Lånebanken

Lånebanken – Lån op til 50.000 kr.
Udfyld ansøgning – Underskriv med NemID og Lånet udbetales direkte til din Nemkonto.

  • 5.000 - 50.000 kr Lån max
  • 18 år Alder min.
  • 27,10 - 57,10 % ÅOP
  • 12 - 60 md Løbetid

Repræsentativt eksempel: Ved et lån på 40.000 kr. over 5 år. Månedlig ydelse fra 1.162 kr. Årlig variabel debitorrente fra 23,14%. ÅOP fra 27,40%. Samlede kreditomkostninger fra 29.675 kr. Samlede tilbagebetaling fra 69.675 kr. Løbetid 1-5 år. Maksimal ÅOP 57,10%.

På Lånebankens hjemmeside, er der god mulighed for at låne penge til det, du står og har brug for. Som del af både SPARXPRES og Spar Nord er Lånebanken en troværdig og tillidsfuld låneudbyder, der tilbyder lån på mellem 5.000 kr. og 50.000 kr. Det er ganske nemt at låne penge hos Lånebanken, da de kun stiller få betingelser til dig som låntager, og du skal heller ikke stille sikkerhed for lånet. Ansøgningsprocessen er også nem, og du kan regne med at få hurtigt svar på ansøgningen samt hurtig udbetaling af lånet. Der er altså mange gode grunde til at optage et lån hos Lånebanken.

Værd at vide om Lånebanken

Som låner hos Lånebanken kan du føle dig helt tryg ved at optage et hurtig lån. Lånebanken er nemlig en del af SPARXPRES og Spar Nord, og er derfor en låneudbyder, der således er underlagt tilsyn af Finanstilsynet. Som del af SPARXPRES hjælper Lånebanken hver dag mange danskere med at få opfyldt deres drømme ved hjælp af et hurtig lån. Du kan låne penge til lige det, du har brug for, hvad enten du drømmer om en ferie med familien, et nyt lækkert fjernsyn, et nyt køkken eller noget helt andet. Ansøg i dag på lånebanken og få hurtigt svar på din ansøgning.

Lån op til 50.000 kr. hos Lånebanken

Som låntager kan du låne alt mellem 5.000 kr. og 50.000 kr. hos Lånebanken. Uanset størrelsen på lånet kan du altid låne penge hos Lånebanken uden at bekymre dig om at skulle stille sikkerhed. Når du optager et lån på lånebanken kan du selv vælge længden på lånets løbetid. Du kan vælge mellem enten 12, 24, 36, 48 og 60 måneder, således at du kan vælge den løbetid, der passer bedst til dig og dine økonomiske behov. Når du vælger dit ønskede lånebeløb og løbetid, kan du på deres hjemmesides ansøgningsformular med det samme se, den månedlige ydelse for dit specifikke valg. Dette kan også være en hjælp for dig, da du bedre kan vælge et lån der er passende til din situation.

Kun 3 betingelser hos Lånebanken

Det er ganske simpelt og nemt at låne penge hos Lånebanken; de har nemlig kun 3 overordnede betingelser til dig som låntager, som du skal opfylde for at låne penge. Den første betingelse er, at du skal være fyldt minimum 18 år, for at være berettiget til at låne penge på lånebanken. Den anden betingelse er, at du skal have en årlig indkomst på mindst 125.000 kr. Selvom der ikke er krav om at stille sikkerhed, når du optager et lån hos Lånebanken, vil de alligevel gerne sikre sig, at du har en stabil indkomst, der gør at du nemt kan tilbagebetale lånet rettidigt.

Betingelser for at kunne låne.

1. Minimum 18 år
2. Årlig indkomst på 125.000 kr.
3. En stabil indkomst

Den tredje og sidste betingelse er, at du ikke må være registreret som dårlig betaler i hverken RKI eller Debitor Registret. Udover disse 3 betingelser, så skal du selvfølgelig også kreditvurderes af en medarbejder hos Lånebanken, før du kan bevilges et lån. Dette sker automatisk, når du sender en ansøgning af sted til Lånebanken.

Sådan ansøger du om et lån hos Lånebanken

Når du skal i gang med at ansøge om et lån hos Lånebanken, skal du starte med at gå ind på deres hjemmeside. På forsiden af hjemmesiden vil du blive mødt af en ansøgningsformular, hvor du kan vælge dit ønskede lånebeløb, vælge løbetid for lånet og se den månedlige ydelse for netop dit valgte lån. Når du har besluttet dig, skal du angive dit fulde navn og en gyldig e-mailadresse, hvorefter du kan klikke på ’Start din ansøgning’ for at komme i gang.

Information om lånet

I den næste del af ansøgningsprocessen skal du starte med at angive, om du er registreret i RKI eller Debitor Registret. Lånebanken kan nemlig ikke tilbyde lån til personer, der er registreret som dårlige betaler i et eller begge af de to førnævnte registre. Herefter vil du blive bedt om at bekræfte, hvor mange penge du ønsker at låne, samt over hvor lang tid lånet skal løbe. Her skal du desuden angive dit formål med at optage lånet, og du skal også fortælle Lånebanken, om du ønsker at ansøge om et nyt lån eller en forhøjelse af et allerede bestående lån, du har hos Lånebanken. Det gør du ved at klikke enten på ’Nyt lån’ eller ’Forhøjelse’.

lånebanken 50000krAnsøg om 50.000 kr. hos Lånebanken

Information om dig selv
Herefter vil du blive bedt om at angive en række oplysninger om dig selv. Her skal du bekræfte, at du har skrevet dit fulde navn og e-mailadresse korrekt samt angive dit CPR-nummer, din civilstand (om du er gift, single eller noget helt tredje), dit telefonnummer, dit statsborgerskab, din fulde adresse inkl. postnummer og by, din stillingsbetegnelse, dit firma eller uddannelsessted, din jobtitel samt startdato på dit job. Desuden skal du angive, hvorvidt du er medlem af en a-kasse og oplyse Lånebanken om din månedlige indkomst både før og efter skat.

Information om andre lån, kreditkort og bankkonto

Til allersidst skal du angive, om du har optaget nogle nye sms lån hos andre finansieringsselskaber, hvorvidt du er indehaver af et Visa/Dankort eller ej, hvilke andre kreditkort du eventuelt har, samt angive det kontonummer og registreringsnummer du ønsker at benytte i forbindelse med udbetaling af lånet. Herefter kan du skrive en bemærkning, hvis du har en, og ellers skal du bare afslutte med at acceptere betingelserne og klikke på ’Send ansøgning’. Du skal altså ikke selv gøre mere herefter, udover at vente på svar, da ansøgningen er blevet sendt af sted elektronisk.

Underskriv lånet sikkert og nemt med NemID
Langt de fleste online låneudbydere har indført, at alle låneaftaler skal underskrives med NemID. Lånebanken er ingen undtagelse. Når du låner penge hos lånebanken, kan du altså nemt og sikkert underskrive dit lån med NemID. NemID er med til at sikre låneudbyderen, at du virkelig er den, du giver dig ud for at være, således at det altså ikke er muligt at optage et lån i et andet navn. Dette kan også være med til at skabe en vis form for tryghed hos dig som låntager, da du kan være sikker på, at ingen prøver at snyde og optage et lån i dit navn.

Hurtig ekspedition hos Lånebanken

Hvis du meget gerne vil optage et lån hurtigt, så er Lånebanken et godt valg. Her kan du nemlig forvente hurtig ekspedition, både i forhold til behandlingen af din låneansøgning og i forhold til, hvor hurtigt lånet bliver udbetalt til dig efter ansøgning. Du vil få svar på din låneansøgning via e-mail, såfremt du oplyser din e-mail i ansøgningsformularen. Dette medvirker også til at gøre ekspeditionstiden hurtigere, da du vil modtage svaret elektronisk fremfor med posten.

Så snart din ansøgning er blevet godkendt, vil du kunne forvente at få lånebeløbet overført til din angivne NemKonto samme dag, som Lånebanken modtager den underskrevne låneaftale. Idet du kan underskrive lånet elektronisk med NemID, skal du heller ikke bruge tid på at sende den underskrevne lånekontrakt med posten og derefter vente på, at kontrakten kommer frem til Lånebanken. I stedet kan du hurtigt og nemt underskrive kontrakten, så snart du har fået lånet godkendt, hvorfor der ikke går længe, før de lånte penge kan være på din konto. Typisk vil lånebeløbet være disponibelt på din konto efter ca. 3 hverdage.

Indbetaling af lån hos Lånebanken

Når du har optaget et lån hos Lånebanken, forudsætter Lånebanken tilbagebetaling via Betalingsservice. Det betyder, at alle månedlige ydelser i forbindelse med afbetaling af lånet, skal ske via Betalingsservice. Dette er faktisk en fordel for dig, da det kan gøre det meget nemt at holde styr på dine tilbagebetalinger. Du skal nemlig ikke selv gøre noget, da pengene vil blive trukket automatisk hver måned, så snart tilmeldingen til Betalingsservice er kommet på plads. SPARXPRES vil forsøge at tilmelde dit lån til Betalingsservice for dig, men som låntager er du selv ansvarlig for at denne tilmelding går igennem. Du skal også selv sørge for, at tilmelding af Betalingsserviceaftaler er tilladt på din valgte konto.

Sådan forhøjer du dit lån hos Lånebanken
Skulle du få behov for at låne flere penge, så kan du altid nemt forhøje dit bestående lån hos Lånebanken. Det eneste det kræver er, at du går ind på lånebanken.dk og udfylder en ny ansøgning. Herefter skal Lånebanken godkende den nye kreditvurdering, før du kan få lånet forhøjet. I forbindelse med forhøjelse af et lån, er det også vigtigt at du fortæller Lånerbanken, at det er et bestående lån, du ønsker forhøjet, så du ikke ender med et helt nyt lån.

Lånebanken tilbyder mulighed for økonomisikring

Som en ekstra service tilbyder Lånebanken alle deres låntagere muligheden for at sikre sig via økonomisikring i tilfælde af, at de pludselig mister deres faste indkomst i forbindelse med eksempelvis arbejdsløshed eller sygdom. Lånebanken kan tilbyde denne service grundet deres samarbejdspartner SPARXPRES, der har et samarbejde med forsikringsselskabet AXA.

Økonomisikring er en forsikring til dig, der gerne vil sikre dig i tilfælde af, at der uventet sker noget med din faste indkomst, således at du kan få svært ved at tilbagebetale dit lån. Økonomisikring hos Lånebanken og SPARXPRES skal ses som en hjælp, hvor du kan få dækket hele den månedlige betaling på dit lån i op til 12 måneder ved midlertidig uarbejdsdygtighed såsom sygdom eller en ulykke samt ved ufrivillig arbejdsløshed, hvis du eksempelvis bliver fyret. Vælger du at få økonomisikring sammen med dit lån fra Lånebanken, behøver du ikke at bekymre dig om tilbagebetalingen af dit lån, hvis nu uheldet skulle være ude, og din indkomst pludselig ændrer sig drastisk.

Økonomisikring hos Lånebanken

Præmien for økonomisikring hos Lånebanken udregnes som 7 % af det samlede lån, og kan altså dække i helt op til 48 måneder. Har du oprettet lånet sammen med en anden såsom en partner, kan i begge blive sikret med økonomisikring. Det eneste du skal gøre for at få økonomisikring er at sætte kryds ud for det i låneansøgningen. Du skal dog også være opmærksom på, at du kun er berettiget til at ansøge om økonomisikring, såfremt du er mellem 18 og 65 år, bor i Danmark, er lønmodtager i Danmark med minimum 16 timers arbejde om ugen, ikke er ansat i et fleksjob, lignende ordninger med løntilskud eller ansat i et vikariat. Forsikringen dækker ikke sygdom, personskade eller kommende arbejdsløshed, hvis du har eller burde have kendskab til.

Hvad er ÅOP og hvorfor er det nyttigt at kende til?

Hvis du har lånt penge før, eller har kendskab til diverse økonomi-begreber, kender du måske til begrebet ÅOP. ÅOP er et ganske nyttigt begreb at kende til, når man er interesseret i at låne penge, da det kan bruges til at sammenligne prisen på forskellige lån. ÅOP står for Årlig Omkostning i Procent, og det er altså et udtryk for den samlede pris på et lån/en kredit i procent pr. år. Det indeholder alle omkostninger forbundet med at betale for et lån.

Herunder renter, engangsomkostninger samt stiftelsesomkostninger. ÅOP sørger for at fordele engangsomkostninger ud på hele lånets løbetid, hvor de bliver lagt oveni rente. Man kan sammenligne ÅOP med kiloprisen på penge, da det fungerer lidt på samme måde, som når man kigger på kiloprisen på varer i supermarkeder for at sammenligne prisen og finde det billigste produkt.

Når du låner penge hos Lånebanken, kan du også bruge ÅOP til at få et overblik over dit låns samlede årlige omkostninger i procent. Du finder lånets ÅOP på hjemmesidens forside til venstre for ansøgningsformularen.

Besøg Lånebanken hjemmeside

Lånebanken er en del af Sparxpres, der er en del af Spar Nord Bank A/S

Kontakt per telefon på 96 16 13 00

lånebanken.dk