at oplyse virksomheden dette med det samme. Se deres anmeldelser på Trustpilot Her

På Resurs banks hjemmeside finder du på samme måde nyttige kontaktoplysninger om virksomhedens åbningstider samt telefonnummer og e-mail. Resurs bank bestræber sig på, at deres kunder kan få hurtig service.

Trustpilot og Google anmeldelser

Deres bedømmelse er på 8.1 ud af 10
Google anmeldelser på 2,6 ud af 5

Hjemmeside, adresse og kontakt information

Resurs Bank A/S

Besøg Resurs Bank hjemmeside

Kontakt Adresse:
Delta Park 46
Vallensbæk Strand
2665

Kundeservice
Telefon nummer: 39 13 16 80

Åbningstid:
mandag  9 – 20
tirsdag    9 – 20
onsdag   9 – 20
torsdag   9 – 20
fredag    9 – 20
Weekend    Lukket

resursbank