Klarna

Hvad og hvem er Klarna?

Klarna er en af de største og hurtigste voksende virksomheder, der tilbyder betalingsløsninger. De blev stiftet i 2005, og slog sig sammen med SOFORT i 2014, hvor Klarna Group blev dannet. De har på verdensplan 35 millioner forbrugere, og har et samarbejde med 50.000 online handlende.

Når du som forbruger shopper rundt på internettet, og fx shopper tøj og andre varer kender du sikkert det, at man bare tænker: det her stykke tøj MÅ jeg bare eje. Desværre er det måske sidst på måneden, og din konto er ved at være tom. Du kan ansøge om et attraktivt lån her hos Tankpenge.dk, eller du kan vælge at købe gennem Klarna, som tilbyder dig kredit på dit køb. Her får du online shopping på den sikre måde.

klarna betaling

Kredit og Klarna

Som forbruger er det dig, der er herre over dine indkøb. Du skal følge dig tryg i din online shopping. Hvad enten du shopper tøj, ting til hjemmet, eller helt andre goder, så står Klarna bag dig.

Du vælger selv hvordan du vil afvikle din betaling. Der er to måder du kan betale dit skyldige beløb på.

Du kan som det første vælge at betale hele beløbet på en gang. Dette foregår som når du handler online. Du ligger dine varer i din indkøbskurv, og når du har shoppet færdig online, vælger du Klarna som betalingsmetode. Nemt og lige til.

Du kan også vælge at betale 14 dage efter dit køb. Der er ingen gebyrer, renter eller ansøgninger om kredit. Du modtager en e-mail, hvor dine betalingsinstrukser fremgår. Du vælger blot Klarna kredit ved betalingsmetode. Læs mere om gebyr for Klarnas betalingsmetode

 

APP

Med deres APP får du kontrol over dine indkøb. Du kan foretage indkøb, se hvad du har købt samt betale med Klarna-appen. Gå ind og hent appen på din mobil, og så er du klar til en uovertruffen og easy going købsoplevelse.

 

Erhverv

Som virksomhedsejer er man interesseret i at optimere og forøge sit salg. Med Klarna erhverv får man som virksomhedsejer flere kunder, der køber mere.

Virksomheden får altid deres betalinger først, mens kunden får mulighed for at betale senere.

I udlandet er betalingsløsningerne altid i den lokale møntfod, og VISA og MasterCard accepteres ligeledes i over 180 lande.

Som virksomhed er man naturligvis altid på vagt overfor mulig svindel i forhold til kredit og svindel med betalingsløsninger.

Men du behøver ikke bekymre dig, når du vælger at samarbejde med Klarna. De påtager sig alle risici i forhold til dette.

Læs mere på deres side, hvis du kunne tænke dig at samarbejde   https://www.klarna.com/dk/erhverv/

Trustpilot anmeldelser

Trustpilot bruger anmeldelser 2.3/5 – Vurderet af over 1400 anmeldelser.

 

Kontakt oplysninger

Kontakt adresse: Sveavägen 46, 111 34 Stockholm.

Telefon nummer: 69 91 88 81

Organization number: 556737-0431

Åbningstider:

Mandag – Søndag 9 – 17 via chat

Besøg Klarna

 

klarna betaling

Scroll to Top