Lånebevis

Lånebevis er en forhåndsgodkendelse til et lån, der ganske simpelt er bevis på, at du kan låne penge hos en långiver/låneudbyder.

Et lånebevis er ofte rigtig praktisk og dejligt at have i forbindelse med køb af bolig, da det kan give dig en følelse af tryghed i forhold til, hvor mange penge du kan låne med sikkerhed.

Sorteringen af lånetilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…”

 

Følgende medier skriver om Tankpenge.dk:

 

Et lånebevis kan samtidig give dig overblik over, hvilke økonomiske konsekvenser et eventuelt boligkøb kan have for dig. Når du har et lånebevis i hånden kan du derfor trygt skrive under på en købsaftale, da du netop ved, hvor mange penge du har til rådighed.

Der findes mange forskellige låneudbydere på nettet der tilbyder at lave lånebeviser, men du vil typisk også altid kunne få lavet et lånebevis hos din bank. Et lånebevis er typisk gyldigt i 6 måneder, hvorefter du bliver nødt til at få lavet et nyt, hvis du endnu ikke har taget et lån.

 

Hvornår kan jeg få brug for et lånebevis?

Der findes flere forskellige situationer, hvor det kan være nyttigt at have et lånebevis. Du kan eksempelvis få brug for et lånebevis i forbindelse med køb af en ny bolig. Her kan lånebeviset være med til at give dig en form for sikkerhed omkring, hvor mange penge du har mulighed for at låne hos en låneudbyder såsom din bank. På den måde ved du, inden du underskriver en købskontrakt på en ny bolig, at du med sikkerhed kan låne det beløb, du står og mangler til boligen.

lånebevis

Hvordan får jeg et lånebevis?

 

Det kan også være rigtig praktisk at få lavet et bevis, før du begynder at lede efter en ny bolig. Når du har fået lavet det, ved du nemlig helt præcist, hvor mange penge din valgte låneudbyder er villig til at låne dig.

På den måde kan du nemmere lede efter en bolig, der passer til dit budget. Samtidig kan det være en stor fordel at kunne slå til med det samme, hvis du pludselig finder drømmeboligen. Hvis du eksempelvis først skal bruge tid på at finde ud af, hvor mange penge du egentlig kan låne i dag, før du kan skrive under på en købsaftale, kan du principielt risikere at din drømmebolig bliver solgt til en anden køber. Med et lånebevis i hånden kan du købe drømmeboligen, så snart du har fundet den.

 

Koster det noget?

Som hovedregel koster det ikke noget at få lavet et lånebevis, men det kan sagtens variere fra låneudbyder til låneudbyder. Sammenlign banker og find det bedste tilbud. De fleste tilbyder i dag at gøre det gratis, og det samme gælder mange online låneudbydere.

Det er dog alligevel en rigtig god ide at undersøge de forskellige låneudbydere, før du beslutter dig for, hvorfra du vil skaffe dit lånebevis.

 

SE ALLE LÅN

 

Scroll til toppen