Viabill

Hvad er Viabill?

Hvis du er vild med at shoppe på nettet, skal du prøve at handle med Viabill. Det er en let måde at handle på, hvor du kan handle med det samme, men betale senere over 4 måneder, og fordelen er at du slipper for at betale renter og gebyrer. Se her hvilke shops på Tankpenge der tilbyder at købe tøj på kredit

viabill

Hvordan virker Viabill?

Når du har shoppet ligger du varerne i indkøbskurven, og når du har handlet færdig, vælger du i betalingsløsningen betaling med Viabill.

Din betaling deles op i 4 lige store dele, og så betaler du beløbet tilbage over 4 måneder. Det er tilmed gratis at benytte denne betalingsmetode.

Køb nu – betal, når du vil

Du kan betale som det passer dig bedst. Du kan bruge denne betalingsmetode på køb op til 20.000 kr. Med denne tilbagebetalingsløsning får du som kunde frihed til at vælge at shoppe. I ro og mag kan du hjemmefra gå på indkøb, uden at skulle være presset på pengepungen her og nu.

Første gang du bruger du handler, modtager du en mail med kodeord til ’Mit ViaBill’. Her kan du se dine køb/returneringer, betalinger og månedsydelser. Du kan også se din FI-kode (sikkerhed), som du kan bruge til at betale gennem din netbank.

Du betaler tilbage i rater, som passer dig – minimum 1/10 i hver måned. ViaBill trækker automatisk den månedlige betaling så du ikke behøver at tænke på at få betalt til tiden.

Hvis du ønsker at betale din rater tilbage manuelt, kan dette gøres via din netbank. Du kan til hver en tid vælge en kortere løbetid ved selv at indbetale et højere månedligt beløb.

 

I hvilke webshops kan du benytte denne betalingsløsning?

Mulighederne for betaling på kredit er mange når man handler online. En af de mest attraktive muligheder er at benytte sig af Viabill.

Som online shopper inviteres du ind i et univers af webshops, der tilbyder Viabill som betalingsløsninger. Der er i dag over 5000 webshops, der tilbyder deres kunder at benytte sig af muligheden for at udsætte betalingen. Hvem kender ikke det, at sidst på måneden ser man lige det stykke tøj, eller det sidste nye stykke elektronik man bare må eje? Mulighederne er mange på nettet for at gøre en god handel. Tryk på linket for at få en shopoversigt, så du kan se hvor du kan bruge Viabill som betalings mulighed:   https://shops.viabill.com/dk/da/#/

 

Trustpilot & Google anmeldelser

Trustpilot bruger anmeldelser 4.4/5 – Vurderet af over 18.800 anmeldelser.

Google bruger vurdering 3.4/5 – Anmeldt af over 390 Google brugere.

 

Viabill support, åbningstider og kontakt adresse.

Hvis du som bruger af Viabill har behov for support er du meget velkommen til at henvende dig til supporten hos Viabill på denne e-mail adresse:

Kontakt adresse: Grønnegade 10, 1, 1107 København

E-mail: support@viabill.com

CVR: 33245564

Åbningstider:

Mandag 8 – 16

Tirsdag 8 – 16

Onsdag 8 – 16

Torsdag 8 – 16

Fredag  8 – 15

Lørdag lukket

Søndag lukket

Besøg Viabill

 

viabill

 

Scroll to Top