Ekspres Bank

OBS: Denne udbyder er ikke længere tilgængelig på Tankpenge

Vi tilbyder ikke længere denne udbyder på vores side – Klik her og se vores andre tilbud på lån 

 

Express bank

 

En af deres specialiteter er Ekspres bank samlelån.

Ekspres bank tilbyder lån og kreditter til personer rundt om i både Danmark og Norge. Det startede med et samarbejde mellem Handelsbanken og Dansk Supermarked i 1987, hvor de indtil i dag har udviklet sig, og er blevet en respekteret og nutidig bank med forskellige lånemuligheder.

De leverer finansløsninger til mere end 2.000 partnere, som tilbyder kredit og lån, direkte til brugerne.

Hvert år behandles over 400.000 ansøgt om hurtige lån, og firmaet er i toppen af udbydere, når det kommer til lån til det private marked i Danmark. Selve deres hovedkontoret ligger i Taastrup, hvor der er 153 arbejdspladser besat.

Kerneværdierne for firmaet, ligger i kunderne. Ekspres gør meget i at være et troværdigt selskab, og har fokus på kundernes behov, og på at den enkelte kunde får en god service, i høj kvalitet, som er anbefalelsesværdigt. Derudover støtter de op om familier med kræftramte børn, som både giver god troværdighed over for kunder. De har hjertet på det rette sted.

Fra en hurtig research på Trustpilot, kan man ud fra 800 anmeldelser vurdere, at de gør en god indsats for at give kunderne det de lover, og ligger på en skala der hedder 8.4 ud af 10. Hvis man ønsker at læse om deres regnskaber, kan det gøres på deres egen hjemmeside.

 

Ekspres bank – Hvilke lån tilbyder de?

Der er mange årsager til at tage et lån, og derfor er det også mange forskellige. Ekspres lån fra 10.000 til 300.000, uden du skal stille yderligere sikkerhed, end det du sender i din ansøgning. Få et SMS Lån nu på mellem 10- og 20.000 så behøves der ikke nogen dokumentation eller sikkerhedsstillelse på anden måde, end en kreditvurdering. De tilbyder også Ekspres bank samlelån til deres kunder.

Hvis lånet er mellem 20.000 og 75.000 skal der en dokumentation til, for at bevise din indkomst. Det kan eksempelvis være en lønseddel. Derudover skal der igen laves en kreditvurdering. Alt efter hvad denne vurdering siger, betaler du en forskellig rente – alt mellem 7 og 20 procent. Denne rente er en variabel, som kan ændres i hele lånets løbetid, alt efter hvordan kreditvurderingen ser ud.

Lån mellem 75.000 og 300.000 så tages der højde for lånerens seneste lønseddel, og årsopgørelse. Dette skal vedhæftes den ansøgning man indsender. Der er også et krav om et minimums års indkomst for husstanden på 250.000kr,-.

Ekspresbank.dk lover at de hurtigt får svaret på din ansøgning som du har indsendt, samt hurtig udbetaling, hvis ansøgningen bliver godkendt. Har du været uheldig tidligere, og er registreret i RKI, så bliver du næsten med sikkerhed afvist. Derudover er det et krav, at du har din faste adresse i Danmark, og at du har en opholdstilladelse der er permanent i landet – det samme gælder for Norge.

Ekspres er også en af de førende udbydere inde for samlelån. Det betyder, at hvis du eksempelvis finder en kæreste, og i flytter sammen. Derefter kan du samle dit lån – også selvom du har forskellige låne udbydere. Dette kan i sidste ende spare dig for penge, efter hvor lang tid du har tilbage af låne tiden.

 

Hvordan foretager jeg et lån ved Ekspres Bank?

Selve processen der ligger i at tage et lån her, er at starte med at indsende en ansøgning inde fra deres hjemmeside. Efter størrelsen af kviklånet, vil man få svar inden for et kvarter. Ønsker du et Samlelån, går der i stedet længere tid.

Disse nye kviklån tager op til 48 timer, før de bliver behandlet, og derfor går der op mod 3 – 4 dage, før man får et endeligt svar. Når du har underskrevet aftalen, går der 1-2 hverdage, hvorefter pengene står på din konto. Tag et Ekspres lån hos Ekspresbank hvis du ønsker pengene hurtigt udbetaling. Du skal have fast bopæl i Danmark og må ikke stå i RKI.

 

Hvad er fordelene når du skal låne hos Ekspres Bank

Løsningerne som der tilbydes, går meget op i, at alle folk skal have samme mulighed for at tage lån. Deres samlelån er faktisk kun lavet, så at man som kunde kan spare penge. Derudover er de hjælpsomme, og sidder klar til at hjælpe dig i kundeservice i alle hverdage.

Firmaet går op i, at du skal kunne leve godt, selvom du betaler af på et lån. De har et slogan der hedder lån med omtanke, og de vil skabe det bedste Ekspres lån for dig. Derfor er der et udregnings papir, hvor man kan lave et budget. Med dette kan man overskue hvor meget man skal betale tilbage på lånet hver måned. Dermed også vide hvad ens forbrug er, så man ikke kommer i økonomisk knibe.

De tilbyder også en kreditkort løsning på det danske marked, med deres Visa Onecard, hvor du nemt hurtigt kan få kredit til private. Ekspres Bank tilbyder desuden låne og kreditsikring, så du er sikker på du kan betale tilbage til tiden. Hvis du vælger betaling via betalingsservice, så slipper du for ekstra gebyr på girokort. Sørg for at have overblik over din økonomi, når du skal ansøge om et lån, og skal bruge penge hurtigt, så få ikke højere månedlig ydelse end dit budget kan klare.

 

Ekspres lån gode råd til når du skal låne og værd at vide.

Det vigtigste, som nævnt før, er at du har styr på din økonomi, før du tager en Ekspres kredit. Man vil selvfølgelig gerne afslutte sit ekspres lån så hurtigt som muligt, men det er vigtigt at have hovedet med, og man skal være realistisk. Det kan være, at man stadig ønsker at have plads i budgettet til weekendophold, og det skal også tænkes ind i budgettet.

Derudover er troværdighed vigtigt, så hvis du vælger et andet firma at låne penge fra, så bør du lave noget baggrundsundersøgelse. Her er Trustpilot altid et godt udgangspunkt, hvor private personer skriver anmeldelser af deres oplevelse med Ekspresbank.

 

Har du lavet budget

For at forstå lånet, kan det være nødvendigt at have din egen bank til at se på kontrakten. Du kan også få en advokat til at se på papirerne. Hvis det ikke er muligt, så gennemlæs kontrakten selv, og spørg hvis der er noget du er i tvivl om.

Husk at firmaet vil være troværdigt, og det betyder man er gennemsigtig i sine forretninger. Der ikke er nogen grund til at skjule detaljer. De ved også, at ikke alle deres kunder i lige skarpe til bankernes fag ord, så der er ingen grund til at føle sig dum når man spørger.

Et af de sidste råd fra firmaet, er at betale sit månedlige afdrag til tiden. Du har allerede lavet et budget, så du ved godt hvor mange penge du har brug for på lånet denne måned. Udskyder man betalingen, udskyder man blot problemet. Så hold altid hovedet på dit budget!

 

Trustpilot og Google anmeldelser

Bedømmelse på Trustpilot 4/5 – Bedømt af omkring 5800 forbrugere

Google anmeldelse 4.3/5 – Vurdering af over 500 brugere

express lån

 

Hjemmeside, adresse og kontakt information

Ekspres Bank A/S

Besøg Ekspres Bank hjemmeside

Åbningstider: Ekspres kundeservice modtager opkald alle hverdage mellem 9-17

Adresse:
Oldenburg allé 3
2630 Taastrup

Kundeservice på telefon

Telefon nummer 70235800

CVR: 16917931

 

Se Alternativer til Ekspres Bank

Sambla-laan
5
Lånebeløb
25.000 - 400.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
7,56% - 24,99%
Min. alder
18 år
Stor Godkendelsesrate
Ansøg på 2 minutter
Få besked samme dag
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Variabel debitorrente 7,00 %. ÅOP 8,02 %. Etb. omk. 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling: 169.347 kr. Samlede kreditomkostninger: 69.347 kr. Du kan fortryde lånet indenfor 14 dage. Dette er et annonce link.
Lendo logo
4.9
Lånebeløb
20.000 - 1.000.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
4,58% - 24,99%
Min. alder
18 år
Èn ansøgning - 21 banker
Udfyld på 2 min.
Modtag flere lånetilbud
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 120.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 0,00-24,24 %. Dette er et annonce link.
Myloan24
4.9
Lånebeløb
5.000 - 500.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
3,6% - 24,99%
Min. alder
18 år
100% gratis
Uforpligtende at ansøge
Svar med det samme
Ansøg nu
Eksempel: 175.000 kr. – Løbetid: 11 år. ÅOP: 7,45 %. – Variabel debitorrente: 7,00 %. – Etableringsomkostninger: 1.750 kr. – Forventet månedlig ydelse: 1.924 kr. – Samlet tilbagebetaling: 253.968 kr. – Løbetid: 1-15 år. – ÅOP: 2,04-24,99 %. – Max ÅOP: 24,99%. MyLoan24 drives af virksomheden bag denne sammenligningsside. Dette er et annonce link.

 

Scroll to Top