Bedre Kredit

Se billige alternative tilbud til Bedre Kredit

Sorteringen af lånetilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Følgende medier skriver om Tankpenge.dk:

 

Bedre Kredit – Få gode renter.

Hvis du er på udkig efter et godt lån med renter, der ikke er til at spøge med, bør du gå efter de lån, du kan få hos Bedre Kredit.

Engang var det at tage et lån noget, der var kompliceret. Det kunne tage flere måneder, fra du var nede at fortælle banken om, at du ville tage et lån, til det blev godkendt. Sådan er det slet ikke i dag. Der er i dag tale om lånemuligheder, som er helt anderledes i forhold til, hvordan det var i fortiden. Det samme gør sig gældende, hvis du vil låne penge hos Bedre Kredit.

bedre kredit - Få gode renter

Om Bedre Kredit

Bedre Kredit er en bank, der tilbyder lån til kunderne. Du kan låne fra 500 kroner op til 10.000 kroner.

De har startet et nyt lån der hedder Fordelslån, hvor du kan låne fra 6.000 – 30.000 kr.

Du kan selv ansøge om, hvordan pengene skal betales tilbage, og hvornår de skal sendes retur til banken.

De har hovedsæde i Ørestad på Amager og tilbyder udbetaling døgnet rundt i hverdage. Det er dog ikke muligt i helligdage, bankernes lukkedage som eksempelvis mellem jul og nytår. I weekenderne er det ikke muligt at foretage et lån.

 

Så hurtigt går det at få udbetaling af lån hos Bedre Kredit

Det at få et lån gennem Banken er ikke en proces, der er besværlig. Snarere tværtimod. Det går hurtigt, og det er næsten uden de mindste former for komplikationer. Nedenfor kan du læse, hvordan du kan tage et lån skridt for skridt.

1: Tast, hvad du vil låne

Du skal først indtaste, hvor meget du kunne tænke dig at låne. Når du har gjort det, kan du automatisk se, hvordan tilbagebetalingen kommer til at blive i form af månedlige omkostninger og renter.

2: Skriv dine informationer

Det er her, hvor du skal oplyse om dine personlige oplysninger. Når du har gjort det, og du har tjekket din ansøgning igennem en ekstra gang, skal du godkende med NemID. Når det er gjort, går Bedre Kredit ind og sikrer, at du har en god nok kredit til at foretage lånet.

3: Få svar på ansøgningen

Dernæst handler det om, at du skal få svar fra Bedre Kredit. Får du lov til at låne penge eller ej? Det er det, du skal finde ud af. Og det går stærkt. Meget stærkt. Du får nemlig svar lige med det samme og på din skærm, hvor du kan se, hvorvidt lånet er gået igennem eller ej. Hvis du får en godkendelse, vil pengene blive overført til din bankkonto med det samme. Det gælder, uanset hvornår du vælger at ansøge.

Når du har fået dit lån, er der selvfølgelig den sidste proces. Det er tilbagebetalingen. Det handler herom, at du er økonomisk ansvarlig og ikke har et markant overforbrug. Det kan i sidste ende gøre, at du ikke kan betale tilbage på dit lån.

 

Hvad er kravene for, at jeg kan tage et lån hos BedreKredit?

Der er nogle krav, som skal være opfyldt, før du kan tage et lån hos Bedre Kredit. Det er følgende. Først og fremmest skal du være mindst 19 år, før du kan tage et lån.

Det er lige et år ekstra i forhold til de fleste andre steder. Dernæst må du ikke være registreret hos RKI eller Kreditregisteret. Det er også et krav, at du har et dansk statsborgerskab og besidder et dansk CPR-nummer.

Det er et krav, at du har en adresse i Danmark. Du skal selvfølgelig også have et gyldigt NemID, for ellers er det ikke muligt at tage lånet. Når det er sagt, er det også vigtigt, at du har en bankkonto, som er dansk, der står skrevet i dit navn. Det skal være en NemKonto.

 

Krav med e-mail og dansk telefonnummer

Det er ligeledes et krav, at du har en e-mailadresse, der er aktiv, og som du gør brug af. Det skal være en e-mailadresse, hvor folk kan komme i kontakt til dig.

Det er også vigtigt, at du har et dansk telefonnummer, som står i dit eget navn, hvor det er muligt at tage kontakt til dig. Du må ikke have hverken navne- eller adressebeskyttelse. Alle de her ting sker for, at Bedre Kredit kan orientere sig om, hvor du er, og hvad du laver. Det skal være muligt for dem at komme i kontakt med dig.

Slutteligt skal Bedre Kredit vurdere, hvorvidt du er kreditværdig eller ej. Når de har gjort det, kan du tage imod de penge, du har ansøgt om at låne.

 

Trustpilot anmeldelser

På Trustpilot er deres vurdering 2.3/5 – Vurderet af over 50 brugere

 

bedre kredit - Få gode renter

 

Hjemmeside, kundeservice, adresse og kontakt oplysninger

Bedre Kredit ApS

CVR: 39788985

📇 Adresse Center Boulevard 5, 2300 København S

☎️ Kundeservice Telefon nummer  tlf 78 75 05 03

📧 E-mail info@bedrekredit.dk

🏬 Åbningstider
Mandag – Torsdag kl. 8.30 – 11.30 & 12.30 – 15.30, Fredag kl. 8.30 – 11.30 & 12.30 – 15.00 Weekend lukket

 

SE ALLE LÅNEUDBYDERE

Scroll til toppen