Coop Bank lån

Se billige alternative tilbud til et Coop Bank lån

 

Få hjælp til at finde og skifte bank:

Dette er annoncelinks.

 

Coop Bank lån – betalinger, opsparinger og lån.

Coop Bank er ejet af Coop amba og blev startet op i 2013. Hos Coop Bank lån får du hjælp med din daglige økonomi, betalinger, opsparinger og lån. Banken er let at bruge – det kan enten gøres gennem internettet eller i Coop-butikkerne tættest ved dig.

 

Coop Bank lån

Coop tilbyder dig to forskellige MasterCards. Begge kort kan bruges i udlandet og er både kreditkort og medlemskort. Det første MasterCard hedder Coop MasterCard Kredit (MasterCard uden årligt kortgebyr).

coop-bank-logo

 

Du køber ind i Coop uden at betale gebyr, har mulighed for særlige medlemstilbud og rabatter, og hver gang du bruger kortet i en Coop-butik eller online (coop.dk), optjener du 20% ekstra point.
Med 50.000 kr. i kredit er det også smart at have med som pengekilde på en rejse. Så kan et lån være et godt valg for dig.

Det andet MasterCard hedder Coop MasterCard SORT. (MasterCard Sort er udgået) Med dette kort medfølger rejse- og afbestillingsforsikring. Uanset hvor du skal hen, er der op til 50.000 kr. i kredit. Og du er bl.a. forsikret, hvis du bliver nødsaget til at aflyse din rejse, hvis din bagage er forsinket, eller hvis du bliver syg i løbet af din rejse.

Og der er intet gebyr fra Coops side, når du hæver penge i udlandet. Derudover medfølger de samme medlemsfordele som ved det almindelige Coop MasterCard.

Coop bank lån

 

Konto hos Coop Bank.

Når du opretter en konto hos Coop Bank, bestemmer du selv, hvad kontoen skal tjene som – lønkonto, NemKonto eller budgetkonto. En anden mulighed er at bruge kontoen som en madkonto, hvor du overfører penge hver måned til mad.

Dermed kan du hurtigt få et bedre overblik over dit forbrug.
Du kan enten oprette kontoen med et debet kort (dette kort kan ikke overtrækkes, så du kommer ikke til at bruge mere, end du har) eller med Visa/Dankort (dette kort giver mulighed for at oprette en kassekredit og er uden begrænsninger).

Coop Bank Visa/Dankortet kan selvfølgelig bruges i alle butikker (ikke kun Coops) og fungerer som et helt almindeligt betalingskort.

 

Lån og kassekredit hos Coop Bank.

Coop Bank tilbyder dig forbrugslån. Med et sådan forbrugslån kan du få hjælp til at betale uforudsete udgifter, få mere luft i din økonomi eller finansiere dine største drømme. Du afbetaler et fast beløb hver måned på en periode mellem 12 – 96 måneder alt efter, hvor stort et lån det drejer sig om.

Du kan enten optage et Coop Bank Lån 20+ eller Coop Bank Lån 50+. Med Coop Bank lån 20+ kan du låne mellem 20.000 og 75.000 kr. til en rente på 9,95%. Med Coop Bank Lån 50+ kan du låne mere, nemlig mellem 20.000 og 350.000 kr. til en rente fra 3,95 % – 12,95 %. Ved begge lån behøver du ikke at kunne stille sikkerhed.

En kassekredit er for dig, som gerne vil have lidt ekstra penge at gøre godt med i hverdagen. Hvor meget, du trækker af din kassekredit, er helt op til dig. Du får kredit på op til 50.000 kr. og en god rente, som du selvfølgelig kun betaler, når du bruger af kassekreditten. På Coops hjemmeside kan du finde yderligere informationer.

coopbank

 

Coop billån – med eller uden udbetaling.

Coop Billån tilbyder en attraktiv finansieringsmulighed for dem, der ønsker at købe en bil, med fleksible vilkår der appellerer til et bredt spektrum af bilkøbere. Det særlige ved et billån fra Coop er, at det er designet til at være økonomisk tilgængeligt, hvilket gør det muligt for kunderne at anskaffe sig en bil uden at belaste deres økonomi unødigt. En af de mest tiltalende aspekter ved Coop Billån er muligheden for at optage lånet med eller uden udbetaling, hvilket giver kunderne frihed til at vælge den finansieringsstruktur, der bedst matcher deres økonomiske situation og præferencer.

Den konkurrencedygtige rente, der tilbydes med Coop Billån, sikrer, at lånet er en af de mest omkostningseffektive måder at finansiere en ny eller brugt bil på. Denne tilgang er i tråd med Coops overordnede mål om at tilbyde værdiskabende finansielle produkter til sine medlemmer og kunder, der kombinerer økonomisk fordel med praktisk anvendelighed.

Ydermere er ansøgningsprocessen for et Coop Billån enkel og ligetil, hvilket betyder, at potentielle bilkøbere hurtigt kan få klarhed over deres finansieringsmuligheder og tage det næste skridt mod at købe deres ønskebil. Coop Billån fremstår således som en ideel løsning for kunder, der søger en problemfri og økonomisk fordelagtig måde at finansiere deres næste bilkøb på.

 

Få en højrentekonto hos Coop Bank lån.

Hvad er en højrente konto egentlig? Hvis du har en større sum penge, som du ikke skal bruge på nuværende tidspunkt, kan du oprette en højrente konto. Coop Bank kan så ”låne” af dine penge, men betaler dig til gengæld renter som tak for lån.

Dette er en god mulighed for at spare penge op til eksempelvis rejser, gaver, bryllup eller barnedåb og samtidig modtage en høj indlånsrente.

Det er helt op til dig, hvor mange penge du vil sætte ind på højrente kontoen, dog har Coop Bank lån et loft på 250.000 kr. Pengene er ikke bundet for mere end 12 måneder af gangen.

 

Bankservice hos Coop.

Coop har 1.200 butikker, hvor du gratis kan hæve eller indsætte penge på dit Coop Bank-kort og sendte betalingskort og checks til banken. Indbetalinger og hævninger foretages med et Coop betalingskort eller kreditkort oppe ved kassen.

Bagefter modtager du en kvittering fra kassemedarbejderen som et bevis på, hvilke ændringer du har fået fortaget på din konto. Husk at gemme kvitteringerne. Alt dette kan du gøre, imens du køber ind. Vær opmærksom på, at det kan variere fra butik til butik, hvor meget du kan hæve (max 4000 kr. af gangen) og på hvilke tidspunkter af dagen.

 

Coopbank selvbetjening over mobiltelefonen og computeren.

Du har også mulighed for selvbetjening gennem Mobilbank, Netbank og Swipp.

Med mobilbank kan du tjekke op på dine konti, overføre penge mellem dine konti, betale regninger eller komme i kontakt med bankens medarbejdere. Det samme kan du med Netbank, men over Netbank kan du også ansøge om billig lån til studerende, modtage beskeder fra din bankrådgiver og oprette budgetter.

Med Swipp kan du overføre mindre pengebeløb nemt og over mobilen. Du kan swippe op mod 50.000 kr. om dagen. Du tilmelder dig Swipp på din mobilbank. Du slipper hermed for at skulle have kort og kontanter på dig.

 

Bliv medlem hos Coop.

Coop Bank har sit hovedkontor i Albertslund og har i alt ca. 60 ansatte. Coop Bank lån er en bank for de 1,4 millioner medlemmer af Coop. For at blive kunde hos banken og modtage gode renter og gode vilkår, skal du altså være medlem af Coop.

Du kan tilmelde dig Coop på nettet. Når du har fået et medlemskab, betyder det, at du er medejer af Coops butikker og Coops Bank lån, og du modtager en masse fordele. Et medlemskab hos Coop koster kun 200 kr., og ved en eventuel udmeldelse får du dine penge tilbage igen.

 

Her er nogle af de fordele, du oplever ved at have et medlemskab:

-Det bliver nemmere at betale i Coops butikker.
-Du får adgang til tilbud og rabatter hos Coop.
-Hvis du opgraderer dit Coop-kort til et gratis betalingskort, får du 20% ekstra point, hver gang du handler. Dette betyder, at du sparer penge, når du køber ind i en Coop-butik (både Visa/Dankort og MasterCard er medlemskort, og du modtager 20% ekstra point ved brug af begge kort).

På Coops hjemmeside kan du læse mere om Coop Bank, deres tilbud og dine muligheder. Coop Bank går til angreb på Gebyret.

 

NemKonto Coop Bank

 

Trustpilot og Google anmeldelser

Anmeldelser på Trustpilot 3.8/5 – Bedømt af over 1500 forbrugere.

Google vurdering 3.2/5 – Bedømmelse af over 30 brugere

 

Kontakt oplysninger

 

Adresse

Roskildevej 65, 2620 Albertslund

Telefon: 43 86 11 11

CVR: 34887969

Åbningstider:

Mandag – fredag kl. 9-17

Lørdag – søndag lukket

Besøg COOP Bank

 

 

SE ALLE BANKER

 

Scroll to Top