Livalån

Sammenlign billige alternative tilbud til Livalån

Sorteringen af lånetilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Følgende medier skriver om Tankpenge.dk:

 

Livalån – Alt du behøver at vide

Vi tager et kig på, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med et lån hos Livalån, der samarbejder med en af de helt store forbrugslån-banker i Danmark.

Livalån er en ny låneformidler, som samarbejder med Basisbank. Sidstnævnte er blandt de førende og største spillere på markedet for forbrugslån i Danmark.

Basisbank er blandt andet sponsor for Superligaens traditionsklub Brøndby IF samt det velkendte løb Sjælsø Rundt.

Dette lån er sat i verden med det formål at hjælpe folk med at indfri deres drømme. Når du skal låne her, foregår det online og sker med en fin portion sikkerhed, der medvirker til at gøre lånet både enkelt, hurtigt og ligetil. Livalån har hovedsæde på Vesterbro i København.

Hvis du overvejer at låne i en hverdag inden klokken 14, vil du have pengene på din konto, inden dagen er omme.

 

Sådan ansøger du om penge hos Livalån

Det er simpelt at låne penge hos Livalån. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste dine oplysninger og dernæst besvare nogle spørgsmål, som de tjekker, inden du kan få lånet. Der er visse kriterier, som skal opfyldes, inden lånet kan gå igennem og træder i kraft.
Her er kravene for, at du som ansøger kan blive godkendt som låner:

Først og fremmest skal du som minimum være 18 år gammel, før du kan tage et lån hos Livalån. Dernæst skal du have en fast årlig indkomst på mindst 150.000 kroner. Det er et krav, at du skal være bosat i Danmark. Og slutteligt må du ikke være RKI-registreret.

Det er dog ikke alle ansøgere, der kan få et privatlån. Ud fra ansøgningen bliver der lavet en individuel kreditvurdering, som afgør, hvorvidt du må tage lånet eller ej. Hvis du ansøger om at få et lån og accepterer det, går der 10 minutter, og så er pengene tikket ind på din konto.

 

Lån lidt eller meget

Du kan låne mellem 3000 og 75.000 kroner. Du kan vælge at betale lånet tilbage med månedlige udgifter på et år, to år, tre år, fire år, fem år eller helt op til seks år.

 

En meget bred rentesats

Rentesatsen hos Livalån varierer. Du kan have en procentsats fra 14,85 % op til 29,85 %. Her er det dog sådan, at banken kontakter dig med et tilbud om, hvad du kan forvente af rente- og lånesatser, således at du kan bekræfte eller afvise lånet.

Det tilbud, som du tilbydes, er ikke forpligtende. Det er som kunde altid muligt at afslå det tilbud, som Livalån giver dig.

 

Hvor sikkert er det?

Sikkerheden mangler ikke noget hos Livalån. Det er muligt at låne penge med Nem ID. Det sker ved at indtaste CPR-oplysninger.
Alle informationer er krypterede, således at udefrakommende ikke kan hacke eller misbruge ens informationer. På den måde sørger Livalån for, at den højeste sikkerhed altid tages i brug for dig som kunde.

En anden indikator for, hvor sikkert det er at låne hos Livalån, er, at de altid tjekker op på de informationer, du har givet dem. Dermed sikrer de, at du som kunde er troværdig. Det er vigtigt at have for øje, at enhver form for snyd med informationer vil blive opdaget. Derfor kan det eksempelvis ikke betale sig at angive, man ikke er på RKI, hvis man rent faktisk er.

 

Hvad gør jeg, hvis min ansøgning accepteres?

Så kan du stadig nå at afmelde din ansøgning, hvis du skulle være interesseret i det. Du får nemlig som kunde et skræddersyet lån fra Livalån og Basisbank, der sikrer, at du som forbruger altid kan genoverveje din første intention. Det er dermed dig som forbruger, der afgør, om lånet bliver til noget eller ej.

Nogle kunder oplever problemer med, at Livalån ikke besvarer deres ansøgninger. Dette skyldes oftest to ting: Enten har kunden selv indtastet forkerte mailoplysninger, eller også er svaret havnet i kundens spam-indbakke. Derfor er det ikke altid usmart at dobbelttjekke både de ting, man indtaster, men også ens spamfilter.

 

livalån logo

Kontakt info :

Livalån
Vesterbrogade 149,
Bygning 9, 5. sal
1620 København V.

Cvr nr : 25057325

 

SE ALLE LÅNEUDBYDERE

Scroll til toppen