Robotlån

OBS: Denne udbyder er ikke længere tilgængelig på Tankpenge

Vi tilbyder ikke længere denne udbyder på vores side – Klik her og se vores andre tilbud på lån 

 

robotlån logo

 

Robotlån Krav:

 

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Ikke være i RKI eller Debitor Registreret
 • Indkomst over 150.000 kr.
 • Fast arbejde

 

 

Fordele:

 

 1. Kredit fra du er 18 år
 2. Du bestemmer selv løbetid
 3. Du bestemmer selv kreditbeløb (Op til 75.000 kr.)
 4. Du kan ansøge alene (1 person)
 5. Automatisk godkendelse
 6. Svar straks
 7. Udbetaling næste hverdag

 

Robotlån udbetaling med det samme

Robotlån er hurtigt og digitalt lån, hvor din låneansøgning automatisk bliver godkendt, hvor du kan forvente svar med det samme, og hvor udbetaling af lånet finder sted næste dag. Du kan hurtigt og nemt låne helt op til 75.000 kr., og låneaftalen kan selvfølgelig underskrives digitalt med Nem ID.

Låneprocessen hos Robotlån er altså hurtig, da det hverken er forbundet med en langsommelig og besværlig ansøgning eller lang ventetid efterfølgende. Ansøg om et lån i dag og få et nemt, hurtigt og digitalt lån hos Robotlån. Og du får din udbetaling med det samme.

Robotlån hurtigt, digitalt og nemt er Robotlåns nøgleord for låneoptagelsen hos dem.
Nedenfor kan du få information om virksomheden samt læse om hvilke former for lån du har mulighed for at optage og hvorledes de optages.

 

Sådan låner du penge hos Robotlån trin for trin guide.

Det er ganske hurtigt og nemt at ansøge om et lån hos Robotlån. Låneansøgningens processer kan opdeles i 6 trin.

I trin 1 skal låneansøgningen udfyldes online. Her skal du vælge dit ønskede lånebeløb samt løbetid for lånet, og du skal også angive en række personlige oplysninger, som Robotlån har brug for, for at være i stand til at bedømme, hvorvidt de kan tilbyde dig et lån eller ej.

I trin 2 får du enten godkendelse eller afslag på din ansøgning, hvilket sker online efter ca. 10 sekunder. Er ansøgningen blevet godkendt, vil du få en låneaftale som du i trin 3 skal underskrive. Du kan underskrive låneaftalen med det samme efter du har modtaget den, hvilket gøres ved hjælp af NemID online.

I tilfælde hvor ansøgningen kræver manuel behandling, vil trin 3 bliver erstattet med trin 4, hvor du får en endelig godkendelse sendt via mail, efter at ansøgningen er blevet behandlet manuelt inden for Robotlåns åbningstid. I trin 5 foregår en bankclearing, hvilket finder sted hver dag kl. 14.00.

Godkendte lån udbetales umiddelbart efter bankclearingen er gennemført. Normalt tager bankclearing ikke mere end 2-10 minutter. Til sidst i trin 6 vil de lånte penge blive overført til din Nem ID konto, og du vil dermed kunne bruge pengene direkte efter overførslen har fundet sted.

 

Lån penge op til 75.000 kr. hos Robotlån.

Med et lån hos Robotlån har du gode muligheder for at få opfyldt drømmen om et nyt køkken, et to ugers ekstravagant krydstogt ophold eller et kørekort. Det er sådan set mindre vigtigt, hvad du drømmer om; det vigtige er at du kan gøre drømmen til virkelighed med et lån hos Robotlån.

Robotlån tilbyder lån på helt op til 75.000 kr. Helt konkret kan du låne mellem 3.000 kr. og 75.000 kr., og så vælger du endda også selv lånets løbetid. Her har du mulighed for at vælge en løbetid på enten 12, 24, 36, 48, 60 eller 72 måneder, således at du kan vælge den løbetid, der passer dig bedst.

 

Hurtigt og nemt at låne med NemID hos Robotlån

Hos Robotlån er der fokus på at det skal være nemt at låne penge, og at du her kan få et sms lån i dag. Fordelen ved digitale lån er, at hele låneprocessen kan gå meget hurtigere, når der ikke er noget som skal sendes via post.

Når du låner penge hos Robotlån underskrives låneaftalen elektronisk med Nem ID. Uanset stedet så er Nem ID det samme log-in; Nem ID bruges både til netbank, selvbetjening i din kommune, til at logge ind på SKAT eller e-Boks. Du skal altså ikke til at anskaffe eller sætte dig ind i noget helt nyt for at optage et digitalt lån. Det er simpelt og nemt.

At underskrive med Nem ID gør, at du med det samme, efter du har modtaget en godkendelse på dit forbrugslån, er i stand til at godkende og underskrive aftalen elektronisk. Dette gør også, at de lånte penge kan blive sendt til udbetaling på din bankkonto med det samme. Der er altså minimal ventetid forbundet med at optage et digitalt lån hos Robotlån.

Hvis du dog alligevel foretrækker at underskrive låneaftalen uden brug af NemID, så har du selvfølgelig også mulighed for det. I tilfælde af at du vil låne penge hos Robotlån uden brug af Nem ID, så skal du selv printe låneaftalen og sende den til Robotlån

 

Automatisk godkendelse af ansøgning hos Robotlån

Hos Robotlån har de valgt at automatisere godkendelsen af kundernes låneansøgninger. Det betyder, at behandlingen af modtagne låneansøgninger hovedsageligt foregår maskinelt.

Dette skyldes, at godt og vel 98 % af alle låneansøgninger faktisk ikke har behov for manuel behandling, hvorfor behandlingen uden problemer kan automatiseres. Af den grund vil du kunne få svar på din online ansøgning med det samme, og du vil også modtage en efterfølgende e-mail vedrørende ansøgningens godkendelse, uanset hvornår på døgnet du har ansøgt.

I tilfælde hvor ansøgningen alligevel indeholder oplysninger, der gør at den har behov for at blive behandlet manuelt, vil ansøgningen typisk blive behandlet i løbet af 15 minutter i Robotlåns åbningstid (mellem kl. 8.00 og 21.00 på hverdage, og mellem kl. 10.00 og 17.00 på lørdage og søndage.

 

Krav til låntageren.

Som ansøger hos Robotlån skal du kunne opfylde en række krav, hvis du skal være i stand til at ansøge om et lån. Ligesom de fleste andre låneudbydere har Robotlån også krav om, at du ikke må være registreret i hverken Debitor Registeret eller RKI, hvis du vil låne penge her.

Desuden er det et krav at du er myndig, og dermed fyldt 18 år, samt har fast arbejde. Du skal i den sammenhæng have en indkomst på minimum 150.000 kr. eller derover årligt før skat. Selvom du kan risikere at få afslag på din ansøgning, hvis du ikke opfylder et eller flere af disse krav – eller på grund af noget helt andet – så bliver ingen afslag på låneansøgninger begrundet hos Robotlån.

Alle de informationer, som du videregiver til Robotlån, bliver altid behandlet fortroligt og anonymt jævnfør lovgivningen herfor. Det er ikke et krav, at du skal ansøge om et lån sammen med en anden person, men det kan i mange tilfælde være nemmere at få bevilget et lån hos Robotlån, hvis du og en anden samboende myndig person vælger at ansøge om et lån sammen.

 

Hvad skal man gøre i tilfælde af fejl?

Som udgangspunkt er det sjældent, at du vil støde på problemer, når du låner penge hos Robotlån. Idet selve ansøgningen sker fuldautomatisk, kan der dog i enkelte tilfælde gå noget galt.

Så hvad skal du gøre i tilfælde af fejl? Hvis problemet er, at du endnu ikke har modtaget en e-mail med godkendelse på dit lån, anbefaler Robotlån, at du i første omgang afventer e-mailen med godkendelse. Hvis du stadig ikke har modtaget en e-mail efter at have afventet den i et stykke tid, anbefales det at du kontakter Robotlån.

Der er flere forskellige grunde, som kan være skyld i, at du mangler svar på din ansøgning. Hvis din e-mailadresse eksempelvis er indtastet forkert, kan systemet ikke sende godkendelsen til dig. Det kan også være at din e-mailkonto har en såkaldt grey-listing, som er en form for spamkontrol.

I sådan et tilfælde betyder det, at der kan være op til 60 minutters forsinkelse på mailen. Det er ganske normalt at ens e-mailkonto har sådan et filter, da det medvirker til at meget spam frasorteres og dermed aldrig modtages i din postkasse. Desværre medvirker filteret så også bare til, at post der modtages for første gang fra en ny e-mailadresse kan blive forsinket.

 

Behov for manuel behandling før ansøgningen.

Det er også en mulighed at din låneansøgning indeholder nogle oplysninger, som ikke kan blive behandlet automatisk og som derfor har behov for manuel behandling før ansøgningen kan blive færdigbehandlet. Dette vil medvirke til, at der går længere tid, før du får en godkendelse. Sidst men ikke mindst kan det også skyldes, at forbindelsen mellem Robotlåns system og RKI er blevet afbrudt, hvilket kan være med til at forsinke låneprocessen betydeligt.

Robotlån A/S er en virksomhed som udbyder låneprodukter til private forbrugere på det danske marked. Låneprodukterne bliver udbudt af Ekspres Bank A/S. Robotlån er dog ikke en del af Ekspres Bank A/S, men disse fungerer blot som formidler af låneprodukterne.

Ekspres Bank A/S er til gengæld en del af Laser Lafayette Services. Udover af de opererer i Danmark, så opererer de også i England, Polen, Frankrig, Irland, Belgien, Holland, Portugal og Spanien. Ekspres Bank A/S har været på det danske marked siden 1897 og er i blandt de største lånebehandlere på det finansielle marked.

Hos Robotlån underskrives låneaftalen med Nem ID, det vil sige at låne aftalen underskrives elektronisk. Det foregår på den måde at du straks efter du har modtaget godkendelsen på dit forbrugslån, kan godkende aftalen med din elektroniske underskrift i form af Nem ID. Umiddelbart efter sættes pengene til udbetaling på din bankkonto.

 

Man kan som forbruger sagtens føle sig tryg ved at anvende Nem ID på den måde. Nem ID er nemlig det samme log in alle steder. Det bruges både til din netbank, din e-boks og eventuelt din kommunes selvbetjening. Det er også dit Nem ID du ser din årsopgørelse samt ordner dine forsikringer. Der er derfor ingen usikkerhed ved at anvende Nem ID ved at låneoptagelse. Du sender ikke nogle personlige oplysninger til lånudbyderen på den måde.

Du kan dog låne uden NemID. Det foregår på den måde at låneaftale udprintes og sendes til långiveren.

 

SMS lån hos Robotlån.

Robotlån tilbyder lånetypen Ekspreslån altså nemme hurtige lån. Lån 3000 kr til 75 000 kroner.

Det er altså ÅOP der afgør hvor høje omkostninger du kommer til at betale for hele lånet, når dette er betalt ud. At renten er variabel betyder at den kan svinge. Hvis renten er variabel kan den altså både risikere at stige og falde i tilbagebetalingsperioden. Den kan altså bevæge sig op og ned i takt med den generelle markedsrentes udvikling. Det modsatte af den variable rente er den fast rente, som forbliver den samme i hele tilbagebetalingsperioden.

 

Fortryde en låneoptagelse i op til 14 dage.

Som låntager har du til enhver tid ret til at opsige lånet og indfri gælden uden varsel. Samtidig har du ret til at fortryde en låneoptagelse i op til 14 dage.

Når du har udfyldt ansøgningsskemaet til låneoptagelsen behandlingen denne maskinelt lige 90 % af alle andre ansøgninger. Der er nemlig omkring 90 % af alle ansøgninger som ikke kræver en manuel behandling. Ved disse kommer der således et retursvar om ansøgningen via e-mail,, om at ansøgningen er godkendt – uanset hvad tid på døgnet ansøgningen udfyldes.

Bliver ansøgningen til gengæld behandlet manuelt, vil der normalt gå 15 minutter med dette. Der er dog kontorbehandling for manuelle behandlinger som ligger i tidsrummet mellem 09.00 og 20.00 i hverdagene samt mellem 09.00 og 18.00 på lørdage.

 

Proceduren for ansøgningen foregår således:

Først udfyldes låneansøgningen. Dette foregår online og ansøgningsskemaet ligger frit tilgængeligt på virksomhedens hjemmeside. Herefter afventer du godkendelsen, som du får via e-mail. Dette tager omkring 1-2 minutter alt efter om behandlingen sker maskinelt eller manuelt. 90 % af alle ansøgninger behandles som nævnt maskinelt.

Når din ansøgning er godkendt modtager du en e-mail fra virksomheden med låneaftalen som du skal godkende med Nem ID og log in. Hvis du ansøger for over 20 000 kroner skal der vedhæftes en indscannet kopi af din låneseddel retur i den e-mail du netop har modtaget med godkendelsen fra Robotlån. Lånet overføres herefter til din konto tilknyttet dit Nem ID hverdagen efter.

 

Lånebetingelser hos Robotlån

Der er som regel knyttet nogle betingelser til at kunne optage et lån. Hos Robotlån er et af kravene, at du skal være fyldt 18 år og samtidig være myndig. Derudover må man ikke være registreret i RKI. Samtidig skal du have et fast arbejde og tilmed have en indkomst på over 150000 kroner årligt før skat.

Får du et afslag kan man ikke forvente en begrundelse, da alle oplysninger behandles anonymt og fortroligt i henhold til lovgivningen. Du kan sagtens ansøge om et lån alene, men det er lettere at få bevilget et lån hvis I er to samboende myndige ansøgere.

robotlån logo

Robotlån Trustpilot anmeldelser

Bedømmelse Robotlån Trustpilot Score 3 ud af 5 stjerner

 

Robotlån

CVR nr : 21 54 89 95

Leveres af Basisbank A/S

 

Se Alternativer til Robotlån

Sambla-laan
5
Lånebeløb
25.000 - 400.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
7,56% - 24,99%
Min. alder
18 år
Stor Godkendelsesrate
Ansøg på 2 minutter
Få besked samme dag
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Variabel debitorrente 7,00 %. ÅOP 8,02 %. Etb. omk. 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling: 169.347 kr. Samlede kreditomkostninger: 69.347 kr. Du kan fortryde lånet indenfor 14 dage. Dette er et annonce link.
Lendo logo
4.9
Lånebeløb
20.000 - 1.000.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
4,58% - 24,99%
Min. alder
18 år
Èn ansøgning - 21 banker
Udfyld på 2 min.
Modtag flere lånetilbud
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 120.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 0,00-24,24 %. Dette er et annonce link.
Myloan24
4.9
Lånebeløb
5.000 - 500.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
3,6% - 24,99%
Min. alder
18 år
100% gratis
Uforpligtende at ansøge
Svar med det samme
Ansøg nu
Eksempel: 175.000 kr. – Løbetid: 11 år. ÅOP: 7,45 %. – Variabel debitorrente: 7,00 %. – Etableringsomkostninger: 1.750 kr. – Forventet månedlig ydelse: 1.924 kr. – Samlet tilbagebetaling: 253.968 kr. – Løbetid: 1-15 år. – ÅOP: 2,04-24,99 %. – Max ÅOP: 24,99%. MyLoan24 drives af virksomheden bag denne sammenligningsside. Dette er et annonce link.
Scroll to Top