PayMark Finans

PayMark Finans –  lån 10.000 – 150.000 kr.

paymark-finans-logoet
4.5
Lånebeløb
10.000 - 150.000 kr.
Løbetid
36 - 102 mdr.
ÅOP
14,73% - 24,87%
Min. alder
20 år
Få svar indenfor 1 time
Sikker og nem ansøgning
Ingen skjulte gebyrer
Ansøg nu
Eks.: 40.000 kr. over 84 mdr. Variabel debitorrente: 19,56%. ÅOP: 22,92%. Mdl. ydelse: 908 kr. Samlet tilbagebetaling: 76.270 kr. Samlede kreditomk.: 36.270 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage. Dette er et annonce link.

 

Fleksible lånemuligheder hos Paymark Finans

Hos Paymark Finans går fleksible lånemuligheder hånd i hånd med værdier om tryghed og nærhed.

Banken gør det synligt for deres kunder, at hos dem kan man være sikker på at få den hjælp og fortrolige vejledning, man måtte have brug for i forbindelse med at sammensætte og optage et privatlån.

Med muligheder for at optage et Paymark Finans lån på op til 150.000 DKK.

Ved at læse med videre gives der svar på væsentlige, praktiske spørgsmål, som måtte dukke op i processen omkring at optage et lån.

Derudover findes der vejledning til de centrale punkter, man som låntager skal være særlig opmærksom på i forbindelse med at optage lån.

 

Værd at vide om privatlån hos Paymark Finans

Hvem er Paymark Finans?

Her på Tankpenge.dk får du du en fyldig viden om danske låneudbydere.
Paymark Finans er en onlinebaseret bank, der fysisk holder til med virksomheds adresse i Odense.
Det er muligt at komme i kontakt med banken på alle ugens dage hverdage mellem 8 – 18, weekend 10 – 18

Uanset om det drejer sig om mere generelle tvivlsspørgsmål eller råd til personlig vejledning, står bankens support klar til at hjælpe.

Bag virksomheden står to af Danmarks førende onlinebanker – hhv. 3C Retail samt L’EASY. Dermed kan kunderne være sikre på, at Paymark Finans har styr på både services og ydelser.

Banken kræver ikke sikkerhedsstillelse i forbindelse med optagelse af privatlån uden sikkerhed. Derudover giver Paymark Finans frihed til for deres kunder selv at bestemme, hvad pengene fra et privatlån skal bruges til og på.

 

Effektiv svartid

Står du og mangler penge til en ferie eller behov for en ny vaskemaskine eller telefon og ikke har mulighed for at vente på svar fra låneudbyder i flere dage, er Paymark Finans et godt valg.

Foruden den udvidede telefoniske åbningstid på samtlige af ugens dage kan banken tilbyde kontakt igennem en online chat, som findes på deres hjemmeside.

Denne særskilte service gør det muligt for dig som kunde at komme i direkte kontakt med banken i dens åbningstid.

Lån penge hos Paymark Finans

Hvad er lånemulighederne for et privatlån?

Et privatlån betegnes også som et forbrugslån. Denne type af lån gør det fleksibelt for kunden selv at bestemme over lånets anvendelse samt tilbagebetalingsramme.

Hos Paymark Finans er der mulighed for at låne op til 150.000 DKK.

Derudover kan kunderne selv bestemme den ønskede løbetid, der skal gælde som tidsmæssig ramme om lånet.

Der kan vælges løbetid på op til 102 måneder.

Der er ingen skjulte gebyrer forbundet med at optage et lån hos Paymark Finans. Hos banken er omkostningerne gennemskuelige, så det giver deres kunder en reel mulighed for at tilrettelægge et budget, der giver realistiske tilbagebetalingsmuligheder.

 

Konkurrencedygtig rente

Med en sund privatøkonomi og en god kreditvurdering kan Paymark Finans tilbyde en konkurrencedygtig lav rente på markedet for lån.

Renten fastsættes på baggrund af en individuel vurdering af ansøgers låneansøgning.

Her vil parametrene omkring fast indkomst, seneste lønsedler samt seneste årsopgørelse have indflydelse på rentefastsættelsen.

 

Hvilke lånevilkår findes hos PaymarkFinans?

 

 • Ansøger skal være fyldt 20 år for at kunne optage privatlån
 • Ansøger må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret
 • Minimum beløbet for et privatlån er 10.000 DKK (der kan således ikke lånes for mindre end dette beløb)
 • Ansøg og underskrive onlinelånet med brug af MitID
  Har du ikke MitID men har dansk bopæl samt er fyldt 18 år, har du krav på at få adgang til MitID. Dette kan der ansøges om hos den lokale borgerservice, hvor også MitID vil blive udleveret.

 

Hvordan foregår ansøgningsprocessen?
Ansøgning om lån hos PaymarkFinans finder sted direkte fra bankes hjemmeside, hvor der findes en overskuelig og enkel formular til udfyldelse.
Banken er i stand til at give svar på en ansøgning minimum 1 time efter, ansøgningen er indsendt.

 

Processen omkring en låneansøgning er delt i tre steps:

 • Personlig information

I denne rubrik skal ens personlige oplysninger indtastes – herunder navn, alder samt kontakt oplysninger.

Samtidig skal ønskerne om det lån, man vil ansøge om, indtastes. Det vil sige lånets ønskede størrelse samt løbetid.

 • Bolig, job og økonomi
  Her oplyses der information om ens indkomst samt økonomiske situation. Disse oplysninger bruges blandt andet til at kreditvurderer ansøgers økonomiske situation.

 

 • Log ind med MitID
  MitID gør det nemt og enkelt for både låneansøger samt for banken at indhente de nødvendige oplysninger fra SKAT, som skal bruges til at kreditvurderer den pågældende låneansøger.

Når man logger ind med MitID, giver man Paymark Finans lov til at indhente relevante oplysninger.
Derved slipper man som kunde for at indsende papirdokumentation. En væsentlig faktor, som effektiviserer ansøgningsprocessen.

 

Betydningen af den uforpligtende ansøgning
Der er ingen grund til at være tilbageholdende med at undersøge og være nysgerrig på sine lånemuligheder hos Paymark Finans. En ansøgning om lån er ikke bindende eller forpligtende, og det er derfor frit for potentielle kunder at ansøge.

Hvor findes der mere info om lån hos Paymark Finans? Banken har en simpel og gennemskuelig hjemmeside, hvor der blandt andet findes en FAQ, hvor banken har samlet svar på nogle af de mest stillede spørgsmål.

På bankens hjemmeside finder man desuden nemt frem til relevante kontakt oplysninger – både telefonisk, e-mailadresse og chat mulighed.

Der er ingen grund til at tøve med at tage kontakt til banken. De har deres mange kontaktmuligheder af en grund!

Det er normalt at ligge inde med både praktiske samt personlige spørgsmål i forbindelse med at optage lån.

Her kan der blandt andet gives svar på, hvor hurtigt man kan forvente, at ens lån vil blive udbetalt til ens konto.

Banken står til rådighed for deres kunder af samme årsag.

Gode råd i forbindelse med at optage lån ved Paymark Finans er der udarbejdet tre specifikke tips og anbefalinger til deres kunder.

 • Læg budget for din privat økonomi

Det er altid en god idé at lægge et budget for ens privatøkonomi for at finde ud af, hvor mange penge man evt. har brug for at låne.

Det er vigtigt at være opmærksom på samtlige poster i ens økonomi (mad, transport, abonnementer mv.).

På Paymark Finans’ hjemmeside findes et brugbart link til et budgetskema, hvor man hjemmefra kan lægge sit eget budget og således danne sig et overblik over ens privat økonomi.

 • Vær realistisk om dit budget på lang sigt

Budgetlægning er et effektivt værktøj til at få overblik over, hvor meget man er i stand til at betale af på et konkret lån hver måned.

Når samtlige udgifter trækkes fra indtægter for hver måned, vil det disponible beløb komme frem. Dette beløb vil fortælle, om der er plads og ’luft’ i økonomien til at betale af på et lån samt give et indtryk om størrelsen på et muligt lån.

 • Brug Betalingsservice som hjælp til dig selv

Banken anbefaler deres kunder at anvende Betalingsservice som metode til månedligt at betale regninger. På denne måde mindskes risikoen for at komme til at glemme at betale en regning fra et girokort.

Dermed slipper man for hver måned at holde styr på at betale ens regninger.

 

FAQ – Spørgsmål og svar

PayMark Finans se hvad det kræver at få et lån hos dem.

Hos PayMark Finans får du et sikkert og trygt lån. Når du skriver under med MitID er sikkerheden i top, for både dig som låner, og det samme gælder for låneudbyderen. Når du ansøger hos PayMark Finans får du et lån med billig rente, og ikke får nogle overraskelser i form af skjulte gebyrer.

Det betyder at du kan betale dit lån hurtigere tilbage, og ikke skal bøvle med unødvendige høje renter i mange år ud i fremtiden. Kundeservicen er i top og du får hurtigt hjælp via mail eller telefon.

 

Hvem står bag PayMark Finans?

Det er D:E:R A/S der står bag dette lån som er et af de nye lån der er dukket op i 2018. PayMark Finans er endnu er udspringer fra D:E:R A/S som står bag mange forskellige lån i Danmark.

6 fordele hos PayMark Finans

 

 1. Lån op til 150.000 kr.
 2. Ingen skjulte gebyrer.
 3. Enkelt lån underskrive med MitID
 4. Ansøgningen er helt uforpligtende
 5. Hurtig svartid (inden for 1 time i åbningstiden)
 6. Du accepterer først lånet, når du underskriver låneaftalen.

 

Der er disse krav:

 

 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registeret
 • Du skal mindst være fyldt 20 år
 • Du skal være dansk statsborger
 • Du skal være bosiddende i Danmark
 • Du skal have en dansk bankkonto

 

Hvad kan du hos PayMark Finans?

PayMark Finans tilbyder lån i dag på helt op til 150.000 kroner. Dette betyder at du kan låne til mange større ting end hos andre danske låne udbydere. Din låneansøgning er altid fuldstændig gratis og er ikke bindende. Desuden har du 14 dages fortrydelsesfrist som på alle andre lån.

Du skal være fyldt 20 år og være dansk statsborger for at kunne låne penge hos PayMark Finans. Du får svar på cirka 1 time i åbningstiden, så ventetiden på din låneansøgning er kort når du ansøger om et lån her. Hvis du leder efter et såkalt “hurtig lån” så vil PayMark Finans være det rette lån for dig. Så klik dig videre på linket herover og afsend din låneansøgning. Du vil så meget hurtigt modtage svar på din ansøgning.

 

Budget og økonomi

PayMark Finans anbefaler dig at få lagt dit budget så du har et fuldt overblik på både dine indtægter og dine udgifter. Det anbefales at du benytter betalingsservice, så risikere du ikke at du kommer til at glemme et afdrag.

Det kan hurtigt blive for dyrt hvis du får rykkere ved for sent betaling af dine afdrag. Hvis du ikke ved hvordan du lægger budget, så kan du downloade et budgetskema fra deres hjemmeside.

 

Trustpilot anmeldelser

◾ Bruger og kundeanmeldelser af Paymark Finans – Trustpilot bedømmelse på 2,5/7

 

Paymark Finans logo

 

Hjemmeside, adresse og kontakt information

PayMark Finans

 

Adresse Østre Stationsvej 1-5 – 5000 Odense

☎️ Telefon nummer 99 99 93 33

E-mail paymarkfinans@paymarkfinans.dk

CVR nr : 19162494

Åbningstider
Hverdage mellem 8 – 18, weekend 10 – 18

CVR nr: 19162494

Samarbejdspartner D:E:R står bag Paymark Finans

SE ALLE LÅNEUDBYDERE

 

 

Scroll to Top