Sådan finder du det billigste samlelån – og får luft i privatøkonomien!

billede

Mange danskere har foretaget et lån i løbet af deres liv, og der er mange, som har flere forskellige lån hos mange låneudbydere. Derfor kan du i dag vælge at samle dine lån hos én låneudbyder, så du ikke skal holde styr på alle de mange lån, gebyrer og renter. Du kan dermed fjerne de grå skyer, skabe overblik i din privatøkonomi og generelt få et større rådighedsbeløb – hver eneste måned. Men hvor finder du det billigste samlelån, der giver bedst mening for dig?

Hvad er samlelån?

Et samlelån betyder i al sin enkelthed, at du får banken til at indfri dine eksisterende lån for dig. Dernæst samler de det skyldige beløb hos dem selv, så du dermed kun skal kigge et sted for at holde øje med din afdragsordning. Dermed slipper du for tårnhøje rente og dermed få bedre styr på økonomien. 

Samlino.dk kommer her med en række fordele til dig, der går og overvejer at få et samlelån – og stadig mangler at blive overbevist. 

Hvilke fordele er der ved samlelån?

  1. Du kan få et overblik

    Det kan være vanskeligt at bevare det kølige overblik over din gæld, når du har fordelt den ud på mange udbydere, som du hele tiden skal holde øje med, og renterne kan være forskellige. Med et samlelån behøver du kun at kigge et sted for at se dine lån. 

  2. Rente og ÅOP er mindre

    Man skal altid tjekke renten og ÅOP’en, når du skal optage et lån, og du kan risikere at sidde med en masse lån, der har høje ÅOP’er og renter, hvilket betyder, at du skal betale endnu mere tilbage til udbyderne. Et samlelån har oftest en lavere rente og endnu lavere ÅOP end de andre lånetyper. 

  3. Rådighedsbeløbet vokser

    Flere lån du skal betale af på, betyder også, at du har færre penge til dig selv om måneden. Et samlelån kan på den måde give dig et større rådighedsbeløb om måneden, som du kan bruge for selvforkælelse. 

Hvor finder jeg det billigste samlelån?

De fleste banker tilbyder i dag at samle dine lån hos dem, hvilket betyder, at de kan hjælpe dig af med alle de ekstra omkostninger og gebyrer. Du kan bl.a. vælge mellem Resurs Bank, Basisbank og Express Bank.

Du kan få uforpligtende tilbud fra de forskellige banker, hvis du selv kontakter dem. Du kan også finde det billigste samlelån, hvis du sammenligner tilbuddene fra forskellige udbydere. På Samlino.dk kan du indhente tilbud fra en lang række banker og dermed vælge det bedste og det billigste samlelån til dig. 

Det er dog ikke muligt for dig, der står registreret i RKI at få et samlelån. Bankerne kan ikke vide sig sikre på, om du vil overholde betalingsaftalerne, og derfor bliver du ikke godkendt til at få et samlelån. 

Scroll to Top