Skjern Bank

Skjern Bank

Som kunde i Skjern Bank vil du opleve, at der er fokus på dig, dine behov og din økonomi. De lægger vægt på nærvær og personlig kontakt mellem bankens rådgivere og kunder, og de står altid klar til at lytte til dine ønsker og planer. Det personlige kendskab mellem rådgiver og kunde medvirker til, at Skjern Bank i højere grad kan sammensætte den bedste, personlige løsning til dig.

I Skjern Bank kan man både være privatkunde og erhvervskunde. Uanset hvilken type kunde du er, vil du dog have god mulighed for at få hjælp til finansielle områder inden for alt lige fra opsparing, pensionsordninger, lån og meget mere. Ønsker du personlig og individuel rådgivning omkring finans i øjenhøjde, så er Skjern Bank altså det helt rette valg for dig der elsker en lokal bank.

 

Få hjælp til at finde og skifte bank:

Dette er annoncelinks.

 

Privatkunde eller erhvervskunde i Skjern Bank.

Når du er kunde i Skjern Bank kan det enten være som privatkunde eller erhvervskunde. Forskellen på de to kundetyper er ikke stor, men de har valgt at adskille private kunder fra erhvervsmæssige kunder, for bedre at kunne tilbyde rådgivning, muligheder og løsninger der passer til de forskellige kundetypers behov.

Som privatkunde er der fokus på din privatøkonomi, mens der er fokus på at finde økonomiske løsninger til din virksomhed, når du er erhvervskunde i Skjern Bank. Alle privatkunder i alderen 14-25 har desuden mulighed for at blive ung kunde, hvor den unge tilbydes en række tilbud og fordele baseret på deres alder.

 

Fordele som ung kunde i Skjern Bank.

Som ung kunde i Skjern Bank på mellem 13 og 25 år, vil du have forskellige muligheder og fordele. Skjern Bank har valgt at dele deres ungdomskoncept op i to pakker, der hver især har gode og tilpassede tilbud til to aldersgrupper. De to koncepter er: 1317 og 1825.

 

skjern bank logo

 

1317 – til unge mellem 13 og 17 år.

Hvis du er ung kunde i Skjern bank på mellem 13 og 17 år, kvalificerer du dig automatisk til at få en 1317 konto, der kan give dig masser af fordele. Du vil få din første faste rådgiver, som vil tage sig tid til at lære dig at kende og lytte til dine ønsker.

Hvis du samtidig vælger at registrere din NemKonto i Skjern Bank vil du få en masse ekstra tilbud som ung kunde med en 1317-pakke. Denne 1317-pakke indeholder blandt andet gebyrfrit mobilbank og netbank hos Skjern Bank, intet budgetgebyr i netbank, gratis valutaveksling i udvalgte lande, gratis hævning af penge i andre banker samt mulighed for sms-kommunikation mellem dig og din rådgiver.

 

1825 – til unge mellem 18 og 25 år.

Som ung kunde har du mulighed for at kvalificere dig til en 1825-pakke, hvis du er mellem 18 og 25 år. På samme måde som med 1317 vil du med 1825 få tilknyttet en personlig, fast rådgiver, som vil lytte til dine ønsker. 1825-pakken er sammensat således, at den indeholder en masse tilbud og fordele målrettet unge mellem 18 og 25 år.

Du kan få del i denne 1825-pakke, hvis du også vælger at registrere din NemKonto i Skjern Bank. 1825-pakken indeholder blandt andet gebyrfri benyttelse af mobilbank og netbank, ingen former for budgetgebyr i netbank, gratis valutaveksling i udvalgte lande, mulighed for gratis at få Visa/Dankort, gratis hævning af penge i andre banker. Halv pris på etableringsomkostninger af kassekredit, billån og privatlån, mulighed for at få en boligkonto eller uddannelseskonto, sms-kommunikation mellem dig og din personlige rådgiver samt mulighed for MobilePay.

 

Få overblik over økonomien med en budgetkonto.

Der kan være mange fordele ved at få overblik over sin økonomi. Ved hjælp af et budgetskema og en budgetkonto i Skjern Banks netbank, har du mulighed for at skabe dig et overblik over din økonomiske situation. Fordelene ved at have lagt sig et budget er, at du 1) får overblik over alle dine indtægter og udgifter, 2) får sat regninger og betalinger i system, 3) får styr på dit månedlige rådighedsbeløb, og 4) får bedre mulighed for at prioritere, hvad du ønsker at bruge dine penge på

Du kan gå i gang med at lægge et budget så snart, du har indsamlet oplysninger om dine indtægter og udgifter. Du vil sandsynligvis kunne finde størstedelen af dine regninger, lønsedler og andre relevante dokumenter i e-Boks, men du kan også tage et kig på oversigter fra Betalingsservice og dine kontoopgørelser fra det seneste år. Eksempler på indtægter kan være lønindkomst, pension, boligstøtte samt SU, mens eksempler på udgifter kan være husleje, licens, telefoni, internet, el, vand og varme, afdrag på gæld osv.

Inde i din netbank kan du lægge dit eget budget, hvor du har mulighed for at indtaste alle dine budgetposter. Her kan du altså få et nemt og hurtigt overblik over din daglige økonomi. Det koster kun 5 kr. for hvert budget, du gemmer inde i netbanken. Har du brug for hjælp til at lægge et budget, så kan du altid kontakte din personlige rådgiver i Skjern Bank

 

Spar penge op i Skjern Bank.

Du kan altid få hjælp i Skjern Bank til at finde frem til den helt rigtige opsparingsform for dig. Du har mulighed for at vælge mellem mange forskellige opsparingskonti alt efter, hvad du og din familie har brug for.

For eksempel kan du vælge mellem en børneopsparing til dine børn eller en boligkonto til køb af hus eller ejerlejlighed. Mens nogle opsparingskonti er bedst egnet til at spare op til nogle bestemte formål, kan andre bruges til almen opsparing, hvis du bare gerne vil have en opsparing i baghånden til lidt af hvert.

 

Mange lånemuligheder i Skjern Bank.

Med et lån hos Skjern Bank kan drømmen blive til virkelighed. Uanset om du går og drømmer om at købe en bolig, en ny bil eller noget helt tredje, så kan du finde et lån der passer til dine behov. For eksempel kan du optage et boliglån, et billån, et prioritetslån eller et miljølån, men du har også andre låne- og kreditmuligheder.

 

Boliglån.

I langt de fleste tilfælde vil et boligkøb i dag blive finansieret med et realkreditlån, hvilket udgør godt og vel 80 % af boligens købesum. Skulle du dog have brug for yderligere finansiering, kan du hos Skjern Bank få et tilbyd på et boliglån med en løbetid, der passer til dig og din økonomi.

Du kan også optage et boliglån til at finansiere ombygning, modernisering eller renovering af din bolig, hvis du har ønske om det. Skjern Bank tilbyder flere forskellige løsninger i forhold til boliglån, herunder Skjern Bank Boliglån- og kredit, Prioritet samt Andelsboliglån.

Hvis du ønsker fleksibilitet i din boligøkonomi, bør du overveje Skjern Bank Prioritet, som er et lån med en variabel rente. Du vil sammen med denne type lån få en indlånskonto med den bedste indlånsrente. Det kan være fordelagtigt for dig at bruge et prioritetslån hvis, du ønsker en attraktiv rente med mulighed for at indfri lånet delvist til kurs 100, og hvis du samtidig har behov for fleksibilitet. Du kan desuden få op til 30 års løbetid med mulighed for 10 års afdragsfrihed, og du kan nemt kombinere dette lån med et realkreditlån.

 

Billån.

Skjern Bank kan tilbyde konkurrencedygtige billån til deres kunder. Drømmer du derfor om en ny bil, så kan de være med til at realisere den drøm. Med et billån vil du få mange fordele samt en attraktiv finansiering, der indeholder lave omkostninger samt en nettoydelse på lånet, hvori alle omkostninger er indregnet. For mere information omkring billån, kontakt Skjern Bank i dag; de glæder sig til at høre fra dig.

 

skjern bank kontanter

 

Vælg en pensionsordning der passer til dig.

Som kunde i Skjern Bank har du gode muligheder for at vælge en pensionsordning der passer til dig og dine behov. De tilbyder blandt andet både aldersopsparing, ratepension, livrentepension, selvpension og meget mere.

De mange forskellige muligheder for pensionsordning hænger sammen med, at der ikke findes nogen standardløsning når det kommer til pensionsordninger; vi er alle forskellige og har forskellige ønsker og behov. Hvis du har behov for personlig rådgivning omkring pension og pensionsordninger, kan du få rådgivning, hvor denne form for rådgivning kaldes Pension styring.

 

Skjern Bank tilbyder mange forskellige forsikringer.

I Skjern Bank har du god mulighed for at finde en eller flere forsikringer, der passer til netop dine ønsker og behov. De tilbyder nemlig mange forskellige former for forsikringer. Blandt andet tilbyder de lønsikring, husforsikring, ulykkesforsikring, bilforsikring, ungdomsforsikring m.fl.

 

Lønsikring.

Lønsikring kan være med til at give tryghed, da det er din sikkerhed, hvis du skulle være uheldig at blive arbejdsløs ufrivilligt. Med lønsikring kan du for få kroner om dagen få udbetalt et ekstra beløb udover dagpenge, hvilket gør at du kan sikre dig helt op mod 80 % af din løn.

 

Husforsikring.

En husforsikring gør, at du kan sikre at din bolig kan blive genopført eller repareret, hvis et uheld skulle forekomme. Du vælger endda selv, hvilke skader forsikringen skal omfatte. Det anbefales dog at husforsikringen som minimum omfatter brand- og kaskoskader, men du har også mulighed for at supplere med svampedækning, glas- og kummedækning, rørskadedækning m.fl.

 

Ulykkesforsikring.

Skulle du være så uheldig at blive invalid i en ulykke, vil en ulykkesforsikring kunne give dig økonomisk støtte. En privatsikrings ulykkesforsikring kan give erstatning fra 5 % eller 10 % varigt mén. De udbetalte penge kan bruges til lige dét, du har lyst til at bruge dem på. En ulykke defineres som ”en pludselig hændelse, der forårsager personskade” ifølge privatsikring. Derfor omfattes endnu flere skader i dag af ulykkesforsikringen.

 

Bilforsikring.

Du skal som udgangspunkt altid sørge for at din bil som minimum er dækket af en ansvarsforsikring – det er lovpligtigt. Du kan dog selv vælger, om du foruden ansvarsforsikringen ønsker at være dækket mod eksempelvis tyveri, indbrud og skader.

Hvis du er interesseret i at få en fast præmie på din bilforsikring i Privatsikring, skal du være over 25 år, og du skal desuden have kørt uden skader de seneste tre år, hvor du samtidig skal have haft kaskodækning. At have fast præmie på sin bilforsikring giver dig den fordel, at din bilforsikring ikke bliver dyrere, hvis du skulle være uheldig og få en skade.

 

Ungdomsforsikring.

I samarbejde med Privatsikring kan de tilbyde en forsikring der passer til unges økonomi og behov. Det behøver altså ikke at være dyrt at være sikret. Skjern Bank tilbyder i den sammenhæng en ungdomsforsikring der indeholder en indboforsikring til kunder i alderen 18-30 år. Indboforsikringen dækker ejendele, hvis du skader en anden person samt når du er på ferierejse i op til 60 dage.

 

Trustpilot anmeldelser

Trustpilot anmeldelse 3.1/5 – Vurdering af over 40 forbrugere

 

Kontakt oplysninger

Skjern Bank kontakt oplysninger.

Adresse: Banktorvet 3, 6900, Skjern

Telefonnummer 96821333

CVR nummer: 45801012

Besøg hjemmeside

 

SE ALLE BANKER

 

Scroll to Top