Solida Finans

OBS: Denne udbyder er ikke længere tilgængelig på Tankpenge

Vi tilbyder ikke længere denne udbyder på vores side – Klik her og se vores andre tilbud på lån 

 

Solida Finans logo

 

Står du også og dagdrømmer. Tænker du også; hvis jeg havde penge på kontoen så ville jeg købe en lille båd til familien – en båd som kunne være familiens hyggested, et sted kun hvor familien kom og var sammen, et sted hvor familien mødtes for at fiske eller bade.

Eller drømmer du om en større bil, en bil der er mere miljøvenlig, en bil der er mere økonomisk, en bil der kører længere på literen – bare en bil der er bedre end den nu har eller slet ikke har. Eller er du typen der tænker; hvis jeg havde penge på kontoen så havde jeg for længst rejst til de varme lande og nydt solen, stranden og alt hvad landet tilbyder. Så lån penge hvis du har brug for det.

Solida Finans kan hjælpe dig.

Går du med en lille iværksætter i maven, men du kan ikke kaste dig ud over dine projekter fordi det kræver kontanter. Udskyder du dine drømme og mål – du kunne måske blive Danmarks bedste iværksætter der vokser med en stor vækst. Iværksætteren der giver arbejde til mange andre – men bliver dine drømme stoppet og bremset fordi du ikke lige har den rette størrelse på pungen? Solida Finans kan hjælpe dig med, at du får den rette størrelse på pungen, det er meget nemt og enkelt.

Eller tænker du bare; december  – og går i panik! December nærmer sig, måneden hvor der skrues op for hygge og kærlighed. Det er også måneden, hvor utallige ønskesedler fra familie og bekendte kommer ind ad dør sprækken. Du kan ikke løbe fra December – den er en del af dig, du elsker den, december er fyldt med minder. Minder fra din barndom og ungdom – du husker tilbage til dengang du holdt jul med dine bedsteforældre og resten af din familie, dit hjerte bliver helt blød af glæde og kærlighed.

Du husker også lige den gode mad du fik og mandelgave – som du aldrig fik! Og i dag i dit voksenliv ønsker du at give den samme gode oplevelse til dine børn. Alle deres ønsker prøves at tilgodeses – så godt som det nu er muligt. Men det kan være svært at få det til at hænge sammen – af mange årsager. Der er brug for kontanter nu og her. Og hvordan skaffer man hurtige penge ? Selvfølgelig søger man et lån! Men det skal ikke være, hvad som helst – det skal være noget der præcis dækker ens behov.

 

Det bedste og det hurtigste lån – Solida Finans.

Det er aldrig nemt at stå i en situation og erkende at man har brug for kontanter, erkende at man har brug for hjælp – det kan virke pinligt og virkelig akavet, især hvis man bliver spurgt indtil hvad man skal med pengene. Måske ønsker man årsagen til lånet skal være hemmeligt, måske er det en surprise eller man tænker det går ind under det private liv – og man vil bare ikke svare på spørgsmålet om, hvorfor man nu tager et af de hurtigste lån, selvom man måske er i en relativ ung alder. For hvad har alder med vision og drømme at gøre egentligt?

Hos Solida Finans bliver der sat fokus på dine behov, dine ønsker og dine visioner. Der er ingen der spørger indtil hvad du skal med pengene – med andre ord er Solida Finans ligeglad med om du søger et forbrugslån fordi du ønsker dig nye møbler eller fordi du gerne vil have et større hus eller fordi du bare gerne vil ud at rejse. Intet af det har en betydning, det der tæller og vægter er, at dine behov og ønsker bliver opfyldt.

 

Hos Solida Finans bestemmer du selv fra du er 18 år.

Så du kan gøre lige hvad der passer dig bedst med lånet. Hvis du ønsker at bruge pengene som toiletpapir gør du det – ingen blander sig. Hvis du ønsker at bruge lånet til investering – er der igen ingen der blander sig.

Hos Solida Finans bestemmer du – hvad du vil bruge dit kviklån som 18 årig til. Du kan tage lån til alt fra nye møbler til studiebøger til at have råd til lidt ekstra hygge. Hvem kan ikke lide at hygge – hvis der er noget vi kan i Danmark, så er det hygge. Hos Solida Finans er det også okay, hvis du ønsker et lån kun for hyggens skyld – en tur til biografen, pizza, tivoli – det er okay, det handler om dine ønsker og glæde.

 

Hvor hurtigt kommer pengene ind i kontoen.

Når man er i en akut situation, hvor penge bare skal være på kontoen – så er det alt afgørende at processen ikke tager en evighed men kun ét øjeblik. Solida Finans har gjort det utroligt nemt at søge om lån. Med Solida Finans er det slut med de fysiske dokumenter, der op æder al ens energi. Ansøgningen foregår nemlig online – det er hurtigt og enkelt. Du sparer således også tid. Tid som du nu kan bruge med familie, børn, venner eller  andre bekendte. Tid som nu kan blive brugt som kvalitetstid.

Du får hurtigt svar. Det lyder for godt til at være sandt – men det er sandt. Inden for åbningstiderne får du nemlig svar i løbet af 1 time på din hurtige og enkle online ansøgning om Nordisk lån. Lyder det bare ikke godt? Du har akut brug for kontanter, du kan søge sikkert online og få svar i løbet af KUN en time inden for åbningstiden. Det kan bare ikke gøres hurtigere!

Det gode stopper ikke her – der er udbetaling på dagen. Hos Solida Finans handler det nemlig om DIG. Du får det bedst tænkelige kundeservice, så du kan komme tættere på dine drømme. Solida Finans er ikke interesseret i hvad du vil med pengene – det er dig der er i centrum.

Hvis du ønsker penge nu og her, kan du ansøge og få svar i løbet af én time inden for åbningstiden og efterfølgende få pengene sat ind på din konto. Det er dit lån, dine drømme, dine ambitioner, dine visioner og dine ønsker der er i centrum. Du får et lånetilbud efter dit eget ønske. Det er dig det handler om.

 

Hvor meget kan jeg låne op til.

Det kan være svært at låne lige det beløb man har brug for, men hos Solida Finans er det dig der bestemmer. Du skræddersyer dit helt eget lån. Du bestemmer også din afdragsperiode. Og hold lige fast – du kan hos Solida Finans også sætte dine afdrag på pause undervejs, hvis det skulle være nødvendigt. F.eks. hvis du nu mister dit job uventet eller der kommer en ekstra regning ind ad døren.

Så er denne mulighed med til at give dig sikkerhed og tryghed – ikke kun for dig men også din familie.  Hos Solida Finans er det vigtigt at lånet tilpasses dit behov og dine ønsker, så du skal selv være med til at tilpasse lånet dine behov.

Det hele er så enkelt. Du skal ansøge online og du vil få svar i løbet af én time inden for åbningstiden. Også skal du ellers i gang med at opfylde dine drømme. Du bestemmer helt selv, du må bruge pengene som det passer dig.

Du kan, hvis du ønsker det tage på drømme rejsen med kæresten og nyde hinandens selvskab, eller tage på en alene rejse med konen – send børnene til bedsteforældrene eller få andre til at passe dem, husk selvom man har været gift i en længere periode, er det vigtigt at pleje par forholdet, vigtigt med alene tid og kvalitetstid. Du kan også vælge at bruge pengene til renovation af huset eller tilbygning – måske en dejlig udestue? DU bestemmer selv.

Det eneste du skal hos Solida Finans er at ansøge online, hvilket er helt enkelt og ligetil. Derefter skal du nyde dit billige sms lån efter dine behov

 

Trustpilot og anmeldelser

Der er ingen anmeldelser af Solida Finans på Trustpilot

 

Solida Finans logo

 

Hjemmeside, adresse og kontakt information

Respons Group

Email: kontakt@solidafinans.dk

 

Se Alternativer til Solida Finans

Sambla-laan
5
Lånebeløb
25.000 - 400.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
7,56% - 24,99%
Min. alder
18 år
Stor Godkendelsesrate
Ansøg på 2 minutter
Få besked samme dag
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Variabel debitorrente 7,00 %. ÅOP 8,02 %. Etb. omk. 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling: 169.347 kr. Samlede kreditomkostninger: 69.347 kr. Du kan fortryde lånet indenfor 14 dage. Dette er et annonce link.
Lendo logo
4.9
Lånebeløb
20.000 - 1.000.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
4,58% - 24,99%
Min. alder
18 år
Èn ansøgning - 21 banker
Udfyld på 2 min.
Modtag flere lånetilbud
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 120.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 0,00-24,24 %. Dette er et annonce link.
Myloan24
4.9
Lånebeløb
5.000 - 500.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
3,6% - 24,99%
Min. alder
18 år
100% gratis
Uforpligtende at ansøge
Svar med det samme
Ansøg nu
Eksempel: 175.000 kr. – Løbetid: 11 år. ÅOP: 7,45 %. – Variabel debitorrente: 7,00 %. – Etableringsomkostninger: 1.750 kr. – Forventet månedlig ydelse: 1.924 kr. – Samlet tilbagebetaling: 253.968 kr. – Løbetid: 1-15 år. – ÅOP: 2,04-24,99 %. – Max ÅOP: 24,99%. MyLoan24 drives af virksomheden bag denne sammenligningsside. Dette er et annonce link.

 

Scroll to Top