Nordcredit udbetaling

Nordcredit lån
Ansøg om lån fra 1.000 – 25.000 kr.
Nemt og enkel ansøgning

Nordcredit logo
4.7
Lånebeløb
1.000 - 25.000 kr.
Løbetid
1 - Ubegrænset mdr.
ÅOP
24,97% - 24,97%
Min. alder
20 år
Hurtig udbetaling
Betal kun, når du bruger kreditten
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 5.000 kr. Løbetid: 12 måneder kr. Fast debitorrente: 22,5 % ÅOP: 24,97% % Månedlig ydelse: 52,5 kr. Samlede kredit omk.: 630 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 5630 kr. Dette er et annonce link.

 

Fordele Nordcredit?

 

  • Lån penge hurtigt, nemt og sikkert
  • Kassekredit på mellem 1000 kr. og 25.000 kr.
  • kredit med fast månedlig tilbagebetaling
  • Mulighed for at låne via enten computer, smartphone eller tablet
  • Billig kredit – hurtig udbetaling
  • Lån penge fra du er fyldt 20 år

 

Nordcredit tilbyder kredit på den enkle måde. Her har du mulighed for at låne penge hurtigt, nemt og sikkert. Du kan nemlig låne via computer, smartphone eller tablet, alt efter dit behov. Samtidig tilbyder Nordcredit kredit med fast månedlig tilbagebetaling, og med lånebeløb der kan opfylde både store og små drømme. Leder du derfor efter en måde at få lidt ekstra luft i budgettet, kan du med god samvittighed vælge Nordcredit, hvor du kan få en kredit med lav ydelse og hurtig udbetaling.

 

Hvem står bag Nordcredit?

Den danske kreditudbyder Nordcredit tilbyder online kredit til privatpersoner. Som en del af det finske selskab Lainasto Oy tilbyder Nordcredit en gennemtestet service, der ligger vægt på både pålidelighed, hurtighed samt overskuelighed.

På Nordcredit.dk kan du nemt låne penge i form af en kredit, og du skal ikke tænke på at stille sikkerhed for lånet. Hvad du ønsker at bruge pengene på er fuldstændigt op til dig. Ansøg online via enten computer, smartphone eller tablet og få dækket dine økonomiske behov hurtigt, nemt og sikkert. Har du derfor brug for billig kredit og hurtig udbetaling, så er de det perfekte valg.

 

Hvordan kan jeg ansøge om kredit hos Nordcredit lån?

Det er både hurtigt og nemt at ansøge om kredit fra Nordcredit, da du kan gøre det via deres online ansøgningsformular. Når du ansøger om kredit foregår det gennem tre enkle trin: opret profil, underskriv med NemID og udbetaling af kreditten

Du vil som udgangspunkt altid blive bedt om at oprette en profil, når du vil ansøge om et kviklån hos Nordcredit. Det kræver heldigvis ikke meget, da det kun tager et par minutter, og samtidig gør det det også nemt for dig at administrere dit lån efterfølgende. Det eneste du behøver, for at oprette en profil er dit MitID, dine konto oplysninger, og at du opfylder deres krav til låntager, herunder at du er fyldt minimum 20 år.

Så snart du har oprettet en profil har du mulighed for at ansøge om kredit. Du vil altid blive bedt om at underskrive din låneansøgning med MitID, da du på den måde er sikker på, at du er den eneste, der har rettigheder til at ansøge om forbrugslån online via din profil. Det er altså en klar fordel for dig at benytte NemID, når du ansøger om kredit hos Nordcredit.

 

Få en hurtig kredit på helt op til 25.000 kr.

Hos Nordcredit kan du nemt låne penge til både store og små drømme. De tilbyder kredit på mellem 1000 kr. og 25.000 kr. Du vælger helt selv frit, hvor stort et beløb du ønsker at ansøge om, og du bestemmer selv, hvor meget du ønsker at få udbetalt ad gangen. Således betaler du kun for det beløb du hæver. Du kan derfor nemt vælge en kredit, der passer til dig og dine personlige behov.

 

Hvordan fungerer kredit hos Nordcredit?

Her kan du hæve penge direkte via din profil via enten computer, smartphone eller tablet. Så snart din kredit er blevet godkendt, bestemmer du selv, hvor meget af din kredit, du vil udbetale til din konto. Du får altså masser af fleksibilitet og frihed til at planlægge, hvad din kredit skal bruges til.

Du kan dog maksimalt trække 5.000 kr. af kreditbeløbet til at starte med. Efter du har betalt to månedlige afdrag, vil der frigives yderligere 5.000 kr. af kreditbeløbet, som nu også kan trækkes frit fra kreditbeløbet. Når du har betalt yderligere to månedlige afdrag, vil de stille en kredit på 20.000 kr. til rådighed. Så selv hvis du ansøger om kredit på 20.000 kr. skal du være opmærksom på, at du altså skal betale nogle måneders afdrag, før de stiller det fulde kreditbeløb til rådighed for dig.

 

Lav ydelse og hurtig udbetaling

Her betaler du kun for den kredit, der bliver hævet og udbetalt til din bankkonto, hvilket er med til at gøre det til en af de billigere kreditter på markedet. Når du vælger at få et beløb fra din kredit udbetalt, koster det 10 % af beløbet i udbetalingsgebyr.

Herefter skal du betale et månedligt afdrag på 20 % af din brugte kredit samt en månedlig rente på 6 %. Her er minimumsbetalingen 1.000 kr., mens din månedlige tilbagebetaling ikke kan overstige 2000 kr. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at indfri hele din kredit uden omkostninger, hvis du pludselig skulle få mulighed for det.

 

Eksempel på kredit.

Samlet kreditbeløb: 5.000 kr. Løbetid: 12 måneder kr. Fast debitorrente: 22,5 % ÅOP: 24,97% % Månedlig ydelse: 52,5 kr. Samlede kredit omk.: 630 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 5630 kr.

 

Hvornår sker udbetaling af kreditten?

Når udbyderen har modtaget og godkendt din ansøgning om kredit, kan du forvente at have kreditten på din profil inden længe. Det betyder, at du i langt de fleste tilfælde kan regne med at modtage pengene på din konto samme dag, som du ansøger om kreditten. I visse tilfælde kan der, fra du hæver din kredit, til pengene står på din konto, gå en bankdag.

Når kreditten er kommet ind på din profil, er det herfra du vil kunne hæve penge. Du kan nu nemt vælge at få en del af din kredit udbetalt til din bankkonto. Pengene vil herefter være til rådighed på din konto enten samme dag eller dagen efter, men det afhænger i sidste ende af dit pengeinstitut. Står beløbet ikke til rådighed på din bankkonto inden for 3 dage, kan du altid kontakte deres kundeservice, som vil hjælpe dig med at løse problemet.

 

Hvornår skal jeg tilbagebetale mit lån?

Det er ganske simpelt at tilbagebetale kreditten. Det foregår således, at når du modtager den pågældende måneds regning, så vil det skyldige beløb være opgjort på følgende måde: hævegebyret vil udgøre 10 % af den udbetalte kredit, renter vil udgøre 6 % af den udbetalte kredit, mens tilbagebetalingsbeløbet vil udgøre ca. 20 % af den udbetalte kredit inkl. renter og gebyrer. Dette vil tilsammen udgøre din regning hver måned.

Herefter skal du finde din unikke FIK indbetalingskode, hvilken fremgår øverst på din månedsopgørelse, og indbetale beløbet via netbank. Din månedsopgørelse vil blive sendt til dig 30 dage efter kredittens oprettelse. Fakturering klares af deres samarbejdspartner Arvato A/S. Som udgangspunkt vil din indbetaling altid blive registreret på din profil i løbet af 1-2 hverdage, efter du har overført pengene.

 

Online kredit

Med en kredit får du mere frihed, end hvis du optog et traditionelt lån i banken. Du slipper nemlig for en masse besvær med at holde møder med bankrådgivere, at skulle stille sikkerhed, og forklare hvad lånet skal bruges til. I stedet kan du enkelt og billigt få en kredit, som kan hjælpe dig med at få mere luft i budgettet på en let, overskuelig og sikker måde.

Når de har godkendt din ansøgning om kredit, bestemmer du helt selv, hvor meget af din kredit, du ønsker at få udbetalt til din bankkonto. Samtidig skal du kun betale for den kredit, som bliver hævet. Du får altså masser af frihed og fleksibilitet med en kredit.

 

Hvilke krav er der?

Hvis du er interesseret i at låne penge her og dermed vil og kan ansøge om kredit, skal du opfylde deres krav til låntager. For det første skal du som minimum være fyldt 20 år, have en dansk folkeregisteradresse, have et dansk telefonnummer samt have en konto i en dansk bank. Desuden skal du have  MitID, da det skal bruges til at underskrive lånet med.

Der tilbydes desværre ikke kredit til kunder, der er registreret som dårlige betalere i et skyldnerregister såsom RKI (Experian) eller Debitor registret. Dette skyldes, at de udelukkende ønsker at tilbyde kredit til kunder, der har en sund og ansvarlig økonomi. Er du derfor registreret i RKI eller et andet skyldnerregister, kan du desværre ikke låne penge.

 

Gode råd

I forbindelse med optagelsen af en kredit, har denne udbyder samlet en række gode råd, som er værd at have in mente inden du ansøger. For det første bør du altid læse vilkårene grundigt. De sørger for, at gøre deres kreditvilkår så læsevenlige som muligt, således at du nemt kan få dig et overblik over priser, datoer og frister. Du vil altid blive mindet om vigtige ting via SMS eller e-mail, men alligevel anbefaler de, at du altid læser deres simple og nemme vilkår igennem.

Desuden er det altid en god ide, at overveje, om du har luft i budgettet til gebyrer og tilbagebetaling, inden du ansøger om en kredit. Og som de selv skriver, så er deres kredit ikke gratis. Du skal også være klar over, at de udfører et moderne og omfattende kreditcheck af alle ansøgere, som ønsker at ansøge om deres kredit via deres hjemmeside. Dette skyldes, at de som virksomhed har ansvar for kun at give kredit til kunder, der har en fornuftig og sund økonomi.

 

Kontakt kundeservice hvis du har spørgsmål.

Sidst men ikke mindst rådes deres ansøgere om ikke at være generte. Med det mener de, at du endelig bare skal kontakte dem, så du ikke brænder inde med et spørgsmål. Deres dygtige kundeservice sidder i dagstimerne altid klar til at tage imod dit opkald eller e-mail, hvis du har behov for at få svar på et spørgsmål eller har brug for hjælp.

Selvom de er en online virksomhed, går de meget op i at tilbyde dig et menneskeligt kundeservicehold, som har fokus på at give dig personlig og hurtig kontakt og service. Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte dem, hvis du har brug for deres hjælp.

Når man er interesseret i at låne penge, kan det være gavnligt at kende til en række begreber, som ofte bruges i forbindelse med lån og kreditter. Herunder får du nogle af de vigtigste begreber, som du med fordel bør kende til, inden du ansøger om en kredit.

 

ÅOP – Årlige omkostninger i procent

ÅOP er en forkortelse for årlige omkostninger i procent, og er et begreb der dækker over de samlede udgifter i forbindelse med optagelse af en kredit eller et lån pr. år angivet i procent. ÅOP dækker nemlig både renter, gebyrer og andre udgifter forbundet med kreditten eller lånet. Det betyder, at du kan bruge ÅOP til at få et overblik over alle de udgifter, der er forbundet med at låne penge.

 

Debitorrente

Debitorrenten, også kaldet den effektive rente, er et begreb der dækker over de årlige renter inkl. renters rente. Debitorrenten vil variere alt efter, hvor ofte der tilskrives renter på din udbetalte kredit. Når du har en kredit betaler du en fast debitorrente på 6 %

 

Morarente

Morarenten er en rente, som kan blive pålagt, hvis låntager ikke overholder lånets betalingsfrist. Det betyder, at hvis du mod forventning ikke overholder den betalingsfrist, som er aftalt så kan du forvente at der vil blive pålagt morarenter efter rentelovenes anvisninger omkring dette.

 

Forfaldsdato

Forfaldsdatoen er den dag, hvor du skal betale din kredit tilbage. Her vil de bede dig om at overføre pengene til dem, såfremt du ikke i forvejen selv har indfriet hele kreditten.

 

Inkasso

Avarto A/S er deres inkassopartner. Det betyder, at skulle en betalingsfrist blive overskredet, så vil fordringen, det vil sige det beløb, der skyldes, blive overdraget til dem efter den gældende lovgivning. Her er det også vigtigt at være opmærksom på, at betalingen kun kan ske med frigørende virkning til inkassopartneren.

 

Trustpilot og anmeldelser

Bedømmelse på Trustpilot er 4.4/5 – Anmeldt af over 150 brugere.

 

Nordcredit kundeservice Hjemmeside, adresse tlf nr. og kontakt information

 

Hjemmeside, adresse og kontakt information

 

Nordcredit

 

Adresse.
Bredgade 30
1260 København K

CVR nr: 38003399

Åbningstider
Mandag – fredag Kl. 9 – 16
Weekend. Lukket

Telefon nummer 78793734

Lainasto Oy står bag Nordcredit

 

SE ALLE LÅNEUDBYDERE

Scroll to Top