Zaplo Lån

Zaplo lån giver dig muligheden for på kort tid at skaffe de penge, du lige står og mangler.

 • 5.000 - 20.000 Lån max
 • 20 år Alder min.
 • 151,80 - 151,80% ÅOP
 • 3 - 18 md Løbetid

Repræsentativt Eksempel: Kredit beløb: 10.000 kr – løbetid 5 mdr – ydelse 2.880 kr/md – debitorrente (fast, årlig): 151,8% – samlede kreditomkostninger 2.523 kr – samlede tilbagebetalte beløb 12.523 kr – der er 14-dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Zaplo lån Krav til dig:

 • Mindst være 20 år
 • Dansk folkeregisteradresse
 • Ikke være registreret i RKI eller Debitor Registreret
 • Have adgang til et dansk telefonnummer
 • Have adgang til en dansk bankkonto
 • Have NemID
 • Ikke have navne og adresse beskyttelse

 

Fordele

 1. Fast rente
 2. Godkendelse på 10 sekunder
 3. Kredit fra du er 20 år
 4. Kredit op til 20.000 kr.
 5. Underskrive med NemID

Hvad er Zaplo lån

Hos Zaplo kan du tage et enkelt og fleksibelt lån. Lån mellem 5.000 og 20.000 kr. nemt og hurtigt, og du kan sagtens tilpasse lånet, så det passer til dig, dine behov og din økonomiske situation. Et hurtig lån fra Zaplo er desuden mere end bare et forbrugslån. Zaplo lån benytter sig af velkendte og sikre løsninger, som medvirker til at give dig tryghed, når du låner penge. Samtidig kan du selv vælge, hvilken betalingsløsning der egner sig bedst til dit behov. Du kan nemlig selv bestemme, om du vil betale dine afdrag automatisk eller manuelt via netbank, betalingskort eller via mobil eller tablet. Valget er dit.

“Du kan få kredit på op til 20.000 kr. hos Zaplo”

 

Det er dit behov, der er i fokus, og derfor har du desuden også mulighed for at tilpasse dit lån løbende. Du skal dog også være opmærksom på de få krav, som Zaplo har til alle deres låntagere. Du finder altså ikke et meget mere fleksibelt og enkelt lån andre steder end hos Zaplo lån.

Lån op til 20.000 kr. hos Zaplo med fast rente

Uanset hvad du står og mangler penge til, så har du mulighed for at låne helt op til 20.000 kr. hos Zaplo lån. Du kan låne mellem 5.000 og 20.000 kr., og så bestemmer du endda også helt selv, hvor mange penge du ønsker at afdrage med hver måned. Inde på deres hjemmeside kan du nemlig selv tilpasse dit lån, således at du selv vælger det ønskede kreditbeløb, som du gerne vil låne, samt den ønskede månedlige ydelse. Det bliver ikke meget mere fleksibelt end det. Jo mere du ønsker at afdrage hver måned, desto kortere bliver lånets løbetid, hvilket også fremgår af hjemmesidens ansøgningsformular.

Ansøg hos Zaplo

På hjemmesiden kan du desuden samtidig få et overblik over det samlede lån, inden du beslutter dig for at ansøge. Det betyder, at du baseret på kreditbeløbet og den ønskede månedlige ydelse, kan se det samlede beløb, du ønsker at låne, lånets løbetid, årlig fast rente, de samlede kreditomkostninger, det samlede tilbagebetalingsbeløb samt den månedlige ydelse. Zaplodk tilbyder lån fra du er 20 år gammel, og du får hurtig svar samme dag og kan have pengene på din konto inden for et par dage, i nogle tilfælde samme dag. Du har mulighed for at låne op til 20.000 kr. Du kan selv vælge hvor hurtigt du ønsker at betale dit lån tilbage. Du kan ansøge om at forhøje lånets beløb

Mere end bare et forbrugslån

Zaplo tilbyder meget mere end bare et almindeligt billig forbrugslån. Når du vælger at låne penge, får du nemlig et af Danmarks mest fleksible og enkle forbrugslån på markedet. De benytter sig af løsninger, som du i forvejen er bekendt med, hvilket medvirker til at gøre det både bekendt og sikkert at låne penge hos SMS Zaplo lån. Når du låner penge her, skal du nemlig benytte dig af NemID til at underskrive lånet med, og du kan nemt betale præcis som du vil.

Zaplo lån har sørget for at give deres kunder nogle smarte betalingsløsninger. Du vælger derfor fuldstændigt selv, hvorvidt du foretrækker at betale automatisk eller manuelt via netbank, betalingskort, mobil eller tablet. Det er gratis at tilmelde sig gratis automatisk betaling via betalingskort. Du kan dermed nemt undgå besvær og bekymringer omkring dine tilbagebetalinger. Med deres hurtig lån har de altså forsøgt at gøre det så nemt, sikkert og bekendt for dig som overhoved muligt.

Zaplo har fokus på dine behov

Zaplodk  tilbyder at bygge hele lånet til dig, så det passer bedst muligt til dine behov. Af samme årsag har de gjort det nemt for dig at ansøge om et online lån. Du kan ansøge om et  lån direkte fra din computer, tablet eller smartphone, og du kan gøre det døgnet rundt. Det tager kun få minutter at ansøge om et online lån og få det godkendt, og du kan regne med at pengene står på din konto i løbet af to hverdage, efter du har underskrevet låneaftalen. Så længe du har fundet dit NemID og dine bankoplysninger frem, så er du klar til at ansøge om et Zaplo lån, og får hurtigt svar tilbage på din ansøgning.

Desuden har de valgt at fokusere på dine behov ved at tilbyde alle kunder den samme og fast rente og et lån til en gennemskuelig pris. Desuden bliver du ikke pålagt nogle yderligere omkostninger i forbindelse med lånet. Du kan derfor godt regne med, at du udelukkende betaler den pris, du finder Zaplo låneberegner på deres hjemmeside.

Uanset om du har behov for et sms lån med lang eller kort løbetid, så kan du nemt tilpasse lånet, så det passer til dine behov. Den korteste løbetid på et lån hos Zaplo er tre måneder, hvormed du altså ikke behøver at afbetale dit sms lån over lang tid, hvis du ikke har behov for det. Du kan også altid nemt vælge at forlænge dit billige lån senere hen, hvis du skulle få brug for det på længere sigt.

Sådan søger du om et lån på Zaplo.dk

Det er nemt at låne penge hos Zaplo. Du kan hurtigt ansøge om et lån ved hjælp af enten din computer, tablet eller smartphone. Du ansøger altså om lånet online, og det eneste du skal bruge, er dine kontooplysninger og dit NemID. Når du har valgt, hvor mange penge du vil låne samt hvor stor en månedlig ydelse, du ønsker, kan du sende din ansøgning af sted. Godkendelsen af din ansøgninger tager som regel ikke mere end 1 minut, og det tager ikke meget mere tid at få underskrevet låneaftalen med NemID. Du kan regne med at modtage pengene i løbet af de kommende hverdage.

Tilpas dit lån løbende

Efter du har taget et lån hos Zaplo, har du mulighed for at få overblik over samt tilpasse lånet online fra din online profil. Her kan du benytte en række features, som følger med. Du har blandt andet mulighed for at ansøge om at få dit lån forhøjet, hvis du finder ud af, at du har brug for at låne flere penge. Du vil typisk kunne regne med at få hurtig svar på din ansøgning med det samme. Hvis du er mellem 25 og 70 år, de tilbyder at du kan låne op til 20.000 kr. Hvis du derimod er mellem 20 og 24 år eller 71 og 80 år, så kan du låne op til 15.000 kr. hos Wandoo.

Ansøg om lån hos Zaplo

Du har desuden mulighed for at sætte dine afdrag på pause, hvis du har behov for det. Du kan selv vælge, hvilke måneder du ønsker at gøre til afdragsfrie måneder. I afdragsfrie måneder betaler du udelukkende renten på dit lån. Omvendt kan du også vælge at afdrage ekstra på dit lån, hvilket er helt gratis hos Zaplo lån. Ved at gøre dette kan du sænke dine fremtidige afdrag og dermed også den samlede pris på dit lån.

Hvis du senere hen får lyst til at ændre måden, hvorpå du betaler dine afdrag på lånet, har du desuden også mulighed for at ændre betalingsmåden via din online profil på Zaplo. Uafhængigt af hvordan du foretrækker at betale dine afdrag, vil du altid modtage en bekræftelses mail om, at de har modtaget din betaling, når betalingen er registreret i deres system.

Krav til låntageren

Som låntager hos Zaplo skal du være opmærksom på, at de har nogle krav til dig, som skal opfyldes før du kan ansøge om et lån. For det første skal du være fyldt 20 år og have en dansk folkeregisteradresse. Det er desuden et krav at du har et dansk telefonnummer samt adgang til en dansk bankkonto. Endnu et krav er, at du hverken har navne- eller adressebeskyttelse. Udover det skal du have NemID, da det bruges til at underskrive låneaftalen på en sikker og nem måde. Du skal dog også være opmærksom på, at det også er et krav, at du hverken er registeret i RKI eller Debitor Registret. Du kan nemlig ikke låne penge, hvis du er registreret der.

Ved at optage et enkelt og fleksibelt lån, hvor renten er fast. Så kan du selv vælger hvor meget du ønsker at afdrage med, og uden andre, skjulte og uforudsete omkostninger. Her er vejen til ekstra penge pludselig mærkbart lettere og simplere. Du ansøger om lånet via Zaplo's hjemmeside, og kan blive godkendt inden for kun 10 sekunder, hvor alt information bliver givet til dig. Så du ved præcis hvad det hele går ud på. Med en nem og overskuelig oversigt, kan du allerede inden du sender din ansøgning afsted se dit samlede lånebeløb.

Hvor lang er låneperioden

Hvor lang låneperioden er samt den årlige debitor rente. Renten er den samme for alle kunder, og ingen vil blive pålagt ekstra omkostninger. Du kommer til fra starten at have et overblik over dine samlede omkostninger i låneperioden, det samlede beløb du skal betale tilbage, når alt er medregnet, og naturligvis også dit månedlige afdrag, som du selv er med til at bestemme størrelsen på. Alle værktøjerne har du altså lige ved hånden, og det bliver ikke nemmere og enklere. Om du mangler penge til en rejse, en fødselsdagsgave eller en uforudset udgift, så er muligheden for at skaffe midlerne lige foran dig. Og du kommer til at have følelsen af at have fuld kontrol over det hele.

Zaplo lån er både sikkert og trygt

For at gøre hele låneprocessen så nem og tryg som muligt for dig som låner, benytter Zaplo sig af midler og metoder, som de fleste kender og stoler på. Det vil eksempelvis sige at du underskriver selve låneaftalen ved hjælp af NemID, så du kan være sikker på der ikke foregår snyd, eller følsomme oplysninger bliver udvekslet med usikre forbindelser. Desuden kan der kun henvises til deres Trustpilot profil, hvor en særdeles positiv score på baggrund af et højt antal anmeldelser fra tilfredse kunder vidner om kvalitet og sikkerhed under hele forløbet.

For at undgå eventuelt besvær og bekymringer i forhold til at afdrage lånet tilbyder de herudover at tilmelde dig gratis automatisk betaling ved hjælp af dit betalingskort eller netbank. Nøjagtigt som danske banker også tilbyder. De tilbyder dog ikke lån gratis, men lån til fast rente. Det er ikke mange år kan du låne her, men højst i 18 måneder.

Zaplo tilbyder dig muligheden for at tilpasse dit lån.

Måden du ansøger om et lån på, foregår altså ved du sender din ansøgning online. Derefter udfylder de forskellige oplysninger ved hjælp af dit NemID. Samt dine kontooplysninger på den konto, du ønsker pengene bliver sat ind på. Dette behøver ikke nødvendigvis gøres fra din computer, hvis du ikke har denne ved hånden. En smartphone eller en tablet kan også benyttes. Du modtager kort tid efter en bekræftelse på at din ansøgning er godkendt. Hvorefter lånet så hurtigt som muligt vil blive sat ind på den angivne konto. Lige så snart dette er gjort kan du få adgang til en online profil. Zaplo giver dig muligheden for at tilpasse dit kviklån ved at bruge forskellige funktioner og features.

Du kan for eksempel ansøge om at få forhøjet dit lån, hvis dette viser sig at være nødvendigt. Behandlingen af dette foregår lige så hurtigt som den originale anmodning, og du vil få hurtig svar inden få kort tid. Bemærk desuden at din alder har indflydelse på, hvor mange penge du højest kan låne. Herudover kan du vælge ikke at afdrage i visse måneder, hvis du ikke har midlerne eller af andre grunde ikke ønsker at gøre det. Benytter du dig af denne funktion skal du dog stadig betale renten af lånet i de afdragsfrie måneder.

Og endelig kan du vælge at afdrage ekstra på lånet, hvorved de fremtidige afdrag dermed bliver sænkede, og de samlede omkostninger altså bliver mindre. Du har ikke mulighed for lån trods rki hvis du skal låne hos zaplodk. Det er let at finde det bedste lån, ved at du sammenligner lån ved deres ÅOP. Læs altid vilkår og betingelser inden du underskriver låneaftalen. Så samlet tilbagebetalt beløb ikke overstiger hvad du kan overkomme.

Andre låneudbydere

Skal du bruge større lån kan du prøve Bank Norwegian eller Spargo Finans, som også tilbyder billige lån og penge på din konto inden for få dage. Har du brug for længere løbetid på dit lån kan du prøve Modus Finans eller Selene Finans som har løbetid op til 72 måneder. Nordisk lån tilbyder lån fra du er 18 år gammel. Du spørger sikkert hvor mange penge kan jeg låne? Svaret kommer an på din indtægt og hvor mange i er om at ansøge. Sammenlign altid repræsentativt eksempel samlet kreditbeløb som står under de forskellige tilbud.

Om Zaplo lån

Zaplo lån tilbyder dig muligheden for at tage et forbrugslån med fokus på kort bindingsperiode, fleksibilitet og genkendelighed. Hoved ideen er at du som låner skal føle du har en god oplevelse hele vejen igennem. Og at processen ikke på noget tidspunkt føles uoverskuelig eller svær at gennemskue. Netop derfor er forløbet gjort nemt og simpelt at finde rundt i. Ligesom der kun benyttes værktøjer du kender fra andre sammenhænge. Så du ikke behøver at skulle sætte dig ind i helt nye begreber og vejledninger.

Hele låneprocessen er altså gjort let og hurtigt, og du kan med det samme gennemskue hvordan tingene fungerer. Derfor kan du frit vælge eksempelvis at foretage ekstra betalinger på dit lån, uden at du skal stå til ekstra gebyrer, så de renter du ellers skulle betale bliver bragt ned, og de samlede omkostninger forbliver minimale. De har desuden det mål at forblive innovative, og hele tiden lægge nye ideer og tiltag på bordet. Fremtiden bliver derfor blot endnu mere spændende at følge med i, og du kan roligt forvente endnu flere features og værktøjer fremover, så din samlede og overordnede låneoplevelse kan gøres endnu bedre.

Hvor finder jeg Zaplo.dk

Har du spørgsmål i forbindelse med et kommende eller nuværende lån, Zaplo tilbyder dig mange muligheder for at tage kontakt. Foruden telefon og mail kan du benytte chat funktionen på zaplo.dk inden for åbningstiderne. Så kan du nemt og hurtigt kan få svar på enhver henvendelse. Herudover er virksomheden at finde på flere af de sociale medier. Du altid kan følge med i det der sker og få de seneste nyheder med det samme.

Kontakt info.

Adresse Vesterbrogade 1L, 4., 1620 København V
Telefonnummer 78 79 53 53
Åbningstider alle hverdage mellem 8 – 16
Weekend: Lukket

Besøg Zaplo hjemmeside

Anmeldelser Zaplo Trustpilot score 5 stjerner ud af 5 Fremragende

Ellers kan du altid besøge siden med hyppigt stillede spørgsmål. Og hurtigt finde ud af hvor meget du kan låne og hvornår du har pengene på din konto. Og er du i tvivl om hvordan du betaler af på dit lån eller oplever du måske at du pludselig ikke kan betale dit månedlige afdrag. Løsningen lige om hjørnet i form af information om hvordan afdragsfrie måneder fungerer. Det kan igen kun understreges at de fokuserer på din oplevelse som kunde. Processen kommer til at foregå bedst muligt. Du ikke vil tøve med at anbefale dem til venner og familie. Alting bliver gjort for at dit indtryk af forløbet vil være lige så positivt som alle de tilfredse tilbagemeldinger, de allerede har fået. Det bliver simpelthen ikke nemmere.

Kilder:
Zaplo

zaplo lån