DER Privat Finans

/DER Privat Finans
DER Privat Finans2018-10-13T20:30:44+00:00

DER Privat Finans vil gerne låne dig pengene – Ansøg om et DER lån

DER Privat Finans - Lån op til 100.000 kr.

Lån op til 100.000 – Ansøg her

Repræsentativt Eksempel:Den månedlige ydelse er baseret på debitorrenten 9,90%. Fast årlig debitorrente 9,90% – 26,08%. Aftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 50.000,-. ÅOP 13,63% – 30,95%. Løbetid min. 12 måneder – maks. 72 måneder. Maks. effektiv rente 46,36% Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 68.007 – 92.069. Samlede kreditomkostninger kr. 18.007 – 42.069. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 4.000,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.

❓ Hvordan låner jeg penge hos DER Privat Finans?

Du kan låne mellem 10.000 kr. og 100.000 kr. Når du har søgt om et billigt kviklån, foretager DER en kreditvurdering på baggrund af din ansøgning og fastsætter den lave rente, som de tænker vil være passende for dig. Du behøver ikke stille sikkerhed for lånet, og DER lån blander sig ikke i, hvad du bruger pengene på.
Du ansøger om et SMS lån til unge ved at udfylde en formular. Herefter skal du blandt andet oplyse om din bopæl. Dit job og din indtægt. Så foretager DER lån en kreditvurdering og vender tilbage til dig så hurtigt som muligt. (Du kan forvente svar pr. e-mail eller på telefon inden for en time, hvis du ansøger i løbet af åbningstiden). Ønsker du yderligere informationer, eller har du brug for hjælp til noget. Så kan du også ringe imellem kl. 8 og 22 alle ugens dage.

💰 FAQ – Spørgsmål og svar – Kan jeg få lån hos DER Privat Finans?


Hvem står bag DER Privat Finans

Det er Leasy A/S der ejer og står bag D:E:R

Hvor mange penge kan jeg låne her?

Her kan du låne ekstra meget, du kan låne helt op til 100.000 kroner.

Er jeg gammel nok til at låne her?

Her skal du være minimum 20 år for at kunne blive godkendt til et lån.

Kan jeg låne hvis jeg er i RKI?

Nej det er ikke muligt at låne hvis du er i RKI.

Hvornår udbetales min lån?

Udbetalingen sker samme dag du bliver godkendt, eller senest dagen efter.

Hvor lang tid har jeg til at tilbagebetale mit lån?

Din afdragstid på lånet kan være på op til 7 år.

Krav og fordele:

 

Krav.

 • Du skal være minimum 20 år
 • Skal kunne dokumentere din indtægt
 • Må ikke være registreret i RKI

 

Fordele.

 1. Du kan få kredit fra du er fyldt 20 år.
 2. Mulighed for kredit op til 100.000 kr.
 3. Afbetale over 72 måneder.
 4. Svar på 1 time.
 5. Hurtig udbetaling, samme dag
 6. Fast lav rente
 7. Super service
 8. Ansøg med Nem ID

🔎 Hvem er DER Privat Finans – værd at vide.

DER har siden 1970 hjulpet danskere med at få deres drømme finansieret. DER består i dag af over 100 medarbejdere, der arbejder fra et kundecenter i Odense, hvor de hver dag hjælper kunde med at låne penge og besvare spørgsmål. Alle medarbejdere er trænet til at kunne give personlig rådgivning, hvorfor du kan være sikker på at få en løsning, der passer til netop din situation og dine behov.

DER går meget op i at tilbyde deres kunder seriøs og personlig rådgivning, og har fokus på at tilbyde mange forskellige finansieringsløsninger til deres kunder. Alle finansieringsløsninger hos DER er designet således, at de nemt kan tilpasses og skræddersys til dine behov. Det betyder desuden, at du nemt kan tilpasse lånet løbende, hvis du skulle have behov for det.

Et lån hos DER Privat Finans er et ansvarligt lån. DER har valgt, at i tilfælde, hvor de vurderer, at de månedlige afdrag på et lån vil fylde for meget i dit budget, vil de råde deres kunder til at vente. På den måde ender du ikke med at optage et lån, du faktisk ikke er i stand til at håndtere økonomisk.

💶 DER Privat Finans – få et lån der passer

DER Privat Finans fordele ved hurtige lån, der passer perfekt til dig, dine drømme og behov. Du har mulighed for at låne helt op til 100.000 alt efter, hvilken lånetype du vælger. Hos DER kan du nemlig vælge mellem flere forskellige typer af lån, så du kan vælge det lån der passer bedst til dig.

Er der noget, du virkelig ønsker dig, men som du ikke har råd til på nuværende tidspunkt? En særlig rejse, måske? Den bil, du altid har ønsket dig? Noget nyt til dit hjem? Eller dit drømmebryllup? DER vil gerne låne dig pengene til netop det, du går og drømmer om.

DER ved, at når det handler om din privatøkonomi, kan omstændighederne for et lån hurtigt ændre sig, og derfor sikrer de dig fleksible lån. Og deres medarbejdere er klar til at rådgive dig og finde de bedste løsninger til netop den situation, du er i. Det er nemt at komme i kontakt med DER’s rådgivere. Du kan enten sende en besked i chatten på siden, eller hvis du ønsker, at rådgiverne skal kontakte dig, kan du skrive dit navn og dit telefonnummer, og hvornår du vil kontaktes, og så vil du blive ringet op. På DER’s hjemmeside kan du finde generelle råd omkring lån, så du kan føle dig mere forberedt, inden du optager et DER lån.
Derudover kan du downloade et budgetskema, udfylde det med dine tal og dermed får et bedre indblik i, hvad et eventuelt lån vil betyde for din hverdag.

DER har tre forskellige lånetyper, du kan vælge blandt: PrivatLån Plus, PauseLån samt TrygLån. PrivatLån Plus er for dig, der ønsker at tilpasse lånet løbende uden ekstra omkostninger. PauseLån er for dig, der har behov for at sætte dit lån på pause i en periode, uden at det koster ekstra. TrygLån er for dig, der har brug for tryghed i tilfælde af arbejdsløshed, hvorfor der med dette lån medfølger en forsikring, der betaler dine afdrag, hvis du bliver arbejdsløs. Uanset hvad du har behov for, findes der altså et hurtig lån til enhver smag hos DER Privat Finans.

Forskellige lånetyper.

DER Privat Finans kan tilbyde deres kunder et udvalg af lån. Udvalget af lån gør det muligt for dig som låner at vælge dét lån, der passer allerbedst til dine drømme, ønsker og behov. Alt efter hvilket lån du vælger at optage hos DER, kan du låne mellem 10.000 kr. og 100.000 kr. Med alle lån følger en individuel kreditvurdering, hvor DER Privat Finans vil fastlægge din personlige lave rente og lånebeløb. Uanset hvilken lånetype du vælger, skal du ikke bekymre dig om at stille sikkerhed for lånet. DER lån har valgt at lade være med at blande sig i, hvad deres kunder bruger lånebeløbet til; det bestemmer du helt selv, og derfor har DER heller ikke brug for at du stiller sikkerhed for lånet.

DER Privat Finans tilbyder tre forskellige lånetyper samt mulighed for finansiering af elektronik og hvidevarer, der leveres direkte hjem til din dør. De tre lånetyper er henholdsvis PrivatLån Plus, PauseLån og TrygLån.

Overblik over DER lån.

DER lån kan tilbyde dig forskellige typer af lån. Her får du et overblik over dine muligheder:

Deres seneste nye lån er Paymark Finans, som er kommet online i Juni 2018.

PrivatLån Plus – lånet der løbende kan tilpasses.

Vælger du at optage et PrivatLån Plus hos DER, får du et fleksibelt lån, der kan tilpasses dig og dit behov løbende. En fast lav månedlig ydelse vil i starten blive fastlagt, men du bestemmer selv, hvor hurtigt du vil tilbagebetale lånet. Hvis du for eksempel ønsker at betale en højere månedlig ydelse i en periode, kan du nemt tilpasse lånet løbende uden ekstra gebyrer. Du kan også nemt indfri hele lånet, hvis du pludselig skulle få mulighed for det. Hos DER lån er det helt gratis at indfri lånet før tid.

Med PrivatLån Plus kan du låne mellem 10.000 kr. og 100.000 kr. til fast årlige lave rente. Du kan selv vælge lånets samlede løbetid, hvor du har mulighed for at vælge mellem 12, 24, 36, 48, 60 og 72 måneder. På DER’s hjemmeside kan du se, hvad din faste månedlige ydelse vil være, bestemt ud fra dit valgte lånebeløb og løbetid.

DER PauseLån – lånet der kan sættes på pause.

Med et PauseLån hos DER Privat Finans får du mulighed for at sætte dit lån på pause, hvis du pludselig skulle få behov for en måned med ekstra frihed i dit økonomiske budget. Når du optager et PauseLån behøver du ikke på forhånd at beslutte dig for, hvornår du ønsker en betalingsfri måned. Derimod skal du bare aftale med DER at du gerne vil sætte lånet på pause, når du får behov for det. På samme måde som med et PrivatLån Plus kan du med et PauseLån låne op til 100.000 kr. Også her kan du låne mellem 10.000 kr. og 100.000 kr. I forhold til lånets løbetid kan du vælge mellem henholdsvis 12, 24, 36, 48 og 60 måneder.

Når du optager et PauseLån hos DER får du et lån med en fast lav ydelse, og du kan sætte det på pause i udvalgte perioder bestemt ud fra dine behov. Du kan have to betalingsfrie måneder i løbet af hele lånets løbetid, men kun én betalingsfri måned om året. Ønsker du at starte en betalingsfri måned, skal du aftale det til den kommende opkrævning ved at ringe til DER senest den 12. dag i måneden. Det betyder, at hvis du ønsker at december måned skal være betalingsfri, så skal du kontakte DER og aftale det senest d. 12. november. Skulle du få mulighed for at indfri lånet før tid, så tillader denne lånetype desuden, at du til hver en tid kan indfri det, uden at det koster ekstra.

ProduktFinans

Denne lånetyper er til at finansiering af hvidevarer og elektronik. Du kan købe på afbetaling, og du får varerne leveret direkte til døren.

DER TrygLån – lånet med indbygget tryghed.

Tryglån tilbydes ikke mere. Har du behov for et lån, hvor der er fokus på tryghed, så vil et TrygLån være det perfekte valg for dig. Med et TrygLån kan du låne penge og samtidig beskytte dig selv og din økonomi mod eventuel arbejdsløshed. Når du optager denne type lån, vil du have mulighed for at låne mellem 10.000 kr. og 50.000 kr., og samtidig får du en forsikring, der i tilfælde af at du mister dit job, vil dække sine afdrag på lånet. Det betyder, at dine månedlige afdrag vil blive betalt af forsikringen, hvis du pludselig bliver arbejdsløs. Du bliver altså forsikret mod arbejdsløshed med denne type lån. TrygLåns forsikring kan dække op til 12 sammenhængende måneder i tilfælde af arbejdsløshed, hvor du ikke skal bekymre dig om at betale dine månedlige afdrag på lånet.

Få dit DER lånebevis her.

I en situation hvor du ønsker at have penge klar i baghånden, kan du vælge at lave et lånebevis. Et lånebevis hos DER Privat Finans er en beregning af, hvor mange penge du kan låne hos DER, som du hurtigt kan bruge til at optage et lån, når du vil eller har brug for det. Det er fuldkommen gratis og uforpligtende at få lavet et lånebevis hos DER Privat Finans, og du skal ikke betale noget, før du eventuelt vælger at aktivere lånet.

Når lånebeviset aktiveres, vil der blive foretaget en endelig kreditvurdering. Det betyder, at der er ingen garanti for, at du vil kunne låne den sum penge, som der står beskrevet i lånebeviset. Lånebeviset er udelukkende en indikation af, hvad du vil være i stand til at låne. Et lånebevis hos DER lån er gyldigt i 30 dage.

🚀 Krav du skal opfylde som låner hos DER Privat Finans.

Som låner hos DER Privat Finans er det vigtigt at du opfylder tre krav. Hvis du ikke er i stand til at opfylde kravene, så har du nemlig desværre ikke mulighed for at låne penge hos DER. De tre krav er, at du 1) skal være fyldt minimum 20 år, når du ansøger om et lån her, 2) at du hverken er registreret i RKI eller Debitor Registret og 3) at du er i stand til at dokumentere din indtægt, hvis DER pludselig skulle have behov for dokumentation. Det er altså ikke mange krav du skal kunne opfylde for at låne penge hos DER lån, men det er en god ide at være klar over disse krav, inden du sender en ansøgning af sted.

Lånebevis og gode råd.

Det er vigtigt for DER, at din økonomi kommer til at hænge godt sammen, og at du føler dig tryg ved dit hurtig lån og dit fremtidige budget. Derfor vil de gerne hjælpe dig med at vurdere hvilket af de forrige online lån, som passer bedst til dig og din økonomi.
DER lån kan også tilbyde dig et lånebevis. Med et lånebevis har du et tal på, hvad du kan låne, og du er klar med pengene, når du skal bruge dem. Dit lånebevis gælder i 30 dage, og du betaler først, når du vælger at aktivere dit lånebevis.

der lån

Her kan du få en forkortet udgave af de tidligere nævnte råd fra DER omkring lån generelt (læs hele versionen på DER’s hjemmeside): Sørg for at få lagt et stabilt, godt og grundigt budget for dig selv. Du undgå dermed at blive ubehageligt overrasket, og du har helt styr på, hvor mange penge du har til rådighed. Vær ærlig over for dig selv omkring din økonomi og undgå rykkergebyrer ved at bruge betalingsservice. Få hjælp til at lægge dit budgetskema (dette kan du blandt andet få ved at downloade DER’s skabelon til et budgetskema).

Pengene overføres direkte til din konto.

Når din låneaftale er i hus, dvs. din ansøgning er blevet godkendt. Når du har underskrevet den med Nem ID, bliver pengene overført til din konto. Dette sker enten samme dag lånet godkendes eller senest dagen efter. Du skal altså ikke vente længe på dine penge.
Hvis du ikke føler dig helt tryg ved en digital signatur, kan du bede om at få sendt en fysisk lånekontrakt. Den kan du underskrive på helt gammeldags manér og derefter sende retur. DER har få krav, når det kommer til at låne penge: 1). Du skal minimum være 20 år for at optage lån hos DER. 2). Du skal have en fast månedlig indtægt. 3). Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor registreret. 4). Du skal have dansk bopæl, CPR-nummer, mobilnummer og NemID.

✏️ Trustpilot og Google anmeldelser

Bedømmelse Trustpilot Score 7.9 ud af 10
Google anmeldelser på 3.5 ud af 5 mulige

🏢 Hjemmeside, adresse og kontakt information

D:E:R

Adresse. D|E|R Privat Finans
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C

Telefon nummer: 70 70 24 24
Åbningstider: Alle ugens dage mellem 8 – 22

Besøg D|E|R hjemmeside

DER pauselån logo