Vexa

Sammenlign alternative tilbud til et Vexa lån

 

Vexa tilbyder lån mod sikkerhed i fast ejendom.

Uanset om det er privatkunde eller erhvervskunder.

Hvis du er på udkig efter et lån, der virkelig kan gøre underværker og sikre dig en bedre økonomi, så er det Vexa, du skal tage i brug.

Det at tage et lån er langt nemmere i dag, end det var omkring årtusindeskiftet. Dengang kunne det tage noget nær en halv menneskealder, før du kunne få dit låneønske accepteret. Sådan er det ikke længere i dag, hvor det går langt hurtigere.

Tag eksempelvis et kig på Vexa. Du kan inden for et døgn få svar på, om dit lån er blevet accepteret på en million kroner. Det var utopi omkring starten af 00’erne.

Det kræver at du ejer din egen bolig for at kunne få et lån hos Vexa.

 

Vexa lån er blevet accepteret på en million kroner

Låneeksempel: Ved et samlet lånebeløb på 250.000 kr. over 25 år, der tilbagebet. via BS. Kvartalsydelse: 5.192,87 kr. Debitorrente: 6.75% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 7,62,. Samlede lånetomk.: 20.870,07 kr. Samlet tilbagebetaling: 519.297,48 kr. (Dette link er sponsoreret)

 

Om Vexa

Vexa er en dansk virksomhed, som er fri for kapitale interesser. De arbejder benhårdt efter at tilbyde et godt lån, der kan finansiere dit køb af en fast ejendom. De går også efter at lave investeringer i ejendomme, hvor der her er tale om ejendomslån.

Vexa går meget op i at tilbyde en hel pakke til den enkelte investor, som består af flere ting som ejendomslån, bankopbevaring, og en hel administrationsaftale.

 

Hvad kan du låne penge af til?

Der er flere ting, du kan låne penge af Vexa til. Det handler primært om et lån i den ejendom, du besidder netop nu. Hvis du er på udkig efter en ny bolig, er det typisk sådan, at du selv skal kunne afgive en udbetaling på mindst 5 % af husets værdi.

Hvis du vælger at tage et lån i din nuværende bolig, er det et krav, at du besidder en friværdi. Det er det, fordi det på den måde skaber en sikkerhed for lånet.

Det er muligt at låne penge til alle de boligtyper, der findes herhjemme. Så om der er tale om en ejebolig eller andelsbolig, så kan Vexa hjælpe dig med finansieringen af det.

 

Hvor lang tid tager det at få sit lån godkendt?

Som tidligere skrevet kan det tage ned til en dag. Men det er ofte, når der er tale om lånene i de lidt mindre beløb. Hvis du derimod skal låne lidt flere penge og tæt på millionklassen, kan svaret godt komme inden for 24 timer. Men det er ikke utænkeligt, at du først inden for fire dage har pengene på din konto.

 

Er jeg bundet af det lånetilbud, jeg modtager af Vexa?

Det er du ikke. Hvis du vælger at underskrive tilbuddet, er du i udgangspunktet bundet af din underskrift. Det er man sådan set altid. Men du har også – som altid – 14 dage til at fortryde, hvad du har skrevet under på. Det er ikke i Vexas interesse at tvinge dig til noget, som du ikke har nogen interesse i.

Hvad er prisen på at tage et lån?

Det koster ikke noget at tage imod et lånetilbud fra Vexa. Det, der imidlertid koster penge, er, når du har accepteret og underskrevet dit lån.

Du vil kunne se, hvad prisen på dit lån er, når du er i gang med at tage lånet. Der er tale om en lånedifference, som selvfølgelig er forskellig fra det ene lån til det andet. Niveauet ligger dog på mellem 6,25 % og op til 9,25 %. Der kan være en rente, som er dels variabel, og som er fast.

 

Er det smartest at vælge en variabel eller fast rente?

Det er lidt af en subjektiv vurderingssag. Der er fordele og ulemper ved begge, men kort fortalt er den faste rente noget højere end en variabel. Dog er der en helt anden tryghed forbundet med at tage en fast rente. Den sikrer nemlig, at der opstår tryghed, som skal medføre, at ydelsen er den samme, uanset hvordan udviklingen på rentemarkedet er. I den henseende er det vigtigt at tage et kig på din økonomi, som skal klare rentestigningen.

 

Hvordan er låneprocessen i praksis?

Den er simpel. Du skal bare igennem fire skridt. Det er følgende:

1: Først ansøger du om lånet. Det er her, at du skal indtaste, hvad du helt konkret søger i et lån. Det er her, du bestemmer, hvordan lånet skal være i forhold til renter og lignende. Du vælger også, hvor stort lånebeløbet skal være.

 

2: Modtag tilbud. Du vil modtage et lånetilbud fra Vexa inden for et døgn (24 timer). Når du har modtaget det, kommer vi til næste skridt.

 

3: Godkendelsen. Det sker ved, at du underskriver dokumentet gennem NemID.

 

4: Lånet skal udbetales. Det er her, at lånet overføres til din konto, og det bliver tinglyst.

 

Trustpilot og Google anmeldelser

På Google er deres vurdering 4,5 ud af 5 stjerner.
Trustpilot anmeldelser ligger flot på 4.8 ud af 5 mulige.

Vexa - lån mod sikkerhed i fast ejendom

 

Hjemmeside, adresse og kontakt oplysninger

Vexa

CVR nr. 27384544

📇 Adresse Farvervej 5, 8800 Viborg

☎️ Telefon nummer 96 40 90 00

📧 E-mail mail@vexa.dk

🏬 Åbningstider
Kontaktes via deres kontakt formular hele døgnet 24/7

SE ALLE LÅNEUDBYDERE

 

Scroll til toppen