Sådan handler du med guld

Handle med guld  –  Sådan handler du med guld

Fordelagtigt at investere i guld.

Guldpris for 24K i danske kroner er 333,83 kr per gram i marts 2020

Siden finanskrisen i 2008 er guldprisen steget markant, hvorfor der i dag kan være mange fordele forbundet med at investere i guld.

Men der er måske aldrig nogen, der har fortalt dig: sådan handler du med guld. Vil du vide mere om guldhandel og –investering, så læs med her.

Hvordan kan jeg handle med guld?

Det er ganske simpelt. Hvis du er interesseret i at handle med guld, er den nemmeste måde at gøre det gennem store investeringsfirmaer.

Ved at investere i guld kan du sidde der hjemme foran din computer og investere i guld via din netbank.

På netbank vil du nemt kunne finde nogle af de største investeringsfirmaer, som handler med guld som en form for aktier. Sådan handler du med guld! Find hurtiglån, til køb af guld,

Kan det betale sig at investere i guld?

Ja, i langt de fleste tilfælde vil det i dag godt kunne betale sig at investere i guld.

Guld er en af de mest eftertragtede råvare på vores jordklode, og idet guldprisen netop er steget i løbet af de seneste par år, kan der være mange fordele forbundet med investering i guld.

Det kan især betale sig, hvis du har investeret penge i guld omkring 2006, altså før finanskrisen, da prisen efterfølgende er steget, hvorfor du kan tjene mange penge på at sælge det.

Er det sikkert at investere i guld?

Sikkerheden omkring handel med guld er meget høj, når det foregår gennem netbank.

Handel med guld via netbank i de forskellige banker, fungerer nemlig næsten på samme måde som med aktier.

Hvornår skal jeg sælge guldet?

Det er meget forskelligt, hvornår det kan betale sig at sælge guldet, som du har investeret i.

Hvis du kan se, at du kan få en rigtig god pris for guldet, og man samtidig har forventninger om at markedet er på vej ned igen, så kan det være en god ide at sælge.

Hvis der derimod er forventning om, at markedet er på vej op igen, så kan det ofte betale sig at vente med at sælge guldet.

Hold derfor øje med markedet, når du ønsker at sælge.

handler med guld barre

Der er virkelig mange, der gennem tiderne har fået fingrene i klemme, stået med skægget i postkassen, simpelthen er blevet taget på sengen, vedrørende deres private økonomi.

Tiderne skifter som bekendt, og nogen gange er der opgangstider, når det kommer til finans- og boligmarkedet, og nogen gange går det virkelig skidt.

Økonomisk krise

Nogle af de mest kendte eksempler på, hvor skidt det kan gå, hvis man er uheldig, er selvfølgelig krakket i Wall Street i USA i 1929, hvor store dele af verdens økonomi gik helt til bunds, fordi alle var blevet så afhængige af ét lands økonomi, nemlig Amerikas økonomi.

Et andet kendt eksempel er den forfærdelige økonomiske krise i Tyskland i 30’erne, som jo faktisk kom som en konsekvens af det store krak i Wall Street.

Økonomien i Tyskland løb helt løbsk, og et brød kostede til sidst flere millioner i indkøbspris, og dette var jo selvfølgelig ikke holdbart i længden.

Denne krise var i sidste ende med til at bane vejen for, at Hitler kom til magten. Er du ramt af krise?

Senest oplevede vi den moderne finanskrise, som måske havde sit højdepunkt, hvis man da kan kalde det det, omkring 2008.

Verdensmarkedet er blevet utrolig tæt sammenknyttet, og hvis det går dårligt for et af de såkaldte ”store” lande, som for eksempel USA eller Kina, så kan det virkelig mærkes ”i den anden ende”.

Handel er som bekendt noget, der går på tværs af landegrænser, og derfor kan det have store konsekvenser for alle verdens lande, hvis først et af de store lande har problemer med deres økonomi.

Handle med guld

I 2008 så man, hvor hurtigt den dårlige økonomiske situation i USA kom til at påvirke lande i Europa, også Danmark.

Boligmarkedet i Danmark var måske et af de områder, hvor det virkelig ramte hårdt, da finanskrisen kom.

Der var en masse mennesker, der havde regnet med friværdien i deres huse og dermed planlagde deres private økonomi efter penge, som de i virkeligheden fysisk slet ikke havde.

Dette havde for nogle store konsekvenser, hvor de blev nødt til at sælge deres huse og sommerhuse med store økonomiske tab, og denne tid er for nogle virkelig blevet til skræk og advarsel om, at man virkelig skal passe meget på med sit forbrug, og man samtidig også skal passe meget på, hvor man sætter sine penge henne, og man har samtidig også sat øget fokus på de nyeste sms låne-metoder, som man blandt andet brugte under finanskrisen, som virkelig var tæt på at ruinere mange mennesker, hvor de simpelthen sad i gæld til halsen og ikke kunne se nogen vej ud af den kæmpestore gæld, som de havde rodet sig ud i.

Guld er tryghed!

Men lige præcis dette med, hvor man sætter sine penge hende, det vil sige, hvordan man investerer sine penge, eller om man overhovedet investerer dem på nogen måde, det er ændret ret meget siden finanskrisen.

Folk har fundet andre metoder, hvor de synes, at det er mere sikkert og hensigtsmæssigt at placere sine penge, og en af disse metoder er at handle med guld.

Markedet for at handle med guld er steget voldsomt de senere år, og det er måske sket i kølvandet på finanskrisen, hvor nu måske i stigende grad har indset fordelene med at investere deres penge i noget, som er lidt mere sikkert, hvor de finder en hvis grad af tryghed, og dette vurderer mange mennesker i dag er i guld.

Guldprisen er også vokset markant de senere år, og særlig hvis man havde placeret sine penge i guld omkring år 2006, så havde man virkelig kunne tjent kassen ved at sælge sit guld, for prisen på guld blev altså tredoblet i løbet af fem år.

Dette viser helt klart, at guldmarkedet er noget, som man seriøst skal til at overveje at sætte penge i, for det viser sig, at der er rigtig mange mennesker, der oplever, at det giver en ret stort indtjening af sig.

Men hvordan handler man egentlig med guld.

Men hvordan handler man egentlig med guld. Dette kan umiddelbart virke til at være lidt uoverskueligt, for det lyder farlig fornemt og meget indviklet at handle med guld, men det er det i virkeligheden slet ikke.

Den mest enkle måde at handle med guld på er, at man går gennem nogen af de største amerikanske investeringsfirmaer, som har virkelige fysiske guldreserver som garanti for dine penge.

Du kan i virkeligheden sidde hjemme og investere i guld gennem din netbank.

Inde på din netbank finder du nogle af de største investeringsfirmaer, som handler med guld som en slags aktier, og det går strygende for dem i øjeblikket.

Du behøver altså ikke at have de helt store betænkelighed ved at sætte dine penge i den mest eftertragtede råvare på kloden, nemlig guld.

Guld har en helt unik historie

Guld har en helt unik historie bag sig som råvare. Guld har til alle tider været noget eksklusivt, som man kunne bruge til at pynte med.

Dette kunne bruges til blandt andet smykker, som det jo også bliver brugt til i dag, men det kunne også bruges til at beklæde betydningsfulde bygninger.

For eksempel kan man i dag se, at der er rimelig mange religiøse bygninger, der benytter sig af guld for virkelig at vise Guds storhed.

Guld har også drevet mange mennesker til vanvid. Der er jo nok mange, der har hørt om, at guld har drevet mennesker til vanvid i den forstand, at de er taget ud på en slags eventyr rejser, og deres mål er fuldt og fast koncentreret om at finde guld.

De bruger en masse tid og en masse penge på at finde guld, og det er virkelig de færreste, der kan leve af det.

Men sommetider støder man på, at man finder ret store mængder guld, og det bliver de opdagende mennesker jo selvfølgelig glade for, for det er jo det, som de i virkeligheden ofte har viet deres liv til.

handle med guld

Guld er en god investeringsvare

Guld er blevet en virkelig god investeringsvare, som det er blevet forklaret i det foregående.

Og lad dig endelig ikke skræmme, hvis du har lyst til at prøve at eksperimentere lidt med at sætte dine penge i guld.

Det er ikke svært at handle med guld, for de allerfleste har jo, i disse moderne tider, en computer stående derhjemme.

Derfra kan du faktisk bare gå ind under nogle af de investeringsnavne, som du kan vælge imellem, og selv om dette virker lidt utrygt, så er det overhovedet ikke tilfældet.

Det er nemlig således, at når netbanken godtager, at man kan investere i guld, så er sikkerheden meget høj, og det fungerer ellers bare ret meget ligesom aktier.

Man kan følge med i, om kursen på guld bliver høj, som den jo har været i flere år, eller om den er på vej ned.

Hvis der er virkelig store udsving, og det kan der nogen gange godt være, så er det måske godt lige at følge med igennem en dag for lige at se, hvad det hele udvikler sig til.

Man skal jo ikke være bleg for at sælge det guld, som man har investeret i, hvis man nu er ved at få en god pris for det, og man forventer måske, at markedet er på vej ned igen.

Omvendt kan det også lige have gået virkelig dårligt med handlen af guld, men at det er på vej op ad, og så skal man lige beholde sit guld for sig selv. Se kurserne på guld, se kurser

Scroll to Top