Nykredit Bank

Se billige alternative tilbud til et Nykredit Bank lån

[loancomparison table=1] Sorteringen af lånetilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Nykredit Bank kreditgiver i Danmark.

Nykredit Bank er den største kreditgiver i Danmark. Bank og realkredit er deres hovedbeskæftigelser, men de arbejder også med forsikring, leasing, pension, ejendomsmægler virksomhed og investering. Nykredit hjælper dig som fremtidig og nuværende boligejer.

De kan tilbyde dig diverse lån til din bolig, men også et boligeftersyn, hvis du har brug for hjælp til, hvilke reparationer og eventuelle forbedringer din bolig måtte trænge til.

Rent faktisk tilbyder Nykredit dig økonomisk rådgivning, uanset hvilken situation du står i, og uanset hvilken af livets faser netop du befinder dig i. Nykredit er dog ikke kun for de private, men også for virksomhederne.

 

Nykredit billån

Du kan få rabat på billån hos Nykredit Bank hvis du er BoligBank 3oo. 360  eller kunde i private banking.

 

nykredit bank

 

Nykredit Bank for virksomhedsejeren.

Til dig, som har egen praksis eller klinik og arbejder indenfor sundhedssektoren, tilbyder Nykredit Erhvervsbank rådgivning til din økonomi og fremtiden.  Deres rådgivere har forståelse for og indsigt i din virksomhed og udfordringerne omkring bl.a. patienter, ansatte, ydelser og praksistyper.

Nykredit Bank har specialiseret sig i rådgivning både på erhvervsplanet, men også på det private plan. De vil give dig værktøjer og sparring omkring din private økonomi såvel som din virksomheds, så du kan føle dig tryg ved, hvad fremtiden bringer.

I tråd med dette lægger Nykredit særlig vægt på, hvad der kan bringe dig og din klinik/praksis foran, og hvordan du udnytter din virksomheds fulde potentiale. Nykredit holder sig opdateret med, hvilke udviklinger der ses i sundhedssektoren, så du er garanteret god og kompetent rådgivning.

Og sammen kan I få udarbejdet den bankløsning, der passer bedst til dig og dine behov.
Når du vælger dem som den primære bank for din praksis, får du lavere priser og gebyrer samt andre fordele.

Nykredit For den private.

Til dig som privatperson hjælper Nykredit Bank også med lån og rådgivning omkring alt fra køb af bolig og sommerhus til forsikringer og rejser. Ligesom du gennem Nykredit kan få lagt et budget og danne dig et overblik over din økonomi og eventuelle lån.

Nykredit Forsikringer.

Ved du, om du er ordentligt forsikret? Hvis svaret er nej, er også dette noget, Nykredit kan tage hånd om. Dine behov for forsikringer ændrer sig hele tiden. Når du går fra ejer af lejlighed til boligejer, eller hvis du skal ud på en længere udenlandsrejse.

Du kan booke et møde med Nykredit, som sammen med dig vil gennemgå dine forsikringer og finde ud af, om de lever op til dine behov.
Nykredit tilbyder forskellige typer af forsikringer.

Hjemforsikring: Gælder for dig og din husstand (indbo og ansvarsskader). Her medregnes også udeboende børn under 21. Du har mulighed for diverse tilvalg, hvis du vil have din hjemmeforsikring til at dække bredere. Det første år, du køber forsikring online hos Nykredit, får du 5 % rabat.
Boligforsikring: Få hjælp til at få lagt den mest fordelagtige boligforsikring for dig.

El-skader, skader på rør og stikledninger erstattes til nyværdi.
Bilforsikring: Find den forsikringsløsning, som passer bedst til dig. Der er mange fordele at hente ved en bilforsikring med kaskodækning. Bl.a. får du i tilfælde af skade transporteret din bil til det nærmeste værksted helt gratis, ligesom du kan få en lånebil under reparationen.

Fremtidsplaner, opsparinger og pension.

Også her hjælper Nykredit Bank dig med lån og rådgivning, uanset hvad dine drømme lyder på. Det kan være, du vil have udbygget din bolig, købe bolig i udlandet eller købe en ny bil. De hjælper dig med at få det store overblik over dine fremtidsdrømme og deres realiserings muligheder.

Det kan også være, at du har indset fordelene ved en opsparingskonto. Du kan oprette en sådan konto hos Nykredit Bank . Der er ingen krav til, hvor meget du skal sætte ind på din konto. Eller hvor ofte du skal gøre det – det er helt op til dig.

Du kan spare op til ferier, særlige begivenheder såsom bryllup, konfirmation og barnedåb. Eller du kan bare spare op til uforudsete udgifter og bruge din opsparing som en tryghedsline. Det er altid rart at vide, at man har en vis grad af økonomisk sikkerhed.

I forbindelse med opsparingerne kan du også oprette en børneopsparing og sikre dit barn fremtidig hjælp med økonomien. Når du opretter en børneopsparing hos Nykredit, kan du vælge enten at lade pengene står, til dit barn bliver gammel nok til at hæve dem.

Eller du kan vælge at investere pengene eller bare en del af dem og dermed få et endnu større udbytte senere. Hvis du vælger at lade pengene stå, er de tilskrevne renter i bindingsperioden skattefrie. Du kan eventuelt prøve Nykredits børneopsparings beregner og finde ud af, hvornår du skal oprette opsparingen for at give dit barn de bedste kort på hånden senere

Nykredits Bank investeringsguide.

På et tidspunkt kan din opsparing blive så stor, at det bedst kan betale sig at oprette en formuekonto, hvis du ikke skal gå glip af gode indtægter gennem renter. Her kan det også være en mulighed at begynde at overveje investeringsmulighederne.

Du kan samarbejde med Nykredit om dine investeringer- selve investeringerne er selvfølgelig helt op til dig, men Nykredit vil gerne give dig gode råd. På Nykredits hjemmeside kan du finde deres investeringsguide.

Når du går på pension, betyder det, at din livssituation ændrer sig, og det gør din økonomi også. Det kræver en del planlægning at gå fra fast løn hver måned til at skulle leve delvist af en opsparing. Nykredit kan i den forbindelse hjælpe dig med at lægge en plan samt et fremtidigt budget.

Du kan også bruge Nykredits pensionstjek. Du skal bl.a. indtaste din fødselsdato og månedsløn før skat, og så kan du få en vurdering af din samlede pensionsopsparing.

Nykredit Bank hjælper dig igennem de forskellige faser i dit liv. Både de gode – når du flytter hjemmefra, når du flytter sammen med en partner, når du bliver gift, familien forøges, og når det er tid til at tage på ferie.

Men også de dårlige – hvis du flytter fra din partner igen, hvis du mister dit job, eller hvis du rammes af en alvorlig sygdom. Med Nykredits rådgivning kommer du sikkert og tryg igennem det hele.

Trustpilot anmeldelser

Trustpilot anmeldelse 4.2/5 – Vurderet af over 2800 kunder.

Nykredits kontakt oplysninger

Nykredit Bank kontakt

nykredit

Adresse:
Kalvebod Brygge 1-3
1780 København V

CVR: 10519608

Telefon nummer  Privat/Erhverv 70109000

Åbningstider kundeservice telefon
Alle hverdage kl. 8 – 20
Weekend kl. 10 – 15

Hotline nummer. 70109612

Forsikring Telefonnummer: 70156010

Åbningstider:
Mandag – Torsdag 8.30 – 18
Fredag 8.30 – 16

Besøg Nykredit

 

SE ALLE REALKREDITINSTITUTTER

 

Scroll to Top