Simbo er hurtigt og nemt

Simbo lån hurtigt og nemt.

Vælger du at låne penge online er der formentligt især to gode grunde til dette. For det første er der stor sandsynlighed for, at du ønsker, at det skal være hurtigt. Det er nemlig den primære grund til, at folk vælger at finde et sted online at låne penge. Her er Simbo en rigtig god mulighed da det er meget hurtigt at stå med et ønske om at låne penge til rent faktisk at have dem. Derudover er det rigtig nemt, hvilket også er en af de grunde, som mange nævner når de skal sige hvorfor de vælger online lån. Så er du på udkig efter at låne penge online, så kig forbi Simbo, som formentligt vil leve op til de krav du har til en online låneudbyder.

 • 50 - 15.000 Lån max
 • 19 år Alder min.
 • 706,40% ÅOP
 • 90 - 360 dage Løbetid

Repræsentativt eksempel: Lånebeløb 5.000 kr. Løbetid: 90 dage. Debitorrente: 706,4%. Samlede kreditomk. 2.850 kr. Samlede tilbagebetalingsbeløb 7.850 kr.

Krav:

 • Du skal minimum være fyldt 19 år
 • Dansk Statsborger
 • Have adresse i Danmark
 • Dansk Telefonnummer
 • NemID
 • Dansk bankkonto

 

Fordele:

 1. Kredit op til 15.000 kr.
 2. Bliver automatisk indberettet til SKAT
 3. Pengene bliver udbetalt 30 minutter efter du er godkendt

Start gratis ud med Simbo

Normal skal du betale renter fra dag 1 når du finder en online låneside, og det kan gøre, at man allerede fra starten mister modet lidt. Men med Simbo får du dog noget tid gratis, hvor du slipper for dette. Dernæst vil du opleve, at du får en rente på 19%, hvilket er noget man naturligvis skal vide, hvorfor de også gør klart opmærksom på dette på hjemmesiden, hvor det står tydeligt.

Simbo lånekalkulator

De fleste mennesker spørger hvor meget de kan låne de forskellige online lånesites og det er en af de ting, som varierer meget. Hos Simbo er det sådan, at du ikke kan låne mange tusinde kroner da vi låner penge til kunder, som står og skal bruge til for eksempel en rejse, huslejen eller lignende.  Vælger du at låne penge hos Simbo kan du låne op til 15.000 kr., som du kan begynde at betale af på lige med det samme, hvis du har lyst.

Med Simbo hører også forpligtelser

Vælger man at låne penge er der altid forpligtelser, det gælder uanset hvor du låner penge. Det gælder naturligvis også hos Simbo, men de forpligtelser vi pålægger vores kunder er der dog ingen, som føler er uretfærdige. For de er forholdsvis få og nemme at opfylde. Det første, som er vigtigt at vide er, at man i hvert fald er 19 år gammel. Er man således under 19 år er det ikke muligt at låne penge hos Simbo. Derudover er det også vigtigt, at man har et CPR-nummer. Har man ikke et CPR-nummer er det slet ikke muligt at ansøge om hurtiglån hos Simbo. Ud over det skal man også være registreret dansk statsborger.

Simbo lån

Når man søger om pengene skal man gøre det med NemID, hvorfor det naturligvis er obligatorisk, at man har et NemID for at man kan ansøge om pengene. En af de vigtigste ting, som man skal opfylde når man søger penge hos Simbo er, at man ikke er registreret i RKI. Derudover må man heller ikke være registreret i andre skyldnerregistre da man skal kunne vise, at man på den måde ikke er en dårlig betaler.

Den kommunikation, som du vil have med Simbo vil foregå via mail, hvorfor det er vigtigt, at du har en gyldig og aktiv e-mailadresse, som vi kan kontakte dig på. Af og til vil kommunikation også foregå ved hjælp af telefon, hvorfor det også er vigtigt, at du har et dansk telefonnummer, som vi kan kontakte dig på. Pengene du låner hos Simbo vil gå ind på din Nemkonto, hvorfor det er vigtigt, at du har sådan en konto. Denne konto skal registreret i dit eget navn og desuden skal der være tale om et dansk pengeinstitut.

Bliv klogere på Simbo inden dit næste lån

Den sidste ting, som du vil opleve når du låner penge hos Simbo det er, at du skal vurderes kreditværdig. Der er forskellige krav, som vi kigger på når vi vurderer, hvorvidt vi mener, at du er en kreditværdig kunde.

Noget af det, som mange fremhæver som en stor fordel ved Simbo er, at du hurtigt kan ansøge om pengene. Du skal blot sørge for at udfylde og godkende din ansøgning korrekt og så vil vi meget hurtigt have din ansøgning. Umiddelbart efter du har ansøgt vil du på skærmen kunne se, hvorvidt du har mulighed for at låne pengene eller ej. Så nemt er det nemlig med Simbo, at du ved det lige med det samme.

Dernæst behøver du heller ikke at vente længe på pengene, for de går ind blot 30 minutter efter du har søgt om dem. Dette er tilfældet i vores åbningstid, som er hverdage fra 9 til 17. Ansøger du udenfor åbningstid vil du dog skulle vente til vi åbner igen. Processen for tilbagebetalingen er meget nem. Du finder kontooplysninger på siden og så overfører du blot til det registreringsnummer og det kontonummer, som står her. Så vil Simbo have dine penge 1 hverdag efter betalingen, eller før.

Simbo gratis lån

Simbo hjælper til livs nydelse

Simbo er meget stolt af at kunne bidrage til en større livs nydelse for de mennesker, som ansøger om penge. For ofte ansøger folk om penge til rejser, en ny mobil eller noget andet nyt elektronik til hjemmet. Det er sådanne ting, som er med til at give livs nydelse, hvorfor pengene ofte er givet rigtig godt ud. For køber man en tur til hele familien er det klart, at man vil ende med at blive endnu gladere sammen.

Desuden er der også mange, som anvender Simbo hvis de har lidt svært ved at betale huslejen en måned. I så fald kan de blot ansøge om pengene og dernæst betale pengene tilbage den efterfølgende måned. Simbo er dermed med til at hjælpe mange familier med finanserne, hvilket er noget, som vi er stolte af.

Åbningstider kundeservice

Mandag – Fredag

9 – 12 & 13 – 17

Telefon nummer 44226090

Weekend lukket

Adresse:

Østergade 13

1100 København K

Høj score på Trustpilot på 9.0

En god ting ved Simbo er, at kreditten kommer til at løbe helt frem til den er betalt tilbage. Du skal ikke gøre noget for at indberette noget til Skat da det er noget, som vi gør helt automatisk for dig. Dermed kan du være sikker på, at du ikke behøver at sætte dig ind i hvordan man indberetter sådanne ting til Skat da det vil foregå helt automatisk. På den måde har Simbo gjort så meget som muligt for at gøre det nemt for dig at søge om penge. Det mener de nemlig er noget, som skaber gode kunderelationer og det er noget, som betyder meget for Simbo.

simbo-logo

Simbo er hurtigt og nemt

5 (100%) 1 Stemme[r]