Simbo Kredit

/Simbo Kredit
Simbo Kredit2018-09-07T10:14:31+00:00

Simbo lån – Udbetales 30 minutter efter du er godkendt.

Hos Simbo kan du låne fra 50 – 15.000 kr.

simbo kredit op til 4000 kr

Lån 30 dage gratis hos Simbo

Simbo Repræsentativt eksempel: Lånebeløb 5.000 kr. Løbetid: 90 dage. Debitorrente: 706,4%.
Samlede kreditomk. 2.850 kr. Samlede tilbagebetalingsbeløb 7.850 kr.

 

FAQ – Spørgsmål og svar – Kan jeg låne penge hos Simbo Kredit?


Hvem står bag Simbo kredit

Simbo kredit Danmark er et varemærke under SIA Fincap, Det er Capitolia der der ejer både dem og det nye Kronelån

Hvor meget kan jeg låne

Du kan låne 4.000 kr. gratis ved første lån, og højst 15.000 kr. som eksisterende kunde.

Hvor gammel skal jeg være for at kunne ansøge om lån

Du skal som minimum være fyldt 19 år før du kan få lån her.

Kan jeg få lån trods RKI?

Du kan ikke låne penge her hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret.

Hvornår sker udbetaling af lånet

Udbetaling af kreditten sker efter kun 30 minutter i åbningstiden.

Hvornår skal lånet tilbagebetales?

Du skal som minimum betale renten af dit lån 1 gang om måneden. Ellers er der ingen løbetid på lånet.

 

6 Lånekrav:

 • Du skal minimum være fyldt 19 år
 • Dansk Statsborger
 • Have adresse i Danmark
 • Dansk Telefonnummer
 • NemID
 • Dansk bankkonto

 

6 Fordele.

 1. Kassekredit på op til 15.000 kr.
 2. Svar på få sekunder
 3. Første kredit får du rentefrit i 30 dage.
 4. Bliver automatisk indberettet til SKAT
 5. Pengene bliver udbetalt 30 minutter efter du er godkendt
 6. Se på din profilside hvornår og hvor meget du skal betale i afdrag.

Hvordan låner jeg penge gratis hos Simbo lån?

Når du har udfyldt og godkendt din ansøgning om at låne penge med NemID, vil du få svar direkte på skærmen. Du skal altså ikke engang vente på at få svar på din ansøgning, når du låner penge her. Simbo lån bestræber sig samtidig på at udbetale din kredit indenfor 30 minutter i deres åbningstid. Kundeservice Simbo kan kontaktes alle hverdage mellem kl. 09.00 og 17.00. Så bliver det ikke meget nemmere at låne penge!

Der er ikke noget værre end en langsommelig og besværlig låneproces, når man gerne vil låne penge med det samme. Det har Simbo lån taget højde for. Lån penge gratis hos Simbo, for det er nemlig både hurtigt og nemt at få en kassekredit og derved låne penge til det, du står og mangler. Du ansøger via www.simbo.dk, hvor du helt simpelt kan benytte deres låneberegner til at vælge dit ønskede kreditbeløb.

Herefter skal du udfylde en online låneansøgning, hvilket ikke bør tage meget mere end ét minut at gennemføre. Udbetaling af lånet sker med det samme at du er blevet godkendt, og du har underskrevet låneaftalen.

Simbo lån – Udbetales 30 minutter efter du er godkendt.

Simbo gratis lån i 30 dage.

Normal skal du betale renter fra dag 1 når du finder en online låneside, og det kan gøre, at man allerede fra starten mister modet lidt. Men med Simbo gratis lån får du dog noget tid gratis, hvor du slipper for dette. Dernæst vil du opleve, at du får en rente på 19%, hvilket er noget man naturligvis skal vide, hvorfor de også gør klart opmærksom på dette på hjemmesiden, hvor det står tydeligt.
Når du låner et Simbo gratis lån så låner du igennem Capitolia Aps. En anden udbyder der tilbyder rentefrit lån i 30 dage er udbyderen Vivus lån.

Simbo lån tilbyder sms lån til dig fra du er 19 år. Vælger du at låne penge online er der formentligt især to gode grunde til dette. For det første er der stor sandsynlighed for, at du ønsker, at det skal være hurtigt. Det er nemlig den primære grund til, at folk vælger at finde et sted online at låne penge. Her er Simbo lån en rigtig god mulighed da det er meget hurtigt at stå med et ønske om at låne penge til rent faktisk at have dem. Derudover er det rigtig nemt, hvilket også er en af de grunde, som mange nævner når de skal sige hvorfor de vælger online lån. Så er du på udkig efter at låne penge online, så kig forbi Simbo.dk som formentligt vil leve op til de krav du har til en online låneudbyder.

Simbo kredit på 15.000 kr.

Står du og overvejer at optage et lån? Så kunne Simbo kassekredit måske være noget for dig. Her tilbydes nemlig kassekreditter på helt op til 15.000 kr. på ubestemt løbetid.

Er du ny kunde kan du kun låne op til 4.000 kr., men til gengæld har du mulighed for at få den første kredit helt rente- og gebyrfrit i helt op til 30 dage. At låne penge hos Simbo lån er både hurtigt og nemt, og som kunde er det ikke svært at leve op til deres få krav. Der er altså mange fordele forbundet med at få et gratis lån hos Simbo.

 Sådan ansøger du om lån på Simbo.dk

Få første kredit rentefrit i op til 30 dage hos Simbo

Når du er ny kunde har du mulighed for at låne penge helt rentefrit de første 30 dage. De har nemlig valgt at give alle nye kunder mulighed for at få deres første kredit helt rentefrit i op til 30 dage. Med denne ordning, får du altså mulighed for at afprøve Simbo gratis lån helt rente- og gebyrfrit, lån rentefrit i 30 dage, så du bedre kan beslutte dig for, om det er det rette lån for dig.

Fordele ved at låne penge på Simbo dk

Som kunde hos Simbo får du mange fordele, når du låner penge. Her tilbyder de først og fremmest en online kassekredit uden skjulte renter og gebyrer. Her får du altså en helt gennemskuelig kassekredit, hvor du kun betaler en fast månedlig rente for lånet. Desuden kan du i langt de fleste tilfælde få et billigere lån ved at låne penge hos Simbo dk. Når du låner penge hos dem, sørger de nemlig helt automatisk for at indberette lånet til SKAT.

Det betyder, at de sørger for at indberette renterne på dit lån, så du (1) selv slipper for at skulle gøre det, og (2) i sidste ende sparer penge i skat. Simbo lån har erfaret at langt de fleste af deres kunder vil kunne opleve at få ca. 1/3 af deres renter tilbage, hvilket er med til at gøre dit lån billigere. Der er altså penge at spare ved at optage et lån hos Simbo

Ikke nok med det får du helt selv mulighed for at bestemme, hvor længe du ønsker at låne penge, samt hvordan og hvornår du ønsker at afbetale kreditten. Du får altså en låneordning der er smartere end eksempelvis et mobillån, et billigt kviklån første lån gratis eller et SMS lån, når du låner penge på www.simbo.dk. I den forbindelse har du mulighed for at låne helt op til 15.000 kr., og så tager det endda ikke meget mere end ét minut. Simbo sørger samtidig for at udbetalingen af dit lån automatisk sker til din NemKonto hurtigst muligt.

Simbos krav til deres kunder

Inden du begynder at udfylde en online låneansøgning hos Simbo gratis lån, bør du sørge for at undersøge, om du opfylde de krav, som Simbo Bank har til deres kunder. For det første skal du være fyldt minimum 19 år, være dansk statsborger med CPR-nummer og have en folkeregisteradresse i Danmark. Desuden skal du have et gyldigt NemID, da du skal bruge dette til at godkende og underskrive din låneansøgning. Derudover skal du have en aktiv e-mailadresse, have et dansk telefonnummer, som du kan kontaktes på og have en bankkonto, som er en NemKonto og som er registreret i dit eget navn i et dansk pengeinstitut. De er registreret under Capitolia lån.

Simbo kredit op til 15000

For det andet må du ikke være registreret i hverken RKI (også kendt som Experian), Debitorregisteret, Kreditregisteret eller andre skyldnerregistre over dårlige betalere. Du skal selvfølgelig også være indordnet med, at Simbo vil foretage en automatisk kreditvurdering af dig i forbindelse med din låneansøgning. Hvis Simbo vurderer dig som kreditværdi, har du mulighed for at låne penge hos dem. Se om du kan blive godkendt til et lån hos NUPP.

Værd at vide om tilbagebetaling af din kredit hos Simbo

Når du skal betale til din kredit, kan det enten gøres via Dankort på dit login via din profilside på www.simbo.dk eller ved at overføre beløbet til deres konto. Hos Simbo lån har de valgt at have en minimumsbetaling, der udfør den månedlige rente på din kredit. Det er derfor disse omkostninger, som du skal betale hver måned, hvis du ønsker at beholde din kredit. Når du har en kassekredit her, betaler du udelukkende for din kredit, hvilket svarer til 19 % om måneden. Der er altså ingen skjulte omkostninger. Hvis det er din første kredit hos Simbo, vil den sidste tilbagebetalingsmåned endda være helt rentefri. Du kan til hver en tid vælge at betale mere end minimumsbetalingen eller indfri hele din kredit, hvis du pludselig skulle få mulighed for det.

De fleste mennesker spørger hvor meget de kan låne de forskellige online lånesites og det er en af de ting, som varierer meget. Hos Simbo kredit er det sådan, at du ikke kan låne mange tusinde kroner da vi låner penge til kunder, som står og skal bruge til for eksempel en rejse, huslejen eller lignende.  Vælger du at låne penge hos dem kan du låne op til 15.000 kr., som du kan begynde at betale af på lige med det samme, hvis du har lyst.

Simbo kviklån første lån gratis.

Vælger man at låne penge er der altid forpligtelser, det gælder uanset hvor du låner penge. Det gælder naturligvis også hos Simbo kredit, men de forpligtelser vi pålægger vores kunder er der dog ingen, som føler er uretfærdige. For de er forholdsvis få og nemme at opfylde. Det første, som er vigtigt at vide er, at man i hvert fald er 19 år gammel. Er man således under 19 år er det ikke muligt at låne penge hos Simbo kredit. Derudover er det også vigtigt, at man har et CPR-nummer. Har man ikke et CPR-nummer er det slet ikke muligt at tage et hurtiglån hos dem. Ud over det skal man også være registreret dansk statsborger.

Når man søger om pengene skal man gøre det med NemID, hvorfor det naturligvis er obligatorisk, at man har et NemID for at man kan ansøge om pengene. En af de vigtigste ting, som man skal opfylde når man søger penge hos Simbo kredit er, at man ikke er registreret i RKI. Derudover må man heller ikke være registreret i andre skyldnerregistre da man skal kunne vise, at man på den måde ikke er en dårlig betaler.

Den kommunikation, som du vil have med Simbo lån vil foregå via mail, hvorfor det er vigtigt, at du har en gyldig og aktiv e-mailadresse, som vi kan kontakte dig på. Af og til vil kommunikation også foregå ved hjælp af telefon, hvorfor det også er vigtigt, at du har et dansk telefonnummer, som vi kan kontakte dig på. Pengene du låner hos dem vil gå ind på din Nemkonto, hvorfor det er vigtigt, at du har sådan en konto. Denne konto skal registreret i dit eget navn og desuden skal der være tale om et dansk pengeinstitut.

Simbo kredit låneansøgning

 

Bliv klogere inden dit næste lån

Den sidste ting, som du vil opleve når du låner penge hos Simbo kredit det er, at du skal vurderes kreditværdig. Der er forskellige krav, som vi kigger på når vi vurderer, hvorvidt vi mener, at du er en kreditværdig kunde.

Noget af det, som mange fremhæver som en stor fordel er, at du hurtigt kan ansøge om pengene. Du skal blot sørge for at udfylde og godkende din ansøgning korrekt og så vil vi meget hurtigt have din ansøgning. Umiddelbart efter du har ansøgt vil du på skærmen kunne se, hvorvidt du har mulighed for at låne pengene eller ej. Så nemt er det nemlig med Simbo lån, at du ved det lige med det samme.

Dernæst behøver du heller ikke at vente længe på pengene, for de går ind blot 30 minutter efter du har søgt om dem. Dette er tilfældet i vores åbningstid, som er hverdage fra 9 til 17. Ansøger du udenfor åbningstid vil du dog skulle vente til vi åbner igen. Processen for tilbagebetalingen er meget nem. Du finder kontooplysninger på siden og så overfører du blot til det registreringsnummer og det kontonummer, som står her. Så vil Simbo lån have dine penge 1 hverdag efter betalingen, eller før.

Simbo kredit

Simbo kredit hjælper til livs nydelse

De er meget stolt af at kunne bidrage til en større livs nydelse for de mennesker, som ansøger om penge. For ofte ansøger folk om penge til rejser, en ny mobil eller noget andet nyt elektronik til hjemmet. Det er sådanne ting, som er med til at give livs nydelse, hvorfor pengene ofte er givet rigtig godt ud. For køber man en tur til hele familien er det klart, at man vil ende med at blive endnu mere glad sammen.

Desuden er der også mange, som anvender Simbo lån hvis de har lidt svært ved at betale huslejen en måned. I så fald kan de blot ansøge om pengene og dernæst betale pengene tilbage den efterfølgende måned. De er dermed med til at hjælpe mange familier med finanserne, hvilket er noget, som vi er stolte af.

En god ting ved dem er, at kreditten kommer til at løbe helt frem til den er betalt tilbage. Du skal ikke gøre noget for at indberette noget til Skat da det er noget, som vi gør helt automatisk for dig. Dermed kan du være sikker på, at du ikke behøver at sætte dig ind i hvordan man indberetter sådanne ting til Skat da det vil foregå helt automatisk. På den måde har de gjort så meget som muligt for at gøre det nemt for dig at søge om penge. Det mener de nemlig er noget, som skaber gode kunderelationer og det er noget, som betyder meget for Simbo kredit.

Trustpilot og anmeldelser

Bedømmelse Trustpilot på 9.0

Adresse, åbningstider og kontakt information

Simbo

Adresse:

Østergade 13

1100 København K

Besøg Simbo kredit hjemmeside

Åbningstider.

Mandag – Fredag

9 – 12 & 13 – 17

Weekend lukket

Telefon nummer 44226090

Capitolia Aps står bag Simbo

simbo-logo