Realkreditinstitutter i Danmark

Realkreditinstitutter i Danmark
Du er måske en af de mange mennesker der går og tænker på at købe et hus, men ved ikke, om du skal gå til et realkreditinstitut eller en af de helt store banker. Du ønsker selvfølgelig at få den bedste pris og den bedst mulige handel generelt, hvem ville ikke det.

Lad os forklare forskellen i første omgang, så der ikke er misforståelse. En pant mægler er en professionel, der er en freelance agent. Realkreditinstitutter går mellem långivere og låntagere, som dig selv og betales en provision fra långivere for at sikre et godt scenarie for låntageren.

Forskellige Realkreditinstitutter i Danmark:

 

  • realkreditdanmark

Realkredit Danmark 

Realkredit Danmark lån kan datere sine rødder tilbage til 1795, hvor et af Danmarks første Realkreditinstitutter blev grundlagt i København. Realkredit Danmark er nu  om dage Danmarks største og har siden 2001 været en del af Danmarks største bank koncern Danske Bank.

 

  • brf kredit

 

BRF Kredit

For mange mennesker er den største enkelt investering de kommer til at foretage sig i deres liv at købe fast ejendom. Enten i form af en lejlighed eller et hus. Det er derfor vigtigt, at man alliere sig med en sammen arbejdsparter.

 

  • totalkredit

 

Totalkredit

Totalkredit er Danmarks anden største udbyder af realkreditlån, og en del af Nykredit koncernen, igennem 800 bankfilialer tilbydes der rådgivning og långivning. Lånene til de fremtidige boligejere formidles igennem 62 forskellige banker, sparekasser og andelskasser fordelt over hele Danmark.

 

  • nykredit logo

Nykredit

Nykredit Bank er den største kreditgiver i Danmark. Bank og realkredit er deres hovedbeskæftigelser, men de arbejder også med forsikring, leasing, pension, ejendomsmægler virksomhed og investering. Nykredit hjælper dig som fremtidig og nuværende boligejer.

De arbejder ikke for nogen, de arbejder for sig selv, og har kontakter til massere af långivere og andre former for muligheder. Tænk på dem som en slags talentspejder, de opsøge folk interesseret i låntagning for et hjem og sætter dem i kontakt med forskellige former långivere, der vil arbejde for dem.

 

Realkreditinstitutter i Danmark oversigt.

De kan endda gå mellem dig og de store banker for et realkreditlån. De arbejder ved at få at vide at du skal beregne, hvad du kan godkendes af, at sende din ansøgning, og diskutere med dig, hvad lånet i sidste ende kan resultere i. Mange mennesker siger, at de finder forskellige slags realkreditlåns mægler, fordi de ofte kan få en bedre sats end hvis de gik til de store banker selv. Nogle mennesker siger også, at pant mægler har hjulpet dem til at få det godkendt, selv om deres kredit historie ikke var så attraktiv.

En bank rådgiver på de store banker er lidt ligesom en realkreditlåns mægler bortset fra at de bare modsat arbejder for en bank. En bank rådgiver kan sætte sig ned med dig og tale med dig ligesom en freelancer til at se, hvad din bedste muligheder er i form af at få et realkreditlån i Danmark. Nogle af dem der tilbyder en god  realkredit rente i Danmark er: Realkredit Danmark, Totalkredit, Nykredit, BRF Kredit.

Der er flere typer lån såsom lån med variabel rente og pauselån uden afdrag. Du kan vælge at omlægge dit fastforrentede boliglån til den type med variabel rente. Dermed slipper du billigere om måneden, men må tage den risiko at renten kan stige.

 

Realkreditinstitutter bankrådgivere hvad har de at tilbyde kontra freelancere?

Realkreditinstitutterne kan forhandle med dig for dig at få den bedste aftale om et realkreditlån, f.eks. den bedste faste rente de har. De bliver betalt af banken, enten gennem provisioner eller løn plus provision, eller bare løn. Så hvem skal du vælge? Der er mange fordele og ulemper, ved hvert sit valg så derfor er det klogt at sætte sig grundigt ind i din situation.

Freelancere kan møde dig på, hvilket som helst tidspunkt såsom ubelejlige dage som f.eks. valentinsdag. Du får ofte en meget konkurrencedygtig pris og de kan få dig godkendt til større og generelt mere favorable lån. Hvis din kredit score ikke er god, kan de finde en långiver, der vil tage dig på trods af dette. Du behøver ikke at forhandle, da de vil gøre hele forhandlingen for dig. De kan i få tilfælde betale for ting som inspektioner eller vurderinger ud af deres egen lomme.

Freelancere, der tilbyder de gode priser er ofte på den anden side af landet. Disse långivere, der tilbyder gode priser er ofte mindre, med navne på institutioner, som du ikke har hørt om. Og man kan godt bekymre sig, at realkreditmæglere ikke ville bekymre sig, hvis du er godkendt til et realkreditlån, du ikke kan håndtere, fordi de ville få mere provision. Du kan ikke altid være i stand til at sætte sig ned med pant mægler ansigt til ansigt, afhængigt af hvilken pant mægler du går til. De kan godkende dig til mere, selvom din kredit score er dårlig, det kan være en god ting også afhængigt af din situation. Men det kan på samme tid også udnyttes. Desuden er ingen vejleder at tale med at klage, hvis de laver en fejl.

realkreditinstitutter

 

Realkredit rente i Danmark –  lånemægleres fordele.

Du kan se dem på din tid også, da de har mæglere der er specialister, som kan møde dig om aftenen, eller i weekenden. De kan give dig frynsegoder i banken såsom gratis bankvirksomhed, gratis pengeskab mm. Ydermere har de ofte vurderings gebyr, ansigt til ansigt og meget personlig service, de er store banker og lukker sandsynligvis ikke.

Du kan have hjem egenkapital kreditter og der er altid nogen at snakke med let da du bare kan gå ind i banken eller ringe til deres kontor, hvis du ønsker at gøre noget med dine renter, eller hvis du ønsker at tale om at skifte fra fast til variabel eller vice versa. De kan have lavere luknings omkostninger, fordi de vil betale for nogle af udgifterne.

Der er dog også mange ulemper. Den store ulempe er, at du skal være i stand til at forhandle da du selv har ansvaret og ellers vil du ikke få en god aftale. Du er nødt til at gå på udkig, som f.eks. gå til forskellige banker, som kan være tidskrævende og deres satser er ofte ikke så god som en pant mæglers satser. Hvis din kredit score ikke lever op til deres krav, kan de ikke godkende dig som låntagere og du kan derved blive afvist. Du har måske brug for at få “leder godkendelse” for anmodninger eller noget lignende.

 

Din beslutning, freelance pant mægler eller realkreditinstitutter mægler.

Så i sidste ende, som altid, er det er din beslutning, da man heldigvis er sin egen lykkes smed. Jeg gik til en pant mægler, og to banker med to forskellige grene af hver bank. Forhandling med de store banker var en enorm hovedpine, og jeg var lettere frustreret, at den mægler for banken jeg mødte ikke var forhandlings villig på trods af den høje rente.

Det er en god huskeregel, at hvis du har en fejlfri kredit historie, så gå på udkig rundt på de store banker for at se, hvad du kan få. Hvis din kredit historie ikke er den bedste, så gå til en realkreditlån mægler, det kunne være det bedste for dig. Hvis du ikke er en fan af forhandlinger eller hårdt presset på tid til at gøre dette, så måske en freelance pant mægler kan være noget for dig. Det er en stor økonomisk beslutning og der skal tages mange hensyn før du vælger. Realkreditinstitutter i Danmark prisguide Realkreditrådet.

 

Scroll to Top