Hot lån

OBS: Denne udbyder er ikke længere tilgængelig på Tankpenge

Vi tilbyder ikke længere denne udbyder på vores side – Klik her og se vores andre tilbud på lån 

 

hot lån Op til 75.000 kr. i kredit

 

Hot lån info.

Udbetaling 3.000 – 75.000

 

Svar og godkendelse på kun 30 sekunder

 

⏲️ Afbetaling 12 – 72 måneder

 

Alder 18 år

 

Lånetyper forbrugslån, kviklån, minilån & sms lån

 

Du har fortrydelsesfrist på 14 dage hvor du kan tilbagebetale pengene du har lånt.

 

CVR nr. 21548995

 

Hvem er Hot lån.

Hot lån er til om du er pensioneret, studerende, arbejdsløs eller noget helt fjerde, kan du stadig få lov til at tage et forbrugslån. Også selv om du aldrig ville få lov til at låne samme beløb i banken. For at få udbetalt et lån behøver du nemlig ikke at stille sikkerhed for dit lån. Desuden kan du låne et givent beløb helt anonymt og helt uden, at der er nogle, der stiller spørgsmålstegn ved, hvad du vil bruge pengene på.

 

Hot lån er et formidlingsselskab, der formidler kviklån for deres samarbejdspartnere til privatforbrugere. De har en enormt brugervenlig hjemmeside, der vil gøre ansøgningen om et forbrugslån let som en leg.

 

En af de mange forbrugslån hedder Hot lån. Hos Hot lån kan du låne fra 3.000 kr og helt op til 75.000 kr.

 

Hot lån er et hurtiglån og enkel måde at låne penge på. Og alle kan tage et forbrugslån.

 

5 lånekrav hos hot lån.

 

 • Minimum være 18 år
 • Fast arbejde
 • Indtægt på mindst 150.000 kr.
 • Ikke være i RKI eller Debitor registeret

 

 

11 store fordele for dig:

 

 1. Godkendelse indenfor 30 sekunder
 2. Op til 75.000 kr. i kredit
 3. Lån fra du er fyldt 18 år
 4. Online låneansøgning
 5. Underskrive med NemID
 6. Op til 72 måneders afbetalingstid
 7. Mulighed for tryghedsforsikring
 8. Kreditaftale kan opsiges uden omkostning
 9. Ansøg anonymt
 10. Kredit udbetales direkte til din bankkonto
 11. Tilbagebetaling foregår via betalingsservice

 

Fordele ved at låne penge hos Hot lån.

Der er mange fordele ved at tage et Hot lån frem for et banklån. I hvert fald er det meget nemmere. Du behøver ikke at tage en akavet samtale med en bankrådgiver, men kan ansøge om lånet hjemme fra din sofa på din egen computer. Og så er det helt op til dig, hvad du vil bruge dit nyerhvervede lån til. Hos Hot lån er de nemlig ligeglade med, om du bruger pengene på en rejse eller investerer pengene i noget mere ansvarsbevidst.

 

Samtidig er det selvfølgelig også op til dig, hvor meget du ønsker at låne i dag – så længe det er mellem 3.000 kr og 75.000 kr. Endnu en fordel ved Hot lån er, at det går ekstremt stærkt. Du får din godkendelse eller dit afslag inden for 30 sekunder efter, at du har sendt ansøgningen.

 

Og hvis du får en godkendelse, har du pengene hverdagen efter. Yderligere kan du, hvis du låner i dag, vente med at afdrage fra den 1. juli. Og så er du i øvrigt altid velkommen til, at afdrage mere end aftalt. Derefter kan du spare nogle af renterne, hvis du pludselig får penge mellem hænderne.

 

Hvordan ansøger jeg om et Hot lån?

Det er utrolig nemt at ansøge om et Hot lån. Alt foregår online, og så tager det næsten ingen tid. Du udfylder en ansøgning online – en låneansøgning, der tager aller højst 15 minutter at udfylde. Hvis din ansøgning godkendes, modtager du et uforpligtende tilbud i din mailboks.

 

Du godkender lånet ved, igen online, at skrive under med dit NemID. Og hverdagen efter, at du har skrevet under, modtager du pengene på din NemKonto. Det er altså helt uforpligtende at ansøge om Hot lån, og der bliver ikke indgået nogen som helst form for aftale, før du skriver under med din NemID. Derfor kan du roligt prøve lykken og ansøge lån. Så kan du tage stilling til, om du kan acceptere deres lånevilkår, når du har modtaget et lånetilbud over e-mail.

 

Selv om det er voldsomt nemt at tage et Hot lån, og du ikke behøver at stille med noget sikkerhed. Ydermere er der alligevel en række krav til lånerne fra Hot låns side. For eksempel skal du være dansk statsborger og have bopæl i Danmark, du skal være over 25 år, du skal have et fast arbejde. Foruden skal du tjene mere end 150.000 kr om året før skat. Og så må du selvfølgelig ikke være registreret som dårlig betaler hos RKI lige som du naturligvis skal være over 18 år og myndig.

 

Derudover er det på ingen måde umuligt at ansøge om et nyt sms lån som enkeltperson. Chancen for at få godkendelse til at låne pengene er meget større, hvis du ansøger sammen med en anden således, at I er to låntagere, der hæfter for lånet. Hvilke krav der stilles til dig som låner afhænger selvfølgelig også af, hvor stort et beløb du ønsker at låne. Vil du låne under 20.000 kr kræves der ingen dokumentation udover, at du skal bruge dit NemID, når du skal underskrive lånet. Vil du låne mere end 20.000 kr skal du bruge en lønseddel som dokumentation.

 

Hvad skal du som låner være opmærksom på, før du ansøger om et Hot lån?

Selv om forbrugslånene er enormt nemme og fristende at ansøge om, er der ting, du bør tage op til overvejelse, før du sender din ansøgning til Hot lån. Der er nemlig ikke udelukkende fordele ved at tage et forbrugslån. Det kan være en enormt effektiv løsning til at skaffe nogle penge til uforudsete udgifter eller lignende.

 

Men netop fordi låneudbyderen ikke har nogen sikkerhed fra dig, vil renten naturligvis være væsentligt dyrere end ved et almindeligt banklån. Derfor bør du, inden du sender din låneansøgning, overveje hvor mange penge du kan undvære hver eneste måned.

 

Når du nu alligevel låner penge, kan det være meget fristende bare at låne så mange som muligt. Men husk på, at jo flere penge du låner, jo længere tid tager det at tilbagebetale lånet. Så jo flere penge skal du altså betale i renter. Derfor er det en god idé at anvende

 

Hot låns låneberegner. Den er utroligt nem at bruge. Du skal bare indtaste, hvor mange penge du ønsker at låne, samt hvor mange måneder, du vil bruge på at tilbagebetale lånet. Derefter viser låneberegneren dig dine månedlige ydelser i et bestemt antal år, dine samlede omkostninger og det samlede tilbagebetalingsbeløb.

 

Fordele og ulemper ved at optage forbrugslån

Der er altså både fordele og ulemper ved at tage et forbrugslån. Det er utrolig nemt, og det går utrolig hurtigt, men det er altså også en del dyrere end et almindeligt banklån. Samtidig kan det både være en fordel og en ulempe, at der ikke er nogen, der stiller dig til ansvar for, hvad du forventer at bruge dine lånte penge på.

 

Derfor er der nogle ting, du er nødt til at tage med i dine overvejelser, inden du ansøger om et forbrugslån. Men hvis du, efter at have gjort dig dine overvejelser. Derefter beslutter dig for at tage et kviklån, kan du nemt og anonymt ansøge om et lån hos Hot lån.

 

hot lån Op til 75.000 kr. i kredit

 

Hjemmeside, adresse og kontakt information

 

Hot lån

 

Adresse Teglholm Allé 15, 2450 København SV

CVR : 21548995

☎️ Telefon nummer 70607272

 

E-mail info@hotlaan.dk

 

Hot lån

 

Benytter denne bank Basisbank A/S

 

Se Alternativer til Hot Lån

Sambla-laan
5
Lånebeløb
25.000 - 400.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
7,56% - 24,99%
Min. alder
18 år
Stor Godkendelsesrate
Ansøg på 2 minutter
Få besked samme dag
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Variabel debitorrente 7,00 %. ÅOP 8,02 %. Etb. omk. 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling: 169.347 kr. Samlede kreditomkostninger: 69.347 kr. Du kan fortryde lånet indenfor 14 dage. Dette er et annonce link.
Lendo logo
4.9
Lånebeløb
20.000 - 1.000.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
4,58% - 24,99%
Min. alder
18 år
Èn ansøgning - 21 banker
Udfyld på 2 min.
Modtag flere lånetilbud
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 120.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 0,00-24,24 %. Dette er et annonce link.
Myloan24
4.9
Lånebeløb
5.000 - 500.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
3,6% - 24,99%
Min. alder
18 år
100% gratis
Uforpligtende at ansøge
Svar med det samme
Ansøg nu
Eksempel: 175.000 kr. – Løbetid: 11 år. ÅOP: 7,45 %. – Variabel debitorrente: 7,00 %. – Etableringsomkostninger: 1.750 kr. – Forventet månedlig ydelse: 1.924 kr. – Samlet tilbagebetaling: 253.968 kr. – Løbetid: 1-15 år. – ÅOP: 2,04-24,99 %. – Max ÅOP: 24,99%. MyLoan24 drives af virksomheden bag denne sammenligningsside. Dette er et annonce link.

 

Scroll to Top