Rentefri lån

Rentefri lån

Sammenlign rentefrie lån her på siden.

Her finder du de nyeste alternative lån til et rentefri lån

Selvom du ikke længere kan optage et lån der er rentefrit, så er det muligt at finde lån med lav rente.

Vælg det lån med laveste rente og ansøg gerne flere steder.

(Det er ikke længere muligt at få rentefri lån)

Tjek den opdaterede låneliste

Spar penge ved at vælge et lavrente lån og få en kortere afbetalingsperiode

Sorteringen af lånetilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Følgende medier skriver om Tankpenge.dk:

 

Sammenlign rentefri lån

Rentefri lån – Lån uden rente

Der er ingen garanti for at alle lån på listen er uden renter.

Rentefri lån - ansøg om lån der er rentefritDu skal derfor gøre op dig selv, hvad du i virkeligheden forventer af et gebyr og rentefrit lån. Der er mange mulige måder at gøre det på, så du vil virkelig sætte pris på dig selv, hvis du tænker godt over det, inden du kaster dig ud i det med et lån uden rente. Der er nemlig mange ting, der kan komme bag på dig, hvis du ikke har sat dig ind i det, inden du først skiver under på noget som helst.

Mange har lavet den fejl, at de har kastet sig ud i kviklån uden renter, som de ikke var klar over på den helt rigtige måde. De havde ikke sat sig ordentlig ind, hvordan det hele hængte sammen. Mange har for eksempelvis fået taget et lån, som ikke var rentefrit lån. På den måde er de virkelig kommet ud i nogle økonomiske problemer, som de har svært ved at komme ud af.

De kommer til at hænge på det lån længe efter de har taget det. Det kan virkelig gøre folk ulykkelige, når det først går op for dem, at de ikke kan komme ud af det, før de kommet langt op i alderen. Det kan være hårdt at indse, da jo trods alt gælder resten af ens liv. Det er jo ikke den fede måde at gøre det på.

 

Tag et rentefrit lån og lån uden rente.

Nu hvor du er blevet klar over, hvor galt det kan gå, så skal du virkelig lægge dit fokus på at få taget et rentefrit lån 30 dage, og ikke et lån der kræver at du betaler mange procent tilbage oveni. Det bliver du bestemt ikke mere lykkelig af. Især ikke hvis du skal tage et meget stort lån. Du har også mulighed for rentefrit lån. Du har sikkert set reklamen lån rentefrit i 60 dage, den er skam god nok det er muligt. Du skal eksempelvis ikke låne til en bil, hvis du ser, at du skal betale 25% i renter.

Alle låneudbydere, som får deres penge i hus, ved at snyde mennesker som er desperate efter at få nogle flere penge ind på kontoen. Det kan man blive utrolig sur og ked af det over bagefter. Man føler sig nemlig utrolig snydt, selv om man måske godt kan se, at man selv burde have tjekket efter, inden man rent faktisk kastede sig ud i et lån. Hvis du optager et rentefrit lån Elgiganten, Power eller Bilka så er du sikker på der ikke kommer ekstra renter på.

Gebyr og rentefrit

Men hvis du rent faktisk vælger at tage et rentefrit lån uden gebyr, så kan du sagtens komme ud af dit lån igen. Så vil der helt sikkert komme en dag, hvor du ikke længere skal betale tilbage på det lån, du engang tog. Du skal heldigvis ikke betale mere end det, som du lånte. På den måde kan man godt sige, at du bare tager et forskud på de penge, som du kommer til at tjene om længere tid ind i fremtiden.

Det kan give en vis ro i sindet, hvis man vælger at se sådan på et rentefrit lån. Man ved jo også godt, at der er mange mennesker rundt omkring i verden, som ser en lille smule ned på mennesker, der vælger at tage et hurtiglån. Men det skal du ikke være ked af. Der er trods alt mindst lige så mange der tager et mobillån, som der er folk der ikke tager et lån i 30 dage.

 

Hvad vil du gøre med et lån rentefrit i 12 måneder eller 40 mdr.

Det er dog ikke mange steder du kan få lån rentefrit i 12 måneder eller et rentefrit i 24 mdr. Har du nogle drømme, som du gerne vil have ud i livet? Så kan du passende gøre det rentefrit. Du kan gøre brug af det, ved at gøre nogle ting, som du utrolig gerne vil. Så kan du gøre noget, som du har gået og tænkt på længe. Det vil blive utrolig forløsende for dig. Så kan du blive meget mere glad og få noget overskud i din hverdag igen. Det bliver så rart for dig, og du kan i sandhed gøre det med god samvittighed.

Mulighed for at få et lån rentefrit igennem 3 mobil når du køber ny mobil igennem deres webshop. Her får du mulighed for at købe rentefrit i 10, 20,30 eller hele 40 måneder.

Du skal ikke tænke på, at du har taget et lån for at få penge til ferie. Måske vil du gerne på en skøn ferie, og der skal du ikke ligge og tænke på, at du snart skal have betalt det hele tilbage. Så går formålet ligesom lidt væk, og så kan du ikke nyde det på samme måde. Du skal huske at gøre det til en god ide. Så vil du virkelig takke dig selv bagefter, og ikke være ked af, at du tog det lån.

 

Lån penge rentefrit, til computer, bolig og hus.

Måske vil du gerne have en ny computer, så du kan være på nettet med god ro i sindet. Det kan tænkes, at du lige nu har en computer, som du slet ikke kan bruge til ret meget. Måske er den super slidt, og det kan virkelig være ubehageligt at bruge sådan en. Man kan føle, at det hele går galt lige om lidt.

Det kan være en rigtig ubehagelig følelse. Så føler man virkelig, at det hele kan gå galt lige om lidt. Men hvis du vælger at købe en ny computer, så kan det hele blive meget sjovere. Du kan også vælge at bruge et rentefrit lån på din bolig og hus.

Det er muligt at få lån rentefrit steder som Ikea, Elgiganten til elektronik, hos Bilka, hvor du kan låne rentefrit til stort set alt.

Det kan være forbrugsgoder som ny cykel, en regning fra din tandlæge, købe bil, afbetale manglende moms. Eller penge til dine børn og familie, hvis de står og mangler penge.

 

Skat.

Mange tror de kan få rentefrit lån igennem Skat når de skylder restskat men det er ikke helt rentefrit, da der løber renter på lånet. Også selvom det er igennem Skat.dk, så kan man ikke få et rentefrit lån.

Spørgsmål og svar.

Kan jeg få et rentefrit lån?

Ja som udgangspunkt kan du få lån hvis du er 18 år og ikke registreret i RKI

Er det svært at ansøge om at låne rentefrit?

Nej der er ikke forskel på om det er lån med rentefrihed eller et normalt lån med renter.

Hvad er fordelen ved at låne rentefrit?

Du slipper for at betale renter for det du låner.

Jeg er lige fyldt 18 år, kan jeg låne rentefrit?

Ja det kan du godt, hvis du opfylder kravene fra låneudbyderen.

Hvor mange penge kan jeg få uden at skulle betale renter?

Der er ikke umiddelbart nogen grænse for hvor meget du kan låne, kun din egen kreditværdighed.

Er der andre udgifter på mit rentefrie kredit?

Du kan se på ÅOP på lånet om der er ekstra omkostninger.

Hvorfor tilbydes der rentefri lån?

I håb om at beholde dig som kunde, og senere tilbyde dig en god kredit med renter.

 

SE ALLE LÅN

 

Scroll til toppen