Tillidslån

Tillidslån – Lån op til 70.000kr. med en kautionist.

 

Du kan låne fra 8.000-70.000 kr. og have pengene på din konto, så snart kautionisten godkender lånet.

 

tillidslån

 

Ansøg Nu

 

Låneeksempel: 49.9% APR (APR er der for at hjælpe dig med at sammenligne forskellige tilbud. I dette tilfælde er det et maksimum af 49.9%) F.eks. for et samlet kreditbeløb på 32.000,00 kr. over 36 måneder med en fast månedlig ydelse på 1.561,26kr. Den samlede rente, der skal tilbagebetales, er 24.205,36 kr. Det samlede beløb, der skal tilbagebetales, er 56.205,36 kr.kr.med en årlig effektiv rente på 49,9%, svarende til en årlig nominel rente på 41,2%. (Dette link er sponsoreret)

 

Reklameinformation.

I mange tilfælde modtagere vi provision for at henvise dig til disse lånetilbud.

Det bør bemærkes at udtryk som hurtigste, billigste og bedste lån bør ikke opfattes som den komplette sammenligning af alle tilbud der findes i Danmark.

Disse oplysninger kommer fra låneudbyderne, der tages forbehold for eventuelle fejl eller mangler.

 

Tillidslån er Danmarks nye kautionist lån

Tillidslaan.dk er Danmarks nye kautionist-lån. Fordelene ved et kautionist-lån er, at det ofte er billigere end andre forbrugslån. Tillidslån tilbyder nemlig lavere renter, da lånet involverer to personer – en ansøger og en kautionist.En kautionist vil typisk være en ven, familiemedlem eller arbejdskollega af ansøgeren. Tillidslån godkender alle ansøgere der har en kautionist med en godkendt kreditscore.

 

Står du og mangler penge til et nyt hobbyprojekt, TV eller andet? Så længe du har et familiemedlem, ven eller en arbejdskollega der stoler på dig, kan du låne penge hos Tillidslån.

 

Din kautionist skal have styr på sin egen økonomi, så han/hun kan afdrage lånet hvis du ikke selv kan. Din kautionist må ikke stå i RKI eller Debitor registeret og skal være mellem 18 og 75 år.

 

Hvor meget kan du låne – Udbetaling og afbetalingsinfo

 

  • Lån penge hurtigt fra 8000 til 70000 kroner.
  • Det er muligt at afdrage sit lån over 24 til 60 måneder.

 

 

Så nu har du chancen for at låne penge selv om du ikke selv er kreditværdig til det. Kravet er bare at du har en der stoler på dig og kan kautionere for dig.

 

Trustpilot anmeldelser

Der er ingen anmeldelser på Trustpilot endnu da det er et helt nyt lån i Danmark.

 

Relateret lån:

 

Tandolån.dk

Auroralaan.dk

 

Scroll til toppen