DER Privat Finans

DER Privat Finans vil gerne låne dig pengene – Ansøg om et DER lån.

DER-privat-finans
4.8
Lånebeløb
10.000 - 150.000 kr.
Løbetid
48 - 102 mdr.
ÅOP
19,65% - 22,00%
Min. alder
20 år
Lån til hvad du vil
Du skal ikke stille sikkerhed
Få hurtigt svar
Ansøg nu
25.000 kr. over 84 mdr. Variabel debitorrente: 19,56%. ÅOP: 22,92%. Mdl. ydelse: 567 kr. Samlet tilbagebetaling: 47.668 kr. Samlede kreditomk.: 22.668 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage. Dette er et annonce link.

 

Hvordan låner jeg penge hos DER Privat Finans?

Du kan låne mellem 10.000 kr. og 150.000 kr. Når du har søgt om et lån, foretager DER en kreditvurdering på baggrund af din ansøgning og fastsætter den lave rente, som de tænker vil være passende for dig.

Du behøver ikke stille sikkerhed for lånet, og DER lån blander sig ikke i, hvad du bruger pengene på.
Du ansøger om et lån til ved at udfylde en formular. Herefter skal du blandt andet oplyse om din bopæl. Dit job og din indtægt.

Så foretager DER lån en kreditvurdering og vender tilbage til dig så hurtigt som muligt. Ønsker du yderligere informationer, eller har du brug for hjælp til noget. Så kan du også ringe imellem kl. 8 og 18 i hverdage og kl. 10-18 lørdag søndag.

Lån hos DER Privatfinans og få fast lav rente

 

FAQ – Spørgsmål og svar – Kan jeg få lån


Hvem står bag DER Privat Finans

Det er L'easy A/S der ejer og står bag D:E:R

 

Hvor mange penge kan jeg låne her?

Her kan du låne ekstra meget, du kan låne helt op til 150.000 kroner.

 

Er jeg gammel nok til at låne her?

Her skal du være minimum 2o år for at kunne blive godkendt til et lån.

 

Kan jeg låne hvis jeg er i RKI?

Nej det er ikke muligt at låne hvis du er i RKI.

 

Hvornår udbetales min lån?

Udbetalingen sker efter 1 – 2 hverdage.

 

Hvor lang tid har jeg til at tilbagebetale mit lån?

Din afdragstid på lånet kan være på op til 10 år.

 

Krav og fordele:

 

Krav.

 • Du skal være minimum 2o år
 • Skal kunne dokumentere din indtægt
 • Må ikke være registreret i RKI

 

Fordele.

 1. Du kan få kredit fra du er fyldt 2o år.
 2. Mulighed for kredit op til 150.000 kr.
 3. Afbetale over 102 måneder.
 4. Svar på 1 time.
 5. Hurtig udbetaling efter  1 -2 hverdage
 6. Fast lav rente
 7. Super service
 8. Ansøg med MitID

 


Hvem er DER Privat Finans – værd at vide.

DER har siden 1970 hjulpet danskere med at få deres drømme finansieret. DER består i dag af over 100 medarbejdere, der arbejder fra et kundecenter i Odense, hvor de hver dag hjælper kunde med at låne penge og besvare spørgsmål. Alle medarbejdere er trænet til at kunne give personlig rådgivning, hvorfor du kan være sikker på at få en løsning, der passer til netop din situation og dine behov.

DER går meget op i at tilbyde deres kunder seriøs og personlig rådgivning, og har fokus på at tilbyde mange forskellige finansieringsløsninger til deres kunder. Alle finansieringsløsninger hos DER er designet således, at de nemt kan tilpasses og skræddersys til dine behov. Det betyder desuden, at du nemt kan tilpasse lånet løbende, hvis du skulle have behov for det.

Et lån hos DER Privat Finans er et ansvarligt lån. DER har valgt, at i tilfælde, hvor de vurderer, at de månedlige afdrag på et lån vil fylde for meget i dit budget, vil de råde deres kunder til at vente. På den måde ender du ikke med at optage et lån, du faktisk ikke er i stand til at håndtere økonomisk.

 

DER Privat Finans – få et lån der passer

DER Privat Finans fordele ved lån, der passer perfekt til dig, dine drømme og behov. Du har mulighed for at låne helt op til 150.000 alt efter, hvilken lånetype du vælger. Hos DER kan du nemlig vælge mellem flere forskellige typer af lån, så du kan vælge det lån der passer bedst til dig.

Er der noget, du virkelig ønsker dig, men som du ikke har råd til på nuværende tidspunkt? En særlig rejse, måske? Et nyt TV, du altid har ønsket dig? Noget nyt til dit hjem? Eller dit drømmebryllup? DER vil gerne låne dig pengene til netop det, du går og drømmer om.

DER ved, at når det handler om din privatøkonomi, kan omstændighederne for et lån hurtigt ændre sig, og derfor sikrer de dig fleksible lån. Og deres medarbejdere er klar til at rådgive dig og finde de bedste løsninger til netop den situation, du er i. Det er nemt at komme i kontakt med DER’s rådgivere.

Du kan enten sende en besked i chatten på siden, eller hvis du ønsker, at rådgiverne skal kontakte dig, kan du skrive dit navn og dit telefonnummer, og hvornår du vil kontaktes, og så vil du blive ringet op. På DER’s hjemmeside kan du finde generelle råd omkring lån, så du kan føle dig mere forberedt, inden du optager et DER lån.
Derudover kan du downloade et budgetskema, udfylde det med dine tal og dermed får et bedre indblik i, hvad et eventuelt lån vil betyde for din hverdag.

 

Forskellige lånetyper.

DER Privat Finans kan tilbyde deres kunder et udvalg af lån. Udvalget af lån gør det muligt for dig som låner at vælge dét lån, der passer allerbedst til dine drømme, ønsker og behov

Alt efter hvilket lån du vælger at optage hos DER, kan du låne mellem 10.000 kr. og 150.000 kr. Med alle lån følger en individuel kreditvurdering, hvor DER Privat Finans vil fastlægge din personlige lave rente og lånebeløb. Uanset hvilken lånetype du vælger, skal du ikke bekymre dig om at stille sikkerhed for lånet.

DER lån har valgt at lade være med at blande sig i, hvad deres kunder bruger lånebeløbet til; det bestemmer du helt selv, og derfor har DER heller ikke brug for at du stiller sikkerhed for lånet.

 

Overblik

DER lån kan tilbyde dig forskellige typer af lån. Her får du et overblik over dine muligheder:

 

PrivatLån Plus – lånet der løbende kan tilpasses.

Vælger du at optage et PrivatLån Plus hos DER, får du et fleksibelt lån, der kan tilpasses dig og dit behov løbende. En fast lav månedlig ydelse vil i starten blive fastlagt, men du bestemmer selv, hvor hurtigt du vil tilbagebetale lånet.

Hvis du for eksempel ønsker at betale en højere månedlig ydelse i en periode, kan du nemt tilpasse lånet løbende uden ekstra gebyrer. Du kan også nemt indfri hele lånet, hvis du pludselig skulle få mulighed for det.

Sammenlign de billigste privatlån her på Tankpenge

Med PrivatLån Plus kan du låne mellem 10.000 kr. og 150.000 kr. til fast årlige lave rente. Du kan selv vælge lånets samlede løbetid, hvor du har mulighed for at vælge mellem 36 – 102 måneder. På DER’s hjemmeside kan du se, hvad din faste månedlige ydelse vil være, bestemt ud fra dit valgte lånebeløb og løbetid.

 

ProduktFinans

Denne lånetyper er til at finansiering af hvidevarer og elektronik. Du kan købe på afbetaling, og du får varerne leveret direkte til døren.

 

Krav du skal opfylde som låner hos DER Privat Finans.

Som låner hos DER Privat Finans er det vigtigt at du opfylder tre krav. Hvis du ikke er i stand til at opfylde kravene, så har du nemlig desværre ikke mulighed for at låne penge hos DER.

De tre krav er, at du 1) skal være fyldt minimum 2o år, når du ansøger om et lån her, 2) at du hverken er registreret i RKI eller Debitor Registret og 3) at du er i stand til at dokumentere din indtægt, hvis DER pludselig skulle have behov for dokumentation. Det er altså ikke mange krav du skal kunne opfylde for at låne penge hos DER lån, men det er en god ide at være klar over disse krav, inden du sender en ansøgning af sted.

Gode råd.

Det er vigtigt for DER, at din økonomi kommer til at hænge godt sammen, og at du føler dig tryg ved dit hurtig lån og dit fremtidige budget. Derfor vil de gerne hjælpe dig med at vurdere hvilket af de forrige online lån, som passer bedst til dig og din økonomi.

 

der lån

 

Her kan du få en forkortet udgave af de tidligere nævnte råd fra DER omkring lån generelt (læs hele versionen på DER’s hjemmeside): Sørg for at få lagt et stabilt, godt og grundigt budget for dig selv. Du undgå dermed at blive ubehageligt overrasket, og du har helt styr på, hvor mange penge du har til rådighed.

Vær ærlig over for dig selv omkring din økonomi og undgå rykkergebyrer ved at bruge betalingsservice. Få hjælp til at lægge dit budgetskema (dette kan du blandt andet få ved at downloade DER’s skabelon til et budgetskema).

 

Pengene overføres direkte til din konto.

Når din låneaftale er i hus, dvs. din ansøgning er blevet godkendt. Når du har underskrevet den med MitID, bliver pengene overført til din konto. Dette sker enten samme dag lånet godkendes eller senest dagen efter. Du skal altså ikke vente længe på dine penge.

 

1). Du skal minimum være 2o år for at optage lån hos DER.

2). Du skal have en fast månedlig indtægt.

3). Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor registreret. 4). Du skal have dansk bopæl, CPR-nummer, mobilnummer og MitID.

 

Trustpilot og Google anmeldelser

Bedømmelse Trustpilot Score 2,9/5 anmeldt af  omkring 1350 forbrugere
Google anmeldelser på 4,1/5

DER pauselån logo

 

Hjemmeside, adresse og kontakt information

D:E:R

Adresse. D|E|R Privat Finans
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C

CVR : 19162494

Telefon nummer: 70 70 24 24
Åbningstider: Hverdage mellem 8 – 18 og lørdag – søndag 10 – 18

Besøg DER Privatfinans hjemmeside

 

SE ALLE LÅNEUDBYDERE

Scroll to Top