Spargo Finans

/Spargo Finans
Spargo Finans2018-10-15T08:05:04+00:00

Hvem er Spargo Finans?

Spargo Finans er en del af L’EASY Gruppen, som er ejet af 3C Koncernen. Derfor er der her er tale om en låneudbyder med masser af stabilitet bag sig. De står også blandt andet også bag Modus Finans dk. Du kan derfor være helt tryg ved at vælge Spargo Finans, når du ønsker udbetaling af et hurtig lån. Spargo Finans tilbyder tilbud på hurtige lån af typen privatlån på helt op til 150.000 kr. Her kan du nemt kan låne penge til dine drømme og behov.

Spargo Finans er stolte over at kunne give deres kunder et større råderum i økonomien. Således at der bliver plads til at gøre, som du vil. Af samme grund har de valgt at tilbyde lån med mulighed for at vælge store lånebeløb og lange løbetider. Det er nemt at finde et online lån der passer til dine behov. Desuden tilbyders du dit nye lån uden at stille sikkerhed. Spargo Finans synes du selv skal have lov til at bestemme, hvad pengene skal bruges til. Her yder de altid hurtig service, hvorfor du kan forvente hurtigt svar på din ansøgning såvel som hurtig udbetaling af dit lån.

Spargo Finans → Lån op til 150.000 kr. → Hurtig Udbetaling

Spargo Finans lån 150000 kr
Ansøg om et Spargo Finans Lån

Spargo Finans Repræsentativt Eksempel. Vilkår og renter: Fast årlig debitorrente 9,90% – 26,08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 40.000. ÅOP 11,94% – 29,17%.. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 66.985 – 111.949. Samlede kreditomkostninger kr. 26.985 – 71.949. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 3.200. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.

 

FAQ – Spørgsmål og svar – Kan jeg låne penge hos Spargo Finans?


Hvor mange penge kan jeg låne?

Der kan få lån udbetalt på maksimalt 150.000 kroner

Hvor mange år skal jeg være for at ansøge?

Spargo Finans kræver at du er 20 år før du har mulighed for at ansøge

Er der mulighed for lån trods RKI?

Nej du kan ikke låne hvis du registreret i RKI eller Debitor Registret.

Hvornår sker udbetaling af lånet?

Lånet udbetales samme dag du bliver godkendt, eller dagen herefter.

Efter hvor lang tid skal lånet tilbagebetales?

Tilbagebetalingstiden er på op til 120 måneder.

 

Spargo Finans fordele:

 • Privatlån på mellem 10.000 kr. og 150.000 kr.
 • Løbetid på mellem 12 og 120 måneder
 • Nem ansøgningsproces via 3 simple trin
 • Lån uden at stille sikkerhed
 • Hurtigt svar.
 • Ingen krav til lånets formål
 • Underskriv lånet med Nem ID
 • Altid hurtig service

 


Spargo Finans trin for trin låneguide i 3 simple trin:

Spargo Finans har gjort det så let som muligt for dig at ansøge om et lån hos dem. Derfor kan du ansøge om et lån hos Spargo Finans gennem 3 simple trin.

Sådan ansøger du.

 1. Udfyld ansøgningsformularen

På spargofinans.dk finder du ansøgningsformularen, hvor du kan vælge dit ønskede lånebeløb og løbetid. Herefter vil du blive bedt om at indtaste dine personlige oplysninger såsom navn, e-mailadresse, telefonnummer, fødselsdag, bopæl, bank samt beskæftigelsesforhold.

 1. Log ind med NemID

Når du har udfyldt dine personlige oplysninger i ansøgningen, vil du blive bedt om at logge ind med NemID. Dette giver dem alt den information, de har brug for udover det du allerede har udfyldt, således at de kan foretage en individuel kreditvurdering af dig og din økonomiske situation. Baseret på din ansøgning og den individuelle kreditvurdering vil Spargo Finans udarbejde en låneaftale til dig, som du kan vælge at godkende eller afvise, alt efter om du er tilfreds med det, de tilbyder dig.

 1. Afvent hurtigt svar og underskriv med NemID

Til sidst er der ikke andet at gøre end at vente på svar fra Spargo Finans. Har du ansøgt i deres åbningstid, kan du forvente svar inden for en time. Når du har modtaget låneaftalen, og er du tilfreds med denne, kan du vælge enten at underskrive den elektronisk med NemID og hurtigt få sat gang i udbetalingen af lånet, eller at få tilsendt en fysisk kontrakt som skal underskrives og returneres.

Hvem kan låne penge hos Spargo Finans?

Som udgangspunkt har Spargo Finans ikke de store krav til dig som låntager. Det er derfor ganske nemt at ansøge og optage et kviklån med NemID. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke må være registreret i et skyldnerregister såsom RKI, hvis du ønsker at ansøge om et gratis lån her. De tilbyder nemlig ikke lån trods RKI. Er du derfor registreret som dårlig betaler i eksempelvis RKI, er du nødt til at finde andre alternativer, hvis du er interesseret i at låne penge med det samme.

Desuden skal du være indforstået med, at der vil blive foretaget en individuel kreditvurdering af dig, hvilket betyder at du skal opfylde kriterier for en samlet kreditvurdering, hvis du skal være i stand til at låne penge hos Spargo Finans.

Spargo Finans tilbyder lån uden sikkerhed. Hos dem er det muligt at låne uden skjulte gebyrer. Og du er let hvilket beløb der skal betales tilbage. Når du ansøger om lånet til lave renter, kan du få  penge på din konto i løbet af en dag eller 2, ansøgningen er uforpligtende, og du accepterer først lånet når du underskriver låneaftalen. Som underskrives med nemid. Så det er hurtigt og nemt at finde det bedste lån her.

Store lånebeløb og lang løbetid hos Spargo Finans

Spargo Finans tilbyder dig frihed til at gøre som du vil. Du har nemlig mulighed for at låne helt op til 150.000 kr. med en løbetid på mellem 12 og 120 måneder. Du kan dermed nemt vælge et lån, der passer til dine drømme og behov. Samtidig er der ingen krav om sikkerhed, hvorfor du kan bruge lånet til præcis det, du ønsker.

Som kunde hos Spargo Finans er det nemt at finde et lån, der dækker både store og små behov eller drømme. Du kan nemlig låne mellem 10.000 kr. og 150.000 kr. Så uanset om du har brug for ekstra penge til drømmerejsen eller til renovering af et hus, så kan drømmen nemt gå i opfyldelse med et lån. Samtidig tilbyder de lange løbetider på alle lån. Du kan vælge en løbetid på mellem 12 og 120 måneder, alt efter hvad du og din økonomi kan håndtere. Og skulle du pludseligt få mulighed for at betale lånet ud før tid, så koster det aldrig ekstra.

Når du benytter Spargo Finans’ låneformular, har du mulighed for at vælge netop det beløb og den løbetid, som du ønsker for dit lån. Når du gør dette, vil du samtidig få vist, hvad din månedlige ydelse ca. vil være på for det valgte lån. På den måde kan du bedre få et overblik over, hvor mange penge du skal regne med at sætte til side hver måned, alt efter hvilket lånebeløb og løbetid du vælger.

Spargo Finans penge

Din rente fastlægges via kreditvurdering hos Spargo Finans

Når du overvejer at optage et lån hos Spargo Finans, kan det måske være rart at vide, hvad din rente bliver. I låneformularen kan du se intervaller for, hvad deres rente ligger på. Her ligger renten på mellem 9,90 % og 26,08 %.

Desværre kan du først få din individuelle rente at vide, når du har ansøgt om små lån. Dette skyldes, at din rente fastlægges på baggrund af en kreditvurdering foretaget af Spargo Finans. Alle kreditvurderinger er individuelle, hvorfor der vil blive fastlagt en rente og et lånebeløb, som du finder ansvarlig i netop dit tilfælde. Derfor vil din præcise årlige og effektive rente fremgå af den låneaftale, som de udarbejder og sender til dig på baggrund af din låneansøgning. Så selvom du ikke kan vide, hvad netop din rente bliver, inden du sender ansøgningen af sted, kan du berolige dig selv med, at du kan se den i låneaftalen inden du vælger enten at godkende eller afvise den.

Hurtig lån hos Spargo Finans

Hos Spargo Finans tilbyder de altid hurtig service. Da de tilbyder online privatlån, foregår hele ansøgnings- og låneprocessen selvfølgelig på nettet, hvilket gør at du meget hurtigt kan låne penge. Det tager kun få minutter at udfylde låneansøgningen, og ansøger du i deres åbningstid, kan du forvente at få svar allerede inden for en time. De har åbent alle ugens dage mellem kl. 8 og 22, så du har gode muligheder for at ansøge i åbningstiden.

Skulle du alligevel ende med at ansøge uden for åbningstiden, kan du forvente svar senest dagen efter. Du skal altså ikke vente længe på et svar, uanset om du ansøger i eller uden for deres åbningstid.

Udover at du kan forvente hurtigt svar på din ansøgning, kan du ligeledes forvente at de lånte penge hurtigt kommer til at stå på din konto. Typisk udbetaler de lånet samme dag, som det er blevet godkendt eller senest dagen efter.

 

Underskriv låneaftalen elektronisk med NemID

I dag underskrives langt størstedelen af alle online låneaftaler med Nem ID. Spargo Finans er ingen undtagelse. Når du har ansøgt om billige lån og fået svar på din ansøgning, har du mulighed for at underskrive låneaftalen elektronisk med NemID. Dette er med til at gøre hele processen både nem, hurtig og ikke mindst meget sikker. NemID garanterer at ingen kan forsøge at få et lån godkendt med Nemid i dit navn. Vælger du at benytte NemID til at underskrive låneaftalen med, kan du forvente at få lånet udbetalt til din konto samme dag, som lånet er blevet godkendt eller allersenest dagen efter.

Hvis du til trods for de mange fordele ved NemID alligevel foretrækker at undgå at bruge NemID. Her har du også mulighed for at underskrive en fysisk låneaftale. I sådan et tilfælde vil du få tilsendt en fysisk kontrakt med posten. Denne skal du skal underskrive og derefter sende retur. De lånte penge vil her først blive udbetalt til dig, så snart Spargo Finans har modtaget den underskrevne låneaftale med posten. Dette alternativ tager derfor en del længere tid, end hvis du vælger at benytte NemID til at underskrive aftalen elektronisk, men begge muligheder er der.

 

Spargo lån

3 gode råd om økonomi fra Spargo Finans

Hos Spargo Finans er det vigtigt, at alle låntagere har en realistisk og ansvarlig holdning til at låne penge. Derfor har de valgt at give 3 gode råd til økonomi på deres hjemmeside, som du med fordel kan overveje, inden du beslutter dig for at ansøge om et lån.

For det første anbefaler de, at du starter med at lægge et budget. Ved at lægge et budget kan du nemmere få overblik over din daglige økonomi, og derved se hvor mange penge du rent faktisk bruger på blandt andet mobiltelefon, husleje, forsikringer, transport, madindkøb m.m. Budgettet skal både indeholde dine faste udgifter og indtægter, således at du kan se, hvor mange penge du har til rådighed hver måned.

I den sammenhæng anbefaler de, at du netop benytter budgettet til at kigge på dit rådighedsbeløb. Ved at sætte både udgifter og indtægter ind i budgettet, har du gjort det nemt og overskueligt at se, hvor mange penge du har til rådighed hver måned. På den måde kan du også nemmere se, om du har plads i din økonomi til et lån, og i så fald hvor stort et lån din økonomi kan håndtere.

Lån ikke flere penge end din økonomi kan bære

Husk altid at være ærlig over for dig selv, så du ikke ender med at låne flere penge end din økonomi kan bære. Det er aldrig sjovt at have en for stram økonomi, hvor der ikke er plads til fornøjelser m.m. Vælg derfor hellere at låne et beløb, som du med sikkerhed kan se, at din økonomi er i stand til at håndtere uden at det bliver for stramt et budget.

Som et sidste godt råd anbefaler Spargo Finans, at du tilmelder dine månedlige afdrag til Betalingsservice. Betalingsservice er klart den nemmeste og billigste måde at betale sine regninger, og samtidig slipper du for risikoen for at modtage rykkere. Du skal nemlig bare tilmelde dine regninger i Betalingsservice én gang, hvorefter de automatisk vil blive betalt hver måned fremover. Du slipper altså for selv at skulle huske på at betale dine regninger.

Brug for hjælp til at lægge et budget? Brug Spargo Finans’ budgetskema

For at gøre det nemmere for dig at komme i gang med at lægge et budget, kan du finde et budgetskema på Spargo Finans’ hjemmeside. I stedet for at skulle lave et budgetskema fra bunden, har du med dette budgetskema mulighed for at indtaste dine egne indtægter og udgifter, hvorefter skemaet automatisk beregner dit rådighedsbeløb. Budgetskemaet kan downloades som en Excel fil, således at det er 100 % privat og kun noget du har adgang til. Du kan derfor roligt benytte dig af deres budgetskema til at komme i gang med at lægge et budget for din økonomi.

Er det risikabelt at optage et kviklån hos Spargo Finans?

Uafhængigt af om du optager et kviklån her eller en anden låneudbyder, er der selvfølgelig altid en række risici forbundet med at låne penge. Med det sagt kan du som udgangspunkt være helt tryg ved at optage et lån hos Spargo Finans. For dem er det nemlig vigtigt at tilbyde kontantlån under ansvarlige forhold, hvor du kan have en stabil økonomi – også efter udbetaling af dit lån.

Af samme årsag udfører de individuelle kreditvurderinger af alle låneansøgere, hvor de forsøger at tage højde for netop din økonomiske situation i forhold til, hvilket lån de vil tilbyde dig. Så længe du selv forholder dig realistisk, ansvarligt og fornuftigt til dét at låne penge, så er du automatisk med til at gøre det mindre risikabelt for dig selv at optage et lån.

Spargo Finans Trustpilot anmeldelse

De har en bedømmelse på 4.1 ud af 10

Hjemmeside, adresse, åbningstider og kontakt information

Spargo Finans

Spargo Finans er leveret af Leasy

Tlf nummer
99 99 95 55

Spargo Finans åbningstider
Alle dage 8.00 – 22.00
Adresse
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C

Besøg Spargo Finans hjemmeside

Spargo Finans lån penge