Leasy lån

Leasy lån –  Ansøg her til forbrug – Lån op til 150.000 kr.

leasy minilån logo

Lån hurtigt 150.000 kr. Ansøg her!

Annonce

Eks.: 10.000 kr. over 84 mdr. Variabel debitorrente: 19,56%. ÅOP: 22,92%. Mdl. ydelse: 227 kr. Samlet tilbagebetaling: 19.067 kr. Samlede kreditomk.: 9.067 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage. 

 

Hvordan ansøger jeg om et Leasy Minilån?

Det er ikke svært at ansøge om et lån hos L'easy. Når du skal i gang med at ansøge om et Leasy Minilån, vil du indledningsvis blive bedt om at angive nogle personlige oplysninger. Leasy vil her gerne kende til dit fulde navn, telefonnummer, e-mail, adresse samt fødselsdato.

Leasy gør i den forbindelse opmærksom på, at dine personlige oplysninger selvfølgelig bliver behandlet fortroligt, hvorfor du ikke skal bekymre dig om at oplyse dem. De personlige oplysninger bruges udelukkende til at være i stand til at give dig den bedst mulige service, når du ansøger om et lån.

Når du har udfyldt alle felter med personlige oplysninger i ansøgningsformularen på Leasy låns hjemmeside, vil du blive bedt om at logge ind med NemID. Så snart du har gjort det, vil du få vist en kvittering på, at din ansøgning er sendt af sted, og du vil kunne forvente at få svar snarest muligt.

Som hovedregel giver Leasy svar på ansøgninger senest 1 time efter ansøgningen er blevet sendt af sted. Dette er dog betinget af, at du vælger at ansøge i deres åbningstid (hverdage kl. 8.00 – 18.00 og weekend 10 – 18)

 

Hvem er Leasy lån?

Leasy Minilån er ejet af 3C Retail. Som navnet antyder et forholdsvist lille lån, der dog sagtens kan bruges til at opfylde store drømme. Leasy Minilån er et fleksibelt lån, som nemt kan skræddersys, så det passer bedst til dig, og det du har behov for. Med over 25 års erfaring på markedet kan du trygt vælge at ansøge om et lån hos Leasy.

Leasy tilbyder rådgivning til kunder i hele Danmark såvel som i Sverige og Norge. Leasy sælger desuden alt inden for hårde hvidevarer og elektronik, herunder TV, digitalkameraer, computere og smartphones.

De kan i den forbindelse altid tilbyde både god og faglig rådgivning såvel som hjælp til finansiering via Leasy Minilån. Når du vælger at optage et Leasy Minilån, så får du altså et lån der kan bruges til at opfylde store drømme til små månedlige tilbagebetalinger.

 

Hvor meget kan jeg låne?

Du har mulighed for at få et lån på op til 150.000 kroner.

 

Hvad er alderskravet for at ansøge?

Alderskravet til dette lån er minimum 20 år.

 

Kan jeg få lån trods RKI?

Nej lån er udelukket hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret.

 

Hvornår sker udbetaling af lånet?

Du får svar på din ansøgning på 1 time. Pengene udbetales efter 1-2 hverdage

 

Hvornår sker udbetalingen af lånet?

Du kan vælge at afdrage lånet over op til 10 år.

 

Leasy minilån – 3 lånekrav til dig.

 

  • Du skal være fyldt 20 år.
  • Du skal kunne dokumentere din indkomst
  • Ikke være i RKI

 

7 fordele du ikke må gå glip af.

 

  1. Kredit op til 150.000 kroner
  2. Afbetale over 102 måneder
  3. Du skal ikke stille sikkerhed
  4. Underskrift med NemID
  5. Hurtig afvikling af lånet
  6. Betal ud, når du vil
  7. Hurtig svar på ansøgningen

 


Leasy minilån – få et lille lån.

Det kan godt være at Leasy Minilån er blandt nogle af de mindre lån i Danmark, Sverige og Norge, men det betyder ikke, at det ikke kan bruges til at opfylde store drømme. Hvem siger at store drømme skal koste mere end 150.000 kr.?

Leasy har du nemlig mulighed for at låne mellem 10.000 kr. og 150.000 kr., og du vælger helt selv, hvor lang tid lånet skal løbe. Du har altså mulighed for frit at sammensætte et lån, der passer til dine behov og drømme, og så skal du endda ikke bekymre dig om at forklare, hvad din drøm går ud på. Du kan bruge pengene præcis, som du ønsker.

Det er både nemt og hurtigt når du ansøger om lån hos Leasy, hvor du kan bruge NemID til at underskrive lånet. Der er desuden ikke de helt store krav til låneansøgeren, hvorfor de fleste har gode muligheder for at optage et lån her. Vælger du at optage et Leasy lån, får du altså et mindre lån med små månedlige ydelser men med en mulighed for at opfylde store drømme.

leasy minilån logo

 

Nemt at låne op til 150.000 kr. til dét, du drømmer om.

Det er langt fra svært at låne penge ved Leasy. Med et Leasy Minilån kan du låne helt op til 150.000 kr., og du bestemmer helt selv, hvilken drøm pengene skal bruges til at opfylde. Du vælger selv, hvor mange penge du ønsker at låne, og kan i den henseende låne mellem 10.000 kr. og 150.000 kr.

Du vælger også selv lånets løbetid, hvor du kan vælge fra 36- 102 måneder alt efter dit behov. Når du vælger lånets beløb og løbetid, vil du samtidig have mulighed for direkte at se, hvad din månedlige ydelse vil være på. På den måde kan du nemt tilpasse lånet, før du ansøger, så du er sikker på, at det passer til dig, din økonomi og dine behov.

 

Leasy kreditvurderinger.

Leasy har valgt at foretage kreditvurderinger af alle deres kunder i forbindelse med en ansøgning om et lån. Hvis du derfor ansøger om et lån ved Leasy, kan du forvente at der bliver foretaget en individuel kreditvurdering af dig og din økonomiske situation jævnfør din ansøgning og de oplysninger, du har opgivet der.

I forbindelse med kreditvurderingen vil Leasy fastlægge dit lånebeløb samt din rente. Der er altså ingen fast rente, men derimod tilpasser Leasy renten til hver enkelt låneansøger. Når Leasy har godkendt din låneansøgning, vil du få en låneaftale, som vil indeholde en præcis, individuel og årlig effektiv rente.

 

Underskriv lånet med NemID.

Leasy tilbyder mulighed for at underskrive din låneaftale med NemID, når du har ansøgt om et Leasy Minilån. At underskrive låneaftalen med NemID medvirker til, at du kan få lånet udbetalt hurtigere. Det er altså en stor fordel at benytte NemID, hvis du er ivrig efter at få pengene udbetalt hurtigst muligt. Det er desuden ganske nemt at underskrive med NemID. Når din ansøgning er blevet godkendt, vil du få tilsendt en E-mail der indeholder et link til låneaftalen, hvor du elektronisk kan signere den.

Du skal bare følge linket, logge ind med NemID, og så får du adgang til låneaftalen. Ønsker du at godkende aftalen, kan du her vælge at bruge din elektroniske NemID signatur. Du vil også have mulighed for at gemme en kopi af låneaftalen, hvis du har lyst til det. Udbetalingen af lånet vil ske umiddelbart efter, at Leasy har fået den underskrevne låneaftale sendt retur online.  Typisk efter 1-2 hverdage.

 

Få krav til låneansøgeren.

Det kræver ikke særlig meget af dig som låneansøger for at være i stand til at ansøge om et lån hos Leasy. Leasy har nemlig ikke mange krav til deres låneansøgere i forbindelse med et Leasy Minilån. Så længe at du er minimum 20 år gammel, ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret og er i stand til at kunne dokumentere din indtægt, så har du god mulighed for at låne penge.

 

Læg et budget før du låner penge.

Det kan altid anbefales, at du starter med at gøre dig et overblik over din økonomiske situation, før du begynder at låne penge. Leasy anbefaler i den forbindelse alle deres kunder og potentielle låneansøgere at starte med at lægge et budget, før de ansøger om et lån.

Ved at lægge et budget, kan du få et mere realistisk billede af din økonomiske situation; du kan bedre få overblik over alle dine udgifter og indtægter. Ved at lægge et budget får du samtidig et bedre overblik over dit månedlige rådighedsbeløb, hvilket kan være fordelagtigt at kende, når man skal låne penge.

 

leasy lån

 

Ved at kende sit månedlige rådighedsbeløb, kan man nemlig bedre sammensætte et realistisk og ansvarsfuldt lån, hvor man kan vælge en månedlig ydelse, der passer til ens økonomiske situation. Hvis du ikke har meget erfaring med budgetter, kan du på Leasy Minilåns hjemmeside finde et link til et budgetskema, der er klar til brug.

 

Afbetal dit Leasy Minilån via betalingsservice.

Et andet godt råd fra Leasy er, at afbetale lånet via Betalingsservice.

Ved at benytte Betalingsservice kan du nøjes med at tilmelde regningen på lånet én gang, hvorefter pengene automatisk vil blive trukket fra din konto én gang om måneden. Så skal du ikke tænke mere på det.

De har det største udvalg til nogle af de laveste priser og leverer service, der altid er i top. Derudover tilbyder Leasy lån som nogle af de eneste, at man kan købe sine varer på afbetaling til ganske favorable renter. Der er flere forskellige løsninger at vælge i mellem, så du skal nok være sikker på at finde en finansiel løsning, der passer lige præcist til dine behov og din pengepung.

Det er ikke altid nemt at finde pengene, når der er brug for dem. Ofte vil en ny fladskærm ikke være til at hive ud af det blå på et fast, månedligt budget. For de fleste vil det være langt lettere at undvære et mindre beløb hver måned i en længere periode. På den måde er der stadig plads i budgettet til en aften i byen hist og her uden, at du er tvunget til at leve af havregrød eller pasta med ketchup.

 

Afbetalingsformer Leasy lån – hvor lang løbetid?

Når du køber et produkt af Leasy lån får du muligheden for at vælge den finansieringstype, der passer dig allerbedst. Leasy minilån tilbyder både forskellige former for finansiering. Man kan for eksempel vælge at betale et lavt beløb hver måned i 36-102 måneder med en fast årlig debitorrente. Dette er den mest overskuelige løsning, hvis ikke man kan se udsigt til at få de helt store beløb udbetalt i den nærmeste fremtid.

Skulle man dog være så heldig pludseligt at finde luft i økonomien. Så kan man altid vælge at udbetale resten af beløbet, når man ønsker det. Hvis man hellere vil have afbetalt sin vare hurtigst og billigst muligt.

 

Leasy lån laver en kreditvurdering på dig.

Kriterier for samlet kreditvurdering.

For at kunne hjælpe dig med det samme, så må du ikke være registreret i RKI.

Det kommer helt an på din nuværende økonomiske situation, om du er registreret som dårlig betaler hos RKI, og hvad din generelle kreditvurdering lyder på. For at kvalificere dig til et lav rente lån, er du nødt til at indvillige i, at Leasy lån laver en kreditvurdering på dig.

Kreditvurderingen afgør herefter hvor stort et lånebeløb, du kvalificerer dig til, og til hvilken rente.

Her kan du få lån op til 150.000 kr. og behøver ikke at stille nogen former for sikkerhed. Her får du desuden muligheden for selv at bestemme over tilbagebetalingen af lånet. Sidst, og vel egentlig også mindst, findes Leasy Minilån.

Denne type lån lader dig optage lån op til 150.000 kr. og her bestemmer du også over, hvordan du gerne vil betale lånet tilbage. Her kan du vælge i mellem at betale minilånet tilbage i løbet af 36 – 102 måneder og du får lynhurtigt svar, og får sat pengene ind på din konto. Det bliver næsten ikke nemmere med Leasy minilån!

 

Installation og levering hos L'easy.

Hvis du vælger at købe noget af Leasy lån følger der ikke kun en yderst fordelagtig afbetalingsplan med, der følger også en høj service med. Leasy leverer nemlig, når det passer dig – også selvom det tidspunkt er om aftenen eller i weekenden. Peter leverer og installerer.

Det betyder, at selvom du har bestilt en fladskærm ud til sommerhuset, behøver du ikke tage fri fra arbejde en mandag for at få det leveret ud til sommerhuset. Du kan simpelthen bare få den leveret, når du og din familie alligevel er der i weekenden! Nemt og enkelt.

Derudover tilbyder Leasy lån også den service at få sluttet dit eller dine nye apparater til. Så alting fungerer som det skal. Det er ikke altid helt let at ordne alt muligt elektrisk og teknisk selv. Så der er det rart, at der følger en tekniker (bedre kendt som Peter) med ud ved leveringen. Og han (eller hun) smutter ikke, før det hele virker.

Levering er også noget, man bestemt kan nyde godt af. Hvis man bor højere oppe end 1. sal. Leasy's leveringsfolk er trænede inden for tunge løft og forstår, hvordan de skal komme op og ned ad trapper selv med meget tunge pakker – noget den gennemsnitlige dansker måske ikke helt har den samme flair for.

 

Gode råd

Hver gang, man skal ud at låne penge, er det vigtigt, at der er nogle ting, man gør sig klart på forhånd. Det kan for eksempel ikke anbefales, at man låner penge, hvis man allerede har gæld. Især ikke, hvis det er i form af klatgæld her og der. Få dig derfor et grundigt overblik over din økonomiske situation, før du begiver dig ud i et lån.

L'easy har også lanceret Modus Finans. Læg gerne et budget for din husholdning, så du ved helt præcist, hvad du har at rutte med hver måned. På den måde er der ingen udgifter, der pludselig kommer bag på dig. Det er desuden altid en god idé at være mere pessimistisk end optimistisk, når det kommer til økonomi.

Skyd hellere på, at regningerne bliver højere, end du reelt tror, end at det omvendte sker og du sidder tilbage med en lang næse. Livet er for kort til at undvære – lån hellere til livet med Leasy lån. I deres udvalg finder du Nordiclån og Leasy tilbyder også Spargo Finans

 

Trustpilot og anmeldelser

Bedømmelse Trustpilot Score 4,3/5

 

Hjemmeside, adresse og kontakt information

L'easy A/S

leasy minilån logo

Telefon nummer kundeservice
88 88 88 88

Åbningstider
Hverdage 8.00 – 18.00, lørdag – søndag 10 – 18
Adresse
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C

CVR: 21478008

SE ALLE LÅNEUDBYDERE

 

Scroll to Top