Capitolia lån

Sammenlign alternative tilbud her!

Sorteringen af lånetilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Følgende medier skriver om Tankpenge.dk:

 

capitolia lån

Capitolia tilbyder lån helt op til 15.000 kr., og det tager kun et par få øjeblikke at udfylde deres ansøgningsformularer på Simbo eller Kronelån hjemmesider. Efter godkendelsen af lånet vil du automatisk få tilsendt pengene til din NemKonto, så låneprocessen kan forløbe så hurtigt og smidigt som overhovedet muligt.

Du har selv mulighed for at vælge løbetiden på dit lån, størrelsen på lånesummen og omstændighederne for tilbagebetalingen af lånet. Således er alt, du skal tænke på, efter du har godkendt aftalen, at sørge for at betale den månedlige rente.

Dertil har Capitolia i høj grad fokus på at skabe fundamentet for en gennemsigtig og overskuelig proces, hvor der ikke står noget med småt, og du derfor ikke lige pludselig bliver overrasket af et skjult gebyr eller lignende. Tværtimod kan du se alle lånets specifikationer, inden du skriver under, så der ikke er noget som helst at rafle om.

Endvidere tilbyder de på Simbo et unikt tilbud til nye kunder, hvor du kan få 30 dage helt og aldeles rentefrit, hvilket er en glimrende mulighed for at prøve kreditten af uden de store udgifter.

 

Capitolia lån – Tilbyder Simbo og Kronelån

Capitolia er én af de største lånekoncerner på det danske marked, og de har i den seneste årrække gradvist fået mere og mere opmærksomhed. Koncernen står bag en række af tiltag – herunder særligt låneportalerne Simbo og Kronelån, der begge har opnået en stor kundeskare hos de mange danskere, der benytter sig af nye lån i Danmark i ny og næ.

 

Hvilke krav støder du på hos Capitolia?

Hos Capitolia er det tydeligt, at der er stor fokus på at mindske antallet af de krav, som ofte gør sig gældende i forbindelse med banklån.

Der er således blot tale om alle de forskellige standardkrav, såsom en minimumsalder på hurtig lån 19 år, et dansk statsborgerskab, en gyldig adresse i Danmark og et CPR-nummer.

Derudover skal du have et NemID til at underskrive aftalen over nettet, en NemKonto til at modtage lånesummen på og gængse kontaktoplysninger som eksempelvis et telefonnummer og en e-mailadresse.

Sidst men ikke mindst må du ikke være registreret i et skyldnerregister – herunder eksempelvis RKI/Experian eller Debitor Registret.

Med andre ord kræver det langt fra det store at få mulighed for at låne hos Capitolias to populære långivere: Lån penge igennem Simbo og Kronelån.

 

Hvad er Capitolia for en slags virksomhed?

Capitolia er som sagt en stor koncern, der primært har haft succes ved at stå bag låneportaler såsom Simbo og Kronelån. En fællesnævner for disse varemærker er, at de er opbygget på en måde, der er meget lig hinanden, og de bygger således på mange af de samme grundprincipper.

Herunder er det særligt en målsætning for virksomheden at tilbyde lån, der er hurtige og enkle at sætte sig ind i. Dertil pryder de sig i høj grad ved at tilbyde hurtig lån, der ifølge begge hjemmesider er ”Smartere end kviklån, SMS lån og mobillån”.

De har deres registrerede adresse på Østergade 13, 1100 København K, og ligesom alle andre autoriserede danske låne- og bankvirksomheder er de under tilsyn af Finanstilsynet.

Såfremt du ønsker at kontakte dem, vil det med alt sandsynlighed som oftest relatere sig til enten Simbo eller Kronelån. Førstnævnte kan kontaktes på telefonnummeret: 44226090 og sidstnævnte kan fanges på nummeret: 44229080

cvr nr 38146041

Begge låneudbydere opererer som sagt med mange af de samme procedurer, og de har således begge åbent fra kl. 8 til 18 samtlige hverdage, hvorimod der er lukket over weekenden og på helligdage.

 

Sådan låner man penge hos Capitolia

Låneprocessen hos såvel Simbo som Kronelån er mere eller mindre identisk, og der er i den grad tale om en proces, der ikke er kompliceret at give sig i kast med. Nedenfor kan du i mellemtiden danne dig et lille overblik over, hvordan du skal gribe det hele an.

Trin 1: Du starter låneprocessen ved at benytte låneberegneren hos enten den ene eller den anden udbyder – via denne kan du bestemme din ønskede lånesum og løbetid og samtidigt følge med i de beregnede omkostninger.

Trin 2: Efter du har besluttet dig omkring lånets detaljer, skal du udfylde ansøgningsformularen med de fornødne detaljer og sende den af sted. I begge tilfælde tager det næppe mere end et minut eller to.

Trin 3: Capitolias låneportaler sørger selv for at indhente dine skatteoplysninger, så de kan foretage en kreditvurdering af din økonomi – således skal du blot selv sørge for at få underskrevet aftalen med NemID.

Trin 4: Efter de tre førnævnte trin vil du få svar på din ansøgning og pengene overført til din NemKonto inden for ganske kort tid

 

Scroll til toppen