Sparekassen Sjælland-Fyn

Se billige alternative tilbud til et Sparekassen Sjælland-Fyn lån.

 

Sparekassen Sjælland-Fyn

Det ser ud til, at med konstante bankfusioner, ville valget af banker begrænses til et par med meget lange navne. Der er dog stadig temmelig mange at vælge imellem. Mens der er mange investeringsmuligheder til rådighed i dag, er der stadig behov for tilgængelige midler i de lokale banker. Derfor er det værd at gennemgå nogle af de muligheder der er værd at kigge efter, når du vælger din bank.

Måske den hurtigste voksende bekymring blandt kunderne er de stadigt stigende bankgebyrer. Lån penge i banken eller på nettet, det er der mange der er i tvivl om. Et hurtig lån er den lette løsning, i stedet det lidt mere langsomme billige kviklån.

En anden voksende bekymring er identitetstyveri, som stadig begrænser antallet af mennesker, der gør deres bank online. Den bekvemmelighed i pengeautomater er også en stor bekymring, når du vælger en bank. Nedenfor er nogle af de sammenligninger og overvejelser der er kloge at gøre, når du er på udkig efter en bank. Gebyrer.

 

Bankerne er begyndt at opkræve betaling for flere tjenester, såsom kopier af kontoudtog, åbning og vedligeholdelse en checkkonto, check kopier, kasserere checks, overtræk beskyttelse, pengeoverførsler, postanvisninger, annullerede checks, hvilende konti, kunde undersøgelser og så videre. Sammenlign de mest almindelige gebyrer og være opmærksom på eventuelle transaktionsgebyrer.

Renter. Virkeligheden er, at renten for de fleste bankkonti er ret minimal. Hvis du ikke har brug specifikke banktjenester skal du måske overveje at få de samme eller endda højere satser fra en kredit union. Minimum balancer.

Sammenlign minimum balancer til at åbne og vedligeholde konti uden at betale gebyrer. Det er også en god ide at spørge om at forbinde konti, hvor du nyder godt af at have flere konti på én bank, hvilket eliminerer behovet for at have en specifik balance i hver enkelt konto. Alle banker tilbyder direkte deponering, men nogle vil også tilbyde incitamenter til tilmelding til det.

 

sparkassen sjælland logo

 

Bekvemmelighed og loyalitet – kernefokus for Sparekassen Sjælland.

Den bekvemmelighed der er i en bank er vigtigt, medmindre du primært er bankvirksomhed online, i hvilket tilfælde du kan søge efter en lavere sats fra en bank, som kan være placeret på tværs af byen. En bank med mange hæveautomat lokaliseringer er vigtigt for mange mennesker.

Hvis banken giver dig mulighed for at bruge andre hæveautomater, find da ud af hvad tillægget er for at gøre det. Hvis du bruger pengeautomater ofte, som mange mennesker gør, kan disse ekstra gebyrer hobe sig op hurtigt.

Midt i den økonomiske forandring og masse teknologiske vedtagelser. Så de finansielle institutioner er ved at gå ind i en ny æra. Her regerer “omdømme økonomi”, hvor deres omdømme og troværdighed ofte er en stor faktor i valget af banker, hvis ikke den altafgørende.

 

For at forblive relevant og i god stående med offentligheden. Så må bankerne ikke blot fortsætte med at vedtage nye teknologier, men de skal blive og forblive i en positiv og professionel tilstand. Efterspørgslen efter gode banker kommer fra mange forskellige målgrupper, herunder kunder, lovgivere, regeringer og samfundet generelt.

Banksystemet i Danmark er yderst effektiv. Udlændinge kan åbne en dansk bankkonto, så længe de har en opholdstilladelse. Danmark betragtes som et af de sikreste lande i verden for bank- og gebyrer har tendens til at være forholdsvis lav.

Sparekassen Sjælland har siden deres fusion, gjort det utrolig nemt for ny tilkommer at sætte sig ind i bankens vision. De bidrager dagligt til livet på Sjælland og Fyn, for at gøre det til et mere behageligt sted at bo og drive virksomheder.

 

Sparekassen Sjælland og dets historie.

Sparekassen Sjælland kan spore sin historie tilbage til grundlæggelsen af Holbæk Amts Sparekassen den 23. december 1925 på Frydendal Manor. Godsets ejer, Jacob Frederik van Deurs, var den første formand for bestyrelsen.

Han blev efterfulgt af Chr. v. Barner fra Kalundborg Slots Ladegård i 1829. Den nuværende bank er resultatet af en række fusioner mellem lokale Sparekasser på Sjælland og banken har tidligere drevet under navne som Sparekassen Holbæk, Sparekassen for Holbæk og Omegn, Sparekassen Nordvestsjælland og Sparekassen Vestsjælland.

Det nuværende navn blev indført i 2001. I 2010, Sparekassen Sjælland fusioneret med Næstved-baserede Max Bank. Sparekassen Sjælland blev noteret på Københavns Fondsbørs den 4. december 2015.

Deres store erfaring gør dem til et oplagt valg af bank, hvis du er flyttet til Sjælland, både som dansk statsborger og som udlændinge i Danmark. Desuden har Sparekassen Sjælland visioner om at blive markedsledere i Danmark og ambitioner i bankverdenen er et godt tegn.

 

sparkassen sjælland logo

 

Rådgivning og vejledning hos Sparekassen Sjælland.

Står du som udvekslingsstuderende eller har slået dig ned i Danmark permanent. Så er der visse nyttige informationer at vide på forhånd. Sparekassen Sjælland har stort fokus på at levere den bedste rådgivning. Samt service for folk der ikke er vante i Danmark.

For at åbne en bankkonto i Danmark skal du give dit pas og dit danske identifikationsnummer (CPR). Du behøver ikke at vise noget bevis for din kredit historie eller et brev af reference. Selv om det er tilrådeligt at tage din ansættelseskontrakt, hvis du har en. Åbning af en dansk bankkonto er helt gratis. Du bør konsultere enkelte danske banker for oplysninger om de typer af konti, du kan åbne.

Udlændinge i Danmark generelt har valget af at åbne en løbende konto samt en indlånskonto. Hvis du modtager løn fra en dansk arbejdsgiver, er det muligt at have denne overført fra din danske bankkonto til en udenlandsk konto.  Denne overførsel er imidlertid tilbøjelige til at tage et par dage, og du vil sandsynligvis nødt til at betale et gebyr.

Sparekassen Sjælland er på samme tid lige så loyal overfor lokalbefolkningen. Som der længe har boet i omegnen og anvendt dem som bank. De er i tæt samarbejde med forskellige sportsarrangementer og kulturtræf.

De prøver så vidt som muligt at gøre det nemmere at drive virksomhed på Sjælland. Dette gør de for at bidrage til lokalsamfundet og gør dem til et rigtigt fornuftigt valg af bank. Specielt hvis man bor i omegnen, da du derved vil se at din investering, på sin vis vil blive betalt tilbage igennem lokalsamfundet. Hent appen Mobilbank privat fra Google Play

Trustpilot anmeldelser

Vurdering på 3.7/5 – Anmeldt af over 650 Trustpilot forbrugere

 

Kontakt oplysninger

Kontakt kundeservice

Telefonnummer 59 48 11 11

Besøg Hjemmeside

Åbningstider

Mandag – onsdag 10 – 16
Torsdag 10 – 18
Fredag  10 – 16
Weekend Lukket

CVR nummer: 36532130

 

 

SE ALLE BANKER

 

Scroll til toppen