Selene Finans

OBS: Denne udbyder er ikke længere tilgængelig på Tankpenge

Vi tilbyder ikke længere denne udbyder på vores side – Klik her og se vores andre tilbud på lån 

 

Selene lån

 

Selene Finans lån

 

Selene Finans har 4 krav:

 

 • Du skal være mindst 21 år
 • Du må ikke stå i RKI eller i Debitor registeret
 • Har fast indtægt
 • Har dansk bopæl

 

De 8 bedste fordele:

 1. Få kredit op til 75.000 kroner
 2. Op til 72 måneder at tilbagebetale i
 3. Ansøg fra 21 år.
 4. Personlig rådgivning
 5. Underskriv med Nem ID
 6. Indfri lånet når det passer dig.
 7. Forhøj dit når efter behov.
 8. Svar på 15 minutter
 9. Få pengene udbetalt i dag.

Hvordan ansøger jeg om lån hos Selene Finans?

Der er intet besværligt ved ansøgningsprocessen hos Selene Finans. Når du er interesseret i at ansøge om hurtige lån til unge, skal du bare besøge deres hjemmeside og udfylde deres låneformular. Her skal du vælge, hvor mange penge du ønsker at låne samt vælge lånets løbetid i måneder. Du vil i den forbindelse blive bedt om at udfylde en række personlige oplysninger, som Selene Finans har brug for at kende til for at kunne give dig et gyldigt lånetilbud.

Først og fremmest skal du angive, om du er registreret i RKI eller Debitor Registret. Hvis det er tilfældet, at du er registreret i RKI eller Debitor Registret kan du som udgangspunkt ikke låne penge her. Hvis du ikke er registreret nogle af stederne, så kan du fortsætte med at udfylde formularen. Du skal herefter angive, hvilken bankkonto du ønsker at få pengene sat ind på. Dette gøres ved at angive din kontos registreringsnummer og kontonummer. Desuden ønsker Selene Finans, at du angiver dit nuværende og aktive telefonnummer samt e-mailadresse, så de nemt kan komme i kontakt med dig.

Når du har udfyldt formularen på en tilfredsstillende måde og har sendt din ansøgning af sted, vil Selene Finans hurtigt lave en kreditvurdering af dig og din økonomi, baseret på den begrænsede dokumentation, du eventuelt er blevet bedt om at vedhæfte ansøgningen. Hvis du låner mellem 50.000 kr. og 75.000 kr. skal du nemlig sørge for at indsende en kopi af din seneste lønseddel, som bruges til basis for en kreditvurdering. Du behøver ikke at sende yderligere dokumentation.

Hvis du har ansøgt i dagtimerne, vil du som hovedregel få svar på din ansøgning inden for få minutter. Herefter skal du underskrive låneaftalen med NemID, hvis du accepterer Selene Finans’ tilbud. Som regel kan du regne med at få pengene udbetalt samme dag, men ellers kan du regne med at få pengene senest 1 hverdag efter, ansøgningen er blevet godkendt.

 

Hurtigt svar og hurtig udbetaling hos Selene.

Hvis du ønsker at ansøge om et forbrugslån hos Selene Finans, kan du gøre det med det samme. Alt foregår online i forbindelse med et lån hos Selene Finans, og selve ansøgningen tager ikke mere end et par minutter. Når du ansøger kan du desuden regne med at få pengene udbetalt allerede samme dag.

Til forskel fra mange banklån, er der altså ikke meget ventetid forbundet med et lån hos Selene Finans. Her tilbydes du både et hurtigt svar på din låneansøgning samt en hurtig udbetaling af lånet efterfølgende. Idet de hos Selene Finans ikke har noget krav om, at du skal kunne stille sikkerhed, når du låner penge hos dem, tager behandlingstiden af låneansøgningen væsentlig mindre tid.

Dette hænger desuden sammen med, at de kun har behov for begrænset dokumentation, således at du ikke skal bruge lang tid på at fremskaffe diverse former for dokumentation som man typisk skal i forbindelse med et banklån. Så ikke nok med at de ikke blander sig i, hvad du har tænkt dig at bruge pengene til, så får du samtidig mulighed for at låne penge hurtigt og nemt.

 

Hvilke krav skal jeg opfylde for at låne hos Selene Finans?

Hos Selene Finans kan du som udgangspunkt altid optage et lån, så længe du opfylder en række specifikke krav. For at låne penge her, kræver det at du som minimum er over 21 år gammel, at du har en fast indtægt, at du har fast bopæl i Danmark, og at du ikke er registreret i hverken RKI eller Debitor Registret.

Du kan desværre ikke låne penge hos Selene Finans, hvis disse krav ikke er opfyldt. Desuden kræver det, at du ikke har et problem med, at din ansøgning gennemgår en individuel kreditvurdering. Alle ansøgninger hos Selene Finans skal nemlig gennemgå en hurtig og individuel kreditvurdering, før en låneaftale kan blive oprettet og underskrevet af dig.

Selene Finans er en kreditformidler indenfor internetbank med rødder i Basisbanken i Danmark.
De har hovedkontor i København SV, men selvom deres hovedkontor der, er vi tilgængelig for alle både på telefon, chat og mail.

Som sagt er de en internetbank, som har rødder i basisbanken i Danmark, dette betyder at når du søger om at få et lån hos dem, er det ikke dem der behandler din sag samt tager beslutningen, om du kan få lånet eller ej. Behandlingen og beslutningen bliver behandlet af Basisbanken, og det er også dem som udsteder penge lånet til dig.

 

Selene Finans nemt med få kliks

Med et lån hos Selene Finans kan du hurtigt og nemt gøre drømmen til virkelighed med få klik. Det er nemlig meget nemt og hurtigt at ansøge om et lån her. Selene Finans er kreditformidler for Basisbank, således at de står for selve behandlingen af din ansøgning samt udbetalingen af lånet. Du er altså i trygge og erfarne hænder, når du vælger at låne penge hos Selene Finans.

Du kan låne helt op til 75.000 kr., og du er fri for at skulle stille sikkerhed for lånet. Alle ansøgninger gennemgår dog en hurtig kreditvurdering, således at du ikke ender med at låne mere end du kan håndtere. Hos Selene Finans er du i fokus, og derfor har de gjort låneprocessen så nem, overskuelig og hurtig som muligt.

 

Kreditformidler for Basisbank

Selene Finans er en kreditformidler, der givere danskere mulighed for hurtigt og nemt at låne penge. Selene Finans er kreditformidler for Basisbank, hvilket betyder, at Basisbank står for at behandle låneansøgninger, der går gennem Selene Finans lån. Det er derfor også Basisbank, der står for at udbetale pengene til låntagere hos Selene Finans.

Vælger du at låne penge hos Selene Finans, så behøver du ikke at bekymre dig om at skulle stille sikkerhed for lånet. De er nemlig ikke interesseret i at vide, hvad du har tænkt dig at bruge pengene på. Det er altså dig, låntageren, der er i fokus hos både Selene Finans og Basisbank. Har du behov for personlig rådgivning, står Selene Finans  lån klar til at svare på dine spørgsmål via enten telefon, mail eller chat. Du kan kontakte dem alle ugens dage – også i weekenden.

 

Selene Finans lån uden sikkerhed.

Hos Selene Finans kan du låne alt mellem 10.000 kr. og 75.000 kr. Du kan nemt selv tilpasse lånet på en måde, så det passer bedst til dine behov og ønsker. Du vælger nemlig også selv, hvor lang en løbetid på lånet du vil have, og dermed kan du nemt selv styre, hvad din månedlige ydelse skal ligge på. Du kan vælge at have en løbetid på enten 12, 24, 36, 48, 60 eller 72 måneder alt efter, hvad du har behov for. Du kan dog indfri lånet når som helst, uden at det koster ekstra.

Når du låner penge hos Selene Finans kan du bruge pengene frit. Uanset om du har brug for at låne 10.000 kr., 20.000 kr, 40.000 kr. eller 75.000 kr., så er det fuldstændigt op til dig, hvad du har behov og lyst til at bruge pengene til. Valget er dit.

Selene Finans lån er ikke interesseret i at vide, hvad din intention med lånet er, hvorfor du på ingen måde forventes at stå til ansvar for, hvad du har tænkt dig at bruge lånet til. Det betyder, at du sådan set kan bruge pengene til alt mellem himmel og jord, hvad enten du går og drømmer om en ny bil, et stort drømmebryllup, en lækker skiferie med familien eller noget helt andet. Ansøg i dag hos Selene Finans og kom et skridt nærmere din store drøm.

Alle låneaftaler hos Selene Finans underskrives i dag med Nem ID, hvilket også har medvirket til at gøre låneprocessen hurtig og nem for alle kunder. Hvis du har brug for hurtigt at låne penge, så er denne kreditformidler altså et sikkert og godt valg.

 

Hvordan kan jeg indbetale mit lån?

Der er flere måder, hvorpå du kan indbetale dit lån. Alt efter hvad du personligt foretrækker, kan du vælge mellem enten at indbetale pengene ved hjælp af Betalingsservice eller indbetalingskort. Dog skal du være opmærksom på, at hvis du vælger at indbetale via indbetalingskort, så er det forbundet med et mindre ekstra gebyr. Du kan selvfølgelig også altid vælge at betale ekstra af på dit lån, hvis du har mulighed for det. I sådan et tilfælde kan du kontakte Selene Finans og få hjælp til det.

 

Kan jeg forhøje mit lån?

Hvis du i forvejen har taget et sms lån hos Selene Finans, og finder ud af at du har brug for at låne lidt ekstra, så har du mulighed for at forhøje dit lån. Fordelen ved at forhøje dit lån hos Selene Finans er, at du på den måde ikke behøver at optage et helt andet lån eksempelvis hos en anden låneudbyder. Ved at logge ind på din profil på Selene finans, kan du med det samme forhøje dit lån med det samme. Så simpelt er det.

 

Basisbank som samarbejdspartner!

I vores samarbejde med Basisbanken lægges der stor fokus på deres kunder. de mener, at et samarbejde gør dem stærkere, så vi kan vælge at lægge alt vores energi samt kræfter i at opfylde netop dine behov. De ønsker at være der for dig, når du har brug for en hånds trækning. Pga. deres store fokus på vores kunder samt kommende kunder, har vi valgt at gøre det nemt og hurtigt at udfylde en ansøgning om det billigste kviklån. Da de som Selene Finans er en internetbank betyder det, at du ikke behøver møde fysisk op for at få dit lån og underskrive aftalen.

Nej du kan underskrive lånet online altså hjemmefra ved brug af dit NemID, og så får du nemt og hurtigt pengene ind på den ønskede konto dagen efter. Det synes de er en god og optimal løsning, i stedet for at skulle møde fysisk op i banken, på den måde skal du ikke gå og blive endnu mere stresset af dette.

 

Spar dig selv for en masse besvær og lån nemt og hurtigt penge ved Selene Finans.

Som sagt er Selene Finans en internetbank med rødder i Basisbanken. Deres samarbejde med Basisbanken gør, at du hurtigt og uden besvær kan låne penge ved dem. Du kan fortage ansøgningen hjemme i din egen komfortabel stue uden at skulle bekymre dig om noget. Når du udfylder en ansøgning hos dem, skal du ikke stå til regnskab for, hvad pengene skal bruges til.

De er simpelthen dine. Ved de fleste banker skal du stille en form for sikkerhed for det lån du gerne vil optage. Det er ikke en nødvendighed  hos Selene Finans. Du skal slet ikke lave en salgstale til dem omkring, hvorfor du ønsker at låne penge og, hvorfor de skal låne dig pengene. Når du har udfyldt din ansøgning, så er pengene dine. Afhængig af hvilken bank du har, men generelt vil dit lån komme ind på din konto allerede den næste dag.

Det er nemt og helt smertefrit at få et lån hos dem, det vigtigste for dem er, at du føler dig tryk og sikker. Med et lån fra Selene, vil din privat økonomi ikke komme under belastning, som den måske vil kunne, hvis du har et lån i nogle af de mange andre banker der findes.

Hvis du bliver ramt af et uheld af en eller anden art, så vil lånet hos dem ikke komme til at belaste dig. Grunden til dette er at trygheds forsikringen kan vælge og gå i og overtage afbetalingen af dit lån til Basisbanken. Dette gør at du er i sikrer hænder hos dem og du tryk kan låne.

 

Selene Finans vælger dig og dine behov.

Da de selv er en stor internet bank og pga. det store samarbejde vi har med Basisbanken gør, at vi har mulighed for at låne penge til langt de fleste. Hvis du er interesseret i et lån hos dem, skal du bare være over 21 år og have bopæl her i Danmark. Derudover skal du have en fast indtægt og så må du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. Dette er helt almindelige krav, som alle banker har og som langt de fleste, som ønsker et lån kan opfylde.

De ønsker at der bliver taget varer om alle vores kunder og kommende kunder, derfor bliver alle deres ansøgninger sendt videre til Basisbanken, hvor de behandler alle sager professionelt og individuelt, så du kan få den bedst mulige vurdering samt det mest optimale lån.

I det du har udfyld ansøgningen, går der kun et par minutter før du får svar på den. Grunden til det ikke tager længere tid er fordi de prioriterer deres kunder og ønsker de skal have den bedst mulige behandling. Uanset om du vælger at få pengene ind på din konto eller om du ønsker at modtage en check, så får du dem allerede næste dag, så kan dine drømme hurtigt blive til virkelighed.

 

Få luft i din økonomi

Vi ved alle sammen at nogle måneder er mere stramme end andre. Dette har de i Selene Finans også valgt at tage hensyn til. To gange om året skal du ikke betale for dit lån. Det kan fx være i januar og juli måned, på den måde, vil du have yderligere luft i din økonomi.

Dette har de valgt at gøre, fordi de ønsker at dine drømme kommer i opfyldelse uden du står med økonomiske problemer. De har flere forskellige lån man kan vælge at optage, men har du allerede et lån hos dem, kan du sagtens forhøje det. Selene Finans er låneformidler for Basisbank A/S

Det er nemt og lige til, du ansøger simpelthen bare om at få et yderligere lån, som skal lægges sammen med det gamle. Posituren er den samme og du får også svar inden for et par minutter. Ønsker du ikke at låne yderligere, men du er måske kommet i besiddelse af flere penge og derfor ønsker du at indfri dit lån.

Dette kan du også gøre uden problemer. Du skal bare kontakte dem, og så finder i sammen ud af, hvordan det skal gøres. Det vil ikke koste dig noget at indfri lånet før tid, dette er også en fordel Selene Finans har lavet til dig.

 

Trustpilot og Google anmeldelser

Bedømmelse Trustpilot Score 9.1 ud af 10
Der er ingen anmeldelser på Google

Selene lån

 

Hjemmeside, adresse og kontakt information

Selene Finans ApS

Teglholm Allé 15, 2450 København SV

cvr nr : 31862590

Telefon nummer 70 20 58 22

Åbningstider:
Hverdage mellem 8 – 21
Weekend mellem 10 – 17

Låneformidler for Basisbank A/S

 

Se Alternativer til Selene Finans

Sambla-laan
5
Lånebeløb
25.000 - 400.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
7,56% - 24,99%
Min. alder
18 år
Stor Godkendelsesrate
Ansøg på 2 minutter
Få besked samme dag
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Variabel debitorrente 7,00 %. ÅOP 8,02 %. Etb. omk. 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling: 169.347 kr. Samlede kreditomkostninger: 69.347 kr. Du kan fortryde lånet indenfor 14 dage. Dette er et annonce link.
Lendo logo
4.9
Lånebeløb
20.000 - 1.000.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
4,58% - 24,99%
Min. alder
18 år
Èn ansøgning - 21 banker
Udfyld på 2 min.
Modtag flere lånetilbud
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 120.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 0,00-24,24 %. Dette er et annonce link.
Myloan24
4.9
Lånebeløb
5.000 - 500.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
3,6% - 24,99%
Min. alder
18 år
100% gratis
Uforpligtende at ansøge
Svar med det samme
Ansøg nu
Eksempel: 175.000 kr. – Løbetid: 11 år. ÅOP: 7,45 %. – Variabel debitorrente: 7,00 %. – Etableringsomkostninger: 1.750 kr. – Forventet månedlig ydelse: 1.924 kr. – Samlet tilbagebetaling: 253.968 kr. – Løbetid: 1-15 år. – ÅOP: 2,04-24,99 %. – Max ÅOP: 24,99%. MyLoan24 drives af virksomheden bag denne sammenligningsside. Dette er et annonce link.

 

Scroll to Top