Vialån

Sammenlign billige alternative tilbud til Vialån

 

Vialån – Lån op til 75.000 kroner.

Hvis du gerne vil låne op til 75.000 kroner, skal du tage et kig på Vialån og se de lånemuligheder, de har.

Det at låne penge er i dag langt nemmere, end det var for 30 år siden. Dengang var det en enormt besværlig proces, hvor det kunne tage flere måneder, før du ansøgte om dit lån, til det rent faktisk gik igennem.

Sådan er det ikke længere i dag, hvor du blandt andet hos Vialån kan få en meget hurtig udbetaling. Hvis du vil låne under 30.000 kroner, kan du få pengene på din konto lige med det samme. Den slags var helt utænkeligt for 25-30 år siden.

Vialån - lån op til 75.000 kr

 

Om Vialaan.dk

Hos Vialån kan du låne fra 10.000 kroner op til 75.000 kroner. Vialaan.dk har et samarbejde med Express Bank, og det gør, at Vialån har enormt meget knowhow, når det kommer til lånebranchen, og hvad der er op og ned i låneuniverset.

Express Bank er en af de banker i Danmark, der har det bedste ry. Det er også en meget etableret bank, der har bevist sig gennem en lang årrække. Når du vælger at låne penge gennem Vialån, er det ikke Vialån, der låner dig pengene.

Det er derimod Express Bank, der gør det. Du kan vælge, at der skal være en løbetid, der er på fire år (48 måneder), og du kan hurtigt betale lånet ud.

 

Kunden er det vigtigste

For Vialån er det vigtigt, at kunden får en god oplevelse hver gang. Det ser du blandt andet gennem det faktum, at det er nemt og hurtigt at tage et lån. Det er en meget brugervenlig oplevelse, når du skal tage et lån hos Vialån.

Du oplever det også, når du ser, hvor hurtigt du får svar på din ansøgning. Det kan nogle gange ske med det samme. Der er heller ikke noget behov for at vide, hvad du skal bruge pengene på. Det var der eksempelvis i for 30 år siden, når du skulle ansøge om et lån.

Dengang skulle du forklare, hvorfor du fortjente at få et lån, og hvad pengene skulle bruges på. Hos Vialaan er intentionen, at de vil hjælpe dig med at indfri dine

drømme.

 

Hvilke kriterier er der for, at jeg kan tage et lån hos Vialån?

Det er ikke, fordi der er et hav af kriterier, hvis du vil have et lån hos Vialån. Men der er nogle krav, du skal indfri, før du kan få et lån hos Vialån. Det er følgende.

Først og fremmest skal du mindst være 21 år gammel, før du kan tage et lån hos Vialån.

Nogle steder behøver du ikke at være mere end 18 år, før du kan tage et lån.

Men Vialån har gjort sig en overvejelse om, hvornår det er mest sandsynligt, at låneren er klar nok til at tage et lån. Og det mener de, at låneren er, når vedkommende er 21 år gammel.

Det er også et krav, at du bor i Danmark. Du skal nemlig have en fast bopæl herhjemme, før du kan tage et lån hos Vialån.

 

Ingen RKI

Det er selvfølgelig også et krav, at du ikke er registreret hos RKI. Hvis du er det, kan du glemme alt om at få et lån hos Vialån.

Sådan er det hos de fleste låneudbydere. Der er dog enkelte, der giver mulighed for at tage et lån, selvom du er RKI-registreret, men det er ofte ad en lidt broget vej. Det kan eksempelvis være, at du skal have en ven eller et familiemedlem involveret i lånet, og vedkommende skal agere kautionist for dig.

Slutteligt er det også et krav, at du som minimum har en indkomst, der ligger på 120.000 kroner om året. Det er gjort ud fra en overvejelse om, at hvis du tjener mindre end det, er det ikke særlig sandsynligt, at du kan betale pengene tilbage igen.

 

Hvornår får jeg svar, hvis jeg ansøger om et lån på over 30.000 kroner?

Som tidligere skrevet får du pengene med det samme, hvis du bliver godkendt, når du ansøger om under 30.000 kroner.

Når der derimod er tale om lån, hvor du skal have over 30.000 kroner, kan du forvente, at det tager cirka 1-2 dage, før lånet går igennem.

Vialån skal nemlig først lige have styr på, hvordan din økonomi er, og om du er en troværdig låner. Det sker ved, at de kontrollerer dine lønsedler og ser, hvordan din økonomi ser ud. Når det hele er godkendt, har du pengene på din konto.

Vialaan.dk - lån op til 75.000 kr

Trustpilot og Google anmeldelser

På Google er deres vurdering 4,5 ud af 5 stjerner.
Der er pt ingen anmeldelser på Trustpilot

SE ALLE LÅNEUDBYDERE

Scroll til toppen