Turbolån

OBS: Denne udbyder er ikke længere tilgængelig på Tankpenge

Vi tilbyder ikke længere denne udbyder på vores side – Klik her og se vores andre tilbud på lån 

 

Turbolån logo

 

Hvem står bag Turbolån

Turbolån Danmark er ejet af Repay Finance A/S. De udbyder kort sagt effektiviserede og fornyede former for nye lån, som har det formål, at servicere kunderne hurtigst muligt. Hvis man står i en situation, hvor man har brug for et SMSlån, spiller tid typisk en central rolle. Den primære grund til at et almindeligt hurtig lån ikke er at fortrække tager naturligvis udgangspunkt i tidsmæssige årsager.

 

 

8 hurtige krav hos Turbolån:

 • Minimum 20 år
 • Dansk statsborger
 • Dansk folkeregisteradresse
 • Dansk bankkonto
 • Dansk telefonnummer
 • Du skal have NemID
 • Ikke have Navne og Adresse beskyttelse
 • Ikke registreret i Debitor Registeret og RKI

 

 

4 fordele ved at låne hos Turbolån.

 1. Kredit fra du er 20 år
 2. Udbetaling af lån på op til 10.000 kr.
 3. Få svar med det samme
 4. Få pengene overført indenfor 24 timer.

 

 

 

Hvor hurtigt er et Turbolån?

Der er desuden to aspekter af hurtigheden ved Turbolån. Det ene tager som sagt udgangspunkt i, at det ikke er forbundet med lignende administrative og tidskrævende processer, som ved et traditionelt banklån.

Lånet skal naturligvis godkendes, autoriseres og gennemføres, men dette foregår på en langt hurtigere måde. Det kræver dansk bankkonto og du kan ikke låne trods RKI, da du ikke må være i deres register, hvis du skal låne. Alle fra 21 år kan ansøge. Lån gratis første gang du ansøger. Opret en bruger når du ansøger, når du godkendt bliver pengene overført til din konto. Vilkår og betingelser kan du se inden du ansøger.

Det andet aspekt ligger i forlængelse heraf og bunder ud i, hvor hurtigt og nemt det er at sætte sig ind i denne forbedrede lånemetode. Man skulle måske tro, at det var ekstra krævende eller svært at sætte sig ind i, men det er det ganske enkelt ikke.

Det er snarere relativt simpelt, og man kan altid få gratis vejledning og rådgivning fra udbyderen af. På den måde bliver man hurtigt og effektivt sat ind i systemet, således at man kan foretage sit første turbolån til det beløb og tidspunkt, man nu engang ønsker.

 

Fornuftig tidsfrist for tilbagebetaling hos Turbolån Danmark

Én af de andre vigtige formål ved sådan en form for nye SMSlån er at give kunden en fornuftig tidsfrist for tilbagebetaling. Såfremt man foretager et af de bedste hurtig lån, og har brug for ekstra tid til at betale tilbage, vil man næppe opleve nogle problemer. Lånet skal nemlig blot afdrages over de efterfølgende 120 dage.

Altså har man en bred tidsramme på flere måneder til at tilrettelægge og planlægge tilbagebetalingen. Dermed kan man sagtens få udført sin investering, betaling eller lignende aktioner og efterfølgende betale lånet tilbage i et stille og roligt tempo. Processen med at modtage lånet går således hurtigt, hvorimod tilbagebetalingsprocessen er tilpasset kundens behov for at have god tid.

Dette sikrer en behagelig og pålidelig proces for både udbyderen og kunden, hvilket jo åbenlyst bare er i begge aktørers interesse. Dem der gerne vil have deres afdrag hurtigt ud af verden kan naturligvis blot betale tilbage over en kortere tidsstrækning

 

Undgå stress med et forbrugslån hos Turbolån

Når det omhandler penge, er det vigtigt, at man undgår stress, bekymringer og lignende dårligdomme. Mange har tendens til at forbinde rentefrie kviklån med risikoen for ovenstående konsekvenser, men det er der ganske enkelt ingen grund til længere. Et forbrugslån behøves på ingen måde at være en problematisk eller besværlig proces.

Det behøves ligeledes ikke at være hverken tidskrævende, stressende eller forstyrrende for hverdagen. Så længe man foretager et fornuftigt lån hos en ansvarlig og kundevenlig udbyder som Turbolån.dk, behøves der overhovedet ikke at være nogen som helst form for bekymring.

Den lange tidsfrist for tilbagebetaling fungerer centralt i denne forbindelse, da den nemlig har til formål at mindske kundernes stress niveau. Det gælder nemlig om at passe på sig selv og sit helbred, når man agerer økonomisk. Alt for mange mennesker har tendens til at bekymre sig unødigt om penge i situationer, hvor det forekommer langt bedre at tænke positivt og slappe en anelse af.

 

Er det nemt at få et Turbolån?

Modsat traditionelle banklån, kan du foretage et turbolån hurtigt, funktionelt og effektivt over internettet hos Turbolån. Her vil alle de vigtige detaljer fremgå af det hurtig lån, du nu engang ønsker at foretage dig.

Således vil du have et overordnet overblik over dit lån. Dette kræver nemlig en indsigt i blandt andet lånets beløb, løbetid, tilbagebetalingsbeløb, månedligt afdrag, samt renterabat.

Andre faktorer såsom, om lånet foretages med eller uden et betalingskort spiller ligeledes en rolle, og det er derfor vigtigt at danne sig et godt overblik. I og med at alle informationerne er tilgængelige på én side på én skærm, undgår man unødig forvirring og distrahering.

Det kan eksempelvis være langt sværere at danne sig et overblik og opnå det rette informationsniveau, hvis man er til et møde med sin bankrådgiver i en traditionel bankfilial. Sørg derfor for at benytte dig af det gode informationsoverblik og få styr på tal, procenter og tidsfrister. Mangler du lidt flere penge kan du prøve det populære Zaplo som tilbyder op til 25000 som lånegrænse.

Endvidere er det nemt online at oprette en bruger hos Turbolån og komme i gang med at danne sig et sådant overblik. De påkrævede informationer og detaljer kan nemt og hurtigt indtastes, og de forskellige lånemuligheder kan dernæst udforskes grundigt, før man som kunde tager et valg. Via sin computer, telefon eller tablet kan man således oprette en låneaftale, der godkendes og igangsættes hurtigere end alle andre former for lån

Diverse krav for at kunne modtage lån fremgår af Turbolån hjemmeside, og såfremt en anmodet låneaftale godkendes, kan man forvente at få et hurtigt og serviceorienteret svar.

Altså får man både svar og overførsler udført på kort tid, hvilket er med til at gøre enhver slags kunde ekstra fleksibel set med økonomiske øjne. Så længe du tilbagebetaler dine små lån til tiden, vil du desuden ikke opleve nogen restriktioner, karantæner eller ventetid for at foretage nye lån

 

Lån udstedes på baggrund af ansvars tagen.

Et lån har altid været en økonomisk proces, som har forudsat kravet for ansvarlighed, ansvars tagen og gensidig samarbejdsvilje.

Så længe, at begge parter agerer hensigtsmæssigt, foregår en låneproces utvivlsomt ganske smidigt og problemfrit. Med det sagt, er det aldrig Turbolåns intention at føre kunden ud på glatis.

Som tidligere nævnt, er det nemlig kun i såvel kundens som udbyderens interesse, at långivningen foregår fornuftigt og fordelagtigt for begge parter.

Kunden vil naturligvis gerne modtage en god service, og Turbolån er mere end glad for at imødekomme denne efterspørgsel. Sammenhængende med dette er dog, at Turbolån af åbenlyse årsager ønsker at være ansvarlige, når de godkender og autoriserer en låneaftale.

 

Turbolån hjælp

Der er ikke nogen parter involveret, som ønsker komplicerede økonomiske situationer, og derfor er Turbolån altid klar til at hjælpe. Også i tilfælde, hvor det betyder et foreløbigt nej til udstedelse af lån på baggrund af ansøgerens økonomiske situation eller tidligere mangel på mulighed for tilbagebetaling.

Dette er derfor selvfølgelig sammenhængende med den række krav, der nu engang fremgår af låneaftalernes reglement. Det er vigtigt, at der er styr på kundens informationer og detaljer, således at aftalen kan udføres og effektiveres med frugtbare resultater.

Lån af penge skal nemlig som sagt ikke handle om stress, tidsnød og komplicerede økonomiske situationer. Lån af penge skal tværtimod være en smidig, fleksibel og uproblematisk proces, som man både som kunde og udbyder har lyst til at indgå igen.

Dette er noget som Turbolån i den grad søger at imødekomme, og man vil som kunde derfor hverken gå galt i byen med hensyn til ansvars tagen, formalia eller kundeservice, hvis valget peger i retningen af sådan en form for hurtiglån.

Problemer med tilbagebetaling kan for enkelte lån modtagere resultere i gældsstiftelse, som hverken er i den ene eller den anden parts interesse. Anse derfor Turbolåns ansvars tagen som et nødvendigt sikkerhedsnet.

 

Turbolån under trygge rammer.

Foruden de mest vigtige informationer, formalia og krav vil det også fremgå af hjemmesiden og serviceafdelingen, hvordan du skal agere i forskellige situationer. Altså er der etableret et solidt grundlag for en behagelig og bekymringsfri aftale mellem kunde og långiver.

Disse supplerende informationer kan eksempelvis være svar på, hvordan man begær sig med hensyn til fortrydelsesret eller ændringer i kunde oplysninger. Med hensyn til førstnævnte har man naturligvis en fortrydelsesret, der dog kun kan benyttes i et begrænset tidsrum.

Sørg derfor altid for at orientere dig i reglementet, så du ikke går glip af en vigtig deadline. Endnu en gang, kan det ikke understreges nok, hvor behjælpeligt det er til at danne sig et overblik, at alt den vigtige information fremgår af en enkelt hjemmeside. Hvis man tilsvarende modtog den samme information mundtligt via en samtale i banken, vil det for de fleste være langt sværere at forholde sig til.

Nu kan du låne hos Turbolån, det er din vej til hurtige penge. Du kan låne mellem 100 – 10.000 kr. Du får pengene overført til din konto samme dag. Du tilmelder dit betalingskort og alt kører af sig selv. Du får et let overblik på dine samlede kreditomkostninger af lånet.

 

Derfor er det en god idé at orientere sig.

De føromtalte ændringer af kunde oplysninger er af åbenlyse årsager en vigtig faktor, som det er værd at bide mærke i. For at låneaftalen kan have frugtbare resultater, forudsætter det jo unægtelig at både långiver og lån modtager kan komme i kontakt med hinanden uden nogen form for besvær.

I en travl hverdag kan man dog som kunde hurtigt komme til at glemme sådanne formalia, hvis man lige pludselig har skiftet eksempelvis adresse eller telefonnummer.

Derfor er det en god idé at orientere sig i Turbolåns reglement og på den måde være på forkant med diverse formalia og krav. Dette er nemlig blot med til at understøtte långiverens ansvars tagen og låneaftalens funktionalitet og smidighed.

Det kræver ikke særligt lang tid eller specielt mange kræfter at danne sig et overordnet overblik over betingelserne og efterfølgende kan man trygt og bekymringsfrit lade lånet passe sig selv. Samtidigt undgår man dermed at blive overrasket over pludselige informationer.

 

Turbolån – Tag kontakt og få uforpligtende hjælp og vejledning.

Det kan i høj grad anbefales at tage kontakt til Turbolån for yderligere information. Som nævnt ovenfor, er det vigtigt ikke at blive overrasket af pludselige informationer, der fremstår uventede og uønskede.

Udover at læse hjemmesidens betingelser igennem, kan såvel en kort som en længerevarende samtale med serviceafdelingen utvivlsomt lede dig på rette vej. Det behøves nemlig slet ikke at være så svært, bekymrende eller forvirrende at foretage et funktionelt og hurtigt udstedt lån.

Hvis man blot har den rette indstilling, intentioner om et frugtbart samarbejde og økonomien i orden er godkendelse og autorisering af lånet blot en reel formalitet.

For mange kunder, er det dog rart også lige at få en snak med udbyderen, da man på den måde stifter et mere personligt forhold til långiveren, uden at det forudsætter et længerevarende og administrativt besværligt bankrådgiver møde. Med turbolån er sådanne associationer ikke noget man længere behøver at sætte i forbindelse med udstedelsen af lån.

 

Trustpilot & Google anmeldelser

Bedømmelser Trustpilot score på 5.0 ud af 10
Google anmeldelser er på 4.7 ud af 5 mulige stjerner.

 

Turbolån logo

 

Hjemmeside, adresse og kontakt information

Turbolån Danmark A/S

Adresse.
Vestergade 18 E, 1456 København K

E-mail adresse: info@turbolaan.dk

Kundeservice åbningstider.
Telefon nummer: 44224045

CVR nummer 36983108

Repay Finance A/S står bag Turbolån

Se Alternativer til Turbolån

Sambla-laan
5
Lånebeløb
25.000 - 400.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
7,56% - 24,99%
Min. alder
18 år
Stor Godkendelsesrate
Ansøg på 2 minutter
Få besked samme dag
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Variabel debitorrente 7,00 %. ÅOP 8,02 %. Etb. omk. 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling: 169.347 kr. Samlede kreditomkostninger: 69.347 kr. Du kan fortryde lånet indenfor 14 dage. Dette er et annonce link.
Lendo logo
4.9
Lånebeløb
20.000 - 1.000.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
4,58% - 24,99%
Min. alder
18 år
Èn ansøgning - 21 banker
Udfyld på 2 min.
Modtag flere lånetilbud
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 120.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 0,00-24,24 %. Dette er et annonce link.
Myloan24
4.9
Lånebeløb
5.000 - 500.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
3,6% - 24,99%
Min. alder
18 år
100% gratis
Uforpligtende at ansøge
Svar med det samme
Ansøg nu
Eksempel: 175.000 kr. – Løbetid: 11 år. ÅOP: 7,45 %. – Variabel debitorrente: 7,00 %. – Etableringsomkostninger: 1.750 kr. – Forventet månedlig ydelse: 1.924 kr. – Samlet tilbagebetaling: 253.968 kr. – Løbetid: 1-15 år. – ÅOP: 2,04-24,99 %. – Max ÅOP: 24,99%. MyLoan24 drives af virksomheden bag denne sammenligningsside. Dette er et annonce link.

 

 

Scroll to Top