Totalkredit

Totalkredit er Danmarks anden største udbyder af realkreditlån, og en del af Nykredit koncernen, igennem 800 bankfilialer tilbydes der rådgivning og långivning. Lånene til de fremtidige boligejere formidles igennem 62 forskellige banker, sparekasser og andelskasser fordelt over hele Danmark.

Det er således et finmasket net, spredt udover hele landet der har gjort Totalkredit til Danmarks anden største kreditinstitut med et udlån på over 500 milliarder.

totalkredit

Totalkredit – Vores historie.

Stiftet i 1990 som et sammenarbejde mellem 48 regionale og lokale pengeinstitutter var formålet med Totalkredit at modarbejde det overtag som de store bankkoncerner var ved at få over det danske boligmarked. Det er således det yngste af, de store realkredit institutter her i Danmark,  hvor de andre kan spore deres historie tilbage til slutningen af 1700 tallet. Målet fra starten af, var at være det lokale realkredit institut der lå tæt på deres kunder og deres hverdag. Derfor har totalkredit også i dag et så finmasket net af rådgivning, målet var at det skulle lokalt forankret og man skulle kende sin rådgiver fra sine normale bankforretninger. Denne tanke bygger totalkredit stadigvæk på, og det er endnu i dag stadigvæk kun muligt at optage lån i totalkredit i ens lokale bank, sparekasse eller andelskasse.

I 2003 blev Totalkredit opkøbt af Nykredit og indgår nu som et datterselskab i denne, dog med eget brand og forretningsgang.

Hvad kan Totalkredit gøre for dig.

Vi vokser i disse år og er ,målt på nye udlån til private, Danmarks største realkreditinstitut med en samlet udlåns portefølje på over 542 milliarder kroner. Vores mål har fra staren af været, at vi skulle befinde os i lokalområdet hvor kunden er for på den måde at være sikker på at vi kender denne og ved hvad vi kan gøre og hvad vi kan hjælpe med. Vi er ikke interesserede i at sidde på et kontor mane kilometre væk fra vores kunder og således lun kommunikere med dem igennem en computer vil være en aktiv del af deres hverdag, og vi tror på, at det er derfor at vi er populære ved de danske realkreditkunder her i landet.

Vi tilbyder både at låne penge ud til private og erhverv. Inde på vores hjemmeside kan man ser mere og læse om hvad vi kan tilbyde dig, eller jer, af forskellige kreditpakker og lånemuligheder.

Vi har også en låneberegner der giver dig en ide, hvor meget du kan låne då du/ i således har en realistisk ide om hvad i kan låne og hvilke lån der vil passe godt til jer, da de alle er meget forskellige og hver især egner sig til forskellige segmenter af befolkningen. Nogle er godt til førstegang købere mens andre er mere egnede til ældre køber der kommer med den forholdsvis stor start kapital.

Stiftelses omkostninger og tinglysning.

Vi har også en side hvor man kan se hvad det for eksempel koster, at låne en million kroner og man kan derinde danne sig et hurtigt overblik over hvad de forskellige lån koster. Man skal også være opmærksom på, at et nyt lån koster mere end hvad der står under månedlige afdrag.

Man skal således også betale stiftelses omkostninger og tinglysning og det kan hurtigt løbe op. Hvis man gerne vil låne til et hus, kan det ligeledes anbefales at man sørger for, selv at spare de 20 procent af husets købesum der skal ligges i indskud, op. Man står meget bedre på lånemarkedet hvis man selv sørger for at komme med en startkapital, det er ikke muligt, at låne de 20 procent af realkreditinstituttet og man skal derfor låne dem i sin bank, og hvis man gerne vil købe det hus til 3 millioner er det derfor 600000 kroner man skal låne, og det er til en høj rente, med mindre man selv har sparet dem op og derfor selv kan ligge dem ned som udbetaling.

Vi fører en bred palet af forskellige lån, lige fra de klassiske fast forrentede lån med en løbetid på 30 år til de nyeste flekslån og lån uden afdrag. Det er som tidligere nævnt forskelligt hvem låne passer til, og det kan derfor anbefales at man kommer forbi sin lokale filial for at høre nærmere om hvad ens muligheder er for at låne sin boligdrøm.

Ring, skriv eller besøg Totalkredit for at høre nærmere.

Hvis du har været inde på vores hjemmeside og har prøvet vores låneberegner og ligeledes har sat dig lidt ind i de forskellige lån, og hvilke regler, muligheder og begrænsninger der ved de forskellige former for lån. Så syntes vi da, at skal kontakte os for at høre nærmere. Inde på vores hjemmeside kan du ligeledes se hvilke bank filialer i dit område der tilbyder realkreditlån fra Totalkredit, og du kan således booke en tid ved dem for at høre nærmere.

Du kan lige ledes inde på hjemmesiden se forskellige spørgsmål og svar på mest almindeligt forekommende spørgsmål vores kunder har. At skulle købe hus er en meget stor beslutning, det ved vi godt. Rent økonomisk er det uden tvivl den største man som privatperson kommer til at foretage sig, og det er en beslutning man kommer til at hænge på i op til 30 år. Derfor er det vigtigt, at man har det helt rigtigt oplyste grundlag for at træffe en sådan beslutning når man skal finde ud af hvad man kan låne, hvor man skal låne henne og hvilket lån passer bedst til ens økonomi.

Det er derfor heller ikke noget der er overstået i løbet af en eftermiddag når man skal låne penge til et boligkøb. Det er en lang proces der tager flere uger, ja op til flere måneder før handlen og aftalen er i hus, og boligkøbet gennemført. Men hvis man skal bo i sin nye bolig, er nogle uger jo heller lang tid hvis man på den måde sørger for at tingene bliver gjort korrekt og ordentligt., til begge parters tilfredshed.

Læs mere om andre realkreditinstitutter.

RealkreditDanmark.dk

Nykredit lån

BRF.dk

totalkredit

Trustpilot Anmeldelser

Trustpilot anmeldelse 1.7/5 – Vurderet af over 1350 forbrugere

Kontakt oplysninger

Kontakt kundeservice

Adresse:
Kalvebod Brygge 1-3, 1780 København V

Telefon nummer 44 55 54 00

Åbningstider
Mandag – Fredag 9 – 16
Lørdag – søndag Lukket

CVR nummer: 21832278

Besøg Totalkredit

 

SE ALLE REALKREDITINSTITUTTER

 

Scroll to Top